NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/richeisen/status/1084612680864780288| "d# wins championship" |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
hát én nem bírom nézni az edelman, white, white, edelman, white, white rövidpasszos offenset.nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
de a patset már gondolom minden nem pats undorító módon unja
braxa88
H_Marko
Szerkesztette: braxa88
több mint 6 éve
nyílván a másik fele ízlések és pofonok.Akárhány Pats SB-t láttam (tehát az utóbbi 5öt) az mind jó volt kívülállóként, így én örülök, ha őket kell nézni. Pl hiába volt szimpatikusabb a Manning féle Denver, egyik SB-jük sem volt túl izgi...
braxa88
több mint 6 éve
nyugi van, mar az alapszakasz vegen eldolt, hogy a KC jut be az AFC-bol.Eddig 2x volt 50TD+ , 5k yard+os QB, Brady es PM. Mindketten MVP-k lettek, mindketten SB-ig jutottak ,ahol mindketten kikaptak.
A szamok nem hazudnak, igy teny, hogy iden a KC fog kikapni a dontoben.
hetek ota ezt mantrazom. csak az NFC-s csapatoknak van izgulni valojuk, hogy ki jut be, es nyeri meg az SB-t.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
😀 touché, hozzáteszem sajnos sztem már 5-6 éve nincs időm követni az NCAA-t, szóval akár le is vehetnémAlabama fanként 😀8év 8 AFC döntő...Pont ezen gondolkoztam este.
hogy minden januárban rájövünk mi nem pats fanok hogy mennyire utáljuk a Patset 😕 megint elrontják a szórakozást.
braxa88
tenorx
r.baggio
több mint 6 éve
Alabama fanként 😀8év 8 AFC döntő...Pont ezen gondolkoztam este.
hogy minden januárban rájövünk mi nem pats fanok hogy mennyire utáljuk a Patset 😕 megint elrontják a szórakozást.
braxa88
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
8év 8 AFC döntő...Pont ezen gondolkoztam este.
braxa88
több mint 6 éve
nyilván a sokáig domináns csapatoknak megvan az ellenszurkolói bázisa.Elvileg a ligában ez nem lenne lehetséges de mégis látjuk sok éve.
a kansas megtehetné,hogy ne így legyen de látva az utolsó meccset nem látni,hogy ki fogja megverni őket.
több mint 6 éve
nyílván a másik fele ízlések és pofonok.az is olyan mint a pats hoxa Rams-Pats SBon? 😮8év 8 AFC döntő...Fogd fel optimistán. Mivel nincs kinek szurkolni, legalább van ki ellen.
braxa88
dugo93
braxa88
Janek
több mint 6 éve
az is olyan mint a pats hoxa Rams-Pats SBon? 😮8év 8 AFC döntő...Fogd fel optimistán. Mivel nincs kinek szurkolni, legalább van ki ellen.
braxa88
dugo93
braxa88
több mint 6 éve
a Rams-Pats SBon? 😮8év 8 AFC döntő...Fogd fel optimistán. Mivel nincs kinek szurkolni, legalább van ki ellen.
braxa88
dugo93
több mint 6 éve
8év 8 AFC döntő...Fogd fel optimistán. Mivel nincs kinek szurkolni, legalább van ki ellen.
braxa88
több mint 6 éve
8év 8 AFC döntő...hogy minden januárban rájövünk mi nem pats fanok hogy mennyire utáljuk a Patset 😕 megint elrontják a szórakozást.
több mint 6 éve
Az első egy poén lett volna, hogy nálunk milyen kurva jó bármit csinálni, nyilván senki sem akar elmenni. Ez nem ment átMert ki akarna elmenni a New Englandből? 😊Mindenki más, aki vitte már BB táskáját, kivéve őt? 😊
Jó mondjuk azt erőnek éreztem én is a közvetítésben, hogy Pats DC>Dolphins HC
Wyatt
Egyébként rátapintottál a lényegre. 😊 Ő is el akart (hiszen lenyilatkozta, sőt elment interjúzni is), de már nem hiszik el neki, hogy két hét múlva is ugyanazt akarja majd. 😀
peterk2005
A második a közvetítésben elhangzó gondolat volt Ricsiék részéről, hogy ők inkább maradnának a Patsnél DC-nek előléptetve, mint a Dolphinsnál HC-k legyenek
Ennyi volt az összes gondolatom.

több mint 6 éve
Mert ki akarna elmenni a New Englandből? 😊Mindenki más, aki vitte már BB táskáját, kivéve őt? 😊
Jó mondjuk azt erőnek éreztem én is a közvetítésben, hogy Pats DC>Dolphins HC
Wyatt
Egyébként rátapintottál a lényegre. 😊 Ő is el akart (hiszen lenyilatkozta, sőt elment interjúzni is), de már nem hiszik el neki, hogy két hét múlva is ugyanazt akarja majd. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Mert ki akarna elmenni a New Englandből? 😊Jó mondjuk azt erőnek éreztem én is a közvetítésben, hogy Pats DC>Dolphins HC

több mint 6 éve
tetszik vagy sem a liga egy része nem fog elvi kérdést csinálni, emberileg milyen játékosok, szakemberek alkotják a franchise-t, fontosabb az a pár győzelem (plusz bevétel), ez ellen szurkolóként fel lehet szólalni, el lehet utasítani, bele lehet törődni, de letagadni szerintem hatalmas naivitásra vallMár bánom, hogy beírtam azt a megjegyzést pár napja JMD-vel kapcsolatban. 😊 A megjegyzéssel nem moralizálni akartam. Nem bírom JMD-t (gondolom érthető, hogy miért), de a postot nem az ő személye miatt írtam, hanem arra reagálva, hogy lassan Tótjánosokat neveznek ki liga szerte főedzőnek csapatokhoz.
ZERO_L
Tudom, hogy a liga nem mimóza lelkek gyülekezete. De red flagek léteznek. És számítanak. Azért kapja meg X és nem Y az állást, mert úgy gondolják, hogy X emberileg IS és szakmailag IS alkalmasabb a feladatra, mint Y. JMD a denveri kudarca miatt évekig red flages volt. A tavalyi akciója miatt meg újra red flages lett. Vagy rátett a red flagre, ahogy tetszik. Más logikus magyarázatot nem tudok mondani arra a tényre, hogy a liga meg van őrülve a támadó HC-kért, Tótjánosokat neveznek ki sorban, miközben itt van az orrunk előtt egy többszörös SB győztes, lassan 10 év OC tapasztalattal rendelkező edző, akiről liga szerte az járja, hogy az egyik legnagyobb támadó koponya .... és nem nevezik ki sehova. Green Bay-be ugyan elhívták, de végül egy rookie OC nyert előtte. Clevelandbe meg meg sem hívták, inkább kineveztek egy olyan edzőt, aki három hónapja még RB coach volt. Kizárólag szakmai szempontból ez nonszensz. Nyilván más okai vannak. Szerinted milyen okai lehetnek, ha nem a red flagek?
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Valami gond van a keresővel JJ mert beírom, hogy pina és stez profilját hozza be....Már a tiedet. 😉
gordon
több mint 6 éve
Valami gond van a keresővel JJ mert beírom, hogy pina és stez profilját hozza be....
több mint 6 éve
twitter.com/KingJosiah54/status/1084281789294628864"C'mon man, whatcha doing bruh, y'all messing with my head coaching opportunities, i don't know Sean McVay and I ain't white, so that means y'all gotta play good if i'm gonna get a job"
hibatlan 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Cody Parkey helyett én berúgnám verseny szép kísérlete:chicago.suntimes.com/sports/cody-parkey-kick-goose-island-challenge-failure/?jwsource=cl
streamable.com/c1c2i?fbclid=IwAR13NNPm12K_-SKrIl-5p8fHIL0F1OGki01FZIGeNTOjCBoNM_kJ6SIY3Lk
Matthew99
a legjobb amikor az ARod mezes benazasan orul mindenki 😀
több mint 6 éve
Látom már idegesít a dolog 😀 Még jó hogy tegnap írtam, hogy lépj tovább, vagy nem neked?kicsi agyadigHoztam két valid példát, az, hogy te kiket gyűjtesz össze ellen példának nem erdekel. A hsz lényege az volt hogy JMD emberileg nem ér semmit.Ray Rice Colin Keapernick.kár, hogy van még jó pár "asszonyverő" a ligában akiket vígan megtűr a liga, vagy fogalmazzunk úgy ők valamiért megkapják a "második esélyt", szóval szerintem naivitás azt hinni, itt van bármi összezárás
samu09
(Keapernick nem volt akkora tényező, hogy számítson egy AR-TB-DB szerinted ugyan erre a sorsa jutott volna? Skinsnél idén sikerült totálisan bebizonyítani, hogy igen is képesek lemenni kutyába)
ZERO_L
samu09
ZERO_L
több mint 6 éve
lépj már túl ezen, mert ezt senki nem vitatta...Hoztam két valid példát, az, hogy te kiket gyűjtesz össze ellen példának nem erdekel. A hsz lényege az volt hogy JMD emberileg nem ér semmit.Ray Rice Colin Keapernick.kár, hogy van még jó pár "asszonyverő" a ligában akiket vígan megtűr a liga, vagy fogalmazzunk úgy ők valamiért megkapják a "második esélyt", szóval szerintem naivitás azt hinni, itt van bármi összezárás
samu09
(Keapernick nem volt akkora tényező, hogy számítson egy AR-TB-DB szerinted ugyan erre a sorsa jutott volna? Skinsnél idén sikerült totálisan bebizonyítani, hogy igen is képesek lemenni kutyába)
ZERO_L
samu09
én sem erre reagáltam, ha tudnád értelmezni a leírtakat, talán eljutna a kicsi agyadig
azt mondtam nincs összezárás a ligán belül, mert amíg vannak erre egyértelmű bizonyítékok, mint például, hogy valaki még egyáltalán szóba áll JMD-vel vagy az "asszonyverőket" nem taszítja ki magából a liga, addig nem állja meg a helyét a te általad felvázolt "liga összezár" elmélet
tetszik vagy sem a liga egy része nem fog elvi kérdést csinálni, emberileg milyen játékosok, szakemberek alkotják a franchise-t, fontosabb az a pár győzelem (plusz bevétel), ez ellen szurkolóként fel lehet szólalni, el lehet utasítani, bele lehet törődni, de letagadni szerintem hatalmas naivitásra vall

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Köszi!Lehet már tudni h pontosan mikor rendezik a Konferencia Döntőket?NFC vasárnap 9óra 5 Magy ID sz. AFC vasárnap-hétfő 0.30
steelwolf
dande
több mint 6 éve
Lehet már tudni h pontosan mikor rendezik a Konferencia Döntőket?NFC vasárnap 9óra 5 Magy ID sz. AFC vasárnap-hétfő 0.30
steelwolf