NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Bowl helyett lesz az az új
Chargers LT
ha engem kérdezel, már van új:  fuzovelkifele.com/forum/ - az én részemről és a holtszezonban ennek is elegendőnek kell lennie, én mobilon se látom a hiányosságokat, és mint olyan, aki több fórumos költözést átélt már mondom, hogy ezt is idővel simán meg lehet szokni, de az új felületnél ez sokaknak mindig nehezen megy az első pár hétben

közben persze próbálunk kifejleszteni egy jóval okosabb fórumot, de már a vb előtt jelezni akartuk, hogy a részünkről - vagyis főleg a részemről, aki az elmúlt években nagyjából egy személyben az oldal koordinátora voltam (eredménykövetők megnyitása, twitter és statikus oldalak gondozása, stb.) - a jelenlegi állapot tarthatatlan, miszerint egy olyan tulaj alá dolgozzak, aki magasról szarik az egészre, miközben úgy tesz, mintha a bowl.hu a szerelemgyereke lenne

a first-down.hu-soknak nyilván más az érdeke, ők érthető módon a jelenlegi helyzetet kihasználva most pont tudnak a megváltó szerepében tetszelegni, és ki tudja, hosszabb távon nekik jön be a számításuk, de őket anno azért nem vettem számításba, mert február óta ott sincs friss tartalom, és az tényleg cseberből vederbe való lépés lett volna

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
hanem a dolog emberi oldala
Sobri Jóska
Mi a f*sz bajod van neked? Te tudhatnád a legjobban, hogy ilyen nincs 😛
peach
Ha akarom van. 😊

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 862 — a new hope (again)
hanem a dolog emberi oldala
Sobri Jóska
Mi a f*sz bajod van neked? Te tudhatnád a legjobban, hogy ilyen nincs 😛

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A patreon-t én is felvetettem már többször. Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki havonta anyagilag támogatná a közösséget.
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 906
Elmondom én is mit gondolok:

Mivel majd’ minden szereplőt ismerek személyesen, így úgy gondolom minden igazságot is átlátok.
És ahogy baggio aláírásában is szerepel: Nincsen igazság, csak igazságok vannak.
Ami biztosnak látszik: mindenki jót akar.
Ami szintén annak tűnik: ez kurva nehezen fog így összejönni.

Pár infó:
- A teljes magyar amfocis szcéna össze oldalának összes kattintása se eredményez érdemben számottevő bevételt. Konkrétan, a bowl.hu havi teljes reklámbevétele max. 20-30ezer forint körül van, és ezt nem lehet tovább növelni. Ez a piaci realitás, Se cikkekkel, se több fórumbejegyzéssel, sehogy.
Ergo a “pénzéhes tulaj” nem úgy pénzéhes, hogy milliókról lenne szó.

- Az is tény, hogy ettől függetlenül nem akar megválni az oldaltól, ami szíve joga. Sőt, pont ezért. Szerintem akceptálható magyarázat, hogy ezt a valójában nem rossz motort ő fejlesztette, az ő referenciaoldala, és ami még inkább az, hogy az oldal nem értékesíthető annyiért, amennyiért megérné eladni. 10 millióért gondolom holnap eladná, de 2-300ezerért, amennyi (piaci alapon) a valódi értéke meg nem. Mondom, teljesen érthető részéről.

- Ahogy baggio(ék) megoldáskeresése is, hiszen a pár általa írt példa az én agyamat is felbaszta volna. Nem azért, hogy “belőlem ne keressen senki”, hanem a dolog emberi oldala miatt. (Nem elérhető, inaktív “support” ott, ahol azért mindenkinek jobb lenne ha az lenne.) Ez is teljesen legitim megközelítés.

- Tuti benne vagyok a több ezer felhasználó közül a 10 legöregebben, de évek óta azt mondom, hogy nem cikkekben kell gondolkodni, hanem pár perces videókban, hangjegyzetekben, podcastokban. Mindenkinek van okostelója, bárki elő tud tartalmat állítani pár perc alatt egy teló és egy ingyenes szerkesztőprogram segítségével, be tud jelentkezni a Wembleyből, tudja kommentálni a csapata elsőkörösét, online le lehet folytatni egymástól kilométerekre egyidejű beszélgetést, és még sorolhatnám. Egy szerkesztő dolga annyi, hogy ezeket megszűri, rendszerezi, esetleg ötletet ad, egyeztet a lelkes, nonprofit amfoci-rajongóval, akiből pár év alatt iktriad vagy Igor válik, és információt tud prezentálni.
2018-at írunk, helóka.
És persze írni is bárki írhat, hsz.-t, cikket, PR-t, csapatismertetőt, bármit, bármikor, topicba, akárhova. Az valóban fontos, hogy legyen pár felelős, aki ezt menedzseli, és ha már ingyen és jókedvében teszi, akkor az is módfelett fontos, hogy legalább gördülékenyen és kényelmesen tehesse, ne kelljen könyörögnie egy logó beillesztéséért, vagy szerkesztési jogokért.

És ez a fő szempont. Úgy is összegezhetném, hogy azon vitathatatlan kényelmetlenségek miatt, amit valentinx nemtörődömsége okozott baggioéknak, most nekünk, mindenkimásoknak okozódik nagy kellemetlenség.

Én a kommunikációban dolgozom és hiszek.
Üljön le mindenki, aki ezügyben aktív aktor, és találja ki, hogy mi az a konstrukció, ami generálisan a legkevesebb kellemetlenséggel jár.

Számomra az a prioritás, hogy szépen, átláthatóan, kezelhetően minden legyen egyhelyen, mivel ebben a fórumban pont az a hasznos, hogy bár az amfoci miatt jött létre, de rengeteg offtopic infót is innen szerzek be, legyen szó NBA-ről, sorozatokról, soccerről vagy F1-ről. Pont annyira érdekel amennyire itt szó esik róla, vagy ha jobban, akkor utánanézek.
Nem is beszélve a sépen, tematikusan rendszerezett amfocis infókról a topicokban.

És nagyon nem szeretném, hogy amikor a Jax újra kipicsázza a Steelerst, persze a Super BBBBBBBB’s által agyonalázott védelmével, akkor ne tudjam ezt Soldi orra alá dörgölni.
Azonnal, átláthatóan, mindenki más láttára, egy normális és kulturált felületen.
Ez alapelvárás részemről.

Összefoglalva az a globális konklúzióm, hogy tessenek mindenkinek addig beszélni és egyeztetni, amíg a kényelmetlenségek egy konszenzuálisan alacsony szintre nem csökkennek újra, mert most nem ez van.
Sobri Jóska
Esetleg patreonra mehetne mértékadó content.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Egyébként miért nem vesszük meg az oldalt? Közösségi finanszírozás.
Amadeus
Ezzel kapcsolatban is már a háttérben zajlanak egyeztetések. Valamint egy új remélhetőleg minden igényt kielégítő fórum is van ami pár napon belül startra kész. A bowl.hu-s fórumnál is remélhetőleg jobb lesz, a terv az.
Shawn84
Most akkor 3 fórum lesz, vagy Bowl helyett lesz az az új?
Raven17
Bowl helyett lesz az az új (és ne maradjon itt senki valentixnek kattintást meg lóvét adni!) remélhetőleg, ha sikerül...egy felhasználóbarát fórum, akárcsak itt, de azt pont nem akarják elsietni a kollégák, mint a költözést. Amint van konkrétum, és megfelelően előkészített fórum, lesz szólva 😉

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Elmondom én is mit gondolok:

Mivel majd’ minden szereplőt ismerek személyesen, így úgy gondolom minden igazságot is átlátok.
És ahogy baggio aláírásában is szerepel: Nincsen igazság, csak igazságok vannak.
Ami biztosnak látszik: mindenki jót akar.
Ami szintén annak tűnik: ez kurva nehezen fog így összejönni.

Pár infó:
- A teljes magyar amfocis szcéna össze oldalának összes kattintása se eredményez érdemben számottevő bevételt. Konkrétan, a bowl.hu havi teljes reklámbevétele max. 20-30ezer forint körül van, és ezt nem lehet tovább növelni. Ez a piaci realitás, Se cikkekkel, se több fórumbejegyzéssel, sehogy.
Ergo a “pénzéhes tulaj” nem úgy pénzéhes, hogy milliókról lenne szó.

- Az is tény, hogy ettől függetlenül nem akar megválni az oldaltól, ami szíve joga. Sőt, pont ezért. Szerintem akceptálható magyarázat, hogy ezt a valójában nem rossz motort ő fejlesztette, az ő referenciaoldala, és ami még inkább az, hogy az oldal nem értékesíthető annyiért, amennyiért megérné eladni. 10 millióért gondolom holnap eladná, de 2-300ezerért, amennyi (piaci alapon) a valódi értéke meg nem. Mondom, teljesen érthető részéről.

- Ahogy baggio(ék) megoldáskeresése is, hiszen a pár általa írt példa az én agyamat is felbaszta volna. Nem azért, hogy “belőlem ne keressen senki”, hanem a dolog emberi oldala miatt. (Nem elérhető, inaktív “support” ott, ahol azért mindenkinek jobb lenne ha az lenne.) Ez is teljesen legitim megközelítés.

- Tuti benne vagyok a több ezer felhasználó közül a 10 legöregebben, de évek óta azt mondom, hogy nem cikkekben kell gondolkodni, hanem pár perces videókban, hangjegyzetekben, podcastokban. Mindenkinek van okostelója, bárki elő tud tartalmat állítani pár perc alatt egy teló és egy ingyenes szerkesztőprogram segítségével, be tud jelentkezni a Wembleyből, tudja kommentálni a csapata elsőkörösét, online le lehet folytatni egymástól kilométerekre egyidejű beszélgetést, és még sorolhatnám. Egy szerkesztő dolga annyi, hogy ezeket megszűri, rendszerezi, esetleg ötletet ad, egyeztet a lelkes, nonprofit amfoci-rajongóval, akiből pár év alatt iktriad vagy Igor válik, és információt tud prezentálni.
2018-at írunk, helóka.
És persze írni is bárki írhat, hsz.-t, cikket, PR-t, csapatismertetőt, bármit, bármikor, topicba, akárhova. Az valóban fontos, hogy legyen pár felelős, aki ezt menedzseli, és ha már ingyen és jókedvében teszi, akkor az is módfelett fontos, hogy legalább gördülékenyen és kényelmesen tehesse, ne kelljen könyörögnie egy logó beillesztéséért, vagy szerkesztési jogokért.

És ez a fő szempont. Úgy is összegezhetném, hogy azon vitathatatlan kényelmetlenségek miatt, amit valentinx nemtörődömsége okozott baggioéknak, most nekünk, mindenkimásoknak okozódik nagy kellemetlenség.

Én a kommunikációban dolgozom és hiszek.
Üljön le mindenki, aki ezügyben aktív aktor, és találja ki, hogy mi az a konstrukció, ami generálisan a legkevesebb kellemetlenséggel jár.

Számomra az a prioritás, hogy szépen, átláthatóan, kezelhetően minden legyen egyhelyen, mivel ebben a fórumban pont az a hasznos, hogy bár az amfoci miatt jött létre, de rengeteg offtopic infót is innen szerzek be, legyen szó NBA-ről, sorozatokról, soccerről vagy F1-ről. Pont annyira érdekel amennyire itt szó esik róla, vagy ha jobban, akkor utánanézek.
Nem is beszélve a sépen, tematikusan rendszerezett amfocis infókról a topicokban.

És nagyon nem szeretném, hogy amikor a Jax újra kipicsázza a Steelerst, persze a Super BBBBBBBB’s által agyonalázott védelmével, akkor ne tudjam ezt Soldi orra alá dörgölni.
Azonnal, átláthatóan, mindenki más láttára, egy normális és kulturált felületen.
Ez alapelvárás részemről.

Összefoglalva az a globális konklúzióm, hogy tessenek mindenkinek addig beszélni és egyeztetni, amíg a kényelmetlenségek egy konszenzuálisan alacsony szintre nem csökkennek újra, mert most nem ez van.

több mint 6 éve
topin New England Patriots 2 007
Ez az elaprózódás, ami elindult borzasztó...
Egyrészt az FK, másrészt Shawnék kezdeményezése, és tuti fognak maradni itt is emberek...
Gyakorlatilag el lesz harmadolva a community (még ha nem is egyenlő arányokban), ami kurva szar.
tenorx
Én úgy látom,aki jobb fórumot szeretett volna annak adva lesz minden..ha jól olvasok a sorok között, akár még az a fórum is bekerülhet az FK alá. Vagy ahogy most utólag olvasom a firstdown alá. Akkor meg nem lesz elaprózódás, szerencsére. Már persze ha nem ragaszkodnak valakik mindenáron az FK-hoz. Mert ahogy olvasható, minden panaszra a firstdown megoldást nyújtana.

Szerkesztette: topin
több mint 6 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Ez az elaprózódás, ami elindult borzasztó...
Egyrészt az FK, másrészt Shawnék kezdeményezése, és tuti fognak maradni itt is emberek...
Gyakorlatilag el lesz harmadolva a community (még ha nem is egyenlő arányokban), ami kurva szar.
több mint 6 éve
Nekem se jött mail tegnap óta. Tudsz segíteni baggio?
psychocska
ment PM

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Az biztos, hogy a vipmail, indamail, citromail sem működik regisztrációkor.
kijo
Találkoztam hasonlóval citromailes embereknél.
Van egy spamkannibál nevű borzalom, ami be se engedi a spamnek bélyegezett leveleket. Nem dönthetsz úgy hogy mégse spam.
A regisztrációs mail meg olyan címről jön, ami valszeg nem csak regisztrációs maileket küld ezért sokan spambe tették. Vagy csak egyszerűen rendre 20+ címzettnek küld levelet. És erről a listáról lehetetlen lekerülni.

Egy megoldás, ha létrehozol a regisztrációhoz egy gmailes fiókat és azzal regelsz. Spambe teszi gmail is, de legalább meg tudod nyitni.
| Vagy lehetet keresni olyan helyet ahova midnenki tud regelni.... |

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Oké hogy sokaknak jó volt így a fórum. de ez a fórum márnem volt az ami kb 5éve, pláne 7-8-10éve. Akkoriban egy előszezon meccsen született több oldalnyi hsz, most meg volt hogy 2db. Lehet ez azért van mert 2018ban már annyira nem divat a fórumozás, de azért is van mert nincs főoldal, ami idecsalogassa az új tagokat (sok olyan NFL-t felületesen, vagy csak 1-2-3 éve követő ismerősöm nem ismeri a bowl.hu-t), a régiek pedig fokozatosan morzsolódnak le, hiszen van aki megunja, nincs ideje, kedve stb. Ez pedig ahoz vezet hogy előbb eltűnik a fórum.
Ahhoz hogy ez a fórum tovább éljen, és ne haljon le szépen lassan, ahhoz egyértelműen kell egy aktív főoldal. Itt ez már nem történne meg. Ha ez csak az FKn valósítható meg akkor ott. Az meg ha a bowl.hu-s szerzők is írnak a FK főoldalra cikkeket (pl. Baggio felkarolja ott az NCAA-t, és elindul az egyetemi foci olyan népszerűsítése mint az volt 10éve itt) azzal csak nyerhetünk.
Én se örülök hogy eltűnika bowl.hu, mert nélküle nem kattantam volna rá ennyira az NFLre, de el kell fogadni a változást.
Persze az FKn lévő mostani fórumnak is felhasználóbarátabbá kell válnia, de dolgoznak rajta.
Csak előre.

Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
kijo New Orleans Saints 382
Az biztos, hogy a vipmail, indamail, citromail sem működik regisztrációkor.
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 17 170
aki cikkeket akart olvasni magyarul, mert nem tud angolul. vagy csak nem volt ideje rá, az már régen ott volt idáig, max nem reggelt be, aki meg fórumozott, az pont leszarta a beharangozókat stb szerintem
több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
csak kapkodom a fejem mi van itt , de egyelőre sajnos rossz érzéseim vannak a közeljövővel kapcsolatban!
megértek mindenkit akinek elege lett de nyilván nem lesz egyszerű az átállás és sok értékes usert elveszt majd a közösség ! szerintem ahhoz hogy gyorsabban menjen végbe ez a folyamat nincs mit tenni mint előbb utóbb átmenni az FK-ra és aztán megnézni mit tudnak ott kezdeni a felmerülő problémákkal...
a vicc az hogy nekem tökre megfelelt így a fórum kb semmilyen fejlesztésre nem volt személy szerint szükségem! írtam ha akartam , olvastam ha akartam , kerek volt a világ de hát ez van....😊
több mint 6 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Sziasztok!

Úgy gondoltam, hogy én is leírnám itt a véleményemet, kicsit plusz infókat osztanék meg, illetve reagálnék pár dologra, ami elhangzott.

Alapvetően ez az egyesülés folyamat úgy zajlott le a háttérben, hogy Baggio megkeresett minket ezzel az ötlettel, mi pedig túlnyomó részt lelkesedéssel és pozitívan fogadtuk a dolgot és egyértelműen előremutató lépésnek fogtuk fel, ami a mai világban igazán ritka. Úgy gondoltuk, hogy mindenki érdeke, hogy a fórum megmaradjon és tovább üzemeljen, fejlesztéseket lehessen tenni vele kapcsolatban, illetve hogy emellé társuljon egy folyamatosan frissülő weboldal is sok érdekes tartalommal. Most elnézve a reakciókat, lehet naívak voltunk és lehet, hogy kapunk egy pofont a magyar valóságtól.

Azt természetesen tudjuk, hogy vannak hiányosságai a jelenlegi fórumnak (bár szerintem túl van fújva a használhatatlanság, de voltak nem kalkulált problémák is, mint a regisztrációs emailek nem freemail-kompetibilitása). Egyébként full reszponzív és nekem pl iphone-on tökéletesen olvasható és tök jól működik, Baggio azt mondta hogy androidos Samsungján is tök jó, szóval furcsálltam a mobilos problémákat is, de ettől persze lehet más készülékén rosszul műküdik. De ez most részletkérdés, csak gondoltam reagálok erre is, szóval vissza a tárgyhoz...

Azt is tudni kell, hogy szerettünk volna egy saját fejlesztésű fórumot (akár befektetéssel), azonban körbekérdezve erre nem volt lehetőség a szezon kezdetéig sem. Szóval nem mondanám, hogy össze lett csapva és rohantunk és nem várhatott volna a dolog szezonkezdetig, egyszerűen ilyen szempontból nem lett volna értelme sokat várni. Fejlesztő hiányában ennyi tellett az én/mi kútfőnkből. Ezt nyilvánvalóan sosem gondoltuk végleges formátumnak, a cél az volt és továbbra is az, hogy egy saját fejlesztésű, az ittenire nagyban hasonlító, funkcionalitását megtartó és ha minden jól megy javító fórumot hozzunk létre. (Egyébként ha ezt valaki meg tudja csinálni, vagy össze tud rakni egy tényleg fasza fórumot, akkor légyszi szóljon már, mert egyébként természetesen amint van egy igazán jó verzió, át is ugranánk rá)

Illetve az sem igaz, hogy a fórumozók megkérdezése nélkül történt a dolog és hirtelen lelépett a brigád és csak közölve lett, hiszen tudomásom szerint Baggio megkérdezett elég sok törzsfórumozót privátban a dologról.

A fórum használhatóságával kapcsolatos problémákat megértem, megértjük. Értjük, hogy nem teljesen kényelmes jelenleg és visszalépés az ittenihez képest, ez efféle "ellenkezés" szerintem rendben is van, meg számítottunk is rá. Azt nem értem igazán, hogy az FK-val mi a probléma az 5-8 évvel ezelőtti beidegződésen kívül, ami ilyen ellenkezést vált ki egyesekből. És most eltértem a mondandómtól, de tényleg szeretném tudni, hogy mi az, amit "rosszul" csinálunk, mert nem tudom mi lehet az, ami ilyen ellenszenvet vált ki a teljes oldallal kapcsolatban, miközben akit érdekel, az megtalálja a híreket és a nagyobb hangvételű cikkeket is, rovatokat, elemzéseket, egyedi dolgokat, mindent, legfeljebb szelektálni kell. Szóval ha erre valaki válaszol és kifejti, azt megköszönöm, most pedig ismét visszatérek a tárgyhoz...

Szóval mi (FK! és Bowl szerkesztők) ezt tényleg egy előremutató lépésnek gondoltuk, a célunk az volt és továbbra is az, hogy egyesítsük a magyar amerikai focis közösséget és azt építgessük tovább. A fórum technikai megvalósítása kétségkívül hiányos, de több hét alatt nem találtunk olyat, aki jobban meg tudja ezt valósítani, mint mi magunktól. Keresünk egyébként tovább, előbb-utóbb csak lesz. Ennek kapcsán egyébként írtunk az új fórum kezdeményezésnek is - akik technikailag nagyon jó dolgokat ígérnek -, hogy ha nekik is az az elsődleges céljuk, mint nekünk, akkor ezt össze lehetne hozni egy tető alá. Mi nem szeretnénk, ha elaprózódna ez a fórumközösség (és most nagyon sajnálom, hogy épp ez kezdődött el, ami ugyebár homlokegyenest az ellentettje a mi célunknak), szeretnénk egyben tartani azt, mert nagy érték.

Szóval körülbelül ennyit gondoltam most hozzáfűzni, remélem tudtam plusz információval szolgálni az egész folyamatról, a miértekről, satöbbi. Remélem, hogy mindenki átjön az FK!-ra folytatni ezt a fórumot (szerencsére elég sokan megtették már), illetve remélem, hogy előbb-utóbb a technikai dolgokban is kapunk segítséget akár tőletek, akár rajtatok keresztül, akár bárhogyan. A céljaink egyértelműek, azon fogunk dolgozni továbbra is, hogy ezeket meg is tudjuk valósítani.
több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ez FK független kezdeményezés.
Shawn84
Erről azért lehetne egy kicsit bővebben írni, hogy ez most így mi?
Mint mezei fórumozó nem tudom, hogy ki kivel van és mi a szándéka, de ez most így nagyon zavaros.

Most akkor futni fog a bowl.hu tovább, lesz egy FK-s és lesz egy harmadik vagy valami teljesen másról van szó?
Ha már el lett hintve a dolog, akkor jó lenne tisztázni, hogy mi a helyzet.
Solymi
Egyelőre sajnos nem mert smemi konkrétum nincs még. A héten akiderül bárhogyan is alakulnak a dolgok.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Amadeus
Ezzel kapcsolatban is már a háttérben zajlanak egyeztetések. Valamint egy új remélhetőleg minden igényt kielégítő fórum is van ami pár napon belül startra kész. A bowl.hu-s fórumnál is remélhetőleg jobb lesz, a terv az.
Shawn84
Ez FKval közös , külön vagy milyen lesz?
Sajnos akármennyire is fogom nézni az FK fórumát mert rengeteg embert ismerek ott.
Gyakorlatilag arra hogy normálisan telefonról munka / utazás közben infót tudják meg és reagáljak most nem alkalmas.
Viszont egy új fórummotor azért sokat dobja rajta 😊
Toca
Shawn84
De akkor az egésznek mi értelme? Átment majd 1000 ember az fk-ra, aztán kiderül, hogy mégse ott? Ennyire azért nem volt sürgős a váltás... Főleg annak fényében, hogy megy az fk fórumán a javítás meg az agyalás a jobbátételre...
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 020
Shawn84
Erről azért lehetne egy kicsit bővebben írni, hogy ez most így mi?
Mint mezei fórumozó nem tudom, hogy ki kivel van és mi a szándéka, de ez most így nagyon zavaros.

Most akkor futni fog a bowl.hu tovább, lesz egy FK-s és lesz egy harmadik vagy valami teljesen másról van szó?
Ha már el lett hintve a dolog, akkor jó lenne tisztázni, hogy mi a helyzet.
több mint 6 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Amadeus
Shawn84
Sajnos akármennyire is fogom nézni az FK fórumát mert rengeteg embert ismerek ott.
Gyakorlatilag arra hogy normálisan telefonról munka / utazás közben infót tudják meg és reagáljak most nem alkalmas.
Toca
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Amadeus
Shawn84
több mint 6 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
A Bowl.hu lógónál miért van kiírva h a fórum folytatja működését?
steelwolf
hogy maradjunk itt és valentixnek vagy hogy hivjáknak csurranjoncseppenjen még.
braxa88
Ilyen a popszakma, ahol kattintás van....
több mint 6 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Amadeus
Shawn84
Most akkor 3 fórum lesz, vagy Bowl helyett lesz az az új?
több mint 6 éve
Amadeus
Pontosan azért, amiért ez a fórum is megy tovább a kiírással; valentinx-nek ez a "szerelemgyereke" elméletileg, ezért nem is adja el

---
több mint 6 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
A Bowl.hu lógónál miért van kiírva h a fórum folytatja működését?
steelwolf
hogy maradjunk itt és valentixnek vagy hogy hivjáknak csurranjoncseppenjen még.