NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 657
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Meg kb a többi sem állja meg a helyét. A Goff elleni facemask után a Rams TD-t szerzett, semmi hátrány nem érte őket, hogy nem dobtak sárgát rá. A támadóórás annyit jelentett volna, hogy a 2&gólt 2 yard helyett 7-ről kellett volna megoldani, ami nem lehetetlen küldetés. Az utolsó kép lehet kérdéses, de akkor tegyük oda azt is, hogy Coleman nem sokkal korábban is DPI-zett.Csak ismételni tudom önmagam: igen. Wyatt közben mutatott egy-két dolgot 3-4 hozzászólással lejjebbamelyből legalább egy ordas kamu
NB2
streamable.com/5vn2f?fbclid=IwAR2Yzya1YQ34j8NHNVo_zG23z7SN2vZiOhPpQmhReji3dDmJdGnTyr4NH9k
atapapa
Music City Miracle
több mint 5 éve
Nem szeretem az NCAA szabály mert nagyon offensere sarkosít.De igen is megkaphatná a másik csapat ugyanígy.
Egyébként meg nem kellett volna a hazai pályára gyúrni és akkor nem a Pats választja az érmét.
Persze lehet elég lenne csak Fordot megtanítani, hogy jó helyre álljon és akkor már rég olvashatnánk a Brady kiégett baromságot mindenhonnan!
több mint 5 éve
braxa88
12 534
ja hát persze, megint a szegény peccet szidjákNa most ez nekem megint kicsit olyan, hogyha a Chiefs nyerte volna meg a pénzfeldobást és végigmegy a pályán, akkor a kutyát nem érdekelt volna, hogy a Pats nem kapja vissza a labdát 😊és ha csak az Offense-d jobb? Mahomes konkrétan végignézte a hosszabbításban, hogy kiszopnak, és 0 ráhatása van a dolgokra. Ellenkező esetben jó eséllyel Bradynek kellett volna ugyanezt csinálnia. Nem feltétlenül igazságos, bár a régi rendszernél tény hogy igazságosabb.Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.nem csak offense-e van egy csapatnak hanem defense-e is. ha te vagy a jobb akkor védekezd ki.
Legalább adnák meg mindkét csapatnak az esélyt a támadásra. Ezzel a hosszabbítás szabállyal csak egy még izgalmasabb végjáték lehetőségét veszik el a szurkolóktól. 😕
Mr.Breaker
braxa88
Mintha NBA hosszabbításban nem lenne 5 perc OT, hanem hoznának egy döntést, hogy csak az egyik csapat támadhatna.
eaglesmcnabb
ervinator
több mint 5 éve
braxa88
12 534
ez egy területszerzési játék, amit 4 negyeden át zajlik. illetve 2x2 negyeden. Az ncaa hosszabbítási szabálya nem az.Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.én az egyetemi bajnokság hosszabbítás szabályát preferálnám, csak mondjuk nem az ellenfél 25-öséről, hanem a saját 35-ről kezdene adott csapat.
Legalább adnák meg mindkét csapatnak az esélyt a támadásra. Ezzel a hosszabbítás szabállyal csak egy még izgalmasabb végjáték lehetőségét veszik el a szurkolóktól. 😕
Mr.Breaker
amúgy meg úgyis a Pats nyeri a Super Bowlt, hiszen idén nem a Bama lett a bajnok, plusz tavaly ők voltak a konfdöntő véleményes ítéletének a jó oldalán.
Löfli
több mint 5 éve
ervinator
1 700
Na most ez nekem megint kicsit olyan, hogyha a Chiefs nyerte volna meg a pénzfeldobást és végigmegy a pályán, akkor a kutyát nem érdekelt volna, hogy a Pats nem kapja vissza a labdát 😊és ha csak az Offense-d jobb? Mahomes konkrétan végignézte a hosszabbításban, hogy kiszopnak, és 0 ráhatása van a dolgokra. Ellenkező esetben jó eséllyel Bradynek kellett volna ugyanezt csinálnia. Nem feltétlenül igazságos, bár a régi rendszernél tény hogy igazságosabb.Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.nem csak offense-e van egy csapatnak hanem defense-e is. ha te vagy a jobb akkor védekezd ki.
Mr.Breaker
braxa88
Mintha NBA hosszabbításban nem lenne 5 perc OT, hanem hoznának egy döntést, hogy csak az egyik csapat támadhatna.
eaglesmcnabb
Azt viszont nem gondolnám, hogy egy meccsnek olyan hosszúra kellene nyúlnia a sorozatos OT miatt, mint anno az Isner - Mahut tenisz meccs.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.én az egyetemi bajnokság hosszabbítás szabályát preferálnám, csak mondjuk nem az ellenfél 25-öséről, hanem a saját 35-ről kezdene adott csapat.
Mr.Breaker
amúgy meg úgyis a Pats nyeri a Super Bowlt, hiszen idén nem a Bama lett a bajnok, plusz tavaly ők voltak a konfdöntő véleményes ítéletének a jó oldalán.
több mint 5 éve
Nyilván én nem tudnék még 3 hasonló súlyú esetet összeszedni a mi javunkra mint Wyatté. De én is befejeztem, nektek van igazatok, nem ezen múlt. Gratulálok a Ramsnek.Nyilván, mert még nem volt olyan PO meccsük amit egy nyilvánvaló ordas nagy bírói hiba közbenjárásával buktak. Majd ha lesz, akkor átértékelik.
Matthew99
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Csak ismételni tudom önmagam: igen. Wyatt közben mutatott egy-két dolgot 3-4 hozzászólással lejjebbamelyből legalább egy ordas kamu
NB2
több mint 5 éve
és ha csak az Offense-d jobb? Mahomes konkrétan végignézte a hosszabbításban, hogy kiszopnak, és 0 ráhatása van a dolgokra. Ellenkező esetben jó eséllyel Bradynek kellett volna ugyanezt csinálnia. Nem feltétlenül igazságos, bár a régi rendszernél tény hogy igazságosabb.Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.nem csak offense-e van egy csapatnak hanem defense-e is. ha te vagy a jobb akkor védekezd ki.
Mr.Breaker
braxa88
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Igen tudom, ezt rosszul fogalmaztam meg. 😀 Mindkét csapatnak adják meg a biztos esélyt a támadásra. A hosszabbításra a védelmek általában már teljesen elfáradnak,kimerülnek nem feltétlen tudják a maximumot nyújtani, ellenben az O-kal. Nem véletlen mondják sokan, hogy az NCAA hosszabbítás szabálya sokkal igazságosabb ilyen téren. Teljes mértékben egyenlő feltételeket biztosít mindkét csapatnak.Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.Mindkét csapatnak van esélye támadni, ha az első támadó nem szerez TD-t, ez a szabály már pár éve érvényben van, csak nem mindig érvényesül...
Mr.Breaker
StormST
több mint 5 éve
Nyilván én nem tudnék még 3 hasonló súlyú esetet összeszedni a mi javunkra mint Wyatté. De én is befejeztem, nektek van igazatok, nem ezen múlt. Gratulálok a Ramsnek.Csak ismételni tudom önmagam: igen. Wyatt közben mutatott egy-két dolgot 3-4 hozzászólással lejjebb, szóval ha mondjuk egy be nem fújt DPI miatt megáll a Rams támadása, de az a 3. negyedben történik nem olyan súlyú mint ez? Pedig lehet, hogy azzal ellép/megfordítja a meccset a Rams és totál más a mérkőzés alakulása.Eredménykövetőbe is beírtam, ide is beteszem:Tehát nem fújsz be egy 11-est a 85. percben mikor páross labbal beleszállnak a parasztba a tizenhatoson belül, mert egész meccsen hagytad a könyöklést fejelés közben és egyikért se adtál lapot?
Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
Szerintem ezt az egészet így kellene nézni. A NE-KC meccsel ellentétben itt tényleg kb mindent lehetett. Facemaskek, holdingok, DPI-k maradtak totál megtorlatlanul egész meccsen. A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.
NB2
Matthew99
A tavalyi SB-n sem fújtak a végén Gronk ellenire DPI-t, pedig megtehették volna.
De egyébként érdekes, hogy a KC-NE meccsen is voltak érdekes fújások a végén és azért senki nem háborog😊
NB2
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Csak ismételni tudom önmagam: igen. Wyatt közben mutatott egy-két dolgot 3-4 hozzászólással lejjebb, szóval ha mondjuk egy be nem fújt DPI miatt megáll a Rams támadása, de az a 3. negyedben történik nem olyan súlyú mint ez? Pedig lehet, hogy azzal ellép/megfordítja a meccset a Rams és totál más a mérkőzés alakulása.Eredménykövetőbe is beírtam, ide is beteszem:Tehát nem fújsz be egy 11-est a 85. percben mikor páross labbal beleszállnak a parasztba a tizenhatoson belül, mert egész meccsen hagytad a könyöklést fejelés közben és egyikért se adtál lapot?
Egész meccsen nem dobtak semmit, volt kb egy holding a többi false start és offside volt. Pedig alsó hangon láttam 5 vegytiszta sárgát. Igen itt a végén be kellett volna... de akkor az előtte lévő 5 másik esetben is. Akkor sem tették, most sem.
(mondom ezt úgy, hogy rohadt dühítő így kikapni)
Szerintem ezt az egészet így kellene nézni. A NE-KC meccsel ellentétben itt tényleg kb mindent lehetett. Facemaskek, holdingok, DPI-k maradtak totál megtorlatlanul egész meccsen. A bírók (hülyén hangzik), de nem akarták eldönteni.
NB2
Matthew99
A tavalyi SB-n sem fújtak a végén Gronk ellenire DPI-t, pedig megtehették volna.
De egyébként érdekes, hogy a KC-NE meccsen is voltak érdekes fújások a végén és azért senki nem háborog😊
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
És Favre vereségéig még csak ez sem volt, ott Breeséknek elég volt egy FG az elején és csá. Az öreg miatt hoztak egy új szabályt, ez valóban korrektebb márEgy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.Mindkét csapatnak van esélye támadni, ha az első támadó nem szerez TD-t, ez a szabály már pár éve érvényben van, csak nem mindig érvényesül...
Mr.Breaker
StormST
több mint 5 éve
Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.A statisztika szerint 52%-ban nyeri a meccset a coin toss nyertese. Annyira nem releváns szerintem a különbség, hogy szabályváltoztatást érjen.
Mr.Breaker
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.nem csak offense-e van egy csapatnak hanem defense-e is. ha te vagy a jobb akkor védekezd ki.
Mr.Breaker
Szerkesztette: braxa88
több mint 5 éve
Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről.Mindkét csapatnak van esélye támadni, ha az első támadó nem szerez TD-t, ez a szabály már pár éve érvényben van, csak nem mindig érvényesül...
Mr.Breaker
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Egy másik aktuális témát is bedobnék még ide. Ti nem változtatnátok meg a hosszabbítás szabályait, legalább a Playoffra? Ez így rohadt vicces, hogy egy majd 4 órán át tartó sporteseménynél pont a hosszabbításon akarjanak spórolni és kb egy coin toss dönt a végeredményről. Legalább adnák meg mindkét csapatnak az esélyt a támadásra. Ezzel a hosszabbítás szabállyal csak egy még izgalmasabb végjáték lehetőségét veszik el a szurkolóktól. 😕
több mint 5 éve
Úgy, hogy előbb ért-e oda a védő, mint a labda. Nem kell forgolódni ahhoz, hogy ne legyen DPI. De itt előbb ért a védő, és legalább két szabálytalansága is volt, ez ténykérdésHát ha ebben az esetben nem tudta megítélni, hogy előbb ért-e oda a védő, akkor tényleg alkalmatlan...
Wyatt
Persze, nem kell forgolódni, ha jókor érsz oda, akkor nem kell, de ha meg se fordulsz és még korán is vagy, akkor tisztán ütközni mész és nem a passzot levédekezni, akkor DPI, ha jól tudom...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Úgy, hogy előbb ért-e oda a védő, mint a labda. Nem kell forgolódni ahhoz, hogy ne legyen DPI. De itt előbb ért a védő, és legalább két szabálytalansága is volt, ez ténykérdés
több mint 5 éve
Én azt nem tudom, hogy hogyan lehetett azt véleményesnek gondolni. Labda felé nem nézett a CB, a labda előtt ért oda tisztán, (ráadásul sisakkal is ment, de az csak hab a tortán) ami elkapható lett volna. Ennél tisztább DPI nincs, aki erre nem dob egyből zászlót, az vagy szándékosan nem teszi (remélem nem ez a helyzet) vagy teljesen alkalmatlan a feladatára...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Én rohadtul sajnáltam Breest tegnap, mert ő a pályafutása miatt megérdemelte volna a Super Bowlt, még akkor is, ha nyilván tudom, hogy ilyen alapon nem lehet nézni, meg kismillió játékos érdemelte meg. Nem ez a lényeg. Breest sajnáltam. Én is azt gondoltam, hogy véleményesnek gondolta a zebra az esetet, és úgy volt vele, hogy ha bedobja, akkor azzal vége a meccsnek és ő döntötte el, ha esetleg hibázik. Igen, DPI volt, igen, megnyerte volna a Saints. De volt esély megállítani a Ramset a negyedik negyed végén, és a hosszabbítást is a New Orleans kezdte. Nem a játékvezetők miatt mentek el FG-távba Goffék, és nem miattuk adta el Brees a potenciális meccsnyerő drive-ban. Szóval igen, így visszanézve döntő hiba volt, mégis legalább kétszer a saját kezében volt még a New Orleans sorsa.
Nyilván minden meccsről lehet találni 100 dolgot | (nálunk Brady sisakjának megütése kevéssé volt releváns, viszont ugyanabban a playben volt egy DPI is, sőt nem sokkal később egy másik is, amit nem fújtak be, de Dorsettre sem ment zászló, cserébe pedig volt minimum kérdéses DPI-hívás, de nem ezeken múlt volna, ha kikapunk, hanem hogy mert 24 pontot kaptunk egy negyedben, ami akár több is lehetett volna) | , de azért itt is voltak a másik oldalra is érdekes döntések.
több mint 5 éve
Már bocs, de ez rohadtul szerecsenmosdatás. Azért, mert volt még vissza 1:45 és így lett volna még play (igaz valszeg csak 3 térdelés és egy FG aztán marad kb. 0:10-0:15), akkor nem meccseldöntő? Akkor addig a bírók nyugodtan hibázhatnak bármit, amíg az óra nem megy le 0:00-ig, mert nem döntik el vele a meccset éppen abban a pillanatban? "Nem baj, elbasztam, de még ők javíthatják, van idő"? Éljen a következmények nélküli világ, taps-taps...Ja, ertem. Szoval szerinted ez nem volt meccsdonto baki. Kivancsi lennek a velemenyedre ugyanebben a szituban, amikor Brady van ott peldaul Brees helyett. Szerintem ha megnezed azt a helyzetet, az allast, az orat, akkor te is tudod, hogy ez mekkora biroi hiba volt.ha az utolsó másodpercben Brees passzol egy TD-t amire a spori azt mondja hogy nem volt elkapás és vége a meccsnek pedig egyértelmű hogy téved ezért veszít a Saints akkor egyetértenék veled hogy a spori döntötte el a meccset, mert a New Orleansnak esélye sem volt már bármit tenni. A jelen helyzetre simán elfogadom hogy rohadtul kicsesztek velük, de azt nem vagyok hajlandó elfogadni hogy csak ezért nem nyertek.
Ha ez megvan, akkor mar csak ok baszhattak volna el, hogy egy egyebkent kurva rovid mezonygolt elszurnak. Ami benne van, de most ezzel peldalozni butasag, es szerintem ezt erzed te is.
Stez
Ugyanez lenne a véleményem akkor is ha Brady/Pats, Rogers/Packers vagy Gipsz Jakab/Váci Pandák lettek volna a szenvedő alanyok
de belátom én vagyok a hülye, szóval most inkább elengedem a témát
Cuchulain82
Persze nem "csak" ezért nem nyertek, mert ha korábban bedarálják a Rams-t, vagy ha utána jobban védekeznek, akkor is nyerhettek volna, de ott abban a playben megnyerhették volna és nem rajtuk múlott, hogy nem így történt és még csak nem is az ellenfélen, hanem csak és kizárólag a bírókon...
több mint 5 éve
dugo93
4 224
Kíváncsian várom hogy a Fehér Házban, Trump milyen gyorskajával fogadja a nyertest.Amúgy az is vicces, amikor a Meki reklámjaiban Kelce rohangál. Biztos rohadt sok fast foodot zabál, csak rá kell nézni 😀
Coolearie
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Kíváncsian várom hogy a Fehér Házban, Trump milyen gyorskajával fogadja a nyertest.
Coolearie
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Kíváncsian várom hogy a Fehér Házban, Trump milyen gyorskajával fogadja a nyertest.