NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 616
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 5 éve
Igen ha van egy elit védelmed egy közepes QBval aki helyett ő beáll és jobb játékot / számokat hoz akkor gyanúsan rajta megy el 😉Cousins-on viszont igen, és lám mi lett!NFC pro bowl QBk: Wilson, + Prescott és Trubisky 😀Menő ekézni Cousins, de hogy Trut és Dakot is hamarabb hívják be az vicc...
azért ez elég gáz, gondolom pl Ryan is lemondta, azért nem megy Dak és Tru előtt. De így pl nála a legacynál hiányozni fog nem teszem azt 7x pro bowlos hanem 6x. míg a másik kettőnél ottvan a 2019es pro bowl
braxa88
Tudom ők playoffba kerültek de kurvara nem rajtuk múlt ...
Toca
♉gaben♉
több mint 5 éve
A visszanézések rendszerét kellene kompletten újragondolni az nfl-ben és az ncaa-ben egyaránt, mert a tökéletes bíráskodásra való törekvés közben valami rettentően félrement...10 perceket videóznak sokszor azért, hogy egy támadók által 2 yarddal a los mögött visszaszerzett fumble incomplete volt-e, egyes mérkőzéseket döntően befolyásoló ítéleket meg elintéznek annyival, hogy "nem lehet visszanézni", na ez itt a nyilvánvaló probléma.
Sokkal-sokkal kevesebb videózás kellene, és akkor egyetlen emberi tévedésnél már nem menne a konspirálás, hanem ahogy a holdingnál is, a nézők jobban elfogadnák, hogy ez tényleg a játék része. Mármint egy-egy szubjektíven megítélhető holding esetében, nem az abszolút egyértelmű dpi-nél persze
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
komoly a teher azért most a vállakon a Rams oldalon!a sok lefitymáló akár ellenséges vélemény ,nem is ezeknek lenne itt a helye
NE gála lesz Bill és Brady "lepofozza" McVayt és Goffot a 2. félidőt már le sem kell játszani stb...
ebből viszont szép csendben lehet erőt meríteni és olyan plussz energiákat kapni ami még előny is lehet!
Remélem felnőnek a feladathoz és nem kapunk egy Denver - Seahawks döntőt!
| mindenesetre azért a konf döntőkön megnyert összeget felteszem a NE-re...😊 |
több mint 5 éve
Valahol megértem a saints fanok hisztijét, hisz egy teljesen nyilvánvaló szabálytalanság miatt érzik megfosztva magukat egy SB lehetőségétől, ez akutan nagyon fáj és érzelemtől túlfűtötten teljesen érthető az elkeseredés. De azért ez az összeesküvés elmélet, és hogy innentől nem érdemes már nfl-t nézni, azért túl van picit tolva. Újrajátszani? Ugyan már uraim! Mindenki tud saját csapatát sújtó ordas hibát mondani. Én pl rögtön hozom a pont 5 évvel ezelőtti nfc championship game ordas bíró hibáját (egy indiffferens 49ers-hóksz meccs).www.youtube.com/watch?v=3NLWA9c_PIg
Szegény NaVorro szétszakadt térddel, üvöltve a fájdalomtól gyönyörű labdaszerzést csinál, majd a földön 5-6 hóksz játékos rávetődik és kiveszi a kezéből a labdát. Döntés hóksz labda.Tök egyértelmű rossz döntés. NFL hivatalos álláspont utána: "Fumbles are not reviewable, but it wasn't the right call on the field." Ment is utána, hogy fumble recovery legyen visszanézhető mantra (mondjuk itt senki nem mondta, hogy nem néz több nfl-t). Iktriad vszinű kapásból tudna tavalyi példát hozni. Mindig volt, mindig lesz ilyen. Az nfl bírói működése még így is fényévekkel jobb mint sok más sportban, sokkal több lehetőség van edzők kezében az esetleges hibák orvoslására. Gondoljatok csak pl Kassai áldásos tevékenységére a gurulos fociban 😊. Az hogy ez miatt nem nézek nflt, nem nézek SB, haragszom a Ramsre stb, hát érthetetlen számomra. Én bizony nézni fogom. És szabit vettem ki másnapra és srácaimmal végig fogjuk szurkolni élőben, mert ez a Super Bowl. Az a két csapat amelyik ott van, csak véletlen, csak bírói hiba miatt nem lehetne ott. Remélem a Rams felnő a feladathoz és rácáfol az előzetes lefitymálásokra. És jövőre is nézni fogom | (inshaallah 😊 ) | Mert ez az a sport amibe beleszerettem, és ez a csúcsa.
Saints fanok: teljesen megértelek benneteket, és sajnálom a csapatotokat. De most dühöngjétek ki magatokat, aztán jövőre zúgjátok a We got black n gold to the Superbowlt! Talán Breesnek összejön. Fel a fejjel!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Cousins-on viszont igen, és lám mi lett!NFC pro bowl QBk: Wilson, + Prescott és Trubisky 😀Menő ekézni Cousins, de hogy Trut és Dakot is hamarabb hívják be az vicc...
azért ez elég gáz, gondolom pl Ryan is lemondta, azért nem megy Dak és Tru előtt. De így pl nála a legacynál hiányozni fog nem teszem azt 7x pro bowlos hanem 6x. míg a másik kettőnél ottvan a 2019es pro bowl
braxa88
Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Azért azt megnéztem volna, ha pl Philyben játszódik le ez az eset...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
YoungZeeZee
8 554
Remelem atnezik majd a challengelosi lehetosegeket, mert itt ebben a sportagban lehet, annyi all a jatek, de aztan nehogy visszafele suljon el, mint a fociban. pl. vki hozza er a masikhoz es egybol dpi stb....Azert annak orulok, hogy nem ilyen lett a vege a sainst meccsnek.
www.youtube.com/watch?v=wk6NKmFP0pE
több mint 5 éve
hden
339
NFC pro bowl QBk: Wilson, + Prescott és Trubisky 😀Nekem is Ryan jutott eszembe elsőre.
braxa88
Prescotottal nincs is bajom, sok GW driveot vezetett le.
több mint 5 éve
braxa88
12 534
gondolom ő is lemondtaNFC pro bowl QBk: Wilson, + Prescott és Trubisky 😀Menő ekézni Cousins, de hogy Trut és Dakot is hamarabb hívják be az vicc...
braxa88
Toca
több mint 5 éve
NFC pro bowl QBk: Wilson, + Prescott és Trubisky 😀Menő ekézni Cousins, de hogy Trut és Dakot is hamarabb hívják be az vicc...
braxa88
több mint 5 éve
braxa88
12 534
NFC pro bowl QBk: Wilson, + Prescott és Trubisky 😀azért ez elég gáz, gondolom pl Ryan is lemondta, azért nem megy Dak és Tru előtt. De így pl nála a legacynál hiányozni fog nem teszem azt 7x pro bowlos hanem 6x. míg a másik kettőnél ottvan a 2019es pro bowl
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Tök jó is, hogy ezt felhozod, mert rohadtul 2015-ös érzésem van. Ott a Lions szívfájdító vereséget szenvedett a Cowboystól, amely nem különben a Packerstől, az hasonlóan a Seahawkstól, amely dettó a PatriotstólMost a Bears kapott ki nagyon fájó módon az Eaglestől, az egy felpattanó interception miatt a Saintstől, az egy bírói hiba+etc kör miatt a Ramstől. Nekem megfelelő lenne, ha hasonlóan zárulna
több mint 5 éve
Jughead
5 200
Volt egy nagy hiba, nem először, nem utoljára, de ez az összeesküvés eléggé túl van tolva. Láttunk már olyat, hogy a PO-ban kulcsszituban visszanézés után sem sikerült jó döntést hozni, pedig a döntés kárvallottja Amerika csapata volt (Dez elkapása), de láttunk olyat, hogy ugyanez a csapat előtte egy ilyen döntéssel ment tovább (sárga zászlót felvevős play a Lions ellen), és még lehetne sorolni az ordító hibákat, de egyik sem volt csalás, és pont az a legjobb bizonyíték rá, hogy ekkora hibák voltak. Ugyanis , ha csalni akar egy bírói kar, akkor nem hagyják azt a meccs végére és nem egyértemű szituban, hanem már korábban eldöntik így a meccset apró holdingokkal stb., nem pedig ilyen nyilvánvalóan teszik.(Csak így halkan megjegyzem, hogyha már valaki csalni akart itt, akkor az Robey-Coleman, aki érthetetlen dolgot csinált, mintha csak szabotálni akarta volna a Rams-t, ha a szándékos szabálytalanság helyett védekezni akart volna, akkor kb örülhetett volna a Saints, ha megússzák egy incomplete pass-szal a szitut).
Szerkesztette: Jughead
több mint 5 éve
Érdekes egybeesés, hogy ezek az időszakok kb. lebonthatóak Brady fizetési időszakára is. 1. időszak: top fizetés, 2. időszak: giga fizetés, 3. időszak: Bradyhez képest visszafogott fizetés.Ez is egy lehetőség, de mondok egy másikat:
Maltaatar
1. időszak: berobbanás és a hihetetlen bizonyítási vágy mint senkinek nem kellő 6. körös "szemét"
2. időszak: a jól lakottság a hirtelen jött sikerek miatt, talán kicsit a tűz is kiveszett, hiányzik az a plusz amivel csúcsra érhetne a csapat
3. időszak: jön Garoppolo és kézzel fogható közelségbe kerül, hogy bizony a franchise arcát idő előtt lapátra teszik és a többi nagy nevű Pats játékosok sorsára jut, "vissza jön a tűz", emel egy szintet a játékán, visszajön a clutch performance és átkapcsol goat módba
ezért nehéz okoskodni és választ adni erre, mert még azt se tudjunk melyik számít jobban
van 4-5 ehhez hasonló faktor és ezek összessége adhatja a megfejtést
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
ozibozi
17 142
Ahány ember, annyi lista.Kinti fórum meg azon értekeztek, hogy ha nincs a kecske, akkor -akár- egy Jets-Bills-Browns aranyháromszögben is végezhette volna. Dehát meg a volna az nem mértékegység. 😊
Beraksz egy Pederson és egy McVayt két szezonnal egy olyan sorba, ahol évtizedes HC karrierek vannak. Nyilván, most nagyon szexi mindkettő, de akkor is. Persze mindenkire lehet érvet mondani, hogy miért igen és miért nem, szóval ez egy végeláthatatlan diskurzus, jön is mindjárt Sobri 😊
Egy biztos, hogy sztem mindenkinél BB a no1, és utána jön a maradék.
gabokocka
több mint 5 éve
Lehet-e ez több puszta véletlennél? Mármint oké, hogy pl. a KC, LAR duó kiugró teljesítményében nyilván benne van, hogy kiemelkedően teljesítő rookie QB-d van és relatíve keveset fizetsz neki. De az jelenthet-e konkrét kézzelfogható előnyt (ami manifesztálódik abba, hogy sikeresebb a csapatod ebben az 5 évben, mint az előző 5-ben), hogy a top QB-d lemond a fizetése 20-50%-ról? Nyilván nem ez az elsődleges oka annak, hogy a Patsnek mostanság mindig kijön a lépés, de szerintetek van köze hozzá?ha jól folytatom a sort, akkor a rookie contractos Wilsont is hozzácsaphatjuk
Maltaatar
Ha valami nagyon top3 playa hasonlóan top3 pénzért, akkor lehet benn ráció. Más kérdés, hogy egy erős csapathoz mennyire jönnek esetleg ligaátlag feletti, öregedő, de gyűrű nélküli játékosok is(ld Colts esete Frank Gore-ral és Andre Johnsonnal), akkor a gyűrűért lehet némi kedvezmény 😊
Mondjuk ahogy mostanában emelkedik a sapi, nem tudom mennyire releváns, hogy egyáltalán le kellene mondani ennyi lóvéról
(nem néztem utána csapatoknak, csak kútfőből írtam, ha valakinek lenne kedve hozzá, uccu)
több mint 5 éve
twitter.com/AndrewSiciliano/status/1087364917815115776London Raiders lesz az!
kozben picit off
Borbinho
Vagy San Diego.
Talán San Fransisco.
Esetleg Los Angeles.
Vagy bekeményítünk a picsába és már jövőre bérlünk egy tornacsarnokok Las Vegasban.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Kár hogy a bírók a faszságukkal eldöntötték mindkét meccset annak a csapatnak a javára amelyik nem érdemelte meg.Ez annyira szép összefoglalás, hogy szerintem még 1-2 topicba oszd meg!!
Saints - Chiefs Superbowl lenne az idióta és vak bírók nélkül.
13.Rulez
több mint 5 éve
13.Rulez
25
Kár hogy a bírók a faszságukkal eldöntötték mindkét meccset annak a csapatnak a javára amelyik nem érdemelte meg.Saints - Chiefs Superbowl lenne az idióta és vak bírók nélkül.
több mint 5 éve
Azért biztosan nem, mert a) nem ugrottak rám a Pats fanok, b) már csak azért sem, mert kb. 20 perce írtam azt amit említesz, a vita meg hajnal óta tart.Egyébként én aztán nem szoktam Pats fanozni (kb. soha), viszont ez már tényleg muris. Van egy ordas bírói hiba, ami A MÁSIK konfdöntőben történt, a MÁSIK konferencia csapatait érintette. Erre - tisztelet a kivételnek - itt tülekednek a Pats fanok, és VÉDIK a MÁSIK döntőben elkövetett ordas bírói hibát.Szerintem te félreérted, mert a Pats fanok inkább azért ugrottak rád, mert bemondtad, hogy ha nincs Tuck rule, akkor Bradyből egy fél szezonos back-up irányító marad.vpi
Magyarázza meg ezt nekem valaki. Mi ez az insecurity? Miért érzi ennyi Pats fan, hogy védeni kell egy ilyen borzasztóan rossz bírói ítélet NYERTESÉT?
peterk2005
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
twitter.com/AndrewSiciliano/status/1087364917815115776kozben picit off
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Aminek meg is lett az eredménye. Befújtak egy olyan DPI-t amiből volt 10 a meccsen bírói arcrezdülés nélkül. Érezték a bírók hogy ez bizony el lett cseszve. És ez volt a beismerés. De ha hasonló döntéssel megnyerjük a hosszabbításban akkor aztán lenne nemulass.Egyébként én aztán nem szoktam Pats fanozni (kb. soha), viszont ez már tényleg muris. Van egy ordas bírói hiba, ami A MÁSIK konfdöntőben történt, a MÁSIK konferencia csapatait érintette. Erre - tisztelet a kivételnek - itt tülekednek a Pats fanok, és VÉDIK a MÁSIK döntőben elkövetett ordas bírói hibát.Szerintem te félreérted, mert a Pats fanok inkább azért ugrottak rád, mert bemondtad, hogy ha nincs Tuck rule, akkor Bradyből egy fél szezonos back-up irányító marad.
Magyarázza meg ezt nekem valaki. Mi ez az insecurity? Miért érzi ennyi Pats fan, hogy védeni kell egy ilyen borzasztóan rossz bírói ítélet NYERTESÉT?
peterk2005
Én speciel úgy gondolom, hogy nyilvánvalóan elbaszta a bíró, de azért a NO hazai pályán megnyerte a coin toss-t, kezdhette a támadást OT-ban, hmm, talán nem ártott volna nem a bíróval ordibálni, hanem rendesen átgondolni, hogy miként szeretné a NO megnyerni a meccset és arra koncentrálni, nem egy megfordíthatatlan itéleten rugózni. SP konkrétan utána szinte nem is hívott játékot, hanem az oldalsó bíróval ordibált.
vpi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Csak annyira kell vaknak lenni ahhoz, hogy (be)leütött passznak lássa valaki Brees dobását, amennyire Coleman szabálytalanságának benézéshez szükséges a látássérülés.Ha pedig beleért akkor bemondom, hogy helmet to helmet vagy szükségtelen durvaság. Volt miből választani.Igen, én is ezt olvastam. Mondjuk ez elfogadhatatlan magyarázat, mert bedobom a zászlót, egyeztetek a többi bíróval, hogy beleértek-e a passzba, majd miután a megfelelő bírók megmondják, hogy qrvára nem ért bele senki, életbe lép a bünti.Egyedüli értelmes magyarázat nálam a non-callra az h ott a pályán uncatchable-nek ítélték meg Brees passzát. Valóban kicsit rövid volt, de esélyt sem adott NRC az elkapónak h a labda felé lépjen.vagy úgy látták hogy valaki belekapott a passzba. (egyébként erre hivatkoztak)
empty taxi
eaglesmcnabb
gabokocka
Matthew99
Méterekre állt Breestől a legközelebbi védő és elég magas ívben is lett eleresztve a labda.
Olcsó magyarázkodás.
több mint 5 éve
Persze. Ezen a kifogason egyertelmuen latszik, hogy gyorsan talalniuk kellett valami kamuszart, amire mutathatnak, de minden sebbol verzik mar ket perc gondolkodas utan. Csak megsem mondhatjak, hogy bocsika, elbasztuk. De ezen nincs semmi meglepo. Bohocok gyulekezete. Nem csak a birok, az NFL is.Ha pedig beleért akkor bemondom, hogy helmet to helmet vagy szükségtelen durvaság. Volt miből választani.Igen, én is ezt olvastam. Mondjuk ez elfogadhatatlan magyarázat, mert bedobom a zászlót, egyeztetek a többi bíróval, hogy beleértek-e a passzba, majd miután a megfelelő bírók megmondják, hogy qrvára nem ért bele senki, életbe lép a bünti.Egyedüli értelmes magyarázat nálam a non-callra az h ott a pályán uncatchable-nek ítélték meg Brees passzát. Valóban kicsit rövid volt, de esélyt sem adott NRC az elkapónak h a labda felé lépjen.vagy úgy látták hogy valaki belekapott a passzba. (egyébként erre hivatkoztak)
empty taxi
eaglesmcnabb
gabokocka
Matthew99