NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem 0 feher CB van a ligaban.Hanem -1!
Stez
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Jogászok matekjára sose alapozz!Nem 0 feher CB van a ligaban.A Rooney rule ellenére 0 fehér CB van a ligában.Ellenkezoleg, vicces szarkazmus akart lenni, csak ezek szerint rosszul sult el.Öööö. Szerintem niggerezett. Biztos fél a migránsoktól és így jön ki rajta.őszintén, mi a gond a képpel?na ki hány hc-t ismer fel a képen?Bunko leszek:
r.baggio
Az inas meg a halaszgyerek mit keres ott? A vasazos miert nincs a kepen?
OC,DC fronton is hasonlo az arany?
Solymi
Amadeus
vpi
Arra akartam ramutatni h a Rooney(?) szabaly ellenere meg mindig csak 3 szinesboru foedzo van a 32-bol. Jo, volt tobb is pl. tavaly, csak azert fura.
Kivancsi lennek ha koordinator vagy GM szinten mekkora az arany es miert alakult ez igy. Nem hinnem h talenthiany lenne.
Solymi
Amadeus
Stez
több mint 5 éve
Nem 0 feher CB van a ligaban.A Rooney rule ellenére 0 fehér CB van a ligában.Ellenkezoleg, vicces szarkazmus akart lenni, csak ezek szerint rosszul sult el.Öööö. Szerintem niggerezett. Biztos fél a migránsoktól és így jön ki rajta.őszintén, mi a gond a képpel?na ki hány hc-t ismer fel a képen?Bunko leszek:
r.baggio
Solymi
Amadeus
vpi
Arra akartam ramutatni h a Rooney(?) szabaly ellenere meg mindig csak 3 szinesboru foedzo van a 32-bol. Jo, volt tobb is pl. tavaly, csak azert fura.
Kivancsi lennek ha koordinator vagy GM szinten mekkora az arany es miert alakult ez igy. Nem hinnem h talenthiany lenne.
Solymi
Amadeus
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Nem is értem, miért nem a bohócfényezésről szól majd az a csütörtök. Hiszen Minden Idők Legjobb .....edzője által vezetett csapatot lehetett volna látni, ezek meg odarángatnak két ilyen tavalyelőtt alapított csapatot. Szörnyű!Megvan a szezon nyitómeccse. És a bajnok Pats nem játszik azon!!!!Szóval csak megcsinálták...
twitter.com/NFLonFOX/status/1110268134768836608
iktriad
Wyatt
Remélem idén a Sport tv 16 meccset ad a Patstől, igazából én még bye weeken is megnézném, mit csinálnak.....
Nem is kéne más meccset lejátszani.
Hülye NFL 😊
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
ozibozi
17 140
A négerek—pl Drogba vagy Claude- a mai napig nem értik a les szabályt a gurulósban, pedig az egy sokkal egyszerűbb játék. 😊
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Tavaly biztos a Pats volt a liga legjobb csapata?ZERO_LIgen, sőt idén is!
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
A Rooney rule ellenére 0 fehér CB van a ligában.Ellenkezoleg, vicces szarkazmus akart lenni, csak ezek szerint rosszul sult el.Öööö. Szerintem niggerezett. Biztos fél a migránsoktól és így jön ki rajta.őszintén, mi a gond a képpel?na ki hány hc-t ismer fel a képen?Bunko leszek:
r.baggio
Solymi
Amadeus
vpi
Solymi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 017
Ellenkezoleg, vicces szarkazmus akart lenni, csak ezek szerint rosszul sult el.Öööö. Szerintem niggerezett. Biztos fél a migránsoktól és így jön ki rajta.őszintén, mi a gond a képpel?na ki hány hc-t ismer fel a képen?Bunko leszek:
r.baggio
Solymi
Amadeus
vpi
több mint 5 éve
Tőlem nyugodtan vitatkozhattok, ha ez titeket boldoggá tesz. Az én véleményem ettől nem változik.Miért is ne lehetne erről vitázni, csak értelmes emberek és érvek kellenek hozzá.Jókat röhögök ezen posztonkénti (most TE) GOAT vitákon 😀 Miért kell kiválasztani egy-egy embert??? A játékosok is úgy szokták ezeket a legendákat illetni, hogy közte van a posztja legjobbjai között. Ennyi és nem kell semmi több 😉EgonEzek a viták igazából nem arról szólnak, hogy ki az igazi GOAT. Ha arról szólnának, akkor vérre menő viták lennének arról is, hogy vajon Elway vagy Marino volt-e jobb. Vagy Sharpe esetleg Kellen Winslow. Vagy Platini esetleg Beckenbauer. A vita mindig jelenbeli játékosok körül forr, akihez érzelmileg lehet kötődni, Ha az én kedvencem a legjobb, az engem is "felemel", mert kötődöm hozzá.
Tulajdonképpen ugyanazért Ronaldo vs Messi-ünk, amiért új, nagyobb telót veszünk, ha a munkatársunk új telót vett. Vagy 19"-es felnit rakatunk a gépsárkányra, ha a szomszéd 18"-ast szereltetett fel.
peterk2005
Nyilván nem fogja senki megváltani a világot nem is ez a lényege, ettől még nézőpontokat, fontossági sorrendeket lehet ütköztetni. Ma már legit vitát lehet arról kezdeményezni, hogy Jordan vagy Lebron a GOAT, és mindenki szépen eldönti melyik megközelítés áll közelebb hozzá.
Igen, nem lehet két korszak játékosát apró részletekbe menően összehasonlítani, de még azonosok korszak játékosait sem, mert mi van ha a Pats-ben Rodgers van, minden meccset 200 ponttal nyer a csapat vagy x év után Bostonban is visszapofázik az edzőnek és mellé pofa nélkül elkéri az évi 30M+os fizut.
Ha ennyire patika mérlegen akartok mindent kimérni, akkor az egész fórumot be lehetne csukni, de önmagában az NFL-t is hisz a szerencse iszonyatosan torzít mindenen. Tavaly biztos a Pats volt a liga legjobb csapata, előtte meg az Eagles? Nem vennék rá mérget. Akkor most teljesen felejtsük el a bajnoki címek számlálását, mert az NFL-ben egy meccsen a szerencse faktor mocskosul magas?
És persze az sem segít ha te rögtön ledegradálod az egész vitakezdeményezést pisisek faszméregetésére...
(nagyon halkan jegyezném csak meg, nem azért nincs a régiekről vita mert "a satnya kis életünk ellenére ne emelné fel az érzelemmel dús cerkánkat", hanem mert surprise-surprise: a többség még meg sem született mikor ezen játékosokat ledraftolták, és az ember általában nem megy "vérbe menő vitába" olyanba, amit nem saját kezűleg látott/tapasztalt meg, csak összefoglalókban láthatta és históriás könyvekben olvashatott róla)
ZERO_L
Faszméregetésben meg Foles magasan nyer, ott nincs vita 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 5 éve
Miért is ne lehetne erről vitázni, csak értelmes emberek és érvek kellenek hozzá.Jókat röhögök ezen posztonkénti (most TE) GOAT vitákon 😀 Miért kell kiválasztani egy-egy embert??? A játékosok is úgy szokták ezeket a legendákat illetni, hogy közte van a posztja legjobbjai között. Ennyi és nem kell semmi több 😉EgonEzek a viták igazából nem arról szólnak, hogy ki az igazi GOAT. Ha arról szólnának, akkor vérre menő viták lennének arról is, hogy vajon Elway vagy Marino volt-e jobb. Vagy Sharpe esetleg Kellen Winslow. Vagy Platini esetleg Beckenbauer. A vita mindig jelenbeli játékosok körül forr, akihez érzelmileg lehet kötődni, Ha az én kedvencem a legjobb, az engem is "felemel", mert kötődöm hozzá.
Tulajdonképpen ugyanazért Ronaldo vs Messi-ünk, amiért új, nagyobb telót veszünk, ha a munkatársunk új telót vett. Vagy 19"-es felnit rakatunk a gépsárkányra, ha a szomszéd 18"-ast szereltetett fel.
peterk2005
Nyilván nem fogja senki megváltani a világot nem is ez a lényege, ettől még nézőpontokat, fontossági sorrendeket lehet ütköztetni. Ma már legit vitát lehet arról kezdeményezni, hogy Jordan vagy Lebron a GOAT, és mindenki szépen eldönti melyik megközelítés áll közelebb hozzá.
Igen, nem lehet két korszak játékosát apró részletekbe menően összehasonlítani, de még azonosok korszak játékosait sem, mert mi van ha a Pats-ben Rodgers van, minden meccset 200 ponttal nyer a csapat vagy x év után Bostonban is visszapofázik az edzőnek és mellé pofa nélkül elkéri az évi 30M+os fizut.
Ha ennyire patika mérlegen akartok mindent kimérni, akkor az egész fórumot be lehetne csukni, de önmagában az NFL-t is hisz a szerencse iszonyatosan torzít mindenen. Tavaly biztos a Pats volt a liga legjobb csapata, előtte meg az Eagles? Nem vennék rá mérget. Akkor most teljesen felejtsük el a bajnoki címek számlálását, mert az NFL-ben egy meccsen a szerencse faktor mocskosul magas?
És persze az sem segít ha te rögtön ledegradálod az egész vitakezdeményezést pisisek faszméregetésére...
(nagyon halkan jegyezném csak meg, nem azért nincs a régiekről vita mert "a satnya kis életünk ellenére ne emelné fel az érzelemmel dús cerkánkat", hanem mert surprise-surprise: a többség még meg sem született mikor ezen játékosokat ledraftolták, és az ember általában nem megy "vérbe menő vitába" olyanba, amit nem saját kezűleg látott/tapasztalt meg, csak összefoglalókban láthatta és históriás könyvekben olvashatott róla)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
HC Sean Payton and the competition committee have agreed on a proposal that will allow teams to challenge "no calls" (OPI/DPI). The owners must still vote to pass this rule at the owner's meeting. 75% (24/32) must vote to approve the proposal before it becomes a rule.
több mint 5 éve
Öööö. Szerintem niggerezett. Biztos fél a migránsoktól és így jön ki rajta.őszintén, mi a gond a képpel?na ki hány hc-t ismer fel a képen?Bunko leszek:
r.baggio
Solymi
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
őszintén, mi a gond a képpel?na ki hány hc-t ismer fel a képen?Bunko leszek:
r.baggio
Solymi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 017
na ki hány hc-t ismer fel a képen?Bunko leszek:
r.baggio
több mint 5 éve
na ki hány hc-t ismer fel a képen?---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
katonadani
453
Bocsi az offért, de gondoltam bedobom ide is, hátha érdekel valakit és többen nézik ezt a topikot, mint a fantasyt így a holtszezon közepénSziasztok!
Lenne egy induló dynasty ligánk, párezres nevezési díjjal, van még pár helyünk. Akit érdekel, írjon egy emailt a fuzovelkifele@gmail.com címre (akár ha egyből jelentkeznél, akár ha több infóra van szükséged)
A liga 32 fős, nfl csapatokhoz lenne rendelve mindenki (de rendes draft van, szóval nem kell valójában a Billsszel lenned), 3 copy liga (azaz minden játékosból 3 van) 53 fős kerettel, IRrel meg taxi squaddal, védők is vannak felhúzott pontokkal. A felület MFL.
Ha minden igaz még a Cowboys, Redskins, Bills,
Ja, long draft van, tehát sok napos a dolog, 8 óra van egy pickre (így nem kell 32 embert egyszerre leültetni gép elé), lehet cserélgetni és rookie pickeket draftolni (külön rookie draft lesz majd májusban), amint betelik a liga, utána pár nappal remélhetőleg kezdenénk is a draftot.
Szerkesztette: katonadani
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 017
Nem volt időm fotosoppolni (meg van jobb kép is), mindenki képzelje oda a season opener képet...Megvan a szezon nyitómeccse. És a bajnok Pats nem játszik azon!!!!Szóval csak megcsinálták...
iktriad
Wyatt
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
twitter.com/joehaden23/status/1109932994922508289
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A Pats a sunday night meccsel indít majd.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Megvan a szezon nyitómeccse. És a bajnok Pats nem játszik azon!!!!Szóval csak megcsinálták...
iktriad
több mint 5 éve
Megvan a szezon nyitómeccse. És a bajnok Pats nem játszik azon!!!! twitter.com/NFLonFOX/status/1110268134768836608
több mint 5 éve
Gronk > HoFez nem kérdés.
first ballot is akár
JSanyo
több mint 5 éve
Előre írom, hogy én is a legjobb TE-nek gondolom, de nem elfogultságból és amit Ti írtatok.Gronk a legdominánsabb és legkomplexebb (egy fénykorában lévő Ngatát megblokkolt, csak a példa kedvéért) tight end. Csak azért nem az ő neve lesz minden rekordnál, mert annyira jó volt, hogy folyamatosan ketten-hárman törték össze minden playben. Ha a sérülések elkerülték volna, nem lenne vita abban, hogy ő a valaha volt legjobb. Mondjuk számomra így sem kérdésesPont ezt akartam írni, hogy Gronk tartott egy falembert, a hátán cipelt 10 yardon át egy linebackert és kirakott a pályáról egy cornert. Nem kérdés, hogy ha a poszt kritériumait nézzük ő legjobb!
Wyatt
Jah és a számok nem mutatják, hogy a futó azért futott 10 yardot, mert Gronk kiblokkolta az emberét!
NB2
Egy TE-nek méretéből adódóan meg kell blokkolnia egy falembert, el kell bírnia egy linebackert, és el kell viselnie, hogy ketten ugranak rá, mert mint írtam, méretéből adódóan nagyobb mint akikkel a secondaryben találkozik.
Inkább azért tartom nagy sportembernek, mert amennyi sérülést elszenvedett, csoda hogy nem vonult vissza hamarabb. Az se volt hátrány neki, hogy Brady jól olvassa a védelmeket, és olyan játékokat tudott hívni, ahol egyértelmű lett a mismatch.