NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 997 — WHO DAT!!!!
Az biztos, de olyan listát még nem láttam ahol LT56 ne szerepelt volna.
ozibozi
Jó nyilván LT, Bruce Smith, Ray Lewis meg társai kihagyhatatlanok kb. De pl futóknál olyat beválasztani, akinek nincs 2000 futott yardja karrierje alatt, és LT kimarad WTF?

több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
 twitter.com/Jeff_Nowak/status/1200652223220465664?s=19

😀😀😀
Borbinho
Akkor itt egy kis orosz ncaa kommentár is az év egyik legőrültebb jelenetével

twitter.com/bubbaprog/status/1200262405969862656

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan

😀😀😀
Borbinho
És ez egyébként nem más, mint Björn Werner, Colts legend.
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

😀😀😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 194
Az biztos, de olyan listát még nem láttam ahol LT56 ne szerepelt volna.
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 997 — WHO DAT!!!!
Ez az alltime team nem alltime.
braxa88
Nyilván nem lehet olyan listát összeállítani amelyik mindenkinek megfelelne. Jó játékosok vannak a listákon ez kétségtelen, de közel sem a valaha volt legjobbak

több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Ez az alltime team nem alltime.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 194
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2013%2F1230%2Fnfl_wywh_12_jones_1296x1296.jpg
Deacon, Butkus, LT highlight All-Time 'D' picks
Deacon Jones, Dick Butkus and Lawrence Taylor are among six unanimous choices at the defensive lineman and linebacker slots for the NFL's All-Time Team. They're joined by Gino Marchetti, Bob Lilly and Alan Page.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
Kemény, hogy már az ilyen képeken nem Juju a Steelers arca, hanem TJ (bár ennél nehezebb lett volna jobban kívülállóként mutatni a képen 😀 )
tenorx
A Lions-Golladay is meglepő.
Bazzani
Ne is mond!
Én is Patriciát raktam volna!
akdestroyer
Én Staffordot.
De elgondolkodtató (másként mondva szar), hogy mennyire nincsenek igazi sztárok ebben a csapatban.
Bazzani
Leginkább az, hohy mióta a bányában hagyta a deloreant ak-nak a humorérzéke is ott maradt 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 014 — Axel Foley
Kemény, hogy már az ilyen képeken nem Juju a Steelers arca, hanem TJ (bár ennél nehezebb lett volna jobban kívülállóként mutatni a képen 😀 )
tenorx
Bazzani
Ne is mond!
akdestroyer
Én Staffordot.
De elgondolkodtató (másként mondva szar), hogy mennyire nincsenek igazi sztárok ebben a csapatban.

több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
tenorx
Bazzani
Ne is mond!

több mint 6 éve
tenorx

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 848 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Meglehetősen rasszista ez a kép 😊
warr_b
És ráadásul még nő sincs rajta. 😕
kristóf17
Ezt hagyjuk meg az eredménykövetőkbe 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
warr_b
És ráadásul még nő sincs rajta. 😕
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 848 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 327 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/79122250_569894713627116_6295225004836448446_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=105&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=1PdLjVJ7kJAQ7kNvwFmjWTL&_nc_oc=AdmfrRWxh-AlYSLY0IODcroWj0LJSek4gSOb5CVVcqPzvu7QRz5lJ0dRCAwJQ-kwpLw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afk9pbXw7wJZS-Ptl45bZBPOhZ5OvqYLjJt6goZ1nTQgqw&oe=69449BDE
NFL on Instagram: "HAPPY THANKSGIVING! 🦃 🍂🏈 (via @thecheckdown)"
571K likes, 4,141 comments - nfl on November 28, 2019: "HAPPY THANKSGIVING! 🦃 🍂🏈 (via @thecheckdown)".
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 109 — #NoStress
De ha ilyen minimális/mérhetetlen a nézettség gondolom a reklámért sem szakítanak valami nagy pénzt akkor mitől termel profitot a csatorna ?
yooker
Mert egy reklámügynökség nem (csak) nézettségalapon helyez el reklámokat.
(És összességében nagy pénzt szakítanak a tévék reklámokból. Bár csökken a tévés szelet az online javára a reklámtortában.)
Egyrészt náluk is csomagok vannak, melyekben nagytévék, kistévék, rádiók, online, print, gerillamarketing egyszerre benne van, próbálva költséghatékonyan elérni minél több embert, másrészt vannak olyan reklámok, amikhez brandépítésnél, pozícionálásnál elengedhetetlenek a tematikus médiumok.
Sobri Jóska
mint a minimaxon a prostata reklám?
sutianap
Igen. Az a csomagértékesítés anomáliája.

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 445 — nabege2@yahoo.com
OFF!

Jenő téma volt itt is😊
 444.hu/2019/11/28/ifjabb-knezy-jeno-ujra-bebizonyitotta-hogy-a-magyar-sportkommentatornak-nincs-parja?fbclid=IwAR2BQy6tXLIDR_GJ4MZiQ0h3QNbwRAT5FogIyh66dXvH3IQxT-VGK6f2Y_8
több mint 6 éve
Az nfl elkezdhetne gondolkodni hogy a hálaadásra is legyen flexibilis schedule. ez a korai bears-lions a Trubisky vs David Blough QB párosítással nemtudom kit fog képernyőre csábítani
braxa88
Reggel 11.30-kor ez nem lesz szempont Amerikában. Sőt, nekik pont az az érdekük, hogy az esti meccs legyen jó és izgalmas.
Mi persze itt Európában azt szeretnénk ha már a korai meccs is jó legyen, nekünk ez a főműsoridő, de sajna én is kevés jó Lions meccsre emlékszem. De szerintem ez most ha nem is színvonalas, de izgis lesz.
NB2
A Hálaadás meccseink azért nem szoktak rosszak lenni.

több mint 6 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
De ha ilyen minimális/mérhetetlen a nézettség gondolom a reklámért sem szakítanak valami nagy pénzt akkor mitől termel profitot a csatorna ?
yooker
(És összességében nagy pénzt szakítanak a tévék reklámokból. Bár csökken a tévés szelet az online javára a reklámtortában.)
Egyrészt náluk is csomagok vannak, melyekben nagytévék, kistévék, rádiók, online, print, gerillamarketing egyszerre benne van, próbálva költséghatékonyan elérni minél több embert, másrészt vannak olyan reklámok, amikhez brandépítésnél, pozícionálásnál elengedhetetlenek a tematikus médiumok.
Sobri Jóska
mint a minimaxon a prostata reklám?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
yooker

több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 459 — Expect the Best !
több mint 6 éve
Szerintem még az országúti kerékpárt is jól tolja.
Sixo
Tolni biztos jól tolja, a közvetítés már más kérdés 😉
dande
Sipi mellett jó volt. Mondjuk a valaha legjobb magyar szakkommentátor mellett mindenkinek könnyebb dolga van ellenben magát a sportot viszont nehezebb közvetíteni mint az NFLt, ami rövidebb és általában van annyi történés hogy a beolvasott smsek nélkül is nagyon könnyű lenne értelmesen kitölteni az időt.

Egyébként ha már szóba került a kerékpársport, Sipi halála után kaptak hideget-meleget az újak, de szép lassan megértették a sport lényegét, egyértelműen javult a színvonal. Van még hova, de legalább próbákoznak.
Sajnálatos ha a SportTV megsértődött a bowl.hu-ra és ezért csakazért se javítanak a közvetítés színvonalán, mert innen származik az ötlet vagy a kritika.
Ha már beszéltünk a magyar dolgokról, ez is nagyon az...

Nekem egyébként 2 felejthetetlen sportközvetítés élményem van, egyik a Sapporoi utolsó meccs Ukrajna ellen, a másik Bodrogi ezüst érme a VB-n. Persze Erik az angolna is az, de az más kategóriában.
A nem magyar vonatkozású közvetítésekben Sipiék kerékpár közvetítései és a szintén Eurosportos atlétika közvetítések voltak azok, amik tán leginkább nekem szóltak, megszerették velem a sportot, és nem nőttem ki belőlük.

A legnegatívabb élmény pedig Björndalen utolsó olimpiai bajnoki címe az M4 Sporton(?), amit nem láthattunk, mert a stúdiót mutatták, ahol Gombos Karcsi apja értékelte a képernyőre egyébként nem kerülő Gombos Karcsi 79. helyezését. A sportág legnagyobb legendája mi ki a faszt érdekel...

Hogy ne 100% off legyen, a sportTVs közvetítésekről.
Millióan millió véleményt mondtak róla, voltak közte "toxikusak" is, de voltak köztük konstruktívak, építő jellegű kritikák is. 15 éve mégis nagyjából semmit nem változott az egész. Ellenben a világ rengeteget változott. 15 éve borzalmas minőségű illegális streamek voltak az alternatíva, ma elérhető áron HD minőségű streamek vagy illegális HD minőségű streamek az alternatíva, amiket ugyanazon a TVn nézhet bárki, mint amelyiken a közvetítést. Ezekkel kéne versenyezni.
Ez egyébként nem csak a sport TVre igaz, úgy általában a kábel TV-re. Ma már ott van mellettük a Netflix, a Prime, és a többi, meg persze az nmag. Nem tudom meddig engedhetik meg maguknak, hogy 15 perc adás után 15 perc reklám jöjjön, de nem is az én gondom.
Viszont az én véleményem, hogy attól hogy valami nehezen éri el a kritikus tömeget, még nem jelenti azt, hogy ha eléri, akkor ne lenne ugyanolyan nehéz letaszítani az uralkodó helyzetből. A sikerer cégek, akkor is foglalkoznak az "előfizetőekkel" amikor épp nyeregben vannak, hogy megőrizzék helyüket. A Sport TV ezt nem tartja fontosnak, az idő eddig végül is őket igazolja.
Az hogy az idei szezonban legalább másodszor a fő téma a csevegőben a sport TV és várahtóan még legalább egyszer az lesz idén, azt mutatja hogy a legelégedetlenebb közegben is bőven vannak, akik mégis őket választják hiába szidják. A műsornak a nézettsége számít, nem a színvonala. ha a kettő nem mutat korrelációt, akkor fölösleges bármit is tenni a színvonalért, elég homokba dugni a fejeket a kritika elől vagy elvonulni egy elefántcsonttoronyba.
Pedig az hogy vita van róla azt is jelenti, hogy igény lenne egy színvonalasabb műsorra, annak ellenére hogy mindenki tisztában van vele, hogy ez egy szélmalomharc...
Black_Adder
Semmi köze nézettséghez.
Minden tematikus csatornának, a sport tévéknek is mérési hibahatáron belül van a nézettsége. Vagyis gyakorlatilag tudhatatlan.
Inkabb arról van szó, hogy egyrészt Magyarország kicsi piac, igy a piacon belüli mozgások, változások még jelentéktelenebbek, másrészt az AMC (korábban Chello, ebben van a SportTv is, a Spektrum, Minimax, Paprika TV, és filmcsatornák mellett) csomagban vásárol műsorokat illetve értékesít reklámidőt.
Így meg tulajdonképpen egy sportközvetítés minősége nulla hatással van a cég bevételére. Amiből meg az következik, hogy minden erőfeszítés ami időt, energiát igényel, az deficites, ergo haszontalan.

Ettől persze még személyes ambícióból X vagy Y fejlődhetne, de mivel az NFL közvetítések terén nincs se konkurencia, se előrelépési lehetőség, ráadásul érdemi pénzeket se lehet ezzel keresni (pár tízezer forint egy szakértés honoráriuma), valójában valós motiváció erre sincs.
Höri se direkt jó, őt őszintén érdekli a sport (és az utóbbi időben belőle se ömlik a sok adat, érezhetően kevesebb időt tud a focira fordítani, bár adott meccsre maximálisan felkészül, és még bőven megél a korábban felszedettekből), és Gyula se direkt rossz, ő valószínűleg a saját környezetében jó visszajelzéseket kap.

több mint 6 éve
JéBé Green Bay Packers 7 714
Azért azt ne felejtsük el mennyit köszönhet a SportTv-nek a komplett magyar amerikai futball társadalom, krojfkomától kezdve Sanyitól át bowl-hu-ig ez a tömegtermékké válás egy "közös ügy" volt. Persze a kritikáknak van helye, mindegy hogy honnan jön és nem megsértődni kell, szvsz - ahogy szinte mindig - most is a két fél között van az igazság.