NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítani
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most olvasom, erre bejön a rádióban a Primadonna az LGT-től!
Mekkora ennek az esélye???

Nem kérek matematikai megfejtéseket! 😊
🤘gaben🤘
Elv 623,162,727 db dal volt 2011.05.01-én, és minden 2.percben íródik egy új.
8.5 évvel számolva a 2011.05.01 óta eltelt időt, az újabb 2 233 800 dal.
Szóval össz kb 625 396 527 (+- pár millió) dal lehet...Ebből nyilván nincs meg a lincenszjoga a magyar rádiónak mindegyikhez...

Röviden kb mint kijutni az EB-re.
Borbinho
Szóval kijutunk ez Eb-reeeee!!!

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

🤘gaben🤘
Elv 623,162,727 db dal volt 2011.05.01-én, és minden 2.percben íródik egy új.
8.5 évvel számolva a 2011.05.01 óta eltelt időt, az újabb 2 233 800 dal.
Szóval össz kb 625 396 527 (+- pár millió) dal lehet...Ebből nyilván nincs meg a lincenszjoga a magyar rádiónak mindegyikhez...

Röviden kb mint kijutni az EB-re.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
Pedig tényleg mindig megfogadom, hogy már nem jövök fel erre a fórumra.
Maka
Azon kívül, hogy ez elég színpadias megszólalás volt, azért ezt szar olvasni úgy, hogy amúgy van 2000+ hsz-ed, szóval jártál azért a fórumra előtte.
tenorx
Igen, csak azóta változott pár dolog. Például: ha próbálom védeni magam az általam indokolatlannak vélt savazástól, azt a többség úgy fogja fel, hogy nem bírom a kritikát.

A szavakból azért leszűrtem, hogy a témában állást foglalók 80%-a nem is látta az esetet, de ez nem tartotta vissza, hogy okos gondolatokat fűzzön hozzá. (Azért remélem páran megnézték a tegnapi ismétlést, és rájöttek, hogy még meg is védtem Sanyi álláspontját - tudom Sobri, ez ettől még kurva kínos volt.)

Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.
Maka
Nincs két oldal.
Nem volt savazás.
Senki se volt toxikus.
Minden kritika építő volt. Szándékában mindenképp.
Rossz szó nem ért téged.
Azt gondolom, hogy néha előremutatóbb elismerni a hibát, mint játszani

-t.
Sobri Jóska

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 699 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
A 22 órás sávot nem lehet baszogatni? Mert oké, hogy a Texans–Patriotsot nem veszik ki éjjelről, de azért nem látom, hogyan nem sikerült nem 19 órára rakni a Super Bowlt
Wyatt
a fox "levédette", hogy ne mozgathassák el

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Most már amúgy meme hogy direkt nem tudják Lamar Jackson keresztnevét rendesen
Heisman Trophy
Már bő 1 éve ez megy 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 015 — "Montoya por favor!"
Most már amúgy meme hogy direkt nem tudják Lamar Jackson keresztnevét rendesen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Maka
Azon kívül, hogy ez elég színpadias megszólalás volt, azért ezt szar olvasni úgy, hogy amúgy van 2000+ hsz-ed, szóval jártál azért a fórumra előtte.
tenorx
Igen, csak azóta változott pár dolog. Például: ha próbálom védeni magam az általam indokolatlannak vélt savazástól, azt a többség úgy fogja fel, hogy nem bírom a kritikát.

A szavakból azért leszűrtem, hogy a témában állást foglalók 80%-a nem is látta az esetet, de ez nem tartotta vissza, hogy okos gondolatokat fűzzön hozzá. (Azért remélem páran megnézték a tegnapi ismétlést, és rájöttek, hogy még meg is védtem Sanyi álláspontját - tudom Sobri, ez ettől még kurva kínos volt.)

Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.
Maka
Szerintem minden online fórum ilyen, lásd reddit ugyanez.
Van pár ember aki nyilván arra megy, hogy direkt felhúzzon.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress
Maka
tenorx

Maka
Nincs két oldal.
Nem volt savazás.
Senki se volt toxikus.
Minden kritika építő volt. Szándékában mindenképp.
Rossz szó nem ért téged.
Azt gondolom, hogy néha előremutatóbb elismerni a hibát, mint játszani

-t.

több mint 6 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Maka
tenorx

Szerkesztette: Maka

you don't even know what you like and you don't like
több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 713
Mondjuk annak idején Török Pétert is szarrá alázták indexen, mégsem volt nála szórakoztatóbb NBA-s szakkommentátor. Szerintem.
eaglesmcnabb
jó hát ilyen alapon amit peach is írt korábban, nézzük csak meg hogy kik a sport tv-n a socceres szagkommentátorok... eléggé el vannak kényeztetve hozzájuk képest az nfl nézők

Török Péter óriási forma, ahogy Kovács Sándor is az, de előbbiről egy dolgot szerintem soha nem mondhattunk el, amit utóbbiról sajnos egyre inkább; hogy felkészületlen lett volna. Sanyi nyilvánvalóan ért a játékhoz, él-hal érte, ám azt a pluszt, amit egy hardcore néző elvárna már nem teszi bele, ez teljesen nyilvánvaló. Érthető, ha belegondolunk mennyi mindent vett a nyakába, bár Márknál nem olvasni ilyen véleményeket, akinek szintén ott van extraként a válogatott meg trash talk is.
r.baggio
Ezt érzem én is, kedvelem Sanyit de mintha csak meccset nézni ülne be a haverjaival.
több mint 6 éve
Nadal17 Seattle Seahawks 587
Nálam innen Lemar az MVP
gabokocka
Úgy látszik, hogy ti, Panthersesek mindenképp running backet akartok MVP-nek 😉 😀
Nadal17
annak a RBnek annyi yardja van mint Carsonnak, és 2vel több futott TDje.
Ja meg még mellé passzolt annyi TDt mint Wilson.
braxa88

Nadal17
nemtudom honnan kellett volna kiszívnom.
braxa88
Egy ideje megy a fórumon a LEmarozás és a running backezés 😊 Peace.
több mint 6 éve
Nálam innen Lemar az MVP
gabokocka
Úgy látszik, hogy ti, Panthersesek mindenképp running backet akartok MVP-nek 😉 😀
Nadal17
braxa88

Nadal17
nemtudom honnan kellett volna kiszívnom.
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
 www.youtube.com/watch?v=t-Y3s6jUNGM&fbclid=IwAR3hlOtKSBpPXeOCy0cMYzPw-qkDUQ2Emo5nSMY2XVRIBcm-xb61SIQbxWA

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Nálam innen Lemar az MVP
gabokocka
Nadal17
braxa88
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Maka
több mint 6 éve
Nálam innen Lemar az MVP
gabokocka
Nadal17
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 246 — no es importante
Mondjuk annak idején Török Pétert is szarrá alázták indexen, mégsem volt nála szórakoztatóbb NBA-s szakkommentátor. Szerintem.
eaglesmcnabb
jó hát ilyen alapon amit peach is írt korábban, nézzük csak meg hogy kik a sport tv-n a socceres szagkommentátorok... eléggé el vannak kényeztetve hozzájuk képest az nfl nézők

Török Péter óriási forma, ahogy Kovács Sándor is az, de előbbiről egy dolgot szerintem soha nem mondhattunk el, amit utóbbiról sajnos egyre inkább; hogy felkészületlen lett volna. Sanyi nyilvánvalóan ért a játékhoz, él-hal érte, ám azt a pluszt, amit egy hardcore néző elvárna már nem teszi bele, ez teljesen nyilvánvaló. Érthető, ha belegondolunk mennyi mindent vett a nyakába, bár Márknál nem olvasni ilyen véleményeket, akinek szintén ott van extraként a válogatott meg trash talk is.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Egon bá New England Patriots 1 195 — Saints GM
eaglesmcnabb
Én tudtam, ő köztiszteletnek örvendett.
Sixo
Török Péter az a felkészült újságíró, aki számomra a mai napig hiteles, igaz, hogy inkább az európai foci az ő igazi szakterülete.

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
eaglesmcnabb
Én úgy tudtam, hogy ő köztiszteletnek örvendett.

Szerkesztette: Sixo

több mint 6 éve
Nálam innen Lemar az MVP
gabokocka
több mint 6 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A 22 órás sávot nem lehet baszogatni? Mert oké, hogy a Texans–Patriotsot nem veszik ki éjjelről, de azért nem látom, hogyan nem sikerült nem 19 órára rakni a Super Bowlt

több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Nálam innen Lemar az MVP

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 327 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/75119188_188908442244189_851401287423694122_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=lYwQTm5ARx4Q7kNvwFAor8T&_nc_oc=AdmwQWImL-V46tUGQn768f08mbwuIjRFd-WmZjV4eszhv9t0nHcJuiv0YEZ4Vh4v7LE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afl9YTvU-ABQDHWiesGT0-gHvAkUrIaQvOOEdLkLO7iduw&oe=693F8A7E
NFL on Instagram: "17 defensive end finalists. 16 defensive tackle finalists. Which 7 DEs and 7 DTs will make the final team? - 📺: #NFL100 All-Time Team | Friday 8pm ET on @nflnetwork"
156K likes, 2,325 comments - nfl on November 25, 2019: "17 defensive end finalists. 16 defensive tackle finalists. Which 7 DEs and 7 DTs will make the final team? - 📺: #NFL100 All-Time Team | Friday 8pm ET on @nflnetwork".

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/72708021_1465308046940663_7701980414642895029_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=n5MT_AN1d9wQ7kNvwE6og13&_nc_oc=AdkMhq944W8WJYOExSBdvNqjKUKppe3r0lg5K5YVQW2WTlhEokMMFwKdECOLjPkBgQc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfnneVaJLZFIsTWh08WnxrnU95_9Mz0KmS6kO_fprHH6fw&oe=693F7C9A
NFL on Instagram: "The 25 linebacker finalists for the #NFL100 All-Time Team! Which 12 players will make the final team? - 📺: #NFL100 All-Time Team | Friday at 8pm ET on @nflnetwork"
197K likes, 5,313 comments - nfl on November 25, 2019: "The 25 linebacker finalists for the #NFL100 All-Time Team! Which 12 players will make the final team? - 📺: #NFL100 All-Time Team | Friday at 8pm ET on @nflnetwork".