NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A statisztika szerint nem előny, hibahatáron belüli egál sansz 53-47, de kurva kicsi a minta. Ahogy a legtöbb NFL statisztikánál (bár ez általában senkit nem zavar.)

Viszont másik topickban írtam, a Chiefs-Pats meccsen előny volt kezdeni, de két olyan csapat esetén, ahol erős a védelem, és fogalmatlan az irányító, meg előny a második támadássorozatot vezetni, és sikeres védekezés esetén FG-ra menni.
Valaki írta, egyetemen a másodiknak támadó csapat az esetek több mint 62 százalékában behúzza a meccset.
Ez a két felállás alapvetően kiegészíti egymást, és egyensúlyi helyzetet teremt.
Sobri Jóska
De a statisztika alapján miért nem előny kezdeni? ha mégsem tudsz mondani egyetlen esetet sem, amikor OT-ban egy csapat megnyerte a pénzfeldobást, és nem élt a kezdés jogával? Ha a statisztika szerint nem lenne előny, akkor nagyságrendileg azonos arányban választanák a csapatok a védekezést, holott mindannyian tudjuk hogy senki sem választja.

Amit te mondasz az csak a végkimenetel statisztikája, nyilvánvalóan nem mindig az előnyben részesülő csapat nyer a hosszabbításban, lásd Rams-Saints, attól még a saints volt előnyben a pénzfeldobás miatt.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
ha már ennyire szabályváltoztatásokat sürgeti mindenki, számomra meg az az érthetetlen, hogy mindig ki van emelve, ez a játék mennyire az incheken múlik főleg a PO-ban, de a labdát még mindig (kis túlzással) random módon teszik le
szinte biztos, hogy nem centire ugyan oda ahol véget ért az előző play, kiment a labda oldalt, arról már ne is beszéljünk, hogy first downokat adnak meg nagy mellénnyel illetve nagyobb előrehaladást ítélnek meg a kelleténél, csak erre egy edző sem meri bedobni a piros zászlót mert nem olyan fajsúlyos ami megérné a kockázatot, illetve 1 negyed alatt elmenne az egész meccsen használható kettő (ha mind2 jó lenne, akkor három) challange

2019, Amerika legfontosabb, legnépszerűbb, legértékesebb sportligája, ami a yardszerzésen alapul, aztán mégis a legalapvetőbb dolgot, a labda pontos pozícióját elég nagy hibaszázalékkal állapítják meg

nyilván ezt sem két centbe kerülne megoldani, de ha már szóba jött felülről irányított csalás kérdése (nekem ez már túl konteos), akkor a DPI-OPI kérdéskörének 100%os rendbetételével sem lenne megoldva semmi, labda helyével még mindig úgy tudnak manipulálni ahogy akarnak, két azonos erősségű csapatnál minden playban hol plusz fél yard hol mínusz fél yard is el tudja dönteni a meccset
ZERO_L
Ez jogos, és kizártnak tartom, hogy nincs olyan nem túl drága/bonyolult jelenleg is elérhető technika, amivel ne lehetne milliméterpontosan meghatározni a labda pontos helyzetét.
De -ahogy a gurulósban is minden ilyenre- adott a válasz: ettől szép ez a sport.

az OT szabályhoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy az idei szezonban volt 15 meccs ahol túlóráztak a csapatok, ebből kettő döntetlen lett, 3 meccsen /w3 Saints-Falcons, w14 Eagles-Cowboys, w15 Packers-Jets/ az elsőként támadó csapat TD-t szerzett ezzel megnyerte a meccset, a többi 10 meccsen /hülye vagyok mert a két döntetlen meccsen is támadhatott mindkét gárda, szóval ez igazából 12/ mindkét csapat támadhatott legalább egyszer /volt ahol többször is/, ehhez a rájátszásban jött még két OT, az egyikben támadhatott mindkét fél a másikat eldöntötte a TD, ez nálam még mindig 17-ből mindössze négy meccs ahol csak az egyik csapat támadhatott
kíváncsi lennék hirtelen miért lett ennyire rossz ez a szabály
Cuchulain82
Részemről azért rossz ez a szabály, mert lehetséges olyan kimenetel, amikor van olyan kezdőjátékos, akinek semmilyen ráhatása nincs az eredmény végkimenetelére. Szerintem ilyen abszolút véletlen dolgok, hogy a pénzérme melyik oldalára esik nem szabadna befolyásoljanak végeredményt, jelen esetben azonban befolyásolnak.

De valószínű közrejátszik, hogy a New England jött ki belőle jobban, ha fordítva történt volna, és Brady nézi tehetetlenül hogy TD-t csinál a Chiefs, akkor valószínűleg a Patriots drukkereket is jobban zavarná a szabály, engem viszont kevésbé

ez viszont nem vélemény, hanem tény, hogy Én még nem láttam olyan csapatot aki megnyerte a coin tosst és átadta a támadás lehetőségét az ellenfélnek, az idei 15 csapatból 15 választotta a támadás jogát, tehát kijelenthető, hogy előnyös ha te kezdesz. Vagy ez szerinted csak véletlen, és valóban nem előny ha egy csapat megnyeri OT-ban a coin tosst?
eaglesmcnabb
A statisztika szerint nem előny, hibahatáron belüli egál sansz 53-47, de kurva kicsi a minta. Ahogy a legtöbb NFL statisztikánál (bár ez általában senkit nem zavar.)

Viszont másik topickban írtam, a Chiefs-Pats meccsen előny volt kezdeni, de két olyan csapat esetén, ahol erős a védelem, és fogalmatlan az irányító, meg előny a második támadássorozatot vezetni, és sikeres védekezés esetén FG-ra menni.
Valaki írta, egyetemen a másodiknak támadó csapat az esetek több mint 62 százalékában behúzza a meccset.
Ez a két felállás alapvetően kiegészíti egymást, és egyensúlyi helyzetet teremt.

több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Cuchulain82
Nem hirtelen, szerintem ez már a 2014-es NFC döntőben és a 2015-ös divisional round idején is rossz szabály volt 😊
Peszinter Ferenc
Hehe, tetszik a júzer neved Ferkó! Kellett kb. 27 másodperc míg az agyam feldolgozta, de ezt most a fáradtség kontójára írom.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Peszinter Ferenc 772 — 中国加油
Cuchulain82
Nem hirtelen, szerintem ez már a 2014-es NFC döntőben és a 2015-ös divisional round idején is rossz szabály volt 😊
több mint 5 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
az OT szabályhoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy az idei szezonban volt 15 meccs ahol túlóráztak a csapatok, ebből kettő döntetlen lett, 3 meccsen /w3 Saints-Falcons, w14 Eagles-Cowboys, w15 Packers-Jets/ az elsőként támadó csapat TD-t szerzett ezzel megnyerte a meccset, a többi 10 meccsen /hülye vagyok mert a két döntetlen meccsen is támadhatott mindkét gárda, szóval ez igazából 12/ mindkét csapat támadhatott legalább egyszer /volt ahol többször is/, ehhez a rájátszásban jött még két OT, az egyikben támadhatott mindkét fél a másikat eldöntötte a TD, ez nálam még mindig 17-ből mindössze négy meccs ahol csak az egyik csapat támadhatott
Cuchulain82
Részemről azért rossz ez a szabály, mert lehetséges olyan kimenetel, amikor van olyan kezdőjátékos, akinek semmilyen ráhatása nincs az eredmény végkimenetelére. Szerintem ilyen abszolút véletlen dolgok, hogy a pénzérme melyik oldalára esik nem szabadna befolyásoljanak végeredményt, jelen esetben azonban befolyásolnak.

De valószínű közrejátszik, hogy a New England jött ki belőle jobban, ha fordítva történt volna, és Brady nézi tehetetlenül hogy TD-t csinál a Chiefs, akkor valószínűleg a Patriots drukkereket is jobban zavarná a szabály, engem viszont kevésbé

ez viszont nem vélemény, hanem tény, hogy Én még nem láttam olyan csapatot aki megnyerte a coin tosst és átadta a támadás lehetőségét az ellenfélnek, az idei 15 csapatból 15 választotta a támadás jogát, tehát kijelenthető, hogy előnyös ha te kezdesz. Vagy ez szerinted csak véletlen, és valóban nem előny ha egy csapat megnyeri OT-ban a coin tosst?

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

Szerkesztette: Cuchulain82
több mint 5 éve
ZERO_L New England Patriots 4 547 — situational football
ha már ennyire szabályváltoztatásokat sürgeti mindenki, számomra meg az az érthetetlen, hogy mindig ki van emelve, ez a játék mennyire az incheken múlik főleg a PO-ban, de a labdát még mindig (kis túlzással) random módon teszik le
szinte biztos, hogy nem centire ugyan oda ahol véget ért az előző play, kiment a labda oldalt, arról már ne is beszéljünk, hogy first downokat adnak meg nagy mellénnyel illetve nagyobb előrehaladást ítélnek meg a kelleténél, csak erre egy edző sem meri bedobni a piros zászlót mert nem olyan fajsúlyos ami megérné a kockázatot, illetve 1 negyed alatt elmenne az egész meccsen használható kettő (ha mind2 jó lenne, akkor három) challange

2019, Amerika legfontosabb, legnépszerűbb, legértékesebb sportligája, ami a yardszerzésen alapul, aztán mégis a legalapvetőbb dolgot, a labda pontos pozícióját elég nagy hibaszázalékkal állapítják meg

nyilván ezt sem két centbe kerülne megoldani, de ha már szóba jött felülről irányított csalás kérdése (nekem ez már túl konteos), akkor a DPI-OPI kérdéskörének 100%os rendbetételével sem lenne megoldva semmi, labda helyével még mindig úgy tudnak manipulálni ahogy akarnak, két azonos erősségű csapatnál minden playban hol plusz fél yard hol mínusz fél yard is el tudja dönteni a meccset

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
ÉS ha teszem azt 9 perc lenne az OT ?
és ha akkor is x akkor mehetne látva a kickereket fg párbaj 😊 kezdenék a 30 yardos vonalon és 5 yardonként hátra ...
Janek
vagy 30ról mindenki, mintha a 11eseket rúgnának 😊

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
ÉS ha teszem azt 9 perc lenne az OT ?
és ha akkor is x akkor mehetne látva a kickereket fg párbaj 😊 kezdenék a 30 yardos vonalon és 5 yardonként hátra ...

több mint 5 éve
Amugy van valaki aki emlekszik, mi volt a motivacio emogott az OT szabaly mogott? Altalaban amikor szabalyvaltoztatas van, csatolnak egy kis memorandumot ami ervel mellette. Ezek hozzaferhetoek elvileg.
undisputedly
2010-ben az NFC-döntőn a Saints nyerte a pénzfeldobást és rögtön rúgtak is egy FG-t. Ezt sokan igazságtalannak érezték a Vikingsra és Favre-ra való tekintettel.

Én egyébként vagy az NCAA-s hosszabbítást vezetném be, vagy ami még jobb, úgy ahogy van, lejátszatnám a teljes 15 percet.
Kampman
Felhoztam egy hasonlót az FK FB oldalán és rögtön betámadtak, el is ment a kedvem az ottani kommenteléstől.

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
nagyobb csalásokkal érkezek

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2019%2F0121%2Fnfl_2018redraft_16x9.png
Re-drafting first two rounds of 2018 NFL draft: New picks for Nos. 1-64
What if the Giants had passed on Saquon Barkley and taken a quarterback? We redid the first two rounds of last year's draft.

ezt valaki ki tudja nekem transcriptelni?
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amugy van valaki aki emlekszik, mi volt a motivacio emogott az OT szabaly mogott? Altalaban amikor szabalyvaltoztatas van, csatolnak egy kis memorandumot ami ervel mellette. Ezek hozzaferhetoek elvileg.
undisputedly
2010-ben az NFC-döntőn a Saints nyerte a pénzfeldobást és rögtön rúgtak is egy FG-t. Ezt sokan igazságtalannak érezték a Vikingsra és Favre-ra való tekintettel.

Én egyébként vagy az NCAA-s hosszabbítást vezetném be, vagy ami még jobb, úgy ahogy van, lejátszatnám a teljes 15 percet.
Kampman
Mindkettő nekem is jobban tetszene a jelenleginél. Szerintem a fix 15 perc nem menne át, a média miatt. Túl sokáig tartana, blokkolnák az ötletet. Az NCAA-snak viszont adok esélyt (lehet, hogy naívan), mert szerintem az átlagosan gyorsabban végetérne NFL-ben, mint az NCAA-ban és mint a jelenlegi NFL-es rendszer. És izgalmasabb is. Bár hozzáteszem, nekem a jelenlegivel sincs AKKORA bajom. Húsz évig néztem a megelőző szabályokkal a játékot, nekem már ez is előrelépés.

Az én csőrömet egyébként a playoff lebonyolítási rendszere kezdi csípni az utóbbi időben. A bye week egyre nagyobb előnyt kezd jelenteni. Hogy miért arra nincs konkrét válaszom (várnék is vele még 1-2 évet), de azt gyanítom, hogy a sporttudományok fejlődése az oka. Valamilyen területen (kondíció/rehab, pszichológia, analízis, stb.) vagy több területen egyszerre is jöhettek olyan új dolgok amit miatt a csapatok megtalálták, hogy hogyan lehet kimaxolni a plusz hetet. Emiatt (is) egyre több az egyoldalú div kör meccs, és a látható fizikai, mentális, különbség a pihenő és nem pihenő csapat között. De szerintem ebben is csak akkor lesz változás, ha a rendszer átalakul. Újabb expansion jön, vagy 18 hetes lesz a szezon, stb. Azzal együtt változhat esetleg, különben aligha.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 301
undisputedly

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 096 — SuperBowl Champions 2013/2014

Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
YoungZeeZee 8 554
Nem a Pats miatt meccs miatt irom, ez mar azota "bennem" van miota nfl-t nezek es az erosen 90-es evek eleje.
A hosszabbitast igy eldonteni sztem abszolut nem "fair play". Vmelyik topikban irtak, hogy a vedekezo csapatnak ugyanolyan eselye van a mint a tamadonak...Ezzel viatkoznek. A minimum az lenne, hogy a penzfeldobast valtsak fel vmilyen mini skill playre vagy kvazi objektiv adatok alapjan dontsek el a kezdes jogat. a meccs alatt elert tobb x adat. (Ne olyanra, mint anno az XFL-ben volt.)
De az NCAA-s megoldas sem lenne rossz.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Hat igen, a kickerek nem emberek. Meg a punterek sem. 8((

több mint 5 éve
jamaicababa New England Patriots Texas Longhorns 1 082 — The Hungarian Skip Bayless
 youtu.be/HRsEdJztB1s

Ez kurva jó 😀

Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
145 kilóval:
 streamable.com/vanfa?fbclid=IwAR3xlQFoD4Q159QsdQOFTiPkU3BP29wfZSKBvpCFK6VSbuDkAsS8U5gc3Uo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 415 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 index.hu/sport/amerikaifutball/2019/01/22/nfl-amerikaifutball-new-orleans-saints-los-angeles-rams-per/amp
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Így állunk jelenleg HC, OC, DC ügyben 2019-re.
 twitter.com/MikeClayNFL/status/1087786953079209985
iktriad
Szép, nincs túl nagy állandóság.
HC összesen négy van, aki legalább tíz éve helyén van.
OC konkrétan három, aki két évnél régebbi...
warr_b
Azért becsapós ez a lista, mert év végén kivágtak pár régi embert, M.Lewis, McCarthy is több mint 10 évig volt HC, és szerintem koordinátorok közül is ment néhány régebbi bútordarab. Szezon közben azért ez nem így nézett volna ki, hogy mindenhol tele vannak friss emberekkel.
Jan
Mondjuk ez is igaz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 116 — Steelers fan
iktriad
warr_b
Azért becsapós ez a lista, mert év végén kivágtak pár régi embert, M.Lewis, McCarthy is több mint 10 évig volt HC, és szerintem koordinátorok közül is ment néhány régebbi bútordarab. Szezon közben azért ez nem így nézett volna ki, hogy mindenhol tele vannak friss emberekkel.
több mint 5 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 700
iktriad
Suttont már kihúzhatjuk a KC-től.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 24 107 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
 twitter.com/BenStandig/status/1087464338347184131
Tony Adams
Azert ez kibaszott kemeny, hogy meg 2019-ben is szo szerint ossze van drotozva Smith laba, hogy egyaltalan egyben maradjon es ne reccsenjen szet egybol. Mindezt ugy, hogy a serulese, es a mutet ota eltelt mar ket honap.

Nehezen tudom elkepzelni, hogy o valaha meg a palya kozelebe mehet, foleg hogy mar nem is mai gyerek, 35 eves lesz.