NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Amúgy ne tegyünk már úgy, mintha ez nem egy üzleti vállalkozás lenne, Lamar TOP3 játékos jelenleg és a liga arca, persze hogy más megítélés alá esik egy ilyen mint egy átlagos csapat noname QB-ja.
empty taxi
Ettől függetlenül amatőr láma az egész liga vezetése.
több mint 4 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊Az a csoda, hogy eddig így eljutott a szezon.
(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
NB2
ő azt mondta el se indul 😀Az lett volna a logikus, ha el se indul, amennyiben szempont, hogy végig is menjen.
Negritis
Végülis megpróbálták, hátha.
És még nincs lefújva.
több mint 4 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊ő azt mondta el se indul 😀
(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
NB2
amúgy sztem lassan jön 2 hét pihi aztán bubble 12-16 csapattal
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Sobrinak mégis igaza lesz?😊(amúgy szerintem ezt a szezont végigtolják bármi áron)
több mint 4 éve
csak úgy az elmúlt pár óra:a frisco nem játszhat otthon
a fél ravens covid listán
a broncosba nincs qb
steelersnél is alakulnak az esetek
tuti vannak még dolgok ...
több mint 4 éve
Lehet, hogy újra kellene gombolni azt a kabàtot....
több mint 4 éve
nah akkor most jön egy pár hetes NFL leállás?
több mint 4 éve
Ochocinco jó fej 😊www.nbcsports.com/washington/football-team/chad-johnson-tips-waiter-963-each-terry-mclaurins-receiving-yards
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Nyolc éve nem vertük őket oda-vissza, hadd örüljek már 😛Vakok között..Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b
warr_b
Tudod h van a mondás
Adirotor
több mint 4 éve
Vakok között..Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b
warr_b
Tudod h van a mondás
több mint 4 éve
Jó, hát a gang rape nem túl szép és elegáns dolog, így jobb hogy ők is benne voltak a buliban 😀Mondtam, gecc 😀azért tegyük hozzá hogy a dallas inkább magát baszta meg, de jah 😀
warr_b
Negritis
több mint 4 éve
Mondtam, gecc 😀azért tegyük hozzá hogy a dallas inkább magát baszta meg, de jah 😀
warr_b
több mint 4 éve
Mondtam, gecc 😀a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
mahomes még nem kapott ki Eli-tól SB-n szóval jobb mint Brady 😀Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!6 gyűrű vs 1 gyűrű. Discuss over😃
Riverske
samu09
több mint 4 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!Most nyilván, az egyiknek már lassan bot kell a pályán is, hiába tolja magába a fiatalító elixirt 😊
Riverske
több mint 4 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!Ha 10 év múlva felteszed ezt a kérdést, akkor már tudunk is rá válaszolni.
Riverske
több mint 4 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!6 gyűrű vs 1 gyűrű. Discuss over😃
Riverske
több mint 4 éve
Szerintem Mahómsz mérföldekkel jobb irányító mint Brédi. Discuss!
több mint 4 éve
Szerintem amióta én követem a focit (kb. 20 éve) a legerősebb.Erős class, az biztos.www.instagram.com/p/CH-7HCEsHfI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadingsteelwolfManning, Megatron, Charles Woodson lock, és Jared Allen, Patrick Willis is igazából first ballot kaliberek. Komoly boksz lesz idén (jövőre).
peterk2005
warr_b
több mint 4 éve
Erős class, az biztos.www.instagram.com/p/CH-7HCEsHfI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadingsteelwolfManning, Megatron, Charles Woodson lock, és Jared Allen, Patrick Willis is igazából first ballot kaliberek. Komoly boksz lesz idén (jövőre).
peterk2005
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/CH-7HCEsHfI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadingsteelwolfManning, Megatron, Charles Woodson lock, és Jared Allen, Patrick Willis is igazából first ballot kaliberek. Komoly boksz lesz idén (jövőre).
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Ez pont nem így van... Kimondva is rengeteget jelentett Mahomesnak az-az egy év. Sokat tanult Alextől, és nem volt rajta mindjárt nyomás. Sikerült rossz példát talàlni 😉 😛Mahomesnál se volt sikeres ez a módszer, csak elpazarolt a Chiefs egy évet a karrierjéből.....És akivel sikerrel is jártak Mahomesen kívül?Viszont én Rodgersen, Mahomesen kívül nem emlékszem érdemben olyan irányítóra, akivel ezt történt volna. Pláne nem direkt.ugye Haskins ilyen valszeg besült projekt, szintén hasonlóan besült a 2014-es draft 3 első köröse (Bortles, Manziel, Teddy)
Sobri Jóska
empty taxi
Mert szerintem 2020-ban is azt gondolni, hogy ez a fajta projekt működhet, már teljesen elavult koncepció.
Sobri Jóska
Cubehor
több mint 4 éve
Cubehor
318
Mahomesnál se volt sikeres ez a módszer, csak elpazarolt a Chiefs egy évet a karrierjéből.És akivel sikerrel is jártak Mahomesen kívül?Viszont én Rodgersen, Mahomesen kívül nem emlékszem érdemben olyan irányítóra, akivel ezt történt volna. Pláne nem direkt.ugye Haskins ilyen valszeg besült projekt, szintén hasonlóan besült a 2014-es draft 3 első köröse (Bortles, Manziel, Teddy)
Sobri Jóska
empty taxi
Mert szerintem 2020-ban is azt gondolni, hogy ez a fajta projekt működhet, már teljesen elavult koncepció.
Sobri Jóska
A rookie contractok világában semmi értelme padra draftolni első körös irányítót, annak meg végképp nem, hogy a Hall of Fame irányítód nyakára hozz az első körben egy középszar Mountain West QB-t.
több mint 4 éve
Igazàból Sobrival sokunknak ki volt a faxa!Miért lett kiemelve a némítás funkció a fejlécben?Korona, Sobri kontra Doki
Volt valami vircsaft?
Azt szeretem 😀 melyik topic?
Ki nem bírt magával?
akdestroyer
warr_b