NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Nem 0 feher CB van a ligaban.
Stez
Hanem -1!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
na ki hány hc-t ismer fel a képen?

r.baggio
Bunko leszek:
Az inas meg a halaszgyerek mit keres ott? A vasazos miert nincs a kepen?

OC,DC fronton is hasonlo az arany?
Solymi
őszintén, mi a gond a képpel?
Amadeus
Öööö. Szerintem niggerezett. Biztos fél a migránsoktól és így jön ki rajta.
vpi
Ellenkezoleg, vicces szarkazmus akart lenni, csak ezek szerint rosszul sult el.

Arra akartam ramutatni h a Rooney(?) szabaly ellenere meg mindig csak 3 szinesboru foedzo van a 32-bol. Jo, volt tobb is pl. tavaly, csak azert fura.
Kivancsi lennek ha koordinator vagy GM szinten mekkora az arany es miert alakult ez igy. Nem hinnem h talenthiany lenne.
Solymi
A Rooney rule ellenére 0 fehér CB van a ligában.
Amadeus
Stez
Jogászok matekjára sose alapozz!
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.

r.baggio
Bunko leszek:

Solymi
Amadeus
vpi

Arra akartam ramutatni h a Rooney(?) szabaly ellenere meg mindig csak 3 szinesboru foedzo van a 32-bol. Jo, volt tobb is pl. tavaly, csak azert fura.
Kivancsi lennek ha koordinator vagy GM szinten mekkora az arany es miert alakult ez igy. Nem hinnem h talenthiany lenne.
Solymi
Amadeus

Szerkesztette: Stez

több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
Megvan a szezon nyitómeccse. És a bajnok Pats nem játszik azon!!!!
 twitter.com/NFLonFOX/status/1110268134768836608
iktriad
Szóval csak megcsinálták...
Wyatt
Nem is értem, miért nem a bohócfényezésről szól majd az a csütörtök. Hiszen Minden Idők Legjobb .....edzője által vezetett csapatot lehetett volna látni, ezek meg odarángatnak két ilyen tavalyelőtt alapított csapatot. Szörnyű!

Remélem idén a Sport tv 16 meccset ad a Patstől, igazából én még bye weeken is megnézném, mit csinálnak.....
Nem is kéne más meccset lejátszani.
Hülye NFL 😊

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 346
finally
 twitter.com/NFL/status/1110695564298067968
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 17 140
A négerek—pl Drogba vagy Claude- a mai napig nem értik a les szabályt a gurulósban, pedig az egy sokkal egyszerűbb játék. 😊
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tavaly biztos a Pats volt a liga legjobb csapata?ZERO_L
Igen, sőt idén is!

több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896

r.baggio
Bunko leszek:

Solymi
Amadeus
vpi

Solymi

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 017

r.baggio
Bunko leszek:

Solymi
Amadeus
vpi

több mint 5 éve
Egon bá New England Patriots 1 139 — Saints GM
Jókat röhögök ezen posztonkénti (most TE) GOAT vitákon 😀 Miért kell kiválasztani egy-egy embert??? A játékosok is úgy szokták ezeket a legendákat illetni, hogy közte van a posztja legjobbjai között. Ennyi és nem kell semmi több 😉Egon
Ezek a viták igazából nem arról szólnak, hogy ki az igazi GOAT. Ha arról szólnának, akkor vérre menő viták lennének arról is, hogy vajon Elway vagy Marino volt-e jobb. Vagy Sharpe esetleg Kellen Winslow. Vagy Platini esetleg Beckenbauer. A vita mindig jelenbeli játékosok körül forr, akihez érzelmileg lehet kötődni, Ha az én kedvencem a legjobb, az engem is "felemel", mert kötődöm hozzá.

Tulajdonképpen ugyanazért Ronaldo vs Messi-ünk, amiért új, nagyobb telót veszünk, ha a munkatársunk új telót vett. Vagy 19"-es felnit rakatunk a gépsárkányra, ha a szomszéd 18"-ast szereltetett fel.
peterk2005
Miért is ne lehetne erről vitázni, csak értelmes emberek és érvek kellenek hozzá.

Nyilván nem fogja senki megváltani a világot nem is ez a lényege, ettől még nézőpontokat, fontossági sorrendeket lehet ütköztetni. Ma már legit vitát lehet arról kezdeményezni, hogy Jordan vagy Lebron a GOAT, és mindenki szépen eldönti melyik megközelítés áll közelebb hozzá.

Igen, nem lehet két korszak játékosát apró részletekbe menően összehasonlítani, de még azonosok korszak játékosait sem, mert mi van ha a Pats-ben Rodgers van, minden meccset 200 ponttal nyer a csapat vagy x év után Bostonban is visszapofázik az edzőnek és mellé pofa nélkül elkéri az évi 30M+os fizut.

Ha ennyire patika mérlegen akartok mindent kimérni, akkor az egész fórumot be lehetne csukni, de önmagában az NFL-t is hisz a szerencse iszonyatosan torzít mindenen. Tavaly biztos a Pats volt a liga legjobb csapata, előtte meg az Eagles? Nem vennék rá mérget. Akkor most teljesen felejtsük el a bajnoki címek számlálását, mert az NFL-ben egy meccsen a szerencse faktor mocskosul magas?

És persze az sem segít ha te rögtön ledegradálod az egész vitakezdeményezést pisisek faszméregetésére...

(nagyon halkan jegyezném csak meg, nem azért nincs a régiekről vita mert "a satnya kis életünk ellenére ne emelné fel az érzelemmel dús cerkánkat", hanem mert surprise-surprise: a többség még meg sem született mikor ezen játékosokat ledraftolták, és az ember általában nem megy "vérbe menő vitába" olyanba, amit nem saját kezűleg látott/tapasztalt meg, csak összefoglalókban láthatta és históriás könyvekben olvashatott róla)
ZERO_L
Tőlem nyugodtan vitatkozhattok, ha ez titeket boldoggá tesz. Az én véleményem ettől nem változik.
Faszméregetésben meg Foles magasan nyer, ott nincs vita 😉

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 543 — situational football
Jókat röhögök ezen posztonkénti (most TE) GOAT vitákon 😀 Miért kell kiválasztani egy-egy embert??? A játékosok is úgy szokták ezeket a legendákat illetni, hogy közte van a posztja legjobbjai között. Ennyi és nem kell semmi több 😉Egon
Ezek a viták igazából nem arról szólnak, hogy ki az igazi GOAT. Ha arról szólnának, akkor vérre menő viták lennének arról is, hogy vajon Elway vagy Marino volt-e jobb. Vagy Sharpe esetleg Kellen Winslow. Vagy Platini esetleg Beckenbauer. A vita mindig jelenbeli játékosok körül forr, akihez érzelmileg lehet kötődni, Ha az én kedvencem a legjobb, az engem is "felemel", mert kötődöm hozzá.

Tulajdonképpen ugyanazért Ronaldo vs Messi-ünk, amiért új, nagyobb telót veszünk, ha a munkatársunk új telót vett. Vagy 19"-es felnit rakatunk a gépsárkányra, ha a szomszéd 18"-ast szereltetett fel.
peterk2005
Miért is ne lehetne erről vitázni, csak értelmes emberek és érvek kellenek hozzá.

Nyilván nem fogja senki megváltani a világot nem is ez a lényege, ettől még nézőpontokat, fontossági sorrendeket lehet ütköztetni. Ma már legit vitát lehet arról kezdeményezni, hogy Jordan vagy Lebron a GOAT, és mindenki szépen eldönti melyik megközelítés áll közelebb hozzá.

Igen, nem lehet két korszak játékosát apró részletekbe menően összehasonlítani, de még azonosok korszak játékosait sem, mert mi van ha a Pats-ben Rodgers van, minden meccset 200 ponttal nyer a csapat vagy x év után Bostonban is visszapofázik az edzőnek és mellé pofa nélkül elkéri az évi 30M+os fizut.

Ha ennyire patika mérlegen akartok mindent kimérni, akkor az egész fórumot be lehetne csukni, de önmagában az NFL-t is hisz a szerencse iszonyatosan torzít mindenen. Tavaly biztos a Pats volt a liga legjobb csapata, előtte meg az Eagles? Nem vennék rá mérget. Akkor most teljesen felejtsük el a bajnoki címek számlálását, mert az NFL-ben egy meccsen a szerencse faktor mocskosul magas?

És persze az sem segít ha te rögtön ledegradálod az egész vitakezdeményezést pisisek faszméregetésére...

(nagyon halkan jegyezném csak meg, nem azért nincs a régiekről vita mert "a satnya kis életünk ellenére ne emelné fel az érzelemmel dús cerkánkat", hanem mert surprise-surprise: a többség még meg sem született mikor ezen játékosokat ledraftolták, és az ember általában nem megy "vérbe menő vitába" olyanba, amit nem saját kezűleg látott/tapasztalt meg, csak összefoglalókban láthatta és históriás könyvekben olvashatott róla)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 125 — WHO DAT!!!!
HC Sean Payton and the competition committee have agreed on a proposal that will allow teams to challenge "no calls" (OPI/DPI). The owners must still vote to pass this rule at the owner's meeting.

75% (24/32) must vote to approve the proposal before it becomes a rule.

több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 942 — Patriot

r.baggio
Bunko leszek:

Solymi
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 896

r.baggio
Bunko leszek:

Solymi

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve

r.baggio
Bunko leszek:

több mint 5 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 360 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Bocsi az offért, de gondoltam bedobom ide is, hátha érdekel valakit és többen nézik ezt a topikot, mint a fantasyt így a holtszezon közepén

Sziasztok!

Lenne egy induló dynasty ligánk, párezres nevezési díjjal, van még pár helyünk. Akit érdekel, írjon egy emailt a fuzovelkifele@gmail.com címre (akár ha egyből jelentkeznél, akár ha több infóra van szükséged)

A liga 32 fős, nfl csapatokhoz lenne rendelve mindenki (de rendes draft van, szóval nem kell valójában a Billsszel lenned), 3 copy liga (azaz minden játékosból 3 van) 53 fős kerettel, IRrel meg taxi squaddal, védők is vannak felhúzott pontokkal. A felület MFL.

Ha minden igaz még a Cowboys, Redskins, Bills, Vikings, Titans szabad (de ahogy mondtam, igazából nem számít mi a csapatnév, a játékosokat úgyis draftolod).

Ja, long draft van, tehát sok napos a dolog, 8 óra van egy pickre (így nem kell 32 embert egyszerre leültetni gép elé), lehet cserélgetni és rookie pickeket draftolni (külön rookie draft lesz majd májusban), amint betelik a liga, utána pár nappal remélhetőleg kezdenénk is a draftot.

Szerkesztette: katonadani
több mint 5 éve
iktriad
Wyatt
Nem volt időm fotosoppolni (meg van jobb kép is), mindenki képzelje oda a season opener képet...

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
 twitter.com/joehaden23/status/1109932994922508289

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Pats a sunday night meccsel indít majd.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
iktriad

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
Gronk > HoF
first ballot is akár
JSanyo
ez nem kérdés.

több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Gronk > HoF
first ballot is akár

több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 078 — I like the Texans, I like who we are
Gronk a legdominánsabb és legkomplexebb (egy fénykorában lévő Ngatát megblokkolt, csak a példa kedvéért) tight end. Csak azért nem az ő neve lesz minden rekordnál, mert annyira jó volt, hogy folyamatosan ketten-hárman törték össze minden playben. Ha a sérülések elkerülték volna, nem lenne vita abban, hogy ő a valaha volt legjobb. Mondjuk számomra így sem kérdéses
Wyatt
Pont ezt akartam írni, hogy Gronk tartott egy falembert, a hátán cipelt 10 yardon át egy linebackert és kirakott a pályáról egy cornert. Nem kérdés, hogy ha a poszt kritériumait nézzük ő legjobb!
Jah és a számok nem mutatják, hogy a futó azért futott 10 yardot, mert Gronk kiblokkolta az emberét!
NB2
Előre írom, hogy én is a legjobb TE-nek gondolom, de nem elfogultságból és amit Ti írtatok.
Egy TE-nek méretéből adódóan meg kell blokkolnia egy falembert, el kell bírnia egy linebackert, és el kell viselnie, hogy ketten ugranak rá, mert mint írtam, méretéből adódóan nagyobb mint akikkel a secondaryben találkozik.
Inkább azért tartom nagy sportembernek, mert amennyi sérülést elszenvedett, csoda hogy nem vonult vissza hamarabb. Az se volt hátrány neki, hogy Brady jól olvassa a védelmeket, és olyan játékokat tudott hívni, ahol egyértelmű lett a mismatch.