NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?
ZERO_L
Úgy hogy a Pats lesz az ellenfél 😀
Wester
megyek kérek a gépházban 1000 lájkos gombot

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 370 — The only discipline that lasts, is self discipline
Köszönöm a zebráknak, hogy elvettek egy Superbowl élményt tőlem. 😕 Ezek után nem lesz gyomrom megnézni a meccset, az sajnos tuti. Belefáradtam. 😕 Pedig nem volt semmi bajom sem Rams-el, sem Saints-el, bármelyiket szívesen néztem volna a döntőben. .... de nem így... Kelleni fog egy offseason, hogy ezt elfelejtsem. 😕

Verje meg a jégeső ezt a sok hülyét, hogy ilyen amatőr, blatant módon kellett hibázniuk. 😕 Inkább dobálták volna szét a meccset roughing the passer zászlókkal, az is kevésbé lett volna rossz. 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 781 — Jó ötletnek tűnt!
bármi lesz az AFC döntő végeredménye, de ezek után egy jóérzésű, semleges szurkoló, hogyan tud majd szorítani a Rams sikeréért a SB-ban?
ZERO_L
Úgy hogy a Pats lesz az ellenfél 😀

Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
2 mérkőzés fogadása esetén sima tipp mix terminálos hely aztán hadd szóljon !
Arra figyelni 199 ezer Ft ne haladja meg a nyeremény egy szelvényen ,aztán holnap bárhol felveheted a nyereményed.Ha azonnal kell a mani akkor pedig élőfogadás ez esetben azonnal felveheted ahogy vége a mérkőzésnek. Csak itt mivel nem egyidőben van nem tudsz kötésben fogadni 😉
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 370 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem a bet365-el jobbak a tapasztalataim, mint a sportingbull-al. Korábban, amíg a bet/bwin néven futottak, nem volt velük gondom, de amióta minden magyart áttereltek (előzetes figyelmeztetés, értesítés nélkük) a sportingbull-ra, azóta nem vagyok velük elégedett. A felület, kínálat, oddsok sem az igaziak, és a support is gyengus. Kevés az extra is. A bet365 ad ajándék kupont regisztrációkor, jobbak az oddsaik, sokkal jobb a webdoldal, van mobil appjuk is, többfélre fogadás köthető, több sportágra, többféle meccsre. És a kaszinó szekciójuk (póker, stb.) is sokkal szebb/jobb.

Ha a bull mellett döntesz, kívánom, hogy jobbak legyenek a tapasztalataid, mint az enyémek voltak. Viszont .... ha csak most kezdesz el sportfogadni, és csak erre az alkalomra akarsz fogadni, akkor a legegyszerűbb és legbiztosabb szerintem a tippmixpro. A kínálat ugyan nem ér fel a külföldi oldalakéval, de NFL meccsekre éppenséggel lehet fogadni, és az oddsok csap picivel rosszabbak, 1-2 fogadásnál nincs akkora jelentősége. Cserébe magyar állami tulajdon, hazai cég. Velük jogi problémád biztosan nem lesz. Legalábbis jóval kevesebb fejfájással jár, mint egy giblartári / máltai bejegyzésű céggel viaskodni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀
yooker
egy jó tanács: ilyenkor kell annyi pénzt feltenned az ellenfelekre, amennyit nem sajnálsz
a Patriots-ra 2.3-as most az odds, 5-10 ezerrel forinttal (vagy még többel) megjátszod őket, mindenképp win-win lesz számodra a meccs vége

szerintetek miért bukta el az Alabama oly simán a döntőt? 😊
r.baggio
Na belevagok akkor 😀Melyik oldalon érdemes fogadni?
Hol a legegyszerubb?
Nincs sehol regisztrációm..
yooker
Én a sportingbullt ajánlom
r.baggio
Én is elvagyok ott 😊
több mint 6 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 266 — no es importante
Bocs az érintettektől de Nagyon bizom a Ramsben és a Chiefsben hogy valamelyik megy a döntőbe mert ha nem akkor a tavalyi után az idei SB is mehet a kukába (legalabbis nálam)...😀
yooker
egy jó tanács: ilyenkor kell annyi pénzt feltenned az ellenfelekre, amennyit nem sajnálsz
a Patriots-ra 2.3-as most az odds, 5-10 ezerrel forinttal (vagy még többel) megjátszod őket, mindenképp win-win lesz számodra a meccs vége

r.baggio
Hol a legegyszerubb?
yooker
Én a sportingbullt ajánlom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
yooker

r.baggio
Hol a legegyszerubb?
több mint 6 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Szomorú, de idén elmarad a Superbowl...
több mint 6 éve
batyu New England Patriots 630
Srácok rendelt már valaki a hivatalos csapat shopból mezt?
Nézelődtem csapatom shopjában és találtam régebbi már elküldött játékos mezeket leárazva.
pl találtam egy Kizer mezt, úgy is 7. én születtem gondoltam a nevet leszedetem róla és varratok rá saját nevet itthon. Igen ám de 29 dollárra levan árazva a mez de 35 dollár még mire áthozzák hozzánk.
Szal nagyon nem éri meg. Tudtok esetleg valami alternatívát?
P@trik
A szállításról és külföldi rendelésekről nincs tapasztalatom, nekem a cimobrám szokta hozni, mikor haza jön Londonból.
DE TE NE LÉGY ÓLCSÓJÁNOS! Rendelj Jamie Collins mezt amíg még van! Na jó, ha az már esetleg nincs, nagy duzzogva vállalj be egy hatost 😊!

Szerkesztette: batyu

több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 206
Állítólag egy Egyetemi női bajnokság tésztvevői komolyabb elemzést, meg 15 perces vágott videót kapnak az ellenfelekről hetente, mint ezek a sima angol 2. Ligás játékosok 10 sör és 15 whisky után.
Hajrá !
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 877
 index.hu/sport/futball/2019/01/17/az_orulten_zsenialis_edzopapa_tatott_szaju_kisgyereket_csinalt_az_angol_futballsajtobol/
Ezt most iderakom, Bill Belichik who? 😊
Mindig nagy kedvencem volt.
dande
Nekem igazabol az a fura h ezen a munkamodszeren meglepodnek. Mit hittek, h keszul fel egy csapat egy meccsre?Solymi
Nekem meg az a fura, hogy ilyen egyszerűen képes volt a maga oldalára állítani és a kezéből etetni a komplett angol sajtót.

De ... Bielsa ettől még sáros-

peterk2005
De ez pont ugyanaz mint amit én mondok, szerintem.
Jó, rendben, lehet, hogy Bielsa tényleg brutális mennyiségű melót és erőforrást tol bele, esetleg többet mint a többi focicsapat (nem tudom) és lehet, hogy valóban zseni, de engem inkább az botránkoztat meg, ahogy a prezentációját tálalják.

Mondjuk érthető, ha soha, egyetlen egyszer sem láttak egy csapatot felkészülni vagy nem is tudom, de a mai korszakban, amikor embert küldünk az űrbe így elcsodálkozni, hogy jéé, ez így megy? Vicc, ha a sajtó ennyire felkészületlen, tudatlan, stb.

Lehetne példát hozni a Forma 1-ből, pl. a kerékcserés, tankolós, agyontesztelős időszakból, hogy micsoda versenyeket nyomott le a Brawn-Todt-Schumacher trió.
De lehetne mondani a megfilmesített Moneyballt vagy itt van az NFL, ahol kismillió könyv szól a formációkról, időmenedzsmentről, scoutingról, az isten tudja még miről.

Igaz, az index címadása és fogalmazása is rátesz egy lapáttal a szenzációhajhászásra, talán egy-két angol sajtó normálisabb, de a többi kb. bulvár színvonalon mozog.
több mint 6 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 936
 index.hu/sport/futball/2019/01/17/az_orulten_zsenialis_edzopapa_tatott_szaju_kisgyereket_csinalt_az_angol_futballsajtobol/
dande
Nekem igazabol az a fura h ezen a munkamodszeren meglepodnek. Mit hittek, h keszul fel egy csapat egy meccsre?Solymi
Nekem meg az a fura, hogy ilyen egyszerűen képes volt a maga oldalára állítani és a kezéből etetni a komplett angol sajtót. Az analitika régóta része a sportnak. Nem csak a futballnak, de mindenféle sportnak. Szécsi Tamás bácsi is tengernyi adatot összegyűjtve, elemezve készítette már fel Darnyi Tamást, és már ő is filmeket nézett az ellenfelek úszását elemezve. Csak akkor még VHS lejátszóról, rossz minőségű filmeket bogarászva, most meg ugyanez HD minőségben, digitalizálva, tagelve, kereshetően, azonnal elérhetően történik. Az analitika - és a sport tudományok minden más területe is, a sportorvosláson, rehabilitáción, fizikai felkészítésen át a mentális felkészülésig - folyamatosan fejlődik, és aki ezeknek az eredményeből többet képes használni, az előnybe kerül azzal szemben, aki nem használja.

De ... Bielsa ettől még sáros- És elég volt annyit csinálnia, hogy elhívta a házába a sajtót, bemutatta a konyhát, hogy nézzétek, van itt sokféle sajt, kenyér, sonka, sör, whisky, minden ami szem-szájnak ingere. Mit akadtok fönn azon, hogy a tíz féle sör közül az egyik márkáért nem fizettem? Anélkül is tele lenne az asztal. A sajtó meg beájult ettől, hogy jéééé, tényleg. Mintha ettől a lopás meg sem történt volna.

Engem ez elszomorít. A sport éppen azért sport és nem üzlet, mert a tiszta eszközökkel, fair play szellemében játszott, egyenlő feltételekkel vívott küzdelemről szól, ami nemesíti az embert. Legalábbis ezt hirdeti magáról, és mi ilyen értékeket társítunk hozzá. Ezért kötődünk a Fradihoz mint sportegyesülethez, és nem kötődünk a Mizo Tejhez mint üzleti vállalkozáshoz. Ha nincs ez a distinkció, akkor akár szurkolhatnánk a Mizo-nak is, hogy leverje a Parmalatot a piacon.

Szóval elszomorít. Nem is az, hogy Bielsa megpróbál infót csenni, hanem az ahogy erre a sajtó és a nyilvánosság reagál. Hogy ilyen könnyen a kezőből képes etetni őket. Ugyanúgy elszomorítóak az amcsi futball hasonló esetei. Ilyen-olyan gate, stb. A mai napig szégyenkezem amiatt, mert a Colts belekeveredett a deflategate ügybe. Nem akarom, hogy a csapatomnak ilyesmihez köze legyen. De az is elszomorít, amikor azt látom, hogy Pats szurkolók a Coltsot szidják az ügy miatt, mintha az egy black and white történet lett volna, amiben a Colts volt az ördög a Pats meg a megtámadott bárány. Teljesen megértem, ha valakinek hányingere van attól amit Grigson ... vagy Harbaugh ... vagy Goodell ... vagy tudja is a tököm ki indított el. De akkor tessék hányni a történet minden csúnya elemétől, attól is ami a Patshez kötődött. Mert a sztoriban bőven volt olyan is. Akkor elfogadom és tisztelem a morális viszonyulást a történethez. Ugyanez igaz a bounty gate-re is, stb. Valószínűleg sokkal több edző, sokkal töbször tűz ki az ellenfelek fejére "vérdíjat", mint aki lebukik. De ha egyszer valaki lebukik, akkor az lebukott. Akkor a "más is tolvaj" ne legyen már indok. Legalább a sportban ne. A bounty ügyet akkor se felejtsük el, ha ugyanaz az edző öt évvel később egy másik csapatnál - a saját csapatomnál, a Te csapatodnál, bárki csapatánál - esetleg sikeres. Különben a sport pontosan ugyanolyan lesz, mint a politika (sajnos sok tekintetben olyan is). Hogy nem szól másról, mint arról, hogy a másik bűne megbocsálthatatlan, a saját bűn meg sajnálatos, de a nagy cél érdekében széttárjuk a kezünket és azt mondjuk, hogy nincs jobb, ez van. Meg azt, hogy "dehát mindenki lop". Miközben éppen azért van ez, azért lop "mindenki", mert széttárjuk a kezünket a sajátjainkra.

Az angol média éppen így járt most. Elintézte magának, hogy ne legyen morális alapja a kritikára, ha a jövő héten egy másik futball edző bukna le azzal, hogy kémet küld titokban a másik csapat edzésére. És ha ez így van, akkor mi értelme a Realnak, a Barca-nak, az Arsenalnak? A Fradinak? Akkor szurkolhatunk az Apple-nek is a Microsoft vagy a Google ellen. Ehhez nem kell sport...

(Bocsánat a kifakadásért. Engem ezek a dolgok nagyon zavarnak a sportban. Meg sporton kívül is, de az más tészta.)
peterk2005
Nem ő az első, és nem ő az egyetlen. Mondjuk Leeds drukkerként pont nem zavar 😊

"...a 2011 Telegraph interview with Andre Villas-Boas resurfaced, during which he admitted that while working under Chelsea manager Jose Mourinho he would "travel to training grounds, often incognito" to secretly watch opposition in training to illicit further information."
Lampardnak nyilván sejtelme sem volt a dologról 😁

Amúgy pl az ellenfél heccelése (trash talk) sem szép dolog, de nem is tiltják a szabályok, így sokan csinálják. Benne van a pakliban.
warr_b
Nálam az belefér, ha a nézőtérről, élőben megnézed az ellenfelet edzésen. Jegyzetelsz, megfigyelsz. Válogatott meccseken (soccer, kosár) nyíltan csinálják meg nyitott gyakorláson.

A videózás már átlépi az én határvonalam, mert ott részleteiben kielemezheted a felállásokat, reagálást a váratlan helyzetekre, visszanézheted milliószor stb. Hosszútávú, jogosulatlan előnyt ad. Nem is biztos, hogy adott csapat előveszi adott / következő meccsen az edzésen gyakoroltakat, de mondjuk egy playoffban döntő lehet , ha ismerős a játékszituáció.
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 27 891 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dande
Nekem meg az a fura, hogy ilyen egyszerűen képes volt a maga oldalára állítani és a kezéből etetni a komplett angol sajtót. Az analitika régóta része a sportnak. Nem csak a futballnak, de mindenféle sportnak. Szécsi Tamás bácsi is tengernyi adatot összegyűjtve, elemezve készítette már fel Darnyi Tamást, és már ő is filmeket nézett az ellenfelek úszását elemezve. Csak akkor még VHS lejátszóról, rossz minőségű filmeket bogarászva, most meg ugyanez HD minőségben, digitalizálva, tagelve, kereshetően, azonnal elérhetően történik. Az analitika - és a sport tudományok minden más területe is, a sportorvosláson, rehabilitáción, fizikai felkészítésen át a mentális felkészülésig - folyamatosan fejlődik, és aki ezeknek az eredményeből többet képes használni, az előnybe kerül azzal szemben, aki nem használja.

De ... Bielsa ettől még sáros- És elég volt annyit csinálnia, hogy elhívta a házába a sajtót, bemutatta a konyhát, hogy nézzétek, van itt sokféle sajt, kenyér, sonka, sör, whisky, minden ami szem-szájnak ingere. Mit akadtok fönn azon, hogy a tíz féle sör közül az egyik márkáért nem fizettem? Anélkül is tele lenne az asztal. A sajtó meg beájult ettől, hogy jéééé, tényleg. Mintha ettől a lopás meg sem történt volna.

Engem ez elszomorít. A sport éppen azért sport és nem üzlet, mert a tiszta eszközökkel, fair play szellemében játszott, egyenlő feltételekkel vívott küzdelemről szól, ami nemesíti az embert. Legalábbis ezt hirdeti magáról, és mi ilyen értékeket társítunk hozzá. Ezért kötődünk a Fradihoz mint sportegyesülethez, és nem kötődünk a Mizo Tejhez mint üzleti vállalkozáshoz. Ha nincs ez a distinkció, akkor akár szurkolhatnánk a Mizo-nak is, hogy leverje a Parmalatot a piacon.

Szóval elszomorít. Nem is az, hogy Bielsa megpróbál infót csenni, hanem az ahogy erre a sajtó és a nyilvánosság reagál. Hogy ilyen könnyen a kezőből képes etetni őket. Ugyanúgy elszomorítóak az amcsi futball hasonló esetei. Ilyen-olyan gate, stb. A mai napig szégyenkezem amiatt, mert a Colts belekeveredett a deflategate ügybe. Nem akarom, hogy a csapatomnak ilyesmihez köze legyen. De az is elszomorít, amikor azt látom, hogy Pats szurkolók a Coltsot szidják az ügy miatt, mintha az egy black and white történet lett volna, amiben a Colts volt az ördög a Pats meg a megtámadott bárány. Teljesen megértem, ha valakinek hányingere van attól amit Grigson ... vagy Harbaugh ... vagy Goodell ... vagy tudja is a tököm ki indított el. De akkor tessék hányni a történet minden csúnya elemétől, attól is ami a Patshez kötődött. Mert a sztoriban bőven volt olyan is. Akkor elfogadom és tisztelem a morális viszonyulást a történethez. Ugyanez igaz a bounty gate-re is, stb. Valószínűleg sokkal több edző, sokkal töbször tűz ki az ellenfelek fejére "vérdíjat", mint aki lebukik. De ha egyszer valaki lebukik, akkor az lebukott. Akkor a "más is tolvaj" ne legyen már indok. Legalább a sportban ne. A bounty ügyet akkor se felejtsük el, ha ugyanaz az edző öt évvel később egy másik csapatnál - a saját csapatomnál, a Te csapatodnál, bárki csapatánál - esetleg sikeres. Különben a sport pontosan ugyanolyan lesz, mint a politika (sajnos sok tekintetben olyan is). Hogy nem szól másról, mint arról, hogy a másik bűne megbocsálthatatlan, a saját bűn meg sajnálatos, de a nagy cél érdekében széttárjuk a kezünket és azt mondjuk, hogy nincs jobb, ez van. Meg azt, hogy "dehát mindenki lop". Miközben éppen azért van ez, azért lop "mindenki", mert széttárjuk a kezünket a sajátjainkra.

Az angol média éppen így járt most. Elintézte magának, hogy ne legyen morális alapja a kritikára, ha a jövő héten egy másik futball edző bukna le azzal, hogy kémet küld titokban a másik csapat edzésére. És ha ez így van, akkor mi értelme a Realnak, a Barca-nak, az Arsenalnak? A Fradinak? Akkor szurkolhatunk az Apple-nek is a Microsoft vagy a Google ellen. Ehhez nem kell sport...

(Bocsánat a kifakadásért. Engem ezek a dolgok nagyon zavarnak a sportban. Meg sporton kívül is, de az más tészta.)
peterk2005
Nem ő az első, és nem ő az egyetlen. Mondjuk Leeds drukkerként pont nem zavar 😊

"...a 2011 Telegraph interview with Andre Villas-Boas resurfaced, during which he admitted that while working under Chelsea manager Jose Mourinho he would "travel to training grounds, often incognito" to secretly watch opposition in training to illicit further information."
Lampardnak nyilván sejtelme sem volt a dologról 😁

Amúgy pl az ellenfél heccelése (trash talk) sem szép dolog, de nem is tiltják a szabályok, így sokan csinálják. Benne van a pakliban.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 20 206
látszik hogy még mennyire a XX.század gyermekei az edzők.
Egy új generációs edző simán vesz egy drónt mondjuk az Ali Babán, és fentről több szögből élőben nézi az edzést, nem mezei hallomásra hagyatkozik. majd...
több mint 6 éve
dande

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként én minden rosszindulat nélkül hoztam ezt elő inkább érdekességként. Így is fogadjátok 😉

Azon kevesek közé tartozom az oldalon a nem Pats fanok közül, akinek egyébként kevés baja van a Patssel 😛
több mint 6 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Egyébként én a "spygate" részére gondoltam s aztán ahogy ezt kezelte 😛
dande
Tök jó ez a kereső. Én azt gondoltam, hogy a spygate kifejezés gyakrabban hangzik el ezen a fórumon, de most látom, hogy több mint egy év után elevenítetted fel a témát 😀
Épp ideje volt!

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként én a "spygate" részére gondoltam s aztán ahogy ezt kezelte 😛
több mint 6 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481

dande
Nekem igazabol az a fura h ezen a munkamodszeren meglepodnek.

Mit hittek, h keszul fel egy csapat egy meccsre?

Amugy attol fuggetlenul h BB folyamatosan kutyazza azokat akik a statisztikara epitenek, pont omaga az aki szetelemzi az osszes mecxset, tendenciakat kerestet, adatbazisokat epitett, stb.

Ernie Adamsrol se tudja senki mit csinal ott, sot mar '16-17-ben(?) felvettek vmi nagyon tehetseges adatguru gyereket akirol szinten csak talalgatnak h mit csinal, raadasul ugy elrejtettek a szervezeti strukturaban h eszre se venni.
Solymi
Minek rejtegetni? Lassan tobb csapatnal van kulon football analytics team, mint amennyinel nincs. 21. szazad, mar 1-1 drive kozott is tudni kell reagalni az ellenfelekre, nem hogy a felidoben. Foleg a mai vilagban, amikor mindenfele BI szoftverrel lehet elemezni teranyi adatokat.

Ugyan az, mint 10 evvel ezelott volt a PFF eseteben, eleinte par csapat kacsingatott fele, vegul mind a 32 elt es el vele.
Borbinho
Pl az SAP-nak elég menő megoldásai vannak ilyen téren. Nyilván a német kötődés miatt a soccer az elsődleges, de nagyon jó statokat csinálnak NBA-ben és NHL-ben is. Gondolom előbb-utóbb valamelyik NFL csapat is előfizet. 😊

www.youtube.com/watch?v=hFHFDdeGblA
 www.youtube.com/watch?v=fqQGXGkK_tw

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

dande

Amugy attol fuggetlenul h BB folyamatosan kutyazza azokat akik a statisztikara epitenek, pont omaga az aki szetelemzi az osszes mecxset, tendenciakat kerestet, adatbazisokat epitett, stb.

Ernie Adamsrol se tudja senki mit csinal ott, sot mar '16-17-ben(?) felvettek vmi nagyon tehetseges adatguru gyereket akirol szinten csak talalgatnak h mit csinal, raadasul ugy elrejtettek a szervezeti strukturaban h eszre se venni.
Solymi
Minek rejtegetni? Lassan tobb csapatnal van kulon football analytics team, mint amennyinel nincs. 21. szazad, mar 1-1 drive kozott is tudni kell reagalni az ellenfelekre, nem hogy a felidoben. Foleg a mai vilagban, amikor mindenfele BI szoftverrel lehet elemezni teranyi adatokat.

Ugyan az, mint 10 evvel ezelott volt a PFF eseteben, eleinte par csapat kacsingatott fele, vegul mind a 32 elt es el vele.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 877

dande

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 110 — Vikings fan

dande
Csak mert eltanulta a kémkedést és a buta angoloknak tudja okosan tálalni? 😀
több mint 6 éve