NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítani
braxa88
Reggel 11.30-kor ez nem lesz szempont Amerikában. Sőt, nekik pont az az érdekük, hogy az esti meccs legyen jó és izgalmas.
Mi persze itt Európában azt szeretnénk ha már a korai meccs is jó legyen, nekünk ez a főműsoridő, de sajna én is kevés jó Lions meccsre emlékszem. De szerintem ez most ha nem is színvonalas, de izgis lesz.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
Visszatérve a kommentáros témára. Aki úgy érzi, hogy nagyon gyenge amit néha a sport tv-n hall, az még pont elcsípni a Barca meccs második félidejét Jenővel. Terápia jellegű. Ez után nem lenne semmi gond Sándorral sem 😀
dugo93
Jenő soha semmilyen körülmények között nem refencia
braxa88
Kosarat sztem jól közvetít. Legalábbis a női eb-n nekem nem volt veke bajok, úgy tűnt, hogy érti a játékot ami a múltját tekintve nem csoda. Mondjuk én hót sügér vagyok a kosárhoz. Minden másban viszont minősíthetetlen.
peach
Szerintem még az országúti kerékpárt is jól tolja.
Sixo
Jogos

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 996 — WHO DAT!!!!
Visszatérve a kommentáros témára. Aki úgy érzi, hogy nagyon gyenge amit néha a sport tv-n hall, az még pont elcsípni a Barca meccs második félidejét Jenővel. Terápia jellegű. Ez után nem lenne semmi gond Sándorral sem 😀
dugo93
Csávó konkrétan majdnem elélvezett szerintem miközben a Barca játékát nézte 😀

több mint 6 éve
Egon bá New England Patriots 1 195 — Saints GM
Kosarat sztem jól közvetít. Legalábbis a női eb-n nekem nem volt veke bajok, úgy tűnt, hogy érti a játékot ami a múltját tekintve nem csoda. Mondjuk én hót sügér vagyok a kosárhoz. Minden másban viszont minősíthetetlen.
peach
Ott inkább az a baj, hogy okoskodik 😕

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
dugo93
braxa88
peach
Szerintem még az országúti kerékpárt is jól tolja.

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
dugo93
braxa88
peach
dobták a trojkákat? 😀
több mint 6 éve
dugo93
braxa88

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 437 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azon gondolkoztam, mivel este tenyleg kezd David Blough, elofordulhat-e, hogy a meccs Blough-out lesz?
dankodavid
Bears és a Blo(ugh)w-out nem kompatibilis dolgok idén. Szerintem szoros meccs lesz. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 476
Azon gondolkoztam, mivel este tenyleg kezd David Blough, elofordulhat-e, hogy a meccs Blough-out lesz?

Pulvis et umbra sumus.
több mint 6 éve
dugo93
több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
dugo93
a depressziósokat belegeltetni elesdével

mindenesetre érdekes

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 492

több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítani
braxa88
Mondjuk akit érdekel a Bears védelem, a hagyomány, stb.....
Meg fogsz lepődni, engem a Lions is érdekel. Tudod, nem mindig a tutira megyünk rá, bár eddig megnyilvánulásaidból az derült ki számomra, hogy te a saját gondolataiddal, érzéseiddel, valamint a volág dolgaival tisztában vagy, így tényleg tudod.....
csi77
Nyugi

Majdnem minden bears és lions meccset láttam
...
braxa88
Akkor tudod micsoda élmények ezek....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 960
A Lionsnak és a Cowboynsak is több évtizedes hagyománya van hálaadáskor, bűn lenne kirakni bármelyiküket. Ez olyan, mint hogy az olimpiai megnyitón mindig a görögök jönnek elsőnek.

A harmadik meccsel épp eleget lehet variálni. Egyébként meg pont ez a harmadik szokott a leggyengébb lenni a három közül, de persze vannak kivételek.

több mint 6 éve
braxa88
Meg fogsz lepődni, engem a Lions is érdekel. Tudod, nem mindig a tutira megyünk rá, bár eddig megnyilvánulásaidból az derült ki számomra, hogy te a saját gondolataiddal, érzéseiddel, valamint a volág dolgaival tisztában vagy, így tényleg tudod.....
csi77
Nyugi

Majdnem minden bears és lions meccset láttam
...
több mint 6 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
braxa88
Meg fogsz lepődni, engem a Lions is érdekel. Tudod, nem mindig a tutira megyünk rá, bár eddig megnyilvánulásaidból az derült ki számomra, hogy te a saját gondolataiddal, érzéseiddel, valamint a világ dolgaival tisztában vagy, így tényleg tudod.....

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 192
Belterjes uram-bátyám világ ez, hozzájuk képest Zsiga bácsi rokonai gyenge kezdők...
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
 www.instagram.com/p/B5TvouAgQmH/?hl=hu
steelwolf
Szomorúnak látom hogy Pat Willis nem élte meg ezt a listát...
Coolearie
igen, ő is és Wagner is, ha már Kuechly ott van.
braxa88
Kell valaki az ilyen listákra akit az okos 15 éves amcsi tini is ismer!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.
Maka
Haromt példája épp elég szomorú volt.
Kampman
Erre nem emlékszem, mi volt?
peach
Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.
iktriad
És mint draft-analyst 😀
adam8
Robert Ayers... A mai napig nem értem ezt a választást (mondta a 2. kör környékén, ami ekkor még ugyanazon a napon volt 😀 )

Örülök, ha jól van 😊)
Wyatt
én is örülök, a Broncos-féle SB győzelmet remélem élőben tudta nézni.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Egy ideje próbálok toxikusságot kerülni minden terén az életnek, sajnos (és tényleg sajnos) a bowl.hu-n ez a mérőm többszörösen kiakadt. 😊 Talán nem véletlen, hogy minden Sport TV-hez valamilyen szinten is köthető figura elszivárgott innen (vagy csak read only), de nekem is rá kellett jönnöm, hogy teljesen értelmetlen tartanom a hidat a két oldal közt. Ha színpadias, ha nem.
Maka
Kampman
peach
Szinte senki se tudja, mi történt. Vagy már nincs nagyon olyan itt, aki el tudná mondani, mi lett vele. Nagy kár érte is, igazán üde színfolt volt, mint szakkommentátor és mint fórumozó is.
iktriad
És mint draft-analyst 😀
adam8
Robert Ayers... A mai napig nem értem ezt a választást (mondta a 2. kör környékén, ami ekkor még ugyanazon a napon volt 😀 )

Örülök, ha jól van 😊)

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
Maka
Kampman
peach
iktriad
Köszi a választ, de a sport tv-s dologra akartam konkrétan kilyukadni. Mert emlékszem, hogy jópárszor volt bent szakkomentátorként, aztán egyszercsak nem hívták többször. Sztem kampman is erről beszélt.
peach
Pontosan ezt már csak ő tudná megírni, de valami olyasmi volt, hogy a bowl.hu-n még ő sem kímélt egyes szagkommentátorokat, aztán azóta rá van sütve a fórumra az a billog, hogy itt mindig mindenki csak fikázni tud, semmi jóindulat nincs senkiben. Nem tudom, hogy ez mennyire tett rá depressziójára, de utána jó ideig a saját szobájából képtelen volt kimozdulni, azt örömmel olvasom, hogy már jobban van.

Amúgy amit Kampman is írt, amit itt gumbo (meg néha hollai) kapott, az össze sem hasonlítható az elmúlt évekhez képest, ő viszont erre alaposan rá is játszott eszméletlen arroganciájával, mikor pl. épp az év edzőjének választott Marvin Lewis kirúgását követelte. A facebook-féle buborékok által okozott hópihe-mentalitás sajnos mindenhova begyűrűzik, ha valakit az zavar, hogy egy nyilvános fórumon egyes emberek véleményt fogalmaznak meg róla, akkor tényleg maradjon csak a sport tv a jól bevált "épp most született a gyerekem, de már seahawks sapka van rajta/a holnapi vizsgán az életem múlik, én csakazértis végignézem a meccset/köszönöm a csatornának, hogy elém tárja az nfl csodálatos világát" színvonalú sms-eknél, melyekkel bizonyos mértékben semmi baj nincs, azonban 15 évnyi közvetítés után már egyre szélesebb az a réteg, mely kissé kikupálódott, és ezt is be kellene látni végre.

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
steelwolf
Coolearie
igen, ő is és Wagner is, ha már Kuechly ott van.
több mint 6 éve
Maka
Kampman
peach
iktriad
Köszi a választ, de a sport tv-s dologra akartam konkrétan kilyukadni. Mert emlékszem, hogy jópárszor volt bent szakkomentátorként, aztán egyszercsak nem hívták többször. Sztem kampman is erről beszélt.

több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
steelwolf
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 437 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
Haromt itt lakik és dolgozik a XIII. kerületben, néha szoktam látni.
Egon bá
Nem az a hír volt róla, hogy totál szétcsúszott?
NB2
Beszélni, nem beszéltem vele, de szerencsére nem úgy néz ki, mint aki elzüllött volna 😉
Egon bá
Na ez mind jó hír. Köszi.