NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha jól értem, Baggioék jópár embert megkerestek innen a fórumról az utóbbi időben, szóval nem volt ez annyira hirtelen eldöntött átmenetel, legalábbis remélem. Gondolom úgy voltak vele, hogy a fórumtagok majd követik őket az FK-ra.A dőltel nyílt megjegyzéshez: még most mindennek az elején hagyjuk ezt abba. Nem értem mi a rossz abban ( ha nem maga az alapgondolat...) ha valakik nem akarják követni őket (mármint a munkásságukat nagyon is!) az FK-ra pont azért mert fogalmunk nincs hogyan képzelték azt a fórumot. Ha valaki nekem iderak egy fórumot ami olyan jó vagy jobb mint ez, ott van rajta legalább 50 aktív ember az első naptól kezdve akivel értelmes diskurzust lehet folytatni akkor nem érdekel ott ahol ezt nem lehet megtenni hányan vannak. Szerencsére van erre remény, pont azért mert nem kell abból főzni ami van. Ha valakinek van ideje meg akarata akkor, ha maradunk a költői képnél, le tud menni a boltba és véletlenül se kénytelen háromnapos vajaskenyeret hajítani a vendég elé azt ígérve hogy két hónap múlva óriási rántott hús is lesz a terítéken. Ebbe a szituációba vagy nem hívom a vendéget, vagy nem csodálkozom ha egy hagyományos méretű rántott hús miatt ott hagy három nap múlva.
Hogy ott a fórum dolgot hogyan, miként képzelték el, azt se tudom, annyit látok, hogy ők a mostaniban gondolkodnak, de érzik, hogy ez kevés és megy most a lehetőségek feltárása.
Kapcsolati tőkéjük van, közösségi finanszírozást én is felvetettem (FK-ra eddig regisztrált majd 1000 tag, azért az annyira nem rossz), szóval a fórummotor miatt nem aggódok, szezonkezdetre meg oldják sztem.
(Halkan megjegyzem, ha valentinx is áldását adná a fúzióra vagy átadná a motort (mégha pénzért is), akkor azzal ő csak nyerne.)
Az, hogy a harmadik csoport most hogy került képbe azt nem tudom, de ez tipikusan olyan magyaros.
Ha rajtam múlt volna, akkor másképp oldom meg a dolgot, de azzal kell főznünk ami van, szóval remélhetőleg az elkövetkezendő pár hétben megoldódik a dolog és szezonkezdetre minden fajin lesz.
Solymi
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
kijo
382
Köszi, megoldottam gmail-lel.
több mint 6 éve
az uszkve 11 év alatt kb. egyszer álltam közel a kényszerpihenőhöz, az is egy hasonló beokádásra jött válaszom volt 😊Persze, és ezért írt egy oldalt tele tömény okádással és vágta be a hisztit és takarodott el, hogy a csaló geci pats győzelme után ő nem hajlandó amerikai futballt nézniVolt már mikor Soldi a fejeden ugrált? Éveken keresztül, na utsó cseppnek pont elég egy deflated gate.Brady volt a geci, én tudtam akkor is.és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
Wyatt
gabokocka
sutianap
Wyatt
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Most kéne leülni, értékelni mindkét fél lehetőségeit, erejét, és egy kompromisszumos döntésre jutni, mely szerint marad szépen ez a fórum és kialakul mögé egy korrekt support.Nem tudom Sobri te hogy vagy vele, de én abban nem hiszek, hogy most összeborul mindenki és megy a bowl.hu tovább.
És a közösségi finanszírozást is át lehetne beszélni, ahol a bevételekből a "szerkesztőség" és az "üzemeltetés" is egyaránt részesedik.
És ami a legfontosabb, az önérzetet meg hagyni a picsába!, azzal csak a baj van örökké.
Hiszen a legfontosabb egy mindenki számára kellemes megoldás, nem ennek a közösségnek a szétszakadása.
Arról nem is beszélve, ha pusztán racionálisan nézzük, mindkettőtöknek közös az érdeke, és kialakítható egy win-win helyzet. Ahogy elbénázva egy lose-lose is simán kijöhet belőle.
És az FK fórum tényleg egy fos:[/spoiler]
Sobri Jóska
Öltem én is nem kevés energiát hosszú éveken át olyan dolgokba amit szerettem csinálni, de ha egyszer eljut az ember arra a pontra, hogy már nem foglalkozik vele, mert púp a hátán vagy van fontosabb dolga, akkor ott már veszett fejsze nyele az egész, mert ez nem munka senkinek sem, hanem szabadidőt áldoz rá.
Ha jól értem, Baggioék jópár embert megkerestek innen a fórumról az utóbbi időben, szóval nem volt ez annyira hirtelen eldöntött átmenetel, legalábbis remélem. Gondolom úgy voltak vele, hogy a fórumtagok majd követik őket az FK-ra.
Hogy ott a fórum dolgot hogyan, miként képzelték el, azt se tudom, annyit látok, hogy ők a mostaniban gondolkodnak, de érzik, hogy ez kevés és megy most a lehetőségek feltárása.
Kapcsolati tőkéjük van, közösségi finanszírozást én is felvetettem (FK-ra eddig regisztrált majd 1000 tag, azért az annyira nem rossz), szóval a fórummotor miatt nem aggódok, szezonkezdetre meg oldják sztem.
(Halkan megjegyzem, ha valentinx is áldását adná a fúzióra vagy átadná a motort (mégha pénzért is), akkor azzal ő csak nyerne.)
Az, hogy a harmadik csoport most hogy került képbe azt nem tudom, de ez tipikusan olyan magyaros.
Ha rajtam múlt volna, akkor másképp oldom meg a dolgot, de azzal kell főznünk ami van, szóval remélhetőleg az elkövetkezendő pár hétben megoldódik a dolog és szezonkezdetre minden fajin lesz.
Egyébként meg uborkaszezon van és ettől függetlenül itt megy a történés, hát hol van ehhez képest az ESPN? 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 6 éve
Elmész a picsába Jóska, hogy pont te legyél a fény az éjszakában! 😀 Sajnos túl későn gyúltál, a sötétben meg az entropia ismét megmutatta , hogy nem lehet vele packázni.Ha akarom van. 😊hanem a dolog emberi oldalaMi a f*sz bajod van neked? Te tudhatnád a legjobban, hogy ilyen nincs 😛
Sobri Jóska
peach
Sobri Jóska
Egyébként részemről az nem tetszik hogy most katonadani meg baggio két vagyishát négy szép szeméért kellene otthagyni egy egyébként használható felületet egy rosszabbért cserébe. Ott még értem is a logikát hogy baggio körül itt elfogyott a levegő, még szimpatizálok is vele, szóval nem azzal van a baj hogy menni kell. Hanem azzal hogy miért nem lehetett igényes megoldást találni.
Nem akarok a FK-ba se beleállni, gondolom ott szerekeztesi elv az amerikai mainstream sportmédia megélhetési nagyottmondóit magyarra fordítani, azonban aki emiatt a hozzáadott érték miatt a magyar NFL szcéna megváltójaként rátekintve fejvesztve regisztrál befelé a fórumukba az gondolja át mégegyszer. Főleg a cost/benefit tengelyre vetítve az előkerülő érveket és elennérveket.
Nekem ezzel a metódussal az jött ki hogy a fúzió win win, csakhogy nem a fórumnak. Az FK nyeri az olvasókat, munkásságukat áttekintve ott ez a prioritás. Az itteni szerkesztő meg nyer egy hosszú távon életképesnek látszó felületet ahol megjelenítheti a cikkeit. A fórum az erre a kölcsönösen előnyös helyzetre szükségből felagatott koloncnak tűnik jobb esetben, egyébként meg a közös valutának. Az FK köszöni a követőt, az itteni brigád meg az okot amiért arcvesztés nélkül léphet ki egy szorult helyzetből.
A továbbiakban várom baggio és a többiek cikkeit (remélem lesz ncaa is!), ahhoz hogy eljussanak hozzám elég ha nézem az FK Facebook feedjét. Fórumozni meg majd ott fogok ahol megoldják hogy lehessen.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Kérlek, Baggio, ne vedd támadásnak, szimplán érdekel. Nektek az a fórum miért nem jó, ha mögé lehet tenni egy weblapot is? Megbízhatatlan ember a góré vagy mi?szurkolásoddal elősegítetted a Pats SB-győzelmét, ami után már nem lehetett maradása!és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
Wyatt
de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?ki tekinti ellenségnek? inkább csak zavaró, hogy azt a harmadik fórumot úgy állítják be, mintha fény lenne az éjszakában, de azért attól se kell ám hanyatt esni, és mindenképp más lesz, mint ez
Farky
r.baggio
több mint 6 éve
Lefekszem alszani. Semerre sem vezet, hogy nyolc ember nyolcfele okoskodik. A fokolomposoknak ossze kellene ulniuk szemelyesen, aztan majd lesz valami.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Légyszi, akkor mondjátok már el világosan nekünk földi halandóknak, hogy miről is szól ez az egész?Nem akartam hozzászólni a témához, mert nem látok/láttam bele a dolgok hátterébe, de egy valami nagyon b@ssza a szememet. Mindenki úgy viszonyul a témához, mint ha törvényileg lenne megtiltva, hogy egy ember több fórumra is regeljen, ne adj isten fórumozzon is több helyen EGYSZERRE!!! Miért ne kínálhatnál alternatívát, hogy aztán a közösség döntsön? Nekem nincs semmi bajom sem az FK sem a Bowl részéről senkivel sem, és még a fúzió is logikusnak tűnik, de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?Te is tudod, hogy ez nem erről szól, amivel nincs is baj, minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Farky
somoskovig
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Áthozom Broncos topikból ide is:Szép ez a vita srácok, de azért arra válaszolhatna valaki, hogy mikor lett eldöntve az FK-hoz költözés, hány ember lett megkérdezve a verziókról, kik döntötték el (miért a háttérben és miért nem itt a fórumon feldobva) és mik a feltételek, hogy befogadnak, ha van ilyen a kattintásszám növelésen kívül. Egyáltalán volt-e alternatíva arra, hogy a közösséget egyben tartsuk és volt-e bármilyen kapacitás a saját fórum létrehozására?
Nekem űgy tűnik, hogy apeszos-éknak egy nap elég volt a fórumfejlesztésre, amihez szaktudás, erőforrás és felszereltség is megvan, szóval valami más is van a háttérben (személyes ellentétek?), ami ehhez a sajnálatos szakadáshoz vezet, mert egyébként gondolom lehetett volna konszenzus. Miért kellett ennyire gyorsan elköteleződni, főleg, hogy holtszezon van?
Emberileg megértem Baggio-t és a többi szerkesztőt, hogy EZT a felületet el kell hagyni, egyet is értek, DE MIÉRT PONT ODA? Miért ennyire felkészületlenül, milyen kompromisszum árán? Egyáltalán van elképzelésetek arról, hogy mikorra lehet csak megközelítőleg annyira hatékony, felhasználóbarát és kezelhető az FK felület, mint legalább a bowl.hu?
Mellesleg engem egyáltalán nem érdekelnek a véleményvezérek, én mindenhova menni fogok, és semmilyen hatalmi harcban nem szeretnék részt venni, mert amúgy is elegem van a magyar közállapotokból. Nem volt szükségem még arra is, hogy a KIKAPCSOLÓDÁSOMAT, SZÓRAKOZÁSOMAT, SZENVEDÉLYEMET, HOBBIMAT ÉS A VIRTUÁLIS BARÁTAIMAT képező KÖZÖSSÉGET megosszák. Ez elszomorít.
Abnormális állapot, hogy most egyszerre három helyre vagyok regelve, mert igazság szerint mindenhol vannak olyan fórumtársak, akiket mértékadónak, véleményformálónak és szakmailag hitelesnek gondolok/tartok, amiért az írásait (akár cikk, akár poszt, akár comment, akár blog, akár podcast) el fogom olvasni.
több mint 6 éve
Ennek örülök, ettől függetlenül én is kaptam tőle nyomdafestéket nem tűrő PM-eket annó, amikor mást mertem gondolni, mint ő.Volt már mikor Soldi a fejeden ugrált? Éveken keresztül, na utsó cseppnek pont elég egy deflated gate.Meh
sutianap
Soldit uszkve 20 éve ismerem, ugraltunk egymás fején eleget. Aki emiatt lelép ott komoly gondok vannak, szerencsére ma már vannak erre specializálódott orvosok.
gabokocka
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Persze, és ezért írt egy oldalt tele tömény okádással és vágta be a hisztit és takarodott el, hogy a csaló geci pats győzelme után ő nem hajlandó amerikai futballt nézniVolt már mikor Soldi a fejeden ugrált? Éveken keresztül, na utsó cseppnek pont elég egy deflated gate.Brady volt a geci, én tudtam akkor is.és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
Wyatt
gabokocka
sutianap
több mint 6 éve
Volt már mikor Soldi a fejeden ugrált? Éveken keresztül, na utsó cseppnek pont elég egy deflated gate.Meh
sutianap
Soldit uszkve 20 éve ismerem, ugraltunk egymás fején eleget. Aki emiatt lelép ott komoly gondok vannak, szerencsére ma már vannak erre specializálódott orvosok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Volt már mikor Soldi a fejeden ugrált? Éveken keresztül, na utsó cseppnek pont elég egy deflated gate.Brady volt a geci, én tudtam akkor is.és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
Wyatt
gabokocka
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Rosszul látod, szegény mi.Ja világos, szegény pici NFL 😕Brady volt a geci, én tudtam akkor is.és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
Wyatt
gabokocka
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Ja világos, szegény pici NFL 😕Brady volt a geci, én tudtam akkor is.és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
Wyatt
gabokocka
több mint 6 éve
Brady volt a geci, én tudtam akkor is.és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
Wyatt
több mint 6 éve
Mert az FK-s fórum nem így van beállítva? 😊 Én kívánom, hogy így legyen, mert nem akarom, hogy ez a közösség platform nélkül maradjon.de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?ki tekinti ellenségnek? inkább csak zavaró, hogy azt a harmadik fórumot úgy állítják be, mintha fény lenne az éjszakában, de azért attól se kell ám hanyatt esni, és mindenképp más lesz, mint ez
Farky
r.baggio
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
szurkolásoddal elősegítetted a Pats SB-győzelmét, ami után már nem lehetett maradása!és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
Wyatt
de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?ki tekinti ellenségnek? inkább csak zavaró, hogy azt a harmadik fórumot úgy állítják be, mintha fény lenne az éjszakában, de azért attól se kell ám hanyatt esni, és mindenképp más lesz, mint ez
Farky
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Nem akartam hozzászólni a témához, mert nem látok/láttam bele a dolgok hátterébe, de egy valami nagyon b@ssza a szememet. Mindenki úgy viszonyul a témához, mint ha törvényileg lenne megtiltva, hogy egy ember több fórumra is regeljen, ne adj isten fórumozzon is több helyen EGYSZERRE!!! Miért ne kínálhatnál alternatívát, hogy aztán a közösség döntsön? Nekem nincs semmi bajom sem az FK sem a Bowl részéről senkivel sem, és még a fúzió is logikusnak tűnik, de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?Te is tudod, hogy ez nem erről szól, amivel nincs is baj, minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Farky
több mint 6 éve
ha ma április 8-a lenne, akkor én biztosan Sobri LMP-jére szavaznék!Ez nem LMP.
shawnka
Ez maga az Egyesült Magyar Nemzeti Jobb- és Baloldali Középnéppárt. 😉
több mint 6 éve
Nem akartam hozzászólni a témához, mert nem látok/láttam bele a dolgok hátterébe, de egy valami nagyon b@ssza a szememet. Mindenki úgy viszonyul a témához, mint ha törvényileg lenne megtiltva, hogy egy ember több fórumra is regeljen, ne adj isten fórumozzon is több helyen EGYSZERRE!!! Miért ne kínálhatnál alternatívát, hogy aztán a közösség döntsön? Nekem nincs semmi bajom sem az FK sem a Bowl részéről senkivel sem, és még a fúzió is logikusnak tűnik, de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
ha ma április 8-a lenne, akkor én biztosan Sobri LMP-jére szavaznék!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
és olyanokat sikerült elüldözni a durvasággal, mint Robilumma.Hogy micsi? 😀 😀 😀 😀 😀
sutianap
több mint 6 éve
r.baggio
valentinxÉs hogy jó moderátorként konkrét megoldási tervvel is előálljak:
Szerintem baggio megmutatta, hogy el tudja innen rántani a fórumozók 80 százalékát, akár FK!-ra, akár oda, ahova pottyan, ha rázzák a fát.
Teljesen igaza van, a kertet gondozni kell, az értékekkel foglalkozni.
valentinx is megmutatta, hogy ha számára is fontos, akkor tud reagálni pikk-pakk.
Most kéne leülni, értékelni mindkét fél lehetőségeit, erejét, és egy kompromisszumos döntésre jutni, mely szerint marad szépen ez a fórum és kialakul mögé egy korrekt support.
És a közösségi finanszírozást is át lehetne beszélni, ahol a bevételekből a "szerkesztőség" és az "üzemeltetés" is egyaránt részesedik.
Most lehet demonstrálni, hogy nem mindenki Orbán meg Gyurcsány kicsiben, hanem van lehetőség a normális ügymenetre, legalább ezen a szinten.
És ami a legfontosabb, az önérzetet meg hagyni a picsába!, azzal csak a baj van örökké.
Hiszen a legfontosabb egy mindenki számára kellemes megoldás, nem ennek a közösségnek a szétszakadása.
Arról nem is beszélve, ha pusztán racionálisan nézzük, mindkettőtöknek közös az érdeke, és kialakítható egy win-win helyzet. Ahogy elbénázva egy lose-lose is simán kijöhet belőle.
| És az FK fórum tényleg egy fos:
2 napja nem lelem, hogy hol látom, ha idéznek, se a jól megérdemelt lájkjaimat, se azt, ki hova írt, mikor, melyik az utolsó hsz. és még sorolhatnám.
És gondolom nem azért nem látom, mert béna vagyok, hanem ilyen opciók nincsenek is.
Lehet mondani, hogy "jó fórum az, kielégítő", ha én nem így érzem.
És az se lenne baj, ha csak simán szar lenne.
Ez is szar volt 15 éve.
De az nagyon szar. |
több mint 6 éve
Ok, nem tudom, mik voltak a háttérben pontosan, akár a first downnal kapcsolatban is, bár azt tudom, hogy ott volt szaki, aki tud(ott) segíteni faja fórum motorban, ami a bowloshoz hasonló, és már teszt alatt van.Bowl helyett lesz az az újha engem kérdezel, már van új: fuzovelkifele.com/forum/ -
Chargers LT
r.baggio
Ahogy Dani is írta:
"Ennek kapcsán egyébként írtunk az új fórum kezdeményezésnek is - akik technikailag nagyon jó dolgokat ígérnek -, hogy ha nekik is az az elsődleges céljuk, mint nekünk, akkor ezt össze lehetne hozni egy tető alá. Mi nem szeretnénk, ha elaprózódna ez a fórumközösség (és most nagyon sajnálom, hogy épp ez kezdődött el, ami ugyebár homlokegyenest az ellentettje a mi célunknak), szeretnénk egyben tartani azt, mert nagy érték. "
És az utóbbi a lényeg szerintem mindenki számára, akárhol és akármit is csinál, hogyne széledjünk szét. Nekem biztosan. A hely, weboldal kb. mindegy. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀