NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
Érdekes lett a legjobb alltime team RB rész. Se LT, AP, FaulkLT nekem is azonnal beugrott. De csak olyan játékos helyére tudtam volna berakni, akit nem ismertem / nem láttam játszani. Az pedig azt jelenti, hogy alighanem nem lenne igazam. 😊
braxa88

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Érdekes lett a legjobb alltime team RB rész. Se LT, AP, FaulkMinden ilyen lista erdekes.
braxa88
Nekem pl hogy a 24be se kerult be J Charles.
Neki mondjuk ott a bibi hogy semmit se nyert meg a PO se nagyon volt meg...
több mint 6 éve
peterk, mindjárt jön és elmagyarázza neked, hogy ez csak azért lehet mert szerencsés volt a west és a sorsolás ciklikussága miatt, pont azokban a periódusokban kapta az ellenfeleket, amikor azok éppen a gyengébb éveiket nyomták, azok a mocskos mázlisták...Peterk jön, de nem magyaráz el semmit, mert a csoport ellenfelek nem változnak, a sorsolásnak nincs jelentősége. 😊
várd ki, tényleg mindjárt itt van, már hallom is a lépteit...
ZERO_L
Szóval teljesen igazad van. Csak annyi hiányzik, hogy abban az időszakban amikor a Pats sz*rrá veri a divíziót, a Jets, Dolphins vagy Bills nyerjen egy Superbowlt, a másik kettő produkáljon egy-egy 12-4-es szezont, és a négy évből 3-ban három csapat is pozitív mérleggel zárjon. Piece of cake, a Jets / Dolphins / Bills hármas hajszál híján megcsinálta. Nem is értem min problámáznak a többiek. Oh, wait... 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Nem az a célom, hogy haterek megkedveljék a csapatom, aszem vagyunk elegen így is.ZERO_LAzért érzed, h ezzel milyen sokat teszel azért h a haterek megkedveljék a csapatod
Black_Adder
Inkább a nevetséges és szánalmas érveiken jó mulatni. 😊
És 2015 óta az afc west csapatok a chiefs nélkül kilenccel több győzelmet értek el a pats nélküli afc easteseknélpeterk, mindjárt jön és elmagyarázza neked, hogy ez csak azért lehet mert szerencsés volt a west és a sorsolás ciklikussága miatt, pont azokban a periódusokban kapta az ellenfeleket, amikor azok éppen a gyengébb éveiket nyomták, azok a mocskos mázlisták...
r.baggio
várd ki, tényleg mindjárt itt van, már hallom is a lépteit...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Hat mit monnyak? Ha par hater az ara, hogy legyenek Chiefs gyuruk (igy tobbesszamban), egye fene, megbirkozom a haterekkel.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Azon gondolkodom vajon x év múlva lesznek egyesektől olyan hangok, ahol majd Mahomes MVP címeit/Andy Reid legacy-jét csillagozzák a "nevetségesen gyenge" AFC West miatt?Tényleg nem látod a különbséget aközött, hogy a csoportellenfelek mindenki ellen szarok és konstans top10 draftolók, vagy csak van egy kiemelkedő csapat a csoportban?
twitter.com/KCChiefs_Matt/status/1196651024204873729
Illetve fel tehetném úgy is a kérdést, hány gyűrűt kell szereznie a Chiefsnek, hogy előmásszanak a haterek a repedésekből... #sixeasywins
ZERO_L
több mint 6 éve
És 2015 óta az afc west csapatok a chiefs nélkül kilenccel több győzelmet értek el a pats nélküli afc easteseknél

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ZERO_LAzért érzed, h ezzel milyen sokat teszel azért h a haterek megkedveljék a csapatod
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Azon gondolkodom vajon x év múlva lesznek egyesektől olyan hangok, ahol majd Mahomes MVP címeit/Andy Reid legacy-jét csillagozzák a "nevetségesen gyenge" AFC West miatt? twitter.com/KCChiefs_Matt/status/1196651024204873729
Illetve fel tehetném úgy is a kérdést, hány gyűrűt kell szereznie a Chiefsnek, hogy előmásszanak a haterek a repedésekből... #sixeasywins

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
És ha ezek nincsenek, akkor emailben vagy twitteren teszi fel a kérdését? Netán bepötyögi régi mobiltelefonon?Ez utóbbira kanyarodva.heti kovácssanyi.igen, de azért mentségére szóljon hogy előtte azért elmondta, hogy a dt van belül, a DE meg a fal szélén 😀
beolvasnak egy smskérdést, hogy mi a különbség a DT és DE között(nyílván még sok meccset nem látott a kérdező, nem gond). Sanyi itt elkezd 1-es 2es 3as tecknikákról meg gapekről beszélni (nyílván összevissza), hát biztos okosabb lett az smsező 😀
braxa88
mondjuk ezeknek az sms-eknek nem tudom mi értelme, nincs náluk google?
eaglesmcnabb
Van egy tündéri bácsika, nálunk mindenki csak Djokovics bának hívja, mert általában az ő meccse felől érdeklődik. Hetente legalább egyszer betelefonál, hogy elnézést a zavarásért, de meg tudnánk neki mondani, hogy mikor játszik Djokovics, a Real, a Barca, melyik BL-meccset adja a tévé, néha kedélyesen eldiskurál a Fradiról, a válogatottról.
Teletexten szokta nézni az eredményeket, de ott sokszor nem találja, ezért azok felől is szokott érdeklődni. Nem mondom, hogy itt is erről van szó, de simán lehet, hogy idősebb kategóriás, angolul és a számítógépekhez/okos dolgok nem értő ember, akinek így könnyebb, mint keresgélnie a dolgokat
Wyatt
több mint 6 éve
Ez utóbbira kanyarodva.heti kovácssanyi.igen, de azért mentségére szóljon hogy előtte azért elmondta, hogy a dt van belül, a DE meg a fal szélén 😀
beolvasnak egy smskérdést, hogy mi a különbség a DT és DE között(nyílván még sok meccset nem látott a kérdező, nem gond). Sanyi itt elkezd 1-es 2es 3as tecknikákról meg gapekről beszélni (nyílván összevissza), hát biztos okosabb lett az smsező 😀
braxa88
eaglesmcnabb
Van egy tündéri bácsika, nálunk mindenki csak Djokovics bának hívja, mert általában az ő meccse felől érdeklődik. Hetente legalább egyszer betelefonál, hogy elnézést a zavarásért, de meg tudnánk neki mondani, hogy mikor játszik Djokovics, a Real, a Barca, melyik BL-meccset adja a tévé, néha kedélyesen eldiskurál a Fradiról, a válogatottról.
Teletexten szokta nézni az eredményeket, de ott sokszor nem találja, ezért azok felől is szokott érdeklődni. Nem mondom, hogy itt is erről van szó, de simán lehet, hogy idősebb kategóriás, angolul és a számítógépekhez/okos dolgok nem értő ember, akinek így könnyebb, mint keresgélnie a dolgokat

több mint 6 éve
Remélem lesz ereje és lehetősége visszatérni!streamable.com/8zrb0?fbclid=IwAR0Ijacor8GancwA61qNtcl1v9VGiJ4VxinxxJ7pS-G-Zp_mXBzf3m9gYRg
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
eldadogta ja, de azzal hogy továbbtolta a gapekkel meg teknikákkal sztem el is felejtette a mondta elejét a kérdező 😀 ezért is mondta rögtön Ricsi utána hogy dt belüle, de kívűl a d-falban.heti kovácssanyi.igen, de azért mentségére szóljon hogy előtte azért elmondta, hogy a dt van belül, a DE meg a fal szélén 😀
braxa88
eaglesmcnabb
amúgy most ravens topicban volt olyan kérdés h Lamarnak mennyi futott yardja van 😀
több mint 6 éve
heti kovácssanyi.igen, de azért mentségére szóljon hogy előtte azért elmondta, hogy a dt van belül, a DE meg a fal szélén 😀
braxa88
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
heti kovácssanyi.beolvasnak egy smskérdést, hogy mi a különbség a DT és DE között(nyílván még sok meccset nem látott a kérdező, nem gond). Sanyi itt elkezd 1-es 2es 3as tecknikákról meg gapekről beszélni (nyílván összevissza), hát biztos okosabb lett az smsező 😀
több mint 6 éve
Adhatnak egyáltalán korhatáros meccset 1-től?twitter.com/RapSheet/status/1196474782814031875😮
Tony Adams
Azt hittem a vérengzést főműsoridőre rakják innentől kezdve, erre még a 4 órás sávból is előre viszik, hmm
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Lehet, hogy éppen azért.Még ebből is lehet vérengzés! 😀
És meg is magyarázható, mert a Raiders-Chiefs a jelenlegi állás szerint a divért megy, az afc északot meg már gyakorlatilag elvitte a Ravens.
peterk2005
több mint 6 éve
Lehet, hogy éppen azért. És meg is magyarázható, mert a Raiders-Chiefs a jelenlegi állás szerint a divért megy, az afc északot meg már gyakorlatilag elvitte a Ravens.

több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1196474782814031875😮
Tony Adams
Azt hittem a vérengzést főműsoridőre rakják innentől kezdve, erre még a 4 órás sávból is előre viszik, hmm

több mint 6 éve
jöhet bármi, talán a holtszezonban az ncaa-nek is nekiállok majd

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Most nézem, hogy a csapatok leírása csúnyán el van maradva!Az új belépők miatt nem ártana frissíteni. A Raiders-ét bevállalom ha kell.
több mint 6 éve
Most volt időm megnézni a csütörtöki ronda meccsvégi jelenetet. Utána pedig végig futottam a jkét csapattopicot és a twittert, hogy mik a reakciók, hírek, büntetések, indoklások. Érthető, hogy mindenkinek volt véleménye, én se láttam még ilyen randa esetet NFL pályán eddig. Legalábbis nem emlékszem rá.De még ennél is érdekesebb / többet mondó volt az, hogy itt van egy több szögből levideózott, ezerszer visszalassított eset. Nincs akadályozó tényező, nincs nem látható részlet, ennél jobb alkalom el sem képzelhető arra, hogy a nézők nagyjából közös álláspontra juthassanak a látottakat és a felelősség szintjét illetően, hiszen minden rendelkezésre áll és jól dokumentált, jól látható. Mégis, ugyanolyan "színes" lett a vélemények palettája, mint bármelyik random újságban olvasott, sose látott, részleteken nem ismerő sokakat érdeklő ügy esetében. 😀 Szóval újra bebizonyosodik, hogy "tények" nincsenek, ha sok ember által látott dologról van szó. Illetve persze vannak, de szinte mindenki "megszűrőzi" valahogy, mielőtt kihozná a végeredményt. 😊