NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
A bánat egyetlen gyógyszere a napfény, a friss levegő, a kellemes társaság és a jó zene.Se barátok, se jó zene, és esik az eső.
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Reményik SándorZáróra után
Az ívlámpák itt sorba kialusznak,
Fogy a muzsika, halkul a beszéd,
Az indóháznál egy-egy árva fény
Éjbemereszti reszkető szemét.
Reszket és vele rezzen tétován
Lelkünk, hogy elhagynak ím, mind a fények,
Égbefúrhatjuk érte bús szemünk
S szegezhetjük a sötét messzeségnek.
Egy-két csillag, ha megmarad talán
Lesüppedt sírok őrének felettünk,
És messzi pályán tán egy árva láng:
Amerre elment mind, akit szerettünk.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
A bánat egyetlen gyógyszere a napfény, a friss levegő, a kellemes társaság és a jó zene.
több mint 6 éve
....legnagyobb öröm a sörömKomolyan így fog kimúlni a Bowl.hu? Sic transitnem
😕 😕 😕
Helmut Zimmer
csupa dekadens költészet lesz az egész, ami KubilájKán háta megől kúszik elő...
el is kezdem:
Három tervet írtam, a csupasz bőrömön
Egy, hogy talán nem lesz több öröm
vagy mégis kezelem az övsömöröm
sutianap
több mint 6 éve
Komolyan így fog kimúlni a Bowl.hu? Sic transitnem
😕 😕 😕
Helmut Zimmer
csupa dekadens költészet lesz az egész, ami KubilájKán háta megől kúszik elő...
el is kezdem:
Három tervet írtam, a csupasz bőrömön
Egy, hogy talán nem lesz több öröm
vagy mégis kezelem az övsömöröm
Szerkesztette: sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
A GDPR valós probléma, legalább annyira, mint egy hegymászó esetében a megfelelő öltözet, biztonságieszközök, oxigénpalack megléte és meglétének milyensége.A mezei usert, a BAU működést ez hogyan érinti? A tulajdonost, üzemeltető igent, nekik ki kell találni egy megoldást... de ez a mezei user számára fontos fórumélményt ez hogyan befolyásolja? Sehogy.Ezt komoly? Mennyit foglalkoztál ezzel?
Szvsz innentől kezdve nem kell belengetni a témát, mert szalmabáb.
Amúgy speciel a legfrissebb...
index.hu/tech/2018/05/29/gdpr/
Igor
Egyébként például úgy érinti a mezei usert, hogy ha feltörik az oldalt és lenyúlják mondjuk az ott megadott facebook accountját amivel aztán visszaélnek, akkor mindenki pánikolni fog. A user is meg az üzemeltetők is, És le kell állni az oldalnak, mert nem felel meg a törvényeknek. Ami előfordulhat amiatt is, mert mondjuk a bowl.hu tulaja berág rájuk, és tesz egy bejelentést. És bár első alkalommal nem lesz pénzbünti, de törölni kell minden adatot. A teljes user adatbázist. Lehet újra-regisztrálni mindenkit. Már persze csak azok után, miután az oldalt előbb GDPR kompatibilissé tették.
(Egyébként ezt nem ijesztegetésnek szántam, hanem figyelem felhívásnak, jótanácsnak. Ez nem vicc. A bowl.hu is bármikor leállhat emiatt, csak egy elégedetlen user/szerkesztő/tulajdonos társ kell és "A webhely nem érhető el" fogja fogadni a társaságot. Ha így kezeli a FK a dolgot, akkor ők is ezt kockáztatják. És rohadt nagy felelőtlenség a részedről, hogy altatod őket ugyanmázással.)
peterk2005
De nem akkor, amikor egy belvárosi étteremben azt tervezgetik, hogy Ázsia, vagy Dél-Amerika, nehéz négyezres, vagy könnyebb hatos.
Bármelyiket is választja, elengedhetetlen a megfelelő öltözék, biztonság mindegyikhez.
De elöbb csak jó lenne tudni, hogy mi az úticél, nem? 😉
Az evidens, hogy akárhány oldal, fórum megfér egymás mellett, mindenkinek szíve joga bármit fejleszteni, lerohasztani, regisztrálni, ignorálni.
De nem ez a generális kérdése ennek a disputának.
Hanem -képletesen szólva- az, hogy vissza lehet e pakolni még a szart a lóba vagy sem.
Ha igen, akkor az ultimate legjobb megoldás mindenkinek az lenne, ha maradna és megfelelően supportálódna, szerkesztődne a bowl.hu.
Ha nem, akkor végülis az idő úgyis eldönti, hogy hogyan tovább, ebben az esetben sok "intézkednivaló" nem marad, mindenki teszi amit akar, mi, a néptömegek meg majd reflektálunk rá.
több mint 6 éve
Komolyan így fog kimúlni a Bowl.hu? Sic transit😕 😕 😕
több mint 6 éve
nálunk 6 millió usert érintett, persze 23.-án ment ki az email mindnek. nem kell elsietni a dolgokat 😊Ja persze, hogy nem OK, de sokkal jobb, mint így hagyni. Kúrva nagy hiszti volt belőle, nekünk az összes partnerrel, munkatárssal mindenkivel mindent aláiratni. Új policy kint, szabályzatokat legyártani, érzékeny adatokat kezelni... oktatás stb hohó persze. 😀Örülök,hogy indexről tájékozódsz, mi erre szakembereket kértünk fel! 😛 Én amúgy nem beszéltem mezei userről, én arról beszéltem, hogy a helyzet viszonylag gyorsan orvosolható.Helmut ZimmerIgazából már nem orvosolható, mert elmúlt 24.-e, már nem lehet azokat a usereket kiértesíteni, akiket kellene. Úgyhogy nem igazán törvényes, de még megkockáztatható félmegoldásként azt tudják csinálni, hogy gyorsan belefejlesztik, és a már regisztrált userekkel a következő belépéskor elfogadtatják. Így legalább azt a user baset nem kell majd törölni, akik mostanában beléptek...
(Egyébként én is ezt tapasztaltam. Ez a GDPR áttérés volt akkora haddelhadd, mint annak idején a Y2K átállás. Csak múlt héten, utolsó pillanatban 2.5 millió emailt küldtünk ki az ügyfeleink nevében. 😊 De érthető a pánik, egy webshopot meg se kell büntetni, elég ha bukja a vásárlói adatbázisát, az nagyobb büntetés mint a pénzbünti. Azt meg bukja ha nem figyelt oda. Az ilyen non profit fórumokon csak a user base szívja meg, mert el fog tűnni a regisztrációja, és várhatja amíg a fórum/portál üzemeltetők kompatibilissé teszik az oldalt.)
peterk2005
Szerintem azért ez nem ugyanaz a kategória, mint egy - egy komoly nagyker. Nálunk tényleg voltak személyes adatok.
Szerintem sem kell túltolni a bicót, de azért a minimumot illik.
Helmut Zimmer
(off vége)
több mint 6 éve
Érintőlegesen foglalkoztam vele, mint adattároló user, de a céges policyt már kézbe kaptam és a kódot se én írtam a belső rendszereinkbe. Biztos hogy vannak nálam a témában szakavatottabbak, ezt nem ezt kétlem... sőt, úgy tűnik mindenki az.A mezei usert, a BAU működést ez hogyan érinti? A tulajdonost, üzemeltető igent, nekik ki kell találni egy megoldást... de ez a mezei user számára fontos fórumélményt ez hogyan befolyásolja? Sehogy.Ezt komoly? Mennyit foglalkoztál ezzel?
Igor
Egyébként például úgy érinti a mezei usert, hogy ha feltörik az oldalt és lenyúlják mondjuk az ott megadott facebook accountját amivel aztán visszaélnek, akkor mindenki pánikolni fog. A user is meg az üzemeltetők is, És le kell állni az oldalnak, mert nem felel meg a törvényeknek. Ami előfordulhat amiatt is, mert mondjuk a bowl.hu tulaja berág rájuk, és tesz egy bejelentést. És bár első alkalommal nem lesz pénzbünti, de törölni kell minden adatot. A teljes user adatbázist. Lehet újra-regisztrálni mindenkit. Már persze csak azok után, miután az oldalt előbb GDPR kompatibilissé tették.
(Egyébként ezt nem ijesztegetésnek szántam, hanem figyelem felhívásnak, jótanácsnak. Ez nem vicc. A bowl.hu is bármikor leállhat emiatt, csak egy elégedetlen user/szerkesztő/tulajdonos társ kell és "A webhely nem érhető el" fogja fogadni a társaságot. Ha így kezeli a FK a dolgot, akkor ők is ezt kockáztatják. És rohadt nagy felelőtlenség a részedről, hogy altatod őket ugyanmázással.)
peterk2005
Biztos lehet olyan szcenáriót kreálni, ahhol ezzel is lesz gond.. sőt szinte csak ilyet lehet. (Te magad válaszoltad meg ezt a kérdést a köv hsz-ben.)
De szerintem nem innen indultunk. Továbbra se ezt gondolom a probléma(k), konfliktus(ok) eredeti forrásának A vagy B, B vagy C, C vagy D között... nem ez a gordiuszi csomó. Ez egy plusz probléma.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ja persze, hogy nem OK, de sokkal jobb, mint így hagyni. Kúrva nagy hiszti volt belőle, nekünk az összes partnerrel, munkatárssal mindenkivel mindent aláiratni. Új policy kint, szabályzatokat legyártani, érzékeny adatokat kezelni... oktatás stb hohó persze. 😀Örülök,hogy indexről tájékozódsz, mi erre szakembereket kértünk fel! 😛 Én amúgy nem beszéltem mezei userről, én arról beszéltem, hogy a helyzet viszonylag gyorsan orvosolható.Helmut ZimmerIgazából már nem orvosolható, mert elmúlt 24.-e, már nem lehet azokat a usereket kiértesíteni, akiket kellene. Úgyhogy nem igazán törvényes, de még megkockáztatható félmegoldásként azt tudják csinálni, hogy gyorsan belefejlesztik, és a már regisztrált userekkel a következő belépéskor elfogadtatják. Így legalább azt a user baset nem kell majd törölni, akik mostanában beléptek...
(Egyébként én is ezt tapasztaltam. Ez a GDPR áttérés volt akkora haddelhadd, mint annak idején a Y2K átállás. Csak múlt héten, utolsó pillanatban 2.5 millió emailt küldtünk ki az ügyfeleink nevében. 😊 De érthető a pánik, egy webshopot meg se kell büntetni, elég ha bukja a vásárlói adatbázisát, az nagyobb büntetés mint a pénzbünti. Azt meg bukja ha nem figyelt oda. Az ilyen non profit fórumokon csak a user base szívja meg, mert el fog tűnni a regisztrációja, és várhatja amíg a fórum/portál üzemeltetők kompatibilissé teszik az oldalt.)
peterk2005
Szerintem azért ez nem ugyanaz a kategória, mint egy - egy komoly nagyker. Nálunk tényleg voltak személyes adatok.
Szerintem sem kell túltolni a bicót, de azért a minimumot illik.
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Örülök,hogy indexről tájékozódsz, mi erre szakembereket kértünk fel! 😛 Én amúgy nem beszéltem mezei userről, én arról beszéltem, hogy a helyzet viszonylag gyorsan orvosolható.Helmut ZimmerIgazából már nem orvosolható, mert elmúlt 24.-e, már nem lehet azokat a usereket kiértesíteni, akiket kellene. Úgyhogy nem igazán törvényes, de még megkockáztatható félmegoldásként azt tudják csinálni, hogy gyorsan belefejlesztik, és a már regisztrált userekkel a következő belépéskor elfogadtatják. Így legalább azt a user baset nem kell majd törölni, akik mostanában beléptek...
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
A bowl.hu is bármikor leállhat emiatt, csak egy elégedetlen user/szerkesztő/tulajdonos társ kell és "A webhely nem érhető el" fogja fogadni a társaságot. Ha így kezeli a FK a dolgot, akkor ők is ezt kockáztatják. És rohadt nagy felelőtlenség a részedről, hogy altatod őket ugyanmázással.)Miről beszélsz? Ez egy nagy boldog család, mindenki szeret mindenkit, ráadásul nekik ott egy teljes szakember gárda a céges háttérrel. Kérem kapcsolja ki...
peterk2005
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 6 éve
A mezei usert, a BAU működést ez hogyan érinti? A tulajdonost, üzemeltető igent, nekik ki kell találni egy megoldást... de ez a mezei user számára fontos fórumélményt ez hogyan befolyásolja? Sehogy.Ezt komoly? Mennyit foglalkoztál ezzel?
Igor
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Én is felajánlottam a profi segítséget...Tiszteletem, Uraim! Kezét csókolom a Hölgyeknek!
Nos, a lényeg, hogy mi ezt a fórumot 150 emberért, és saját magunkért megcsináljuk. Az egyéb webes kontentek, oldalak, funkciók, miegyebek fejlesztése ezután kezdődik. És nem azért, mert itt szakadárság van, ne haragudjon meg rám senki, de eddig azt se tudtam sok emberről, hogy a világon van, aztán hopp, megjelent, hogy ez tetszik. Örülünk neki, ezért csináljuk.
Részemről volt tapogatózás abba az irányba, hogy benyúlok a zsebembe, aztán megveszem ezt az oldalt, a lenge tavaszi szél fütyülésén kívúl semmi reakciót nem láttam. Viszont azt tegyük hozzá, hogy ezt az oldalt átvenni egy nyűg lenne, ugyanakkor kellemesen belaktuk. A GDPR-ral meg ugye az a gond, hogy ugyan senki nem nézi, de mégis akkor basznak meg vele, amikor akarnak. Egy sértett júzer elég. Tudom, nem volt még ilyen soha. És eleve ilyen hozzáállással indulunk? Jó lesz ez.
A másik, én abszolút szakadáspárti vagyok. Aki nem tud 2 helyre regisztrálni, az ne tegye. Még a szarszemét Medgyessy-kormány idején volt az embernek iwiwje is, meg volt valami facebook nevű hülyeség, amire már elkezdtek regisztrálgatni. Ilyen időket éltünk.
A harmadik, hogy ilyen "tárgyalásokkal" ne röhögtessük már egymást. Kiélem az ilyen irányú igényeimet máshol. Elvileg, ugye, kissé epésen jegyezném meg, hogy a "nálunk van céges háttér, és tudás, és pénz" Urak kopogtattak az ajtón tegnap délelőtt. Aztán nagytisztelettel mondtuk, hogy ugyan mit tudnátok hozni, akkor beindult ez a szakadárosdi. Én mondom, sőt, egyenesen könyörgök, hogy ne gyertek. Nyílt lesz a fórum, de ne gyertek! Szakadárkodjatok máshol, meg tárgyaljatok, akivel akartok. Ha életetetekben egy jót tudtok cselekedni, az ez legyen. Köszönöm a figyelmet, és Buddha áldása kísérje lépteitek!
füligjimmy
több mint 6 éve
Örülök,hogy indexről tájékozódsz, mi erre szakembereket kértünk fel! 😛Én amúgy nem beszéltem mezei userről, én arról beszéltem, hogy a helyzet viszonylag gyorsan orvosolható.
Biztos én vagyok a hülye, hogy a cégeimnél százezreket költöttem GDPR-ra, mondjuk nem is 2,5 milliót érnek. 😛Gratulálok, bár ez megint irreleváns 😊
PS: a GDPR-s ijesztgetést meg hanyagoljuk, srácok... ezt megint elég inkorrektnek érzem belengetni a témában, már elnézést de ez migráncsozás. Nagyobb az esély, hogy torrentezésért, vagy a piroson való áhajtásért elkapnak/megbüntetnek, minthogy a GDPR miatt kellene bárkinek aggódni.Helmut Zimmer
Igor
A mezei usert, a BAU működést ez hogyan érinti? A tulajdonost, üzemeltető igent, nekik ki kell találni egy megoldást... de ez a mezei user számára fontos fórumélményt ez hogyan befolyásolja? Sehogy.
Igor
Szerkesztette: Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Nem azt írtam, hogy a GDPR-ra magasról tenni kell.PS: a GDPR-s ijesztgetést meg hanyagoljuk, srácok... ezt megint elég inkorrektnek érzem belengetni a témában, már elnézést de ez migráncsozás. Nagyobb az esély, hogy torrentezésért, vagy a piroson való áhajtásért elkapnak/megbüntetnek, minthogy a GDPR miatt kellene bárkinek aggódni.IgorÉdes istenem ..... erre inkább hadd ne írjak semmit. 😕 Ha így áll hozzá a csapat az új helyen a privacy policy-hoz, az elég nagy baj. 😕
peterk2005
Szerintem a kettő független téma, és nem kellene őket összekapcsolni. Ha te másként véled, akkor ebben nem értünk egyet.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ezt a két pontot kicsit összeegyeztethetetlennek érzem, és pontosan emiatt nem olyan egyszerű/egyértelmű az a döntés, hogy a szerkesztőségnek most várni kellett volna és 3 hónapos UAT-t tolni, több okból se. És sokkal nehezebb volt a döntés, mint azt itt most bárki hiszi/gondolja...IgorNincs benne összeegyeztethetetlen. Részemről legalábbis nincs. Én abban a tudatban voltam, hogy folyik az előkészítés, meg lettem hívva az új hely "tesztelésére", és azt találtam, hogy félig (se) kész, és nem is lett igazán megfontolva. Emiatt lepett meg nagyon a bejelentés.
Írtam neked még egy PM-et erről (továbbra is úgy gondolom), de azért a fórumba annyit (újra) be akartam írni, mépedig azért, mert én azzal nem tudok egyetérteni, hogy a "bowl.hu szerkesztőséget" azzal vádolod, hogy a fórumos közösséget ignorálta.IgorA "vádolom" nem jó meghatározás. Felhasználóként tapasztaltam azt, hogy az a "termék" ami a bezár a bazár után fel lett kínálva, gyengébb mint a meglevő. És mint kiderült, nem csak nekem volt ilyen tapasztalatom. Ha azt mondod, hogy fontos volt a közösség és próbáltátok (te is része vagy a csapatnak? nem is tudom) a legjobb megoldást nyújtani, én elhiszem. De a szándék kevés, ha az eredmény nem megfelelő.
PS: a GDPR-s ijesztgetést meg hanyagoljuk, srácok... ezt megint elég inkorrektnek érzem belengetni a témában, már elnézést de ez migráncsozás. Nagyobb az esély, hogy torrentezésért, vagy a piroson való áhajtásért elkapnak/megbüntetnek, minthogy a GDPR miatt kellene bárkinek aggódni.IgorÉdes istenem ..... erre inkább hadd ne írjak semmit. 😕 Ha így áll hozzá a csapat az új helyen a privacy policy-hoz, az elég nagy baj. 😕
több mint 6 éve
Tiszteletem, Uraim! Kezét csókolom a Hölgyeknek!Nos, a lényeg, hogy mi ezt a fórumot 150 emberért, és saját magunkért megcsináljuk. Az egyéb webes kontentek, oldalak, funkciók, miegyebek fejlesztése ezután kezdődik. És nem azért, mert itt szakadárság van, ne haragudjon meg rám senki, de eddig azt se tudtam sok emberről, hogy a világon van, aztán hopp, megjelent, hogy ez tetszik. Örülünk neki, ezért csináljuk.
Részemről volt tapogatózás abba az irányba, hogy benyúlok a zsebembe, aztán megveszem ezt az oldalt, a lenge tavaszi szél fütyülésén kívúl semmi reakciót nem láttam. Viszont azt tegyük hozzá, hogy ezt az oldalt átvenni egy nyűg lenne, ugyanakkor kellemesen belaktuk. A GDPR-ral meg ugye az a gond, hogy ugyan senki nem nézi, de mégis akkor basznak meg vele, amikor akarnak. Egy sértett júzer elég. Tudom, nem volt még ilyen soha. És eleve ilyen hozzáállással indulunk? Jó lesz ez.
A másik, én abszolút szakadáspárti vagyok. Aki nem tud 2 helyre regisztrálni, az ne tegye. Még a szarszemét Medgyessy-kormány idején volt az embernek iwiwje is, meg volt valami facebook nevű hülyeség, amire már elkezdtek regisztrálgatni. Ilyen időket éltünk.
A harmadik, hogy ilyen "tárgyalásokkal" ne röhögtessük már egymást. Kiélem az ilyen irányú igényeimet máshol. Elvileg, ugye, kissé epésen jegyezném meg, hogy a "nálunk van céges háttér, és tudás, és pénz" Urak kopogtattak az ajtón tegnap délelőtt. Aztán nagytisztelettel mondtuk, hogy ugyan mit tudnátok hozni, akkor beindult ez a szakadárosdi. Én mondom, sőt, egyenesen könyörgök, hogy ne gyertek. Nyílt lesz a fórum, de ne gyertek! Szakadárkodjatok máshol, meg tárgyaljatok, akivel akartok. Ha életetetekben egy jót tudtok cselekedni, az ez legyen. Köszönöm a figyelmet, és Buddha áldása kísérje lépteitek!
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 6 éve
Biztos én vagyok a hülye, hogy a cégeimnél százezreket költöttem GDPR-ra, mondjuk nem is 2,5 milliót érnek. 😛Gratulálok, bár ez megint irreleváns 😊
PS: a GDPR-s ijesztgetést meg hanyagoljuk, srácok... ezt megint elég inkorrektnek érzem belengetni a témában, már elnézést de ez migráncsozás. Nagyobb az esély, hogy torrentezésért, vagy a piroson való áhajtásért elkapnak/megbüntetnek, minthogy a GDPR miatt kellene bárkinek aggódni.Helmut Zimmer
Igor
A mezei usert, a BAU működést ez hogyan érinti? A tulajdonost, üzemeltető igent, nekik ki kell találni egy megoldást... de ez a mezei user számára fontos fórumélményt ez hogyan befolyásolja? Sehogy.
több mint 6 éve
Biztos én vagyok a hülye, hogy a cégeimnél százezreket költöttem GDPR-ra, mondjuk nem is 2,5 milliót érnek. 😛PS: a GDPR-s ijesztgetést meg hanyagoljuk, srácok... ezt megint elég inkorrektnek érzem belengetni a témában, már elnézést de ez migráncsozás. Nagyobb az esély, hogy torrentezésért, vagy a piroson való áhajtásért elkapnak/megbüntetnek, minthogy a GDPR miatt kellene bárkinek aggódni.
Igor
több mint 6 éve
nem a WPress az adatkezelo az FK! eseteben? ez esetben itt biztosan GDPR kompatibilis a regisztracio es a regi regisztraciok hitelesitese is. az FK! kezel/tarol felhasznaloi adatokat sajat maganal? Ha igen, akkor valoban mielott lepni kell, de nem vagyok benne biztos hogy ez igy van.
több mint 6 éve
Basszus van aki nálam is később megy aludni. 😊Köszi, hogy leírtad te is a véleményed, sok mindennel egyet tudok érteni, de megint van az az egy pont, ami... :sóhaj:
...elsők között regisztráltam be az FK-ra amikor szóltatok...Ezt a két pontot kicsit összeegyeztethetetlennek érzem, és pontosan emiatt nem olyan egyszerű/egyértelmű az a döntés, hogy a szerkesztőségnek most várni kellett volna és 3 hónapos UAT-t tolni, több okból se.
...aki belevágtak a firstdownba, ők is tudták egy ideje, hogy költözni akartok....
vs
...derült égből villámcsapásként ki lett írva, hogy game over...
peterk2005
És sokkal nehezebb volt a döntés, mint azt itt most bárki hiszi/gondolja...
Írtam neked még egy PM-et erről, de azért a fórumba is újra akartam írni, mégpedig azért, mert én nem tudok egyetérteni, hogy a "bowl.hu szerkesztőséget" azzal vádolod, hogy a fórumos közösséget ignorálta.
Ez volt a legfőbb szempont sokunk/mindannyiunk szeme előtt... én így láttam.
Lehet(biztos?) hogy félreértelmeztük az igényeket (a külcsín ezek szerint szignifikánsan fontosabb mint a tartalom), de azt hogy önös érdekből, hübriszből, dafke módon, vagy bármilyen más szempontból lett a döntés meghozva... ezt a lehető leghatározottabban visszautasítom, és ez az a pont ami továbbra is leginkább zavar/sért engem speciel - nem valentinx, nem az FK fórum gyengeségei, nem a harmadik utas próbálkozások (ezek mindi-mind érthető dolgok a saját szemszögből, ahogy Herr Sobri is megírta.,) - hanem ez.
Az hogy úgy vagyunk beállítva, hogy mi teszünk a felhasználókra... that's bull.
A PM-ben megírtam a többit.
Ettől függetlenül kérlek válaszolj inkább a tegnapi PM-re. 😊
PS: a GDPR-s ijesztgetést meg hanyagoljuk, srácok... ezt megint elég inkorrektnek érzem belengetni a témában, már elnézést de ez migráncsozás. Nagyobb az esély, hogy torrentezésért, vagy a piroson való áhajtásért elkapnak/megbüntetnek, minthogy a GDPR miatt kellene bárkinek aggódni.. a mezei usernek meg a fórumközösségnek meg aztán egyaránt nem, akiknek elvileg a legjobbat akarjuk és akikről szólt a vita.
több mint 6 éve
vik
43
...Azt is tudni kell, hogy szerettünk volna egy saját fejlesztésű fórumot...Üdv, Bocsi az offért, de dúl bennem a kiváncsiság, miért szeretne bárki saját fejlesztésű fórum motort? Szerintem minden ellene szól, és nagyon kevés a valós előnye és mégkevesebb az akinek személy szerint előnyös. Ez tényleg nagyon érdekelne, akár privátban is, köszi ha válaszolsz.
katonadani
több mint 6 éve
Ez minden volt, csak nem partizán akció.Kár. A belgrádi fiúkon és Vologya Dubinyin kalandjain nőttem fel. Ezek a partizánok voltak a hőseim.
peterk2005
Kíváncsian várom a fejleményeket minden oldalon.
több mint 6 éve
Szeretném megkérdezni, hogy Empty csatlakozik-e az FK oldalához, mint admin?