NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 686
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
index.hu/sport/futball/2019/01/17/az_orulten_zsenialis_edzopapa_tatott_szaju_kisgyereket_csinalt_az_angol_futballsajtobol/Ezt most iderakom, Bill Belichik who? 😊
Mindig nagy kedvencem volt.
több mint 5 éve
en a Jags faszorru macskajan vagyok ki 😀Asszonynak a Giants és a Colts jön be, aszongya useability szempontból az a két winner, mert használat közben izgat is. Egyik elölről, másik hátulról. A Chicagoéra meg azt mondta olyan mint egy c kategóriás adult Batman remake logója. És télleg.
amugy gyanus h Titans hater csinalta, mert az latvanyosan kisebb, mint a tobbi 😀
Borbinho
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ennyi erővel lehet akár Cowboys héter is, mert oda elfért volna pár szet golyó is, így inkább tengeri csillagra hasonlít a mű. Ha viszont kritikának minősíthető a hiányuk, az is érthető... Nálam mindenesetre az Eagles a befutó. 😀en a Jags faszorru macskajan vagyok ki 😀Valami pihentagyú minden NFL csapat logóját átalakította egy pénisszé. Elégg vicces ett szerintem 😀A Patriotsé egész élethű lett.
dailysnark.com/artist-turns-every-nfl-teams-logo-into-male-genitalia/?fbclid=IwAR15a70ej0y7fPhgid7WcFxnaBaYKc48GJbCk2kLmWbqQS5xxlCn4KrNf9c
kapitnono
Amadeus
amugy gyanus h Titans hater csinalta, mert az latvanyosan kisebb, mint a tobbi 😀
Borbinho
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ha jössz, máris több esély van rá 😀Miért ,lesz ?Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀Inkább a szigetre jönnél játszani a butaságok helyett 😀
yooker
Wyatt
Láttam a szomorú 2. évfordulót 😣
yooker
Btw, bárki részéről egy játék még a Super Bowl előtt?
több mint 5 éve
Miért ,lesz ?Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀Inkább a szigetre jönnél játszani a butaságok helyett 😀
yooker
Wyatt
Láttam a szomorú 2. évfordulót 😣
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀Inkább a szigetre jönnél játszani a butaságok helyett 😀
yooker
több mint 5 éve
Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀egy jó tanács: ilyenkor kell annyi pénzt feltenned az ellenfelekre, amennyit nem sajnálsz
yooker
a Patriots-ra 2.3-as most az odds, 5-10 ezerrel forinttal (vagy még többel) megjátszod őket, mindenképp win-win lesz számodra a meccs vége
szerintetek miért bukta el az Alabama oly simán a döntőt? 😊
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
en a Jags faszorru macskajan vagyok ki 😀Valami pihentagyú minden NFL csapat logóját átalakította egy pénisszé. Elégg vicces ett szerintem 😀A Patriotsé egész élethű lett.
dailysnark.com/artist-turns-every-nfl-teams-logo-into-male-genitalia/?fbclid=IwAR15a70ej0y7fPhgid7WcFxnaBaYKc48GJbCk2kLmWbqQS5xxlCn4KrNf9c
kapitnono
Amadeus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 897
Valami pihentagyú minden NFL csapat logóját átalakította egy pénisszé. Elégg vicces ett szerintem 😀A Patriotsé egész élethű lett.
kapitnono
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Valami pihentagyú minden NFL csapat logóját átalakította egy pénisszé. Elégg vicces ett szerintem 😀dailysnark.com/artist-turns-every-nfl-teams-logo-into-male-genitalia/?fbclid=IwAR15a70ej0y7fPhgid7WcFxnaBaYKc48GJbCk2kLmWbqQS5xxlCn4KrNf9c
több mint 5 éve
Félreismertél, én nem szoktam kárhoztatni az AFC EAST-et. Szerintem a komplett AFC szar....😀Hiába na, a New England-i elitvédelemmel nem tud mit kezdeni egy offense.Mondjuk, az is jól működik, hogy kb húsz éve nem lehet odaérni passz siettetéssel Bradyhez. Pedig, ha szökőévente odaértek, el is dobálta a homályba mind....Miert csinaljanak mast, ha ez tizezer eve mukodik? Es hogy lehet, hogy a vedelmek annyira nem tudnak mit kezdeni ezzel a bandaval, hogy tizezer eve ugyanaz mukodik?hát én nem bírom nézni az edelman, white, white, edelman, white, white rövidpasszos offenset.nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
de a patset már gondolom minden nem pats undorító módon unja
braxa88
H_Marko
braxa88
Gyulolom a New Englandet, de itt nem Belichickekkel van a baj, hanem a tobbiekkel.
Stez
Éles volt a kontraszt Riversszel, aki az életéért küzdött, brady kb meg sem izzadt.... Könnyebb így dobálgatni.....
csi77
Mondjuk valszeg a Chargers elleni győzelem valószínűleg a gyenge AFC East miatt volt csak
Nem olyan kreatív, mint a futás, futás, incomplete, de én bármeddig elnézem, amíg hatékony, nekem egyenesen gyönyörű.hát én nem bírom nézni az edelman, white, white, edelman, white, white rövidpasszos offenset.nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
braxa88
H_Marko
braxa88
Amúgy valszeg ezért volt kényelmesebb dolga Bradynek, mert gyorsan lehet szabadulni a labdától, addig meg a támadófal kitart. Szerencsére a futás is jól ment, maradjon is így a védelem és a futójáték is még két meccsig 😊
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Hiába na, a New England-i elitvédelemmel nem tud mit kezdeni egy offense.Mondjuk, az is jól működik, hogy kb húsz éve nem lehet odaérni passz siettetéssel Bradyhez. Pedig, ha szökőévente odaértek, el is dobálta a homályba mind....Miert csinaljanak mast, ha ez tizezer eve mukodik? Es hogy lehet, hogy a vedelmek annyira nem tudnak mit kezdeni ezzel a bandaval, hogy tizezer eve ugyanaz mukodik?hát én nem bírom nézni az edelman, white, white, edelman, white, white rövidpasszos offenset.nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
braxa88
H_Marko
braxa88
Gyulolom a New Englandet, de itt nem Belichickekkel van a baj, hanem a tobbiekkel.
Stez
Éles volt a kontraszt Riversszel, aki az életéért küzdött, brady kb meg sem izzadt.... Könnyebb így dobálgatni.....
csi77
Mondjuk valszeg a Chargers elleni győzelem valószínűleg a gyenge AFC East miatt volt csak
Nem olyan kreatív, mint a futás, futás, incomplete, de én bármeddig elnézem, amíg hatékony, nekem egyenesen gyönyörű.hát én nem bírom nézni az edelman, white, white, edelman, white, white rövidpasszos offenset.nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
braxa88
H_Marko
braxa88
Amúgy valszeg ezért volt kényelmesebb dolga Bradynek, mert gyorsan lehet szabadulni a labdától, addig meg a támadófal kitart. Szerencsére a futás is jól ment, maradjon is így a védelem és a futójáték is még két meccsig 😊
több mint 5 éve
Ezt minden portorikkoi nevében kikérem magamnaktwitter.com/NFL_Memes/status/1084565532710449153Alaszka és Hawaii lakosai gondolom egyaránt leszarják 😊
Black_Adder
JSanyo
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1084565532710449153Alaszka és Hawaii lakosai gondolom egyaránt leszarják 😊
Black_Adder
több mint 5 éve
Mondjuk, az is jól működik, hogy kb húsz éve nem lehet odaérni passz siettetéssel Bradyhez. Pedig, ha szökőévente odaértek, el is dobálta a homályba mind....Miert csinaljanak mast, ha ez tizezer eve mukodik? Es hogy lehet, hogy a vedelmek annyira nem tudnak mit kezdeni ezzel a bandaval, hogy tizezer eve ugyanaz mukodik?hát én nem bírom nézni az edelman, white, white, edelman, white, white rövidpasszos offenset.nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
braxa88
H_Marko
braxa88
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Tőccs má le egy Tajgavalaga összest, legalább körbeér a szád.😀 touché, hozzáteszem sajnos sztem már 5-6 éve nincs időm követni az NCAA-t, szóval akár le is vehetnémAlabama fanként 😀8év 8 AFC döntő...Pont ezen gondolkoztam este.
hogy minden januárban rájövünk mi nem pats fanok hogy mennyire utáljuk a Patset 😕 megint elrontják a szórakozást.
braxa88
tenorx
r.baggio
tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ahogy játékosoknál ezt látjuk (ezért hoztam én pl azt a párhuzamot), fontosabbak a győzelmek illetve a várható győzelmek, mint az elvi dolgok, szóval amíg top O# statokat hoz JMD és a ligában ennyire hiánycikk lesz a jó HC, nem tudom elképzelni, hogy ne legyen rá igény, red flag ide vagy oda. Engem meglepne ha 3-4 év múlva is csak OC lenne és nem kapna esélyt valahol főedzőként, ha ez bekövetkezik akkor el lehet mondani, hogy inkább a tavalyi parasztsága miatt van mintsem a szakmai kvalitása miatt.ZERO_LA mondandób idénre vonatkozott. Annak tükrében, hogy kik kaptak idén HC állást, az a tény, hogy JMD is elérhető, és csak egy helyre hívták meg, és ott is inkább egy rookie-t neveztek ki helyette, a másik helyre pedig, ahová ő maga nyilatkozta, hogy szívesen menne, meg sem hívták, szerintem a tavalyi esetnek a következménye. Egyszerűen más logikus indoka nincs számomra.
De azért azt is tegyük hozzá, hogy JMD is pontosan tudja neki kis túlzással egy dobása van még HC-ként, ha ott is felsül, akkor mint jó O# szakember megmaradhat a ligában, de főedzőként nemigen fog harmadik lehetőséget kapni. Szóval bármennyire is pökhendinek hangzik (valahol az is), szerintem ő kétszer is megnézni milyen környezetért cseréli le a jelenlegi állását.ZERO_LAttól, hogy megnézi, hogy hova megy nem lesz pökhendi. Sőt ez (lenne) a logikus mindenki számára. Csak, hát kérdés, hogy mennyi esélyt kap még nézelődni, válogatni? Az NFL-ben csak 32 HC állás van, ebből legalább fele konstansan nem jó. Egy jó lehetőséget (Denver) már elpackázott, egy másikat (Colts) pedig eldobott. És menet közben ugye nem csak az állást bukta/vesztette el, hanem az ajánlói köröket is. Az NFL belterjes biznisz, rendkívül sok múlik a személyes ismerettségen, ajánlásokon. A denveri sztoriban Elway és a köre égett meg, a tavalyiban Manning, Dungy, Polian, és még páran akik nyomták JMD-t Ballardnál. Plusz maga Ballard, vele pedig a közös ügynökséghez tartozók, közös körhöz tartozók (Dorsey, chicagoi, kansasi illetőségűek) stb. Idén az egyik jó melóra esélye se volt (Dorsey), a másikat pedig a "Belichick körön" belül vitte el LaFleur előle. (A Titans gyak. kis Patriots.)
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
twitter.com/NFL_Memes/status/1084565532710449153
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Easy Rams.a Rams-Pats SBon? 😮8év 8 AFC döntő...Fogd fel optimistán. Mivel nincs kinek szurkolni, legalább van ki ellen.
hogy minden januárban rájövünk mi nem pats fanok hogy mennyire utáljuk a Patset 😕 megint elrontják a szórakozást.
braxa88
dugo93
braxa88
több mint 5 éve
Nyilván megvannak a maga hátulütői és szerintem a denveri munkássága sokkal nagyobb súllyal esik latba mint az a kihátrálás, amit tavaly csinált.tetszik vagy sem a liga egy része nem fog elvi kérdést csinálni, emberileg milyen játékosok, szakemberek alkotják a franchise-t, fontosabb az a pár győzelem (plusz bevétel), ez ellen szurkolóként fel lehet szólalni, el lehet utasítani, bele lehet törődni, de letagadni szerintem hatalmas naivitásra vallMár bánom, hogy beírtam azt a megjegyzést pár napja JMD-vel kapcsolatban. 😊 A megjegyzéssel nem moralizálni akartam. Nem bírom JMD-t (gondolom érthető, hogy miért), de a postot nem az ő személye miatt írtam, hanem arra reagálva, hogy lassan Tótjánosokat neveznek ki liga szerte főedzőnek csapatokhoz.
ZERO_L
Tudom, hogy a liga nem mimóza lelkek gyülekezete. De red flagek léteznek. És számítanak. Azért kapja meg X és nem Y az állást, mert úgy gondolják, hogy X emberileg IS és szakmailag IS alkalmasabb a feladatra, mint Y. JMD a denveri kudarca miatt évekig red flages volt. A tavalyi akciója miatt meg újra red flages lett. Vagy rátett a red flagre, ahogy tetszik. Más logikus magyarázatot nem tudok mondani arra a tényre, hogy a liga meg van őrülve a támadó HC-kért, Tótjánosokat neveznek ki sorban, miközben itt van az orrunk előtt egy többszörös SB győztes, lassan 10 év OC tapasztalattal rendelkező edző, akiről liga szerte az járja, hogy az egyik legnagyobb támadó koponya .... és nem nevezik ki sehova. Green Bay-be ugyan elhívták, de végül egy rookie OC nyert előtte. Clevelandbe meg meg sem hívták, inkább kineveztek egy olyan edzőt, aki három hónapja még RB coach volt. Kizárólag szakmai szempontból ez nonszensz. Nyilván más okai vannak. Szerinted milyen okai lehetnek, ha nem a red flagek?
peterk2005
Nagyon sok oka lehet ami miatt nem ő rá esik a választás és szerintem nem ördögtől való dolog, hogy pl GB-ben kikérik mondjuk AR véleményét, nem ő fogja kimondani a végső szót, de számíthat az ő szava főleg azután, hogy pont a HC-val való kapcsolata miatt (is) történt a váltás.
Browns-nál meg az inkább bevált, már láthatóan működő rendszert viszik tovább (szerintem nagyon helyesen), mintsem megint kinevezzenek valami fancy nevet aztán mehet az ígéretes projekt a levesbe, de az is lehet Dorsey pont olyan aki elvi kérdést csinált belőle. Szerintem a liga nagy része nem ilyen.
Ahogy játékosoknál ezt látjuk (ezért hoztam én pl azt a párhuzamot), fontosabbak a győzelmek illetve a várható győzelmek, mint az elvi dolgok, szóval amíg top O# statokat hoz JMD és a ligában ennyire hiánycikk lesz a jó HC, nem tudom elképzelni, hogy ne legyen rá igény, red flag ide vagy oda. Engem meglepne ha 3-4 év múlva is csak OC lenne és nem kapna esélyt valahol főedzőként, ha ez bekövetkezik akkor el lehet mondani, hogy inkább a tavalyi parasztsága miatt van mintsem a szakmai kvalitása miatt.
De azért azt is tegyük hozzá, hogy JMD is pontosan tudja neki kis túlzással egy dobása van még HC-ként, ha ott is felsül, akkor mint jó O# szakember megmaradhat a ligában, de főedzőként nemigen fog harmadik lehetőséget kapni. Mert bármennyire is belterjes az NFL, azért az nagyon ritka, hogy főedzőként több helyen megbukott egyének megadják az utolsó utáni bizalmat is. Szóval bármennyire is pökhendinek hangzik (valahol az is), szerintem ő kétszer is megnézni milyen környezetért cseréli le a jelenlegi állását.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
Számomra is nagy talány, hogy amikor White van fent minum 90%-ban passz játék van. Ennek ellenére elkap 15 labdát.Miert csinaljanak mast, ha ez tizezer eve mukodik? Es hogy lehet, hogy a vedelmek annyira nem tudnak mit kezdeni ezzel a bandaval, hogy tizezer eve ugyanaz mukodik?hát én nem bírom nézni az edelman, white, white, edelman, white, white rövidpasszos offenset.nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
braxa88
H_Marko
braxa88
Stez
több mint 5 éve
Miert csinaljanak mast, ha ez tizezer eve mukodik? Es hogy lehet, hogy a vedelmek annyira nem tudnak mit kezdeni ezzel a bandaval, hogy tizezer eve ugyanaz mukodik?hát én nem bírom nézni az edelman, white, white, edelman, white, white rövidpasszos offenset.nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
braxa88
H_Marko
braxa88