NFL csevegő

82 feliratkozó

25 napja
tenorx 14 041 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

Állás:

1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi

Szerkesztette: tenorx
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 802 — #NoStress
Ha jövőre bejutunk a PO ba akkor most idén vége lett a dinasztiának? Mert 2009 ben is kiestünk de akkor ezt nem írták . Vagy ez a dinasztia 2.0 ami 2010 től számolandó?
Nem értem.
gordon
Akkor gyenge az AFC East.

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ha jövőre bejutunk a PO ba akkor most idén vége lett a dinasztiának? Mert 2009 ben is kiestünk de akkor ezt nem írták . Vagy ez a dinasztia 2.0 ami 2010 től számolandó?
Nem értem.
több mint 6 éve
Egyébként ne menjünk el Buday fantasztikus szóalkotási művészete mellett:

"Lyukfelelős" 😀
dande
A kezdetektől nézek közvetítéseket, de ezt még sose hallottam eddig. Csodálatos kifejezés. Mindig átérzem, amikor meghallom: lyukfelelősség.

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 476

"Lyukfelelős" 😀
dande
És egyesek még csodálkoznak, hogy az eredménykövetők miért süllyedtek oda, ahova 😛

Szerkesztette: Kampman

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 966 — Így remélem megfelelek nektek.....

"Lyukfelelős" 😀
több mint 6 éve
Csak arra ment ki az egész, hogy MEGINT Titans meccs legyen a SportTV-ben. És lesz is.

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 476
Winston nélkül igen unalmas a PO! 😂
steelwolf
Övé az idei passing title és a következő 30 for 30 film főszerepe.
Szerintem ez az év is épp elég jó lett neki.

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 953
Annyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...

Igen, volt olyan mérkőzés amikor az ellen teljesen váratlanul meglepte az edzőket (kb. a volt tanítványok, jé, úgy látszik valaki oktat is és van aki figyel is), de ez a mérkőzés nem az volt, legalábbis nem teljesen.

Az éves teljesítmény alapján nem tettem volna 80-100%-ra a Titans verést, hanem csak 60-70%-ra, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
Nos sajnos nem jött össze, a 3 RZ tripből lett 1 TD és volt 2 nagy védekezése a Titansnak, amiből emlékeim szerint többször csinált a csapat TD-t mint nem, de minimum elkapás és akkor FG távolság...

Annyira outcoacholva volt a csapat, hogy a Titans a meccs végi picksixet nem nézve, a második félidőben 1 pontot nem tudott szerezni, igaz a Pats sem, de ők inkább a dropok miatt.
Ilyen a sport, a játékosaink nem tudták a legjobbjukat nyújtani és szerencséjük se volt, hát ki is estek.
De azt mondani, hogy vége van a Patsnek...vicc...

Abba meg inkább bele se megyek, hogy mi van akkor, ha nem esik ki a kezdő center, a 2 FB full idényre, a kezdő LT és 1. körös WR fél szezonra, nem basszuk ki AB-t vagy ha igen, legalább a pénz visszajött volna, hogy lehessen épkézláb elkapót szerezni, stb.

Félkarú óriásként sikerült majdnem lenyomni a Titánokat, csak elcsúsztunk a banánhéjon...

És innentől kezdve majd jönnek a napi cikkek TB sorsáról, hogy itt marad-e és ha igen milyen lesz, visszajön-e Gronk, visszajöhet-e AB, stb. stb.

Ha jól tudom 1/24-en húzunk, akár be is jöhet, elvégre akörül húztunk olyan neveket mint Wilfork, Watson, Mankins, DMC, Solder, C. Jones, Hightower...
Solymi
No offense, de ha nektek voltak dropjaitok, akkor nekünk volt a szünet előtt egy elejtett intünk, ami jó eséllyel pick six lett volna. Valamint az utolsó negyedben, az EZ-től 34 yardra, 3&3-ra történt egy fumbli a csúszós labda miatt, ami azért jó eséllyel megfutható táv volt a first downért Henrynek... Azt persze nem gondolom, hogy lemeccselték a BB-t, de azt se hiszem, hogy szimplán a szerencse miatt nyertünk volna. Egyébként nekünk is sok gondunk volt a szezonban, lásd QB helyzet, aztán az első körös Simmons is kihagyta a fél szezont, az OL sokáig botrányosan teljesített, Butler - akinek idén vállalható szezonja volt - IR-re került, és Adoree is sérülésből tért vissza a PO-meccsre, így előtte hetekig innen onnan kukázott cornerek játszottak a védelemben.

Végül félkarú óriások akkor lettetek volna, ha Brady vagy BB, vagy mindkettő nincs... De mivel voltak, így minden probléma ellenére a liga legsikeresebb csapata vagytok, akit le kell győzni az SB-ért. Hidd el, én szívesebben lennék abban a helyzetben, hogy a következő években nyerünk pár gyűrűt, aztán mindenki minket akar legyőzni, és ha kikapunk, megjelennek a megmondó emberek. De erre asszem kicsi az esély. 😊
Nandito
Na igen, arra a majdnem pick sixre és a többi jó védekezésre írtam azt, hogy tudta a Titans mit hogyan kell játszani és mikor hogyan reagálunk, ebből a szempontból jó volt a coaching, ezt nem is tagadtam.

Viszont ezen felül volt több olyan drop is, amit azért meg kellett volna csinálni, erre írtam, hogy pech ill. rutintalanság.
A félkarú óriás meg arra vonatkozott, hogy ez a csapat még ezen sérülések és kiesések, látványos szenvedés ellenére is bejutott a PO-ba, anélkül meg...

Nem azt írtam, hogy nektek volt szerencsétek és anélkül a csapatod kutyaütő, hanem megtettetek mindent amit kell a győzelemhez és kevés hibával, a mi csapatunknak nem volt szerencséje azokkal a dropokkal, ami máskor elkapható, most nem volt az, hibáztak.

ott nem sikerül, pech
nektek nem sikerül, zseniális védekezés, mit nem lehet ezen érteni
briareos
Nem kellene félreértelmezni amit írtam, itt és a Pats topikban is kiemeltem, hogy milyen jól kielemezték a játékunkat és ami máskor TD vagy nagy előrejutás, most nem lett meg, viszont ezen felül volt nem egy olyan játékunk, ami nem a Titans játékosain múlott, hanem a mieinken.
Ott volt a hibázás, a drop és a szerencse elkerülése, mert ha az megvan, akkor meccsben vagyunk.
Erre vonatkozott az a megjegyzésem is, hogy 60-70% esélye van annak ha nyerünk, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
több mint 6 éve
Nem tudom miről beszéltek, tök kiszámítható volt 😀

Kár, hogy nem raktam rá a fizetésem.

tenorx
1000 meg 500 forintos szétnyerés 😀 😀 😀 😀 😀
Wyatt
Bátor, na.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

tenorx
1000 meg 500 forintos szétnyerés 😀 😀 😀 😀 😀

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 513 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Winston nélkül igen unalmas a PO! 😂
több mint 6 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Annyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...

Igen, volt olyan mérkőzés amikor az ellen teljesen váratlanul meglepte az edzőket (kb. a volt tanítványok, jé, úgy látszik valaki oktat is és van aki figyel is), de ez a mérkőzés nem az volt, legalábbis nem teljesen.

Az éves teljesítmény alapján nem tettem volna 80-100%-ra a Titans verést, hanem csak 60-70%-ra, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
Nos sajnos nem jött össze, a 3 RZ tripből lett 1 TD és volt 2 nagy védekezése a Titansnak, amiből emlékeim szerint többször csinált a csapat TD-t mint nem, de minimum elkapás és akkor FG távolság...

Annyira outcoacholva volt a csapat, hogy a Titans a meccs végi picksixet nem nézve, a második félidőben 1 pontot nem tudott szerezni, igaz a Pats sem, de ők inkább a dropok miatt.
Ilyen a sport, a játékosaink nem tudták a legjobbjukat nyújtani és szerencséjük se volt, hát ki is estek.

Abba meg inkább bele se megyek, hogy mi van akkor, ha nem esik ki a kezdő center, a 2 FB full idényre, a kezdő LT és 1. körös WR fél szezonra, nem basszuk ki AB-t vagy ha igen, legalább a pénz visszajött volna, hogy lehessen épkézláb elkapót szerezni, stb.

Félkarú óriásként sikerült majdnem lenyomni a Titánokat, csak elcsúsztunk a banánhéjon...

És innentől kezdve majd jönnek a napi cikkek TB sorsáról, hogy itt marad-e és ha igen milyen lesz, visszajön-e Gronk, visszajöhet-e AB, stb. stb.

Ha jól tudom 1/24-en húzunk, akár be is jöhet, elvégre akörül húztunk olyan neveket mint Wilfork, Watson, Mankins, DMC, Solder, C. Jones, Hightower...
Solymi
No offense, de ha nektek voltak dropjaitok, akkor nekünk volt a szünet előtt egy elejtett intünk, ami jó eséllyel pick six lett volna. Valamint az utolsó negyedben, az EZ-től 34 yardra, 3&3-ra történt egy fumbli a csúszós labda miatt, ami azért jó eséllyel megfutható táv volt a first downért Henrynek... Azt persze nem gondolom, hogy lemeccselték a BB-t, de azt se hiszem, hogy szimplán a szerencse miatt nyertünk volna. Egyébként nekünk is sok gondunk volt a szezonban, lásd QB helyzet, aztán az első körös Simmons is kihagyta a fél szezont, az OL sokáig botrányosan teljesített, Butler - akinek idén vállalható szezonja volt - IR-re került, és Adoree is sérülésből tért vissza a PO-meccsre, így előtte hetekig innen onnan kukázott cornerek játszottak a védelemben.

Végül félkarú óriások akkor lettetek volna, ha Brady vagy BB, vagy mindkettő nincs... De mivel voltak, így minden probléma ellenére a liga legsikeresebb csapata vagytok, akit le kell győzni az SB-ért. Hidd el, én szívesebben lennék abban a helyzetben, hogy a következő években nyerünk pár gyűrűt, aztán mindenki minket akar legyőzni, és ha kikapunk, megjelennek a megmondó emberek. De erre asszem kicsi az esély. 😊
Nandito
ott nem sikerül, pech
nektek nem sikerül, zseniális védekezés, mit nem lehet ezen érteni

több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 3 312 — Titans fan

Solymi

Music City Miracle
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 514

Solymi
Mondjuk ennyi sérültet a liga 90 százeléka aláírna szerintem 😀

több mint 6 éve
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
1/23 lesz a Pats.
Én egy olyan szintű pick-et kérek, mint 1995-ben. 😊

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 953

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 938 — Keep pounding
Nekem csak a Sobri által lehülyézett Titans pickem jött 😊
gabokocka
A Titanst tippelni orbitális baromság volt.
Az, hogy ott szerencséd lett, mit sem változtat ezen.
Nagyritkán minden ilyen illogikus, pici esélyű tipp bejöhet, de hosszútávon valóban hülyeség.
Ha mondjuk mellé kellett volna tenned egyhavi bevételed, akkor is így tippelsz? Meglepne...
Sobri Jóska
Persze persze, blablabla 😉

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
tenorx 14 041 — fő libsi

több mint 6 éve
gabokocka
A Titanst tippelni orbitális baromság volt.
Az, hogy ott szerencséd lett, mit sem változtat ezen.
Nagyritkán minden ilyen illogikus, pici esélyű tipp bejöhet, de hosszútávon valóban hülyeség.
Ha mondjuk mellé kellett volna tenned egyhavi bevételed, akkor is így tippelsz? Meglepne...

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 938 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 539 — Panthers fan
Más. A wild card körben az egyetlen kieső vendég csapat a Bills lett. Ha jól nézem talán rájuk érkezett a legtöbb tipp, mint lehetséges vendég-győztes. Kiszámíthatatlanság rulez. 😊
peterk2005
És hát a Bills saját magát verte meg, szóval 4/4 😛

Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Cubehor Los Angeles Rams 325
Számomra óriási öröm volt a Patriots kizúgása. Az pedig külön öröm, hogy nem úgy estek ki, hogy jó játékkal egy kiemelkedő csapat ellen egy szoros meccsen, hanem ritka fos teljesítménnyel, amely abszolút várható is volt az éves teljesítményük alapján. BB-t egyszerűen lemeccselték, TB pedig öreg már mint a tölgyfa és nem egy Brees szintű TOP irányító. Riverske
Ezt a Titans meccset egy washed Bradyvel is nyerte volna a Patriots, ha Belichick nem puntolja el a dinasztiát.

Bár ez is inkább Belichick zsenijét dicséri. Szándékosan kikap Ryan Tannehilltől otthon, hogy ne egy blowouttal érjen véget a dinasztia az Arrowheadben. Chess, not checkers.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Azért aki a Patset otthon vereti a Titanssel az nem sok NFL-t nézett az elmúlt 20 évben. Vagy az icipici esélyek nagy rajongója...
Sobri Jóska
Aki meg a Patsre tett, az az elmúlt egy hónapban nem nézett NFL-t.
gabokocka
14-es hendikeppel mentek mégis, az a durva... de ennyire "várható" upset ritkán van, az biztos, minden elővigyázatosság csak a múltnak szólt

És akkor leírom: Brady kiégett! Kár, hogy nem hagyta abba a tavalyi SB után
r.baggio
Sosem volt 14-es hendi. Kár persze, de nagyobb kár, hogy szerkesztők hülyeségekkel terhelik a fórumot
Wyatt
A frusztrált picsogásért szintén 😕 szerkesztőség már nincs, két ember maradt, aki igazgatja a topicokat és a statikus oldalakat, bárcsak ehhez is hozzádhatnék még egy tizest
r.baggio
Te beszélsz hisztis picsogásról? Az igen

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 509 — The only discipline that lasts, is self discipline
Aham. Az a oreg ferrari az ideny hetharmadaban hulyere vert mindenkit, es ugy dominalt, hogy az elso 10-12 het arrol szolt, hogy a Pats-fan a gatyajaba elvez, a haterek meg konnyezve azt neztek, megis hol es ki kaphatja el ezt a New Englandet, olyan meggyozo volt a banda.
De meg szerencse, hogy peldaul ez a nem apro teny valahogy eltunt mindenki okfejtesebol az elozo hetekben, es elore tudja mindenki, mi fog jonni.Stez
Nem mindenkit vert hülyére. Az idény eleji Dolphinst, meg a monós Darnoldot nélkülöző Jets-et, meg a McCoy-a felálló Redskinst, meg a freddikicsenes Brownst. Aztán jött a Ravens és tündérország elillant. Az okfejtésekből meg nem eltűnt, mert sose volt benne. Kivéve tündérországban. 😊

Mert a Pats, ami amugy is eros, es peldaul a vedelemben javitani kis tulzassal nincs is mit, nem tud tovabb fejlodni.Stez
Nem bizony. Ellenberger visszaesni tud.

Hat szerintem meg mindig lehet hova fejlodni. Es en nem is irom le oket, addig vegkepp nem, amig a vezetoedzot Bill Belichicknek hivjak.Stez
Akkor ne írjad le. Azt is elviselte a fórum, hogy Brady néhányaknál a kelleténél 8 évvel korábban kiégett. Azt is el fogja, ha néhányaknál meg a kelleténél 8 évvel később fog.

Csak azzal kapcsolatban nyugtass meg, hogy ugye Brissettet azért leírod? 😀

De ezt a dinasztia vége őrületet is túlzónak érzem egy félresikerült december/január miatt.roberto23
A dinasztiáknak ez a sorsa. Amíg tart, parádé és tüzijáték, amikor vége, akkor össznépi halotti tor. A Warriors is megkapta tavaly, pedig harmad ideig se tartott.

Nem kötelező beszállni, akit untat, de jelenleg a Saints sztorija mellett a Patriots sztorija a legérdekesebb történés. Még egy hét, aztán ez is old story lesz. A div kör után úgyis másról fogunk már beszélni.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 871
Mintha brady bármit is befolyásolna. Majd ha Belichick visszavonul, na az borítja az erőviszonyokat!
🤘gaben🤘
Brady elég sok minden befolyásol. Belichick egy wudu mester, de Cassell-el ő sem tud bajnokságot nyerni. Ugyan szép munka volt 2008-ban Brady nélkül 11-5-öt produkálni a megelőző évben 16-0-t elérő rosterrel, ... de az erőviszonyokat már az is felborította.

És most olyan rostere sincs, mint 2008-ban volt. A profootballtalk mai cikkéből: "Vegyük figyelembe a következőt is: a New England egy matuzsálemi csapat. A Patriots szombat esti meccsén a kezdő 22 játékos közül 11 volt 29 éves vagy idősebb. A kezdőkön felül további hét olyan játékos játszott 20 vagy több snapet, akik szintén 29 évnél idősebbek. A Patriots 5 legfontosabb special teamerének átlag életkora 30.5 év. A támadósor által szerzett 13 pont mindegyikét a 33 éves Edelman, a 35 éves kicker Folk (aki a szintén 35 éves Gostkowski helyett szerepelt), és a 42 éves Brady hozta össze. És egy ilyen matuzsálemi korú csapat (amelyiknek az erénye papíron a tapasztaltsága - szerk.) küszködik a saját bevallása szerint is jó ideje azzal, hogy egy hullámhosszra kerüljenek a játékosai a pályán."

Belichick aligha vonul vissza, de fizika törvényei nem csak a trabantra, hanem a ferrarira is érvényesek. Jelenleg egy elöregedett ferrarija van. Nem csak a sofőr öreg, de a motor és a futómű is.
peterk2005
Aham. Az a oreg ferrari az ideny hetharmadaban hulyere vert mindenkit, es ugy dominalt, hogy az elso 10-12 het arrol szolt, hogy a Pats-fan a gatyajaba elvez, a haterek meg konnyezve azt neztek, megis hol es ki kaphatja el ezt a New Englandet, olyan meggyozo volt a banda.

De meg szerencse, hogy peldaul ez a nem apro teny valahogy eltunt mindenki okfejtesebol az elozo hetekben, es elore tudja mindenki, mi fog jonni.

Aztan majd megy a nezes, amikor a ven Brady meggyozi peldaul az idiota Gronkot, az visszater epen es egeszsegesen, es kiderul, hogy a Patriots pont ennyire van es volt attol, hogy ismet odakeruljon a legjobbak koze. Az a Pats, ami elott van egy egesz nyar ahhoz, hogy netan csereljen, hogy netan ismet hozzon egy Gilmore-szintu top szabadugynokok, es mondjuk egy egesz draft var meg a csapatra, ahol ki tudja, hogy milyen huzojatekosba talal bele a csapat. Vegul is nem arrol szol a liga tizezer eve hogy egy talalt a drafton, meg ket jo holt szezonbeli huzas teljesen kepes mindent felforgatni.

Mert a Pats, ami amugy is eros, es peldaul a vedelemben javitani kis tulzassal nincs is mit, nem tud tovabb fejlodni.

Hat szerintem meg mindig lehet hova fejlodni. Es en nem is irom le oket, addig vegkepp nem, amig a vezetoedzot Bill Belichicknek hivjak.
Stez
Leírni semmiképpen sem szabad őket. De ettől függetlenül azért az idei hülyére vertek mindenkihez kellett a viszonylag kedvezőbb sorsolás is. Persze ettől függetlenül nyerni kellett a pályán is.

Viszont én azt is kétlem, hogy egy Gronk-ra lennének attól, hogy újra SB-t nyerjenek. Ennél szvsz nagyobbak a problémák (bár ez csak személyes vélemény, nagyon mélységében nem vagyok képben a Pats dolgaival). De ezt a dinasztia vége őrületet is túlzónak érzem egy félresikerült december/január miatt.

„History is a set of lies agreed upon.”