NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Kamara ha ilyen ütemben folytatja 2000+ scrimmage yardja lesz, gondolom ígyAzt láttátok, hogy az NFL.com kirakta az award predictionjüket félidőnél, és MVP-re mindenki Wilsont vagy Mahomest tippeli, kivéve egy ember, aki Derek Carrt 😀De hogy kerül Kamara (vagy bárki) Cook elé...
tenorx
Jakehomer
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm! 😉RedZone youtube link van esetleg ma?youtube
Beki
/watch?v=TmjVn9vqQc4&feature=emb_logo&ab_channel=JamesPhonharath
(nem akarok rendes linket)
gamerkr
több mint 4 éve
RedZone youtube link van esetleg ma?youtube
Beki
/watch?v=TmjVn9vqQc4&feature=emb_logo&ab_channel=JamesPhonharath
(nem akarok rendes linket)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
RedZone youtube link van esetleg ma?
több mint 4 éve
Nálam amúgy Davante Adams kicsit ilyen criminally underrated, nem normális amit a csávó csinál.Dehogynem. A GB-nél ez alap.😊
tenorx
több mint 4 éve
Nálam amúgy Davante Adams kicsit ilyen criminally underrated, nem normális amit a csávó csinál.
több mint 4 éve
há de márk v zoli megmondta h kyler murray lesz az mvp 😀Azt láttátok, hogy az NFL.com kirakta az award predictionjüket félidőnél, és MVP-re mindenki Wilsont vagy Mahomest tippeli, kivéve egy ember, aki Derek Carrt 😀De hogy kerül Kamara (vagy bárki) Cook elé...
tenorx
Jakehomer
a tavalyi mvp-t is lenyomja
soonerswire.usatoday.com/2020/11/12/oklahoma-sooners-football-kyler-murray-sooners-in-the-nfl-murray-out-packing-lamar-jacksons-mvp-season/
Through eight games, he has more yards, more touchdowns, and a better total QBR. Pretty, pretty good.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Azt láttátok, hogy az NFL.com kirakta az award predictionjüket félidőnél, és MVP-re mindenki Wilsont vagy Mahomest tippeli, kivéve egy ember, aki Derek Carrt 😀De hogy kerül Kamara (vagy bárki) Cook elé...
tenorx
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Kampman
28 363
Azt láttátok, hogy az NFL.com kirakta az award predictionjüket félidőnél, és MVP-re mindenki Wilsont vagy Mahomest tippeli, kivéve egy ember, aki Derek Carrt 😀Tök jó, hogy így nyíltan bevállalta.
www.nfl.com/news/2020-nfl-season-award-predictions-russell-wilson-edges-patrick-mahomes-for-mvp-a
Na ki tudja ki volt az kattintás nélkül? 😀
tenorx
több mint 4 éve
Azt láttátok, hogy az NFL.com kirakta az award predictionjüket félidőnél, és MVP-re mindenki Wilsont vagy Mahomest tippeli, kivéve egy ember, aki Derek Carrt 😀Na ki tudja ki volt az kattintás nélkül? 😀
több mint 4 éve
Valaki nagyon birhatja Yannickot az nfl.com-nal, ugyanis naluk o vezeti 10 sack-kel a zsakolo versenyt, mig mas oldalakon csak 5 van neki.
több mint 4 éve
És akkor még ott az univerzális alapszabály, hogy rombolni mindig könnyebb, mint építeni.Minden évben van valami O ami szépen pörög, és minden évben vannak emberek, akik bedőlnek ennek.Hány csapatnál volt ott a történelem legjobb irányítója?Btw amikor játszottunk velük, a Browns 5-1, a Titans 5-0 a Ravens 6-1-el állt.A védelem reaktív, a támadósor (és a QB) proaktív. A védelmeknél kisebb a korreláció a teljesítményben (hétről hétre, vagy évek között, bárhogy nézed), mint a támadóknál. Emiatt szerintem nehezebb egy védelmet összerakni, ami mindenki ellen jó (sőt, nincs is ilyen). Hiába hozol le 16 meccset az átlag támadósoroddal meg az elit védelmeddel, jön a PO-ban Mahomes és felraknak neked 40et.Azért az elmúlt 20 évben vagy kurva jó Defense vagy valami korszakos zseni irányító nyerte a SB-kat.Azért megkérdezném halkan a sok szakértőt (többek között Buday Zolit), akik szerint a védelem már egyáltalán nem fontos a "mai modern futballban", hogy akkor miért a Pittsburgh az egyetlen veretlen csapat, akiknek NFL szinten leginkább értelmezhető védelmük van?Szerintem sose azt mondják, hogy nem fontos a védelem. Azt szokták, hogy nem kell olyan betonkemény, mindenkit 10 pontot tartunk def. minden poszton ott drága sztárokkal, (meg nem is lehet már ezt amikor az egész liga az offense fele megy évek óta, ebből megélni.)hanem a yardokat nyelhetik pl. de a kulcsmozzanatokban tudjanak labdát szerezni, odatenni magukat akkor éppen annyira megsegíteni egy elit offense-t, hogy az hozza a meccset. Lásd tavalyi és idei Chiefs mondjuk. Ez a Pit most csak egy unikális kivétel jelenleg, hogy ilyen defense van szinte minden héten és hogy még veretlenek is így és emiatt. Nálam ettől még abszolút nem a fő bajnokesélyesek.
csi77
zavi27
Az előbbi tervezhető, építhető, az utóbbi főként szerencse kérdése (Brady, Wilson, Mahomes).
Vagyis én azért a jó D-t látom még mindig a siker zálogának.
Sobri Jóska
Plusz idén durván fog megdőlni a pontrekord, sokkal több TD-t visznek a csapatok mint korábban (a rendes offseason hiánya is inkább a védelmeknek jött rosszul).
Ezzel nem azt mondom, hogy nem számít a védelem, csak hogy nem rajtuk múlik, ki nyerhet. Csak azon múlik, kinek van jobb QB-ja (és edzője).
A Steelers eddigi ellenfelei btw:
Giants (2-7)
Broncos (3-5)
Texans (2-6)
Eagles (3-4-1)
Browns (5-3)
Titans (6-2)
Ravens (6-2)
Cowboys (2-7)
Persze, jól néz ki a 8-0 meg a kevés engedett pont (bár abban a Ravens talán a legjobb), de még mindig a Chiefs a team to beat (és lesz is amíg nem érik be vmeik másik fiatal QB).
Borbinho
Mondjuk hogy az AFC aktuális top4 csapata közül játszottunk hárommal, és
nyertünk. Nyilván ez érdektelen, mert pont a KC-vel nem játszottunk, és ők biztos megcsapnának minket, mert biztos.
Most kezdjem összeszámolni, hogy az elmúlt években hány ilyen csilivili O-t láttam már 1-1 meccsen beleállni a földbe? Mondjuk a SB-on az addig 30 fölött átlagoló Rams 3 pontja, meg ilyesmik...
Jan
A 8ból 3 tényleg jobb csapatok ellen jött össze (főleg a Ravens elleni megsüvegelendő), de a többi meg negatív mérlegűek ellen
Azt számolsz össze amit szeretnél, majd Februárban kiderül kinek lesz igaza 😊
Borbinho
Ezt az "omg, ki fogja megállítani ezt a csapatot?" sztorit annyiszor hallottam már, kezdve a veretlen Pats szezonnal, aztán Manning rekord 55 TD-s évében, aztán amikor a Panthers volt no1 O, aztán a Ramsnél, aztán tavaly a Ravensnél, stb, stb... mindegyiket megállították, (nyilván pont a PO-ban vagy SB-on) , most épp a Chiefs és az "omg, ki fogja megállítani Mahomest" van napirenden, nyugi, majd elmúlik, ahogy elmúlt az összes többi is. Mindenre van ellenszer.
Konkrét kérdésedre válaszolva: a történelem legjobb irányítója a Patsnél volt, de egyszer őket is lenyomtuk a Heinzen 17-10-re, mert a történelem legjobb irányítóját is lehet egy jó védelemmel 10 pontra limitálni - egy meccsen. 😊
Ha van egy elit védelmed, ami abból áll, hogy 4 emberrel folyamatosan valós nyomást tud generálni, közben a back7 alkalmas zónázásra és emberezésre is, (az egyiket elit, a másikat legalább elfogadható szinten) ezt play by play tudják variálni, a futást stabilan fogják, illetve megvan benne az 1-2 ballhawk, akkor egy ilyen D-vel bármilyen O-t f.szra tudsz húzni. És amilyen genya az élet, ez gyakran pont olyan meccsen igazolódik be, aminek a végén Lombardit osztanak.
Jan
Proaktivitás ide, reaktivitás oda.
több mint 4 éve
Minden évben van valami O ami szépen pörög, és minden évben vannak emberek, akik bedőlnek ennek.Hány csapatnál volt ott a történelem legjobb irányítója?Btw amikor játszottunk velük, a Browns 5-1, a Titans 5-0 a Ravens 6-1-el állt.A védelem reaktív, a támadósor (és a QB) proaktív. A védelmeknél kisebb a korreláció a teljesítményben (hétről hétre, vagy évek között, bárhogy nézed), mint a támadóknál. Emiatt szerintem nehezebb egy védelmet összerakni, ami mindenki ellen jó (sőt, nincs is ilyen). Hiába hozol le 16 meccset az átlag támadósoroddal meg az elit védelmeddel, jön a PO-ban Mahomes és felraknak neked 40et.Azért az elmúlt 20 évben vagy kurva jó Defense vagy valami korszakos zseni irányító nyerte a SB-kat.Azért megkérdezném halkan a sok szakértőt (többek között Buday Zolit), akik szerint a védelem már egyáltalán nem fontos a "mai modern futballban", hogy akkor miért a Pittsburgh az egyetlen veretlen csapat, akiknek NFL szinten leginkább értelmezhető védelmük van?Szerintem sose azt mondják, hogy nem fontos a védelem. Azt szokták, hogy nem kell olyan betonkemény, mindenkit 10 pontot tartunk def. minden poszton ott drága sztárokkal, (meg nem is lehet már ezt amikor az egész liga az offense fele megy évek óta, ebből megélni.)hanem a yardokat nyelhetik pl. de a kulcsmozzanatokban tudjanak labdát szerezni, odatenni magukat akkor éppen annyira megsegíteni egy elit offense-t, hogy az hozza a meccset. Lásd tavalyi és idei Chiefs mondjuk. Ez a Pit most csak egy unikális kivétel jelenleg, hogy ilyen defense van szinte minden héten és hogy még veretlenek is így és emiatt. Nálam ettől még abszolút nem a fő bajnokesélyesek.
csi77
zavi27
Az előbbi tervezhető, építhető, az utóbbi főként szerencse kérdése (Brady, Wilson, Mahomes).
Sobri Jóska
Plusz idén durván fog megdőlni a pontrekord, sokkal több TD-t visznek a csapatok mint korábban (a rendes offseason hiánya is inkább a védelmeknek jött rosszul).
Ezzel nem azt mondom, hogy nem számít a védelem, csak hogy nem rajtuk múlik, ki nyerhet. Csak azon múlik, kinek van jobb QB-ja (és edzője).
Giants (2-7)
Broncos (3-5)
Texans (2-6)
Eagles (3-4-1)
Browns (5-3)
Titans (6-2)
Ravens (6-2)
Cowboys (2-7)
Persze, jól néz ki a 8-0 meg a kevés engedett pont (bár abban a Ravens talán a legjobb), de még mindig a Chiefs a team to beat (és lesz is amíg nem érik be vmeik másik fiatal QB).
Borbinho
nyertünk. Nyilván ez érdektelen, mert pont a KC-vel nem játszottunk, és ők biztos megcsapnának minket, mert biztos.
Most kezdjem összeszámolni, hogy az elmúlt években hány ilyen csilivili O-t láttam már 1-1 meccsen beleállni a földbe? Mondjuk a SB-on az addig 30 fölött átlagoló Rams 3 pontja, meg ilyesmik...
Jan
A 8ból 3 tényleg jobb csapatok ellen jött össze (főleg a Ravens elleni megsüvegelendő), de a többi meg negatív mérlegűek ellen
Borbinho
Ezt az "omg, ki fogja megállítani ezt a csapatot?" sztorit annyiszor hallottam már, kezdve a veretlen Pats szezonnal, aztán Manning rekord 55 TD-s évében, aztán amikor a Panthers volt no1 O, aztán a Ramsnél, aztán tavaly a Ravensnél, stb, stb... mindegyiket megállították, (nyilván pont a PO-ban vagy SB-on) , most épp a Chiefs és az "omg, ki fogja megállítani Mahomest" van napirenden, nyugi, majd elmúlik, ahogy elmúlt az összes többi is. Mindenre van ellenszer.
Konkrét kérdésedre válaszolva: a történelem legjobb irányítója a Patsnél volt, de egyszer őket is lenyomtuk a Heinzen 17-10-re, mert a történelem legjobb irányítóját is lehet egy jó védelemmel 10 pontra limitálni - egy meccsen. 😊
Ha van egy elit védelmed, ami abból áll, hogy 4 emberrel folyamatosan valós nyomást tud generálni, közben a back7 alkalmas zónázásra és emberezésre is, (az egyiket elit, a másikat legalább elfogadható szinten) ezt play by play tudják variálni, a futást stabilan fogják, illetve megvan benne az 1-2 ballhawk, akkor egy ilyen D-vel bármilyen O-t f.szra tudsz húzni. És amilyen genya az élet, ez gyakran pont olyan meccsen igazolódik be, aminek a végén Lombardit osztanak.
több mint 4 éve
az megvan, hogy most vasárnap több meccs lesz a 22 óra utáni sávban, mint a 19-esben? volt már erre példa? és ha igen, miért?Eredetileg 6 db 19oras es 5db 22 oras (3 22:05 - 2 22:25) lett volna, a Bengals-Steelerst raktak at a kesobbibe.
r.baggio
Azt irjak a Masters miatt raktak kesobbre (a Foxon lesz a meccs, a golf a cbsen amugy es elv du 3ig, nekunk 21oraig tart). Bar nemtom h 3 meccset ad majd-e a Fox a delutaniak kozul, de igazabol nem szamit stream szempontjabol 😀
| Volt modositas is korabban a Covid miatt, a Dolphins-Jetset jatszottak le a 7.heten a Dolphins Chargers pedig most fogjak. |
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Kampman
28 363
az megvan, hogy most vasárnap több meccs lesz a 22 óra utáni sávban, mint a 19-esben? volt már erre példa? és ha igen, miért?17. héten szokott ilyesmi lenni.
r.baggio
több mint 4 éve
az megvan, hogy most vasárnap több meccs lesz a 22 óra utáni sávban, mint a 19-esben? volt már erre példa? és ha igen, miért?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Az ilyen statok engem sosem érdekeltek, kevés az adat, amit elemezgetnek.😀 azért ennyi időm nekem sincs, hogy mindet összeszedjem.Muti.Ez matematikailag/statisztikailag, sok sok évnyi adat alapján nem igaz.Biztos vagyok benne, hogy egy elit offense ugyanúgy lehet sikres mint egy elit defense, és egy bottom 1 offense ugyanúgy tudja szabotálni a csapta jó teljesítményét, miint egy bottom1 defense.Inkább az a mérvadó szerintem, és ennyi a lényegi különbség, hogy elit D stabilabban hozza a szükséges teljesítményt, kevésbbé veti vissza egy kulcssérülés, egy rossz napot kifogó kulcsjátékos, stb.
Black_Adder
Az elit O-nak nagyobb az "amplitudója", a lehetséges kilengése, az elit D biztosabb alap.
Sobri Jóska
Borbinho
Sobri Jóska
De ha bepötyögöd google-be, hogy "nfl, defense, correlation, sustainability, prediction, stb", akkor kidob jó pár cikket/elemzést.
Pl: A labdaszerzések, amik jelentős tényezők egy védelemnél (akár csak ami a nézőnek feltűnik, de az advanced statokban is), nem tarthatóak hosszútávon, nincs is mérhető összefüggés a hetek/évek között.
De a PFF-en, 538on tuti találsz hasonló cikkeket.
Amik stabilak, azok amik az edzőkön múlnak (blitz %, zóna vs ember, personnel).
fivethirtyeight.com/features/why-the-nfl-cant-rely-on-defense/
Borbinho
És így kábé bármit ki lehet belőlük okoskodni.
több mint 4 éve
Ajaj, bedobtam a Mentost a kólába....Zoli azt is mondta hogy Ogbah (7 sack, rengeteg leutott labda) nem jatszik jól, és van noy meg lawson miatt eredményes
Azt gondolom, hogy a Steelersnek ELSŐSORBAN (de nem kizárólag persze) a védelme miatt van 8-0, még akkor is, ha néha azért szépen tudnak ellenük haladni, sőt, ha Lamar nem a RB formáját vette volna elő (a passzjátéka értelmezhetetlen volt, gyakorlatilag szinte mindig turnover veszély volt, helyükben csak futottam volna), már nem lennének veretlenek.
Nyilván ez is csalóka, mint tavaly a Pats veretlensége, de a 8-0-át nem kell magyarázni az NFL-ben.
Buday Zoli valamelyik meccsen egy kérdésre beszélt arról, hogy meg kell nézni, manapság már nem olyan fontos a védelem, egy jó támadóalakulat sokkal fontosabb. Erre eszembe is jutott Prescott sérüléséig a Dallas.,....
csi77
Szeretem a PFF-t de azert nem kell mindent elhinni nekik
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
Ajaj, bedobtam a Mentost a kólába....Ja, a top5 falcons offense is jól nézett ki a 0-5el...
Azt gondolom, hogy a Steelersnek ELSŐSORBAN (de nem kizárólag persze) a védelme miatt van 8-0, még akkor is, ha néha azért szépen tudnak ellenük haladni, sőt, ha Lamar nem a RB formáját vette volna elő (a passzjátéka értelmezhetetlen volt, gyakorlatilag szinte mindig turnover veszély volt, helyükben csak futottam volna), már nem lennének veretlenek.
Nyilván ez is csalóka, mint tavaly a Pats veretlensége, de a 8-0-át nem kell magyarázni az NFL-ben.
Buday Zoli valamelyik meccsen egy kérdésre beszélt arról, hogy meg kell nézni, manapság már nem olyan fontos a védelem, egy jó támadóalakulat sokkal fontosabb. Erre eszembe is jutott Prescott sérüléséig a Dallas.,....
csi77
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ajaj, bedobtam a Mentost a kólába....Azt gondolom, hogy a Steelersnek ELSŐSORBAN (de nem kizárólag persze) a védelme miatt van 8-0, még akkor is, ha néha azért szépen tudnak ellenük haladni, sőt, ha Lamar nem a RB formáját vette volna elő (a passzjátéka értelmezhetetlen volt, gyakorlatilag szinte mindig turnover veszély volt, helyükben csak futottam volna), már nem lennének veretlenek.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Persze az jogos. Én amúgy szeretem is nagyon a jó defense-ket, sajnálom is ha ebbe a 48-47es irányba menne el a játék nagyon. Azt hittem úgy merült fel a kérdés inkább, hogy mi kellhet a bajnoki címhez, mennyire kell oda egy elit defense, vagy egész évben arra építeni, alapozni. Mert az már nem működhet szerintem hogy ha valaki full a védelmére akarna éveken át alapozni és bajnok lenni.Mondjuk úgy, hogy a védelmünk teljesítménye nélkül a Jets-szel versenyeznénk az 1/1-ért.Középcsapat is max a Bears, pont ezért.A mi védelmünk is jó (nem annyira, mint a Pitt-é), de a támadók a liga legalja.Azért megkérdezném halkan a sok szakértőt (többek között Buday Zolit), akik szerint a védelem már egyáltalán nem fontos a "mai modern futballban", hogy akkor miért a Pittsburgh az egyetlen veretlen csapat, akiknek NFL szinten leginkább értelmezhető védelmük van?Szerintem sose azt mondják, hogy nem fontos a védelem. Azt szokták, hogy nem kell olyan betonkemény, mindenkit 10 pontot tartunk def. minden poszton ott drága sztárokkal, (meg nem is lehet már ezt amikor az egész liga az offense fele megy évek óta, ebből megélni.) hanem a yardokat nyelhetik pl. de a kulcsmozzanatokban tudjanak labdát szerezni, odatenni magukat akkor éppen annyira megsegíteni egy elit offense-t, hogy az hozza a meccset. Lásd tavalyi és idei Chiefs mondjuk. Ez a Pit most csak egy unikális kivétel jelenleg, hogy ilyen defense van szinte minden héten és hogy még veretlenek is így és emiatt. Nálam ettől még abszolút nem a fő bajnokesélyesek.
csi77
zavi27
csi77
zavi27
csi77
több mint 4 éve
😀 azért ennyi időm nekem sincs, hogy mindet összeszedjem.Muti.Ez matematikailag/statisztikailag, sok sok évnyi adat alapján nem igaz.Biztos vagyok benne, hogy egy elit offense ugyanúgy lehet sikres mint egy elit defense, és egy bottom 1 offense ugyanúgy tudja szabotálni a csapta jó teljesítményét, miint egy bottom1 defense.Inkább az a mérvadó szerintem, és ennyi a lényegi különbség, hogy elit D stabilabban hozza a szükséges teljesítményt, kevésbbé veti vissza egy kulcssérülés, egy rossz napot kifogó kulcsjátékos, stb.
Black_Adder
Az elit O-nak nagyobb az "amplitudója", a lehetséges kilengése, az elit D biztosabb alap.
Sobri Jóska
Borbinho
Sobri Jóska
De ha bepötyögöd google-be, hogy "nfl, defense, correlation, sustainability, prediction, stb", akkor kidob jó pár cikket/elemzést.
Pl: A labdaszerzések, amik jelentős tényezők egy védelemnél (akár csak ami a nézőnek feltűnik, de az advanced statokban is), nem tarthatóak hosszútávon, nincs is mérhető összefüggés a hetek/évek között.
De a PFF-en, 538on tuti találsz hasonló cikkeket.
Amik stabilak, azok amik az edzőkön múlnak (blitz %, zóna vs ember, personnel).
fivethirtyeight.com/features/why-the-nfl-cant-rely-on-defense/
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Hány csapatnál volt ott a történelem legjobb irányítója?Btw amikor játszottunk velük, a Browns 5-1, a Titans 5-0 a Ravens 6-1-el állt.A védelem reaktív, a támadósor (és a QB) proaktív. A védelmeknél kisebb a korreláció a teljesítményben (hétről hétre, vagy évek között, bárhogy nézed), mint a támadóknál. Emiatt szerintem nehezebb egy védelmet összerakni, ami mindenki ellen jó (sőt, nincs is ilyen). Hiába hozol le 16 meccset az átlag támadósoroddal meg az elit védelmeddel, jön a PO-ban Mahomes és felraknak neked 40et.Azért az elmúlt 20 évben vagy kurva jó Defense vagy valami korszakos zseni irányító nyerte a SB-kat.Azért megkérdezném halkan a sok szakértőt (többek között Buday Zolit), akik szerint a védelem már egyáltalán nem fontos a "mai modern futballban", hogy akkor miért a Pittsburgh az egyetlen veretlen csapat, akiknek NFL szinten leginkább értelmezhető védelmük van?Szerintem sose azt mondják, hogy nem fontos a védelem. Azt szokták, hogy nem kell olyan betonkemény, mindenkit 10 pontot tartunk def. minden poszton ott drága sztárokkal, (meg nem is lehet már ezt amikor az egész liga az offense fele megy évek óta, ebből megélni.)hanem a yardokat nyelhetik pl. de a kulcsmozzanatokban tudjanak labdát szerezni, odatenni magukat akkor éppen annyira megsegíteni egy elit offense-t, hogy az hozza a meccset. Lásd tavalyi és idei Chiefs mondjuk. Ez a Pit most csak egy unikális kivétel jelenleg, hogy ilyen defense van szinte minden héten és hogy még veretlenek is így és emiatt. Nálam ettől még abszolút nem a fő bajnokesélyesek.
csi77
zavi27
Sobri Jóska
Giants (2-7)
Broncos (3-5)
Texans (2-6)
Eagles (3-4-1)
Browns (5-3)
Titans (6-2)
Ravens (6-2)
Cowboys (2-7)
Borbinho
Jan
több mint 4 éve
Btw amikor játszottunk velük, a Browns 5-1, a Titans 5-0 a Ravens 6-1-el állt.A védelem reaktív, a támadósor (és a QB) proaktív. A védelmeknél kisebb a korreláció a teljesítményben (hétről hétre, vagy évek között, bárhogy nézed), mint a támadóknál. Emiatt szerintem nehezebb egy védelmet összerakni, ami mindenki ellen jó (sőt, nincs is ilyen). Hiába hozol le 16 meccset az átlag támadósoroddal meg az elit védelmeddel, jön a PO-ban Mahomes és felraknak neked 40et.Azért az elmúlt 20 évben vagy kurva jó Defense vagy valami korszakos zseni irányító nyerte a SB-kat.Azért megkérdezném halkan a sok szakértőt (többek között Buday Zolit), akik szerint a védelem már egyáltalán nem fontos a "mai modern futballban", hogy akkor miért a Pittsburgh az egyetlen veretlen csapat, akiknek NFL szinten leginkább értelmezhető védelmük van?Szerintem sose azt mondják, hogy nem fontos a védelem. Azt szokták, hogy nem kell olyan betonkemény, mindenkit 10 pontot tartunk def. minden poszton ott drága sztárokkal, (meg nem is lehet már ezt amikor az egész liga az offense fele megy évek óta, ebből megélni.)hanem a yardokat nyelhetik pl. de a kulcsmozzanatokban tudjanak labdát szerezni, odatenni magukat akkor éppen annyira megsegíteni egy elit offense-t, hogy az hozza a meccset. Lásd tavalyi és idei Chiefs mondjuk. Ez a Pit most csak egy unikális kivétel jelenleg, hogy ilyen defense van szinte minden héten és hogy még veretlenek is így és emiatt. Nálam ettől még abszolút nem a fő bajnokesélyesek.
csi77
zavi27
Sobri Jóska
Giants (2-7)
Broncos (3-5)
Texans (2-6)
Eagles (3-4-1)
Browns (5-3)
Titans (6-2)
Ravens (6-2)
Cowboys (2-7)
Borbinho
több mint 4 éve
Muti.Ez matematikailag/statisztikailag, sok sok évnyi adat alapján nem igaz.Biztos vagyok benne, hogy egy elit offense ugyanúgy lehet sikres mint egy elit defense, és egy bottom 1 offense ugyanúgy tudja szabotálni a csapta jó teljesítményét, miint egy bottom1 defense.Inkább az a mérvadó szerintem, és ennyi a lényegi különbség, hogy elit D stabilabban hozza a szükséges teljesítményt, kevésbbé veti vissza egy kulcssérülés, egy rossz napot kifogó kulcsjátékos, stb.
Black_Adder
Sobri Jóska
Borbinho