NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Én speciel alig várom, hogy olvashassam, az sem érdekelne, ha háromszor ennyibe kerülne ha a kezembe foghatnám. Sajnos lakás felújítás kellős közepén vagyok szóval még átutalni nem jutott eszembe a storyt, de elő fogok fizetni. Ha érdekel valakit 😀Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
azért óriási kereslet a draftra sincs, az ncaa-nél pedig ennél egy még szűkebb réteget érdekel
amúgy volt már, aki kinyomtatta a magazint, én is megteszem majd, megírom, mennyibe fáj
r.baggio
Nyilván nem printre gondoltam, hanem egy, a mostanival egyezően szerkesztett és illusztrált magazinra.
Szerintem a hardcore fanek s az itteni arcok ( ami nyilván részben azonos halmaz😁) körében népszerű lenne, akár picivel több pénzért is, mint 900 ft...
Fast Willie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Willie Parker
15 378
Köszi, a linket ismerem, olvastam százszor!😁Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁bowl.hu/ncaa-csapatok
Fast Willie
azért óriási kereslet a draftra sincs, az ncaa-nél pedig ennél egy még szűkebb réteget érdekel
amúgy volt már, aki kinyomtatta a magazint, én is megteszem majd, megírom, mennyibe fáj
r.baggio
Nyilván nem printre gondoltam, hanem egy, a mostanival egyezően szerkesztett és illusztrált magazinra.
Szerintem a hardcore fanek s az itteni arcok ( ami nyilván részben azonos halmaz😁) körében népszerű lenne, akár picivel több pénzért is, mint 900 ft...
több mint 5 éve
Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁
Fast Willie
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Megjelent az online magazinunk!Szép, összeszedett kiadvány lett. Még nem olvastam végig és a beltartalomba nem is okoskodnék bele. Én inkább a dizájn részhez tennék egy kis megjegyzést, ami első "végiglapozásra" is feltűnt. A következő számnál figyeljetek oda a borítóképre (az első amit meglát az ember és nekem itt a 3 ember élességben, minőségben, színben is nagyon elüt) illetve azokra a képekre amiket ti vágtok ki. Életlenek, csúnyán vannak körbevágva (labda a 2. oldalon, Draft logo a 4. oldalon, 32-33. oldalon a játékos és a 64-65. oldalon a playa).
fuzovelkifele.com/2019/04/megjelent-az-fk-magazin-2019/
katonadani
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 378
Megjelent az online magazinunk!Nagyon szépen köszönjük az áldozatos, igényes és megalkuvást nem tűrő munkátokat!
fuzovelkifele.com/2019/04/megjelent-az-fk-magazin-2019/
katonadani
Nagyon szép a kivitelezés, átgondolt szerkesztés, igényes tartalom, sok érdekesség! Ízléses a formátum is és könnyű "hozzájutni".
A Pay Pal-os vásárlás kb 30 mp volt, szóval elismerésem!😁
Nagyon odatettétek, gratulálok!
Komolyan egy hibája van, hogy nem vehetem a kezembe (kinyomtathatom😂?). Simán fizetnék érte 3-4ezret is magazinként, annyira hiánypótló cucc!!!
Egy hasonló NCAA -football magazinon nem gondolkodtok? (pl.: legfontosabb csapatok történelme, legjobb profivá vált játékosai, edzőlegendák, stadionok/szurkolótáborok, rivalizálások, szezonfelvezetés, recruit rendszer etc, esetleg különleges szisztémákat játszó programok bemutatása). Sztem lenne kereslet!😁
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Van olyan jó elemző, hogy az espn vagy fox rámenjen.Egy kis bulvár..Rábasszák a franchise tag-et. Ha gecik, akkor kétszer is
3 év után lejár Tony Romo 4M dollár per éves amerikai foci szakkommentátori szerződése a CBS-szel, és sajtóhírek szerint 10M dolláros évi gázsiért hosszabbíthat az egykori irányító. Kérdés, hogy a CBS megadja-e ezt neki.-sorozatjunkie
steelwolf
Fast Willie
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
katonadani
453
Megjelent az online magazinunk!fuzovelkifele.com/2019/04/megjelent-az-fk-magazin-2019/
több mint 5 éve
Willie Parker
15 378
Egy kis bulvár..Rábasszák a franchise tag-et. Ha gecik, akkor kétszer is
3 év után lejár Tony Romo 4M dollár per éves amerikai foci szakkommentátori szerződése a CBS-szel, és sajtóhírek szerint 10M dolláros évi gázsiért hosszabbíthat az egykori irányító. Kérdés, hogy a CBS megadja-e ezt neki.-sorozatjunkie
steelwolf
több mint 5 éve
Egy kis bulvár..Csak nehogy lesérüljön.
steelwolf
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Egy kis bulvár..holdut!
steelwolf
több mint 5 éve
Egy kis bulvár..3 év után lejár Tony Romo 4M dollár per éves amerikai foci szakkommentátori szerződése a CBS-szel, és sajtóhírek szerint 10M dolláros évi gázsiért hosszabbíthat az egykori irányító. Kérdés, hogy a CBS megadja-e ezt neki.-sorozatjunkie
több mint 5 éve
Hát ja, értékeljem a kommentátorokat. Oké de melyiket? Van akit bírok, van akitől falnak megyek. Így bejelöltem ezeknél a kérdéseknél végig a 3-ast, nem tudom ez mit fog segíteni bárkinek is. Mindegy, kitöltöttem végig, mai jócselekedet pipa 😊Nekem az volt fura, hogy milyen nyelven nézem a közvetítést, de aztán mintha csak a magyar nyelvű SportTV-s közvetítésekre vonatkoztak volna a részletesebb kérdések, legalábbis a CBS-esre mondjuk nehezebben voltak értelmezhetők.Sziasztok!Mivel volt szerencsém itt-ott kérdőíves kutatásokkal dolgozni, 1-2 módszertani fail, ami szembejött a kitöltés alatt:
Egyik ismerosomnek kellene segitseg egy kerdoiv kitoltesevel kapcsolatban a szakdogajahoz. Amerikai focival kapcsolatos, kerlek ne trollkodjatok szet, es toltsetek ki minel tobben!
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdClB_xgYLmE4FxpYseYg7lvL2_0obG9UgRnFXWwK-7_wo0qw/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR14aaue1Qo16_FOnGSxjd12ZF9UU1UoKsgnOejNgdiGdiQ1GzE8GQDH0DY
Koszi a neveben is.
Borbinho
- A lakhelynél a külföldöt feltétlen hiányolom
- A milyen platformon nézi az NFL közvetítéseket/Trash Talkot klasszikusan olyan kérdés ahol hagyni kéne h több választ is bepipálhasson a válaszadó.
empty taxi
Ezen kívül nincs közvetítés minősége, attól függ, ki a szakkommentátor-kommentátor páros. Witten borzalmas, Romo kva jó, Simms szerencsére már nincs. SportTV-n is vannak különbségek.
A szöveges válaszú kérdésekből nem tudom hogy fog bármilyen KPI kiesni, ha csak 200-an kitöltik, már lehetetlen.
Egyébként ilyen felmérést csinálhatna akár a SportTV is, de biztos megmagyarázzátok majd nekem, hogy nem érdekeltek a színvonal növelésében, mert így is nézik elegen, meg senkit se érdekel se a sport maga se a közvetítés.
Black_Adder
több mint 5 éve
batyu
630
oszt majd jól nem lesz döntetlen a 4. negyed végén😏twitter.com/21stCenturyTim/status/1115720374732435459?s=19Izgi lesz. Várom már ezt a ligát ennyi agymenéssel fűszerezve 😀
😀 na jo aki ezt kitalalta annak is elmentek otthonrol
Borbinho
Lucifer
több mint 5 éve
Lucifer
1 214
twitter.com/21stCenturyTim/status/1115720374732435459?s=19Izgi lesz. Várom már ezt a ligát ennyi agymenéssel fűszerezve 😀
😀 na jo aki ezt kitalalta annak is elmentek otthonrol
Borbinho
GO JETS!!!
több mint 5 éve
twitter.com/21stCenturyTim/status/1115720374732435459?s=19😀 na jo aki ezt kitalalta annak is elmentek otthonrol
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Nekem az volt fura, hogy milyen nyelven nézem a közvetítést, de aztán mintha csak a magyar nyelvű SportTV-s közvetítésekre vonatkoztak volna a részletesebb kérdések, legalábbis a CBS-esre mondjuk nehezebben voltak értelmezhetők.Sziasztok!Mivel volt szerencsém itt-ott kérdőíves kutatásokkal dolgozni, 1-2 módszertani fail, ami szembejött a kitöltés alatt:
Egyik ismerosomnek kellene segitseg egy kerdoiv kitoltesevel kapcsolatban a szakdogajahoz. Amerikai focival kapcsolatos, kerlek ne trollkodjatok szet, es toltsetek ki minel tobben!
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdClB_xgYLmE4FxpYseYg7lvL2_0obG9UgRnFXWwK-7_wo0qw/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR14aaue1Qo16_FOnGSxjd12ZF9UU1UoKsgnOejNgdiGdiQ1GzE8GQDH0DY
Koszi a neveben is.
Borbinho
- A lakhelynél a külföldöt feltétlen hiányolom
- A milyen platformon nézi az NFL közvetítéseket/Trash Talkot klasszikusan olyan kérdés ahol hagyni kéne h több választ is bepipálhasson a válaszadó.
empty taxi
Ezen kívül nincs közvetítés minősége, attól függ, ki a szakkommentátor-kommentátor páros. Witten borzalmas, Romo kva jó, Simms szerencsére már nincs. SportTV-n is vannak különbségek.
A szöveges válaszú kérdésekből nem tudom hogy fog bármilyen KPI kiesni, ha csak 200-an kitöltik, már lehetetlen.
Egyébként ilyen felmérést csinálhatna akár a SportTV is, de biztos megmagyarázzátok majd nekem, hogy nem érdekeltek a színvonal növelésében, mert így is nézik elegen, meg senkit se érdekel se a sport maga se a közvetítés.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
braxa88
12 534
se Foles se Wentz nem fog játszani 😀twitter.com/AdamSchefter/status/1115680455590916096Az hogy jött össze, hogy a 2. heti Foles Bowl (Eagles @ Jaguars) nem országosan közvetített meccs, de a "'rendkívül érdekfeszítőnek" ígérkező 3. heti Jaguars @ Dolphins meg igen?
ZERO_L
iktriad
több mint 5 éve
Mák.twitter.com/AdamSchefter/status/1115680455590916096Az hogy jött össze, hogy a 2. heti Foles Bowl (Eagles @ Jaguars) nem országosan közvetített meccs, de a "'rendkívül érdekfeszítőnek" ígérkező 3. heti Jaguars @ Dolphins meg igen?
ZERO_L
iktriad
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1115680455590916096Az hogy jött össze, hogy a 2. heti Foles Bowl (Eagles @ Jaguars) nem országosan közvetített meccs, de a "'rendkívül érdekfeszítőnek" ígérkező 3. heti Jaguars @ Dolphins meg igen?
ZERO_L
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Tiszteletet a bajnoknak!%!twitter.com/AdamSchefter/status/1115680455590916096Nem kell ezt ennyire felfújni.
A sportTV-n nem lesz pecc meccs az előszezonban...
ZERO_L
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
twitter.com/AdamSchefter/status/1115680455590916096Nem kell ezt ennyire felfújni.
ZERO_L
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1115680455590916096De csak mert a Pecct addig kizárják vagy elköltöztetik Mechikoba 😊
ZERO_L
több mint 5 éve
Willie Parker
15 378
A kiértékelésnél derül ki, hogy Stez többen van😂én is kolcot írtam azt képzeltem stez vagyok és úgy töltöttem kiSziasztok!a másik coltsos én voltam 😉
Koszi a neveben is.
Borbinho
peterk2005
sutianap
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1115680455590916096A sportTV-n nem lesz pecc meccs az előszezonban...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
én is kolcot írtam azt képzeltem stez vagyok és úgy töltöttem kiSziasztok!a másik coltsos én voltam 😉
Koszi a neveben is.
Borbinho
peterk2005
Aki nem hiszi, annak utánajárnak