NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Csak egy kicsit fun fact:És ha óvnak, mi lenne?
Majd' minden sportban, bajnokságban, kiírásban lehet óvni egy adott meccs után (persze általában minimális sikerrel, de elméletileg van jogorvoslati lehetőség).
Az amerikai major sportokban nem.
Sobri Jóska
Felállnak ugyanarra a playre vagy mi?
Tök értelmetlen lenne óvni, nem csak ezen múlt a Saints meccse. Egyébként nyilván tiszta sárga volt.
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Az eredmenykovetot kell figyelni a meccs idejeben, mert ott szokott menni a hecceles. A forumon lehet velemenyt formalni, de te neked moderatorkent a feladatod az, hogy eldontsd, hogy mi is az a bizonyos hatar.Az pedig az en gondolkodasom szerint, hogy egy ilyen meccsen, egy ilyen kurva necces helyzetben megy a kocsogoles, az mar tullepi ezt a hatart. Es hogy ez peldaul ne folytatodjon, legalabb nehany napra bannolom az illetot, amig lecsitulnak az indulatok.
Az nso-ra pedig mutogathatsz, de ez szimplan azert van, mert mast nem tudsz felhozni, csak egy apro bibi van: az nso nem az en portam, itt el is doglott a kostolgatasod, a bowl.hu ezzel szemben valoban es szo szerint a te portad.
Es egyebkent ha baszol odafigyelni arra a bizonyos hatarra es ezaltal elvonulnak a Saints-fanok, mert eleguk lesz, akkor neked lesz azzal szarabb, mert a forum a forumozokert van, ok eltetik. A te forumodat. Az nsot viszont nem a forumozok eltetik, hanem az olvasok.
De egyebkent orulok, hogyha az nso a kutba ugrik, akkor te is. XD
több mint 5 éve
Azt kell végre megérteni (sajnos sokaknak sose fog sikerülni), hogy egy nyilvános fórum attól fórum, hogy az userek a szabad véleménynyilvánítás határain belül azt írhatnak, amit akarnak.Mert ilyen alapon törölni való heccelés a te hozzászólásod is, jössz a szokásos kritikával pár komment miatt, míg saját portádon, az nso-n a halál f@szára küldik el egymást az emberek, ezerszer alpáribb stílusban, mint itt.
A Saints topicba is beleolvasok, látom a kiborulást, na mondom itt biztos világvége volt, erre sobri írta a soldadosi "a bírói hibákon felül kell emelkedni" okoskodást meg egyetlen rams fan sodródott át az ellen topicjába, tényleg szörnyű.
Lehet némítani, ha nagyon buborékba akarjuk zárni magunkat, de a hópihékkel nem lehet mit kezdeni, ez a világ ilyen csúnya hely, a bírók tévednek, az ellen drukkerei örülnek (a szemetebbek kárörvendenek) és a végén (majdnem) mindig a Pats nyer.
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Semmiert sem tehet. Nem is gyuloli a Ramset senki sem, csak most ez egy olyan dolog, hogyha a semleges szurkolo ranez ezeknek a meccseknek a kepere, akkor rossz erzese tamad, mert ugy gondolja valoszinuleg a vicces biroi tenykedesek lattan, hogy nem az vagy azok jutottak be a dontobe, akik feltetlenul megerdemeltek.bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?szerintem ez baromság miért tehet a Rams arról hogy a bírók szarok és/vagy vakok?
ZERO_L
Cuchulain82
Vagyis nem az, hogy nem erdemeltek meg, mert a negybol mindegyik megerdemelte, de valahogy azert megsem teljesen igazsagos ez, mert egy-egy biroi itelet forditott az addigi meneten a meccsnek.
Ha meg most leulsz semlegeskent a dontot megnezni, akkor igenis ott lesz benned, hogy basszus, fasza ez a Rams, megerdemelte, mekkora kiralysag, de akkor is, ott volt az a flag, ami nelkul nem lehetne a dontoben. Es ennyi. Es igenis rengeteg ember negativ lesz igy, aztan azon gondolkodik majd, hogy vajon mi lett volna, ha Breestol ezt nem veszik el, aztan o vajon mire lenne kepes Brady ellen?
A leheto legundoritobb erzes igy kikapni, amikor nem te vagy a fasz, nem szursz el igazabol semmit, megcsinalod azt, amit kell, de akkor meg jon egy kulso, nem termeszetes tenyezo es konkretan elveszi toled azt, amiert te megdolgoztal.
Engem az osszeeskuvesek nem izgatnak, hogy Brady kukijat kell nyalogatni, meg a Los Angeles-i franchise-t felfuttatja a liga es hasonlok, de a vegeredmeny ugyanaz lesz, keseru szajiz. Abszolut meg tudom erteni a csalodottsagat a szurkoloknak.
Nektek meg, szerkesztoknek azert lehetne annyi eszetek, hogy „vedjetek” a sajat forumotokat es mondjuk nem hagyjatok, hogy akar az eredmenykovetoben, akar mashol hecceljek peldaul a Saints-fanokat egesz ejszaka, akik aztan tomegesen elvonulnak a picsaba es inkabb befejezik a forumozast, tobbseguk pedig intelligens es normalis ranezesre.
Csak mert a banda fele nem azert huz el, mert hu, megszivattak a birok a kedvenceiket, hanem azert, mert ezek mellett meg minosithetetlen korulmenyeket is kaptak, itt. Persze, van az a mondas, hogyha valaki nem tetszik, ignorald, de amikor valakiben ekkora a feszultseg az ilyen wtf iteletek miatt, akkor baromira nem ugy fog reagalni a trollokra es a heccelokre, ahogy alapesetben tenne.
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?szerintem ez baromság miért tehet a Rams arról hogy a bírók szarok és/vagy vakok?
ZERO_L
több mint 5 éve
Willie Parker
15 381
Kutyát izgatja, ki kinek szurkol. Ez senkit nem fog érdekelni a döntőben, ezen semmi sem fog múlni. De tökéletesen lenne, ha épp a Rams állat támadósora ellen érnénk fel újra a csúcsra, mint legelőszörVagy az lesz, hogy tavaly visszavágott a Philly, most jön a Rams-revenge 😊
Wyatt
több mint 5 éve
Csak nekem tűnt fel, hogy Sean Payton (is) egy kicsit elbaszta?Vigyázz, mert mindjárt jön pár saints fan és levezeti ebből a kommentből is, hogy a fórum jól felhígult és nincs értelme többé nfl-ről beszélni
Két passzjátékot is hívott a végén. Simán elégethette volna a Rams egy időkérését és 40 másodpercet a meccsből...
hden
Biztos borzalmas lehet igazi szurkolóként az ilyet átélni, de a hópihe-mentalitás, ami a facebook-buborékokban kialakult is durva
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
hden
339
Csak nekem tűnt fel, hogy Sean Payton (is) egy kicsit elbaszta?Két passzjátékot is hívott a végén. Simán elégethette volna a Rams egy időkérését és 40 másodpercet a meccsből...
több mint 5 éve
Nah idén se kell Super Bowlt nézni, ne legyen igazam de szerintem kurva gyenge meccs lesz és elég egyoldalú.
több mint 5 éve
A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.Jól mondod, nagyon hülyén hangzik, mert kurvára eldöntötték.
NB2
több mint 5 éve
Eredménykövetőbe is beírtam, ide is beteszem:Tehát nem fújsz be egy 11-est a 85. percben mikor páross labbal beleszállnak a parasztba a tizenhatoson belül, mert egész meccsen hagytad a könyöklést fejelés közben és egyikért se adtál lapot?
Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
Szerintem ezt az egészet így kellene nézni. A NE-KC meccsel ellentétben itt tényleg kb mindent lehetett. Facemaskek, holdingok, DPI-k maradtak totál megtorlatlanul egész meccsen. A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.
NB2
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Kutyát izgatja, ki kinek szurkol. Ez senkit nem fog érdekelni a döntőben, ezen semmi sem fog múlni. De tökéletesen lenne, ha épp a Rams állat támadósora ellen érnénk fel újra a csúcsra, mint legelőszörNekem is ez jutott az eszembe, hogy lehet keretbe foglalná a goat pályafutását.
Wyatt
(annyit még, hogy a Ramsnak a védelme is állat, ma Thomast úgy levették, hogy ihaj és szerintem ők tartották meccsben a csapatot, míg Goff felébredt)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Kutyát izgatja, ki kinek szurkol. Ez senkit nem fog érdekelni a döntőben, ezen semmi sem fog múlni. De tökéletesen lenne, ha épp a Rams állat támadósora ellen érnénk fel újra a csúcsra, mint legelőször
több mint 5 éve
nem mondtam, hogy utálni kell őket, nyilván nem ők kérték meg a sporit, hogy döntsön így, de ettől még egy szurkoló igazságérzetét zavarhatjabármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?A bírók hibáztak, ezért nem a Rams-t kell utálni, szerintem egy Pats szurkolónak ezt nem kell magyarázni. 😊
ZERO_L
Jughead
de most már mind1 is, a pats/dinasztia haterség nyilván ezt felül tudja múlni, tárgytalan az egész
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Eredménykövetőbe is beírtam, ide is beteszem:Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
Szerintem ezt az egészet így kellene nézni. A NE-KC meccsel ellentétben itt tényleg kb mindent lehetett. Facemaskek, holdingok, DPI-k maradtak totál megtorlatlanul egész meccsen. A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.
több mint 5 éve
twitter.com/DeionHD/status/1087144656494870528
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem teszek ilyet mert ez nem lenne sportszerű !Tedd meg! Ha nem akkor nyuszi vagy McFly!Rams Saintshez...Mert elvakult és persze végletekig elfogult a banda 😉😉😉
Ok hatalmas dpi volt a saints ellen de előtte még nyilvánvaló face mask a Rams ellen..ezt sem fújtak be ..errol miért nincs szó?😘
yooker
És különben ott a pont ☝
Én szívem szerint nagyon beírnám a Saints topicba !!
Rózsa Sándor Bostoni fan
steelwolf
De tény attól tény marad ,hogy mind a két oldalon orbitális bírói tévedések voltak döntő szituációkban ! És szerintem emiatt nem lehet csak és kizárólag egy téves itéletre fogni az eredmény alakulását.Plusz egy két szurkoló (persze tudom a keserűség és csalódotság beszél belőlük most)igazán elgondolkodhatna azon ,hogy csak úgy a semmibol leidiótáz más vétlen szurkolokat.
És nem kéne egyből csalást és összeesküvést kiabálni.
Hanem Igen is reálissan kéne nézni a dolgokat.Mert azért legyünk öszinték a zebrak évkozben rengetegszer tévedtek az ő javukra pl.Steelers vagy a Rams elleni mérkőzés.
Na mindegy én nekem ez a vélleményem
több mint 5 éve
Tedd meg! Ha nem akkor nyuszi vagy McFly!Rams Saintshez...Mert elvakult és persze végletekig elfogult a banda 😉😉😉
Ok hatalmas dpi volt a saints ellen de előtte még nyilvánvaló face mask a Rams ellen..ezt sem fújtak be ..errol miért nincs szó?😘
yooker
És különben ott a pont ☝
Rózsa Sándor Bostoni fan
több mint 5 éve
Csak egy kicsit fun fact:Majd' minden sportban, bajnokságban, kiírásban lehet óvni egy adott meccs után (persze általában minimális sikerrel, de elméletileg van jogorvoslati lehetőség).
Az amerikai major sportokban nem.
több mint 5 éve
Jughead
5 200
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?A bírók hibáztak, ezért nem a Rams-t kell utálni, szerintem egy Pats szurkolónak ezt nem kell magyarázni. 😊
ZERO_L
több mint 5 éve
Rams Saintshez...fura hogy magyarázni kell, de...
yooker
mert azelőtt meg egy third downnál nem fújták be a holdingot Ginnen, előtte meg szintén egy h2h-t rajtunk.
Oda vissza voltak szar fújások.
Ennyire nyilvánvaló és a meccset ennyire befolyásoló egy sem.
Megelőlegezem, ez olyan szintű hiba volt, ami szabályváltozást fog hozni ligaszinten már a következő szezonra.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Rams Saintshez...Mert elvakult és persze végletekig elfogult a banda 😉😉😉
yooker
És különben ott a pont ☝
több mint 5 éve
Rams Saintshez...Ok hatalmas dpi volt a saints ellen de előtte még nyilvánvaló face mask a Rams ellen..ezt sem fújtak be ..errol miért nincs szó?😘
több mint 5 éve
#savage 😀😀 twitter.com/Bostick11/status/1087123310654058496
több mint 5 éve
Köszönöm a zebráknak, hogy elvettek egy Superbowl élményt tőlem. 😕 Ezek után nem lesz gyomrom megnézni a meccset, az sajnos tuti. Belefáradtam. 😕 Pedig nem volt semmi bajom sem Rams-el, sem Saints-el, bármelyiket szívesen néztem volna a döntőben. .... de nem így... Kelleni fog egy offseason, hogy ezt elfelejtsem. 😕erről is Goodell tehet
Verje meg a jégeső ezt a sok hülyét, hogy ilyen amatőr, blatant módon kellett hibázniuk. 😕 Inkább dobálták volna szét a meccset roughing the passer zászlókkal, az is kevésbé lett volna rossz. 😕
peterk2005
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "