NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Segítség: melyik 7 órás meccset nézzem?
több mint 4 éve
kövessétek be twitteren mamit, pár perc és kirakja a Redzone-ttwitter.com/GrandmaStreams_
több mint 4 éve
Egy működő RZ youtube linket szeretnék kérni ma is, PMben is jöhet, köszi. 😀Szerintem jöhetne ide a csevegőbe is, igény lenne rá! 😀 Ha mégse lehetne ide tenni nekem is küldjétk pls.
Beki
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Egy működő RZ youtube linket szeretnék kérni ma is, PMben is jöhet, köszi. 😀
több mint 4 éve
bebaszottHeintz, Lincoln mivanmégott, jaólösz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Lásd még!Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?De még az 1/1-ről is 😛
fuzovelkifele.com/2020/11/kezdodhet-a-szamolgatas-a-jets-mar-ezen-a-heten-elbukhatja-a-rajatszast/?fbclid=IwAR3FheGcnLyZCXDgAxjErDVGP3Y4ZeVKHOOQo65PuQYD5XP0CAJGEqHcb_o
nagylaza
dande
Kampman
www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
több mint 4 éve
Kampman
28 363
Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?De még az 1/1-ről is 😛
fuzovelkifele.com/2020/11/kezdodhet-a-szamolgatas-a-jets-mar-ezen-a-heten-elbukhatja-a-rajatszast/?fbclid=IwAR3FheGcnLyZCXDgAxjErDVGP3Y4ZeVKHOOQo65PuQYD5XP0CAJGEqHcb_o
nagylaza
dande
több mint 4 éve
Valójában nem dugja a fejét a homokba, hanem a hallószervét a homokra hajtja, hogy jobban hallja a közelgő lépteket és időben elmenekülhessen veszély esetén. Ez evolúcióilag hatásosabb védekezének bizonyult, mintha tényleg homokba dugta volna a fejét...Tudom, a strucc is így gondolja, ha bedugja a fejét a homokba, akkor jól elbújt. Ő se lát senkit, őt se látják.Mindenki a saját valóságából indul ki. Ha nem látom, hogy mondasz valamit, az olyan, mintha elnémultál volna.És akkor én leszek a néma, és nem tudok írni, vagy te leszel a vaksi, és te nem látod amit írok?Eleve: senkit nem lehet lenémítani.
Sobri Jóska
Kampman
Attól, hogy a tyúkot zsiráfnak hívod az még tyúk.
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Amúgy Észak-Koreában, Kínában meg néhány helyen megoldották a némítás funkciót. Sőt mondhatni hatékonyabban működik ez náluk, mint a liberális nyugaton a - meglátásom szerint - meglehetősen kontraproduktív pozitív diszkrimináció...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Akkor innentől visszatérünk a jól bevált sok sárga mérkőzésekhez?😊False startok, off holdingok jönnek ezerrel?😊
több mint 4 éve
Oszt' a Packers ellen mit tettél?😊Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?Kizárt, mert kombinációban megraktam a Chargerst, ráadásul a bowl.hu fantasyban beraktam a Chargers HC-t a kezdőbe. Meglesz az első W.
nagylaza
peterk2005
több mint 4 éve
Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?Kizárt, mert kombinációban megraktam a Chargerst, ráadásul a bowl.hu fantasyban beraktam a Chargers HC-t a kezdőbe. Meglesz az első W.
nagylaza
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?De még az 1/1-ről is 😛
nagylaza
több mint 4 éve
Létezik, hogy a Jets lemaradhat a PO-ról?fuzovelkifele.com/2020/11/kezdodhet-a-szamolgatas-a-jets-mar-ezen-a-heten-elbukhatja-a-rajatszast/?fbclid=IwAR3FheGcnLyZCXDgAxjErDVGP3Y4ZeVKHOOQo65PuQYD5XP0CAJGEqHcb_o
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 029
Én amúgy egyet értek Sobrival, ez a kapsz draft picket, ha feketét alkalmazol dolog egy baromság és rasszizmus, de legalábbis kivételezés és megalázás.de csak egy faj van a sapiens, sapiensA kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
Ha rasszjegyek alapján pozitívan diszkriminálsz egy fehéret egy fekete kárára, az rasszizmus.
Ha rasszjegyek alapján pozitívan diszkriminálsz egy feketét egy fehér kárára, az is rasszizmus.
így ezen a szinten tudunk diskurálni.
Sobri Jóska
a raccista külön fajtákba sorol
a pozitív diszkrimináció nem sorol külön fajtákba
nos ebből kifordítani a rasszizmust, miszerint kvázi azt gondoljuk, hogy a pozitív diszkrimiációba tulajdonképp negatív diszkrimináció történik
ezt a genezist én is meg tudom csinálni, miszerint a rasszizmus tulajdonképpen egy kisebbrendűségi komplexus kivetítése, hogy állandóan bizonygatni kell, mert máshogy nem tudom mer állandóan fölibém kerekednek
a budai álmoskönyvek szerint a álladó kényszeres bizonyíthatnék az alacsony férfiak és a kispöcsűek sajáttya
megakisbajszúaké, sori...
sutianap
Inkább tegyék kötelezővé, hogy a megfelelő létszámon felül X kisebbségit alkalmaznod kell X pozícióba mint asszisztenst, gyakornokot, edzőt és tanítanod kell a szakmára.
Persze a kiválasztásnál lennie kellene szakmai kritériumoknak is és mérhető potenciálnak, nem csak felvenni valakit.
Aztán félévente értékelni a fejlődését és ha úgy alakul, akkor pozícióra pályázhat.
Hirdessenek ösztöndíjat vagy valamilyen tehetséggondozó/felkaroló programot.
Amúgy ez egy érdekes kérdés, hogy miért ilyen kevés a fekete edző az NFL-ben vagy lehet az NCAA-ben és alsóbb osztályokban, hisz nem gondolom, hogy tehetségtelenebbek lennének vagy valami olyasféle extra követelmény lenne, aminek ne tudnának megfelelni.
Főleg azt figyelembe véve, hogy a játékosok nagy része is kisebbségi ezáltal pályafutásuk után, már csak a tapasztalatuk miatt is, esélyük lehetne edzőnek állni.
Ha meg ez ilyen intézményesült rasszizmus miatt lenne, az ellen meg a draftpick se jó megoldás, hisz gyakorlatilag modern kori rabszolgaságot jelentene, ahol egy kisebbségi edző értékét nem feltétlenül a tudása jelentené, hanem a draftpick.
Ami módszer meg ahelyett, hogy segítené őket, még pluszban hátráltatná is, mert ki lenne az a hülye, aki mondjuk a Patsnek plusz draftpicket adna, csak azért mert Florest elvitte a Miami főedzőnek.
Szóval szerintem ez a rendszer így egy nagy baromság, nem jobb, hanem rosszabb mint az elődje
több mint 4 éve
nem szokunk rá semmire se kicsire, se nagyraNagyrasszokró teccete hallani?de csak egy faj van a sapiens, sapiensA kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
Ha rasszjegyek alapján pozitívan diszkriminálsz egy fehéret egy fekete kárára, az rasszizmus.
Ha rasszjegyek alapján pozitívan diszkriminálsz egy feketét egy fehér kárára, az is rasszizmus.
Sobri Jóska
nos ebből kifordítani a rasszizmust, miszerint kvázi azt gondoljuk, hogy a pozitív diszkrimiációba tulajdonképp negatív diszkrimináció történik
ezt a genezist én is meg tudom csinálni, miszerint a rasszizmus tulajdonképpen egy kisebbrendűségi komplexus kivetítése, hogy állandóan bizonygatni kell, mert máshogy nem tudom mer állandóan fölibém kerekednek
a budai álmoskönyvek szerint a álladó kényszeres bizonyíthatnék az alacsony férfiak és a kispöcsűek sajáttya
sutianap
warr_b
több mint 4 éve
Nagyrasszokró teccete hallani?de csak egy faj van a sapiens, sapiensA kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
Sobri Jóska
sutianap
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
de csak egy faj van a sapiens, sapiensA kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
Sobri Jóska
több mint 4 éve
A kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Vagy csak szeretünk beszélgetni, és mivel nem jött érdemi ellenérv a kiinduló állításomra, miszerint
peterk2005
több mint 4 éve
A kisegér meg úgy gondolja, hogy ha nagyot dobbant, ő okozza a dübörgést. Mondjunk még pár ilyen hasznos okosságot egymásnak, úgy látszik nagyon unatkozunk. 😀Tudom, a strucc is így gondolja, ha bedugja a fejét a homokba, akkor jól elbújt. Ő se lát senkit, őt se látják.Mindenki a saját valóságából indul ki. Ha nem látom, hogy mondasz valamit, az olyan, mintha elnémultál volna.És akkor én leszek a néma, és nem tudok írni, vagy te leszel a vaksi, és te nem látod amit írok?Eleve: senkit nem lehet lenémítani.
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Csak egy eszrevetel arrol, mennyire belterjes az NFL es a szakmedia: David Carr, ex-NFL iranyito es jelenleg NFL.COM szakerto, a jelenlegi Raiders QB, Derek Carr testvere tegnap kijott egy "A liga 15 legjobb tamado fegyvere" listaval, ahol a sajat testveret 6. helyre hozta 😀Valaki (bocs, nem emlékszem, hogy ki volt) pár napja linkelt egy nfl.com-os szavazást arról, hogy éppen ki az MVP verseny esélyese. Carr abban is a tesójára szavazott. Szóval tulajdonképpen javul a helyzet ezzel a 6. hellyel. 😊
Meg QB-k kozott sincs ott, nem hogy minden posztot figyelembe veve. 😀 Ezen jot rohogtem, gondotlam emgosztom veletek is.
undisputedly
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Tudom, a strucc is így gondolja, ha bedugja a fejét a homokba, akkor jól elbújt. Ő se lát senkit, őt se látják.Mindenki a saját valóságából indul ki. Ha nem látom, hogy mondasz valamit, az olyan, mintha elnémultál volna.És akkor én leszek a néma, és nem tudok írni, vagy te leszel a vaksi, és te nem látod amit írok?Eleve: senkit nem lehet lenémítani.
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 363
Mindenki a saját valóságából indul ki. Ha nem látom, hogy mondasz valamit, az olyan, mintha elnémultál volna.És akkor én leszek a néma, és nem tudok írni, vagy te leszel a vaksi, és te nem látod amit írok?Eleve: senkit nem lehet lenémítani.
Sobri Jóska
Kampman
Sobri Jóska
De ez az NFL csevegő, beszélgessünk inkább arról, hogy miért rendeznek virtuális Pro Bowlt, és ha már úgy rendezik, miért a virtuális Lambeau Fielden kéne rendezni, virtuális hóviharban.
több mint 4 éve
Simicska most nem ért egyet veled... 😉Pedig nem.Nem Jóska. Fogd fel úgy a fenti mondatot, hogy néhányan nem azért némítanak le téged, mert negatívan akarnak diszkriminálni, hanem egyszerűen azért, mert az agyukra mész. És mindjárt érteni fogod. 😊Ez az NFL szabály nem azért nem jó, mert pozitívan diszkriminálja színesbőrű edzőket, hanem azért, mert egyszerűen nem jó.Ez a csodálatos érvelés megtetszett.
peterk2005
Alkalmazom is:
Nem azért hülyeség amit a rasszizmusról írsz, mert a pozitív diszkrimináció is nyilvánvalóan rasszizmus, bárhogy is nevezzük, hanem mert egyszerűen hülyeség.
Sobri Jóska
peterk2005
Eleve: senkit nem lehet lenémítani.
Legfeljebb valamit nem olvasol, de azzal magadat vakíthatod meg, nem a másikat némítod el.
Ez önkéntes információvesztés.
Valamint ha nem tudom ki csukja be a szemét ha írok, és ez rám nincs hatással, akkor semmiféle diszkrimináció nem ér.
Sobri Jóska
Szerkesztette: Pari