NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Shawn84
8 527
Ebben a kérdésben már semmiképpen nem vagyok illetékes, nem értek annyira hozzá sajnos, csak az elkészült alap formálásában veszek részt.Ezt értem, a kérdés arra vonatkozott, hogy mint fejlesztést eladnátok e, hogy az FK-nak is ilyen fasza fóruma legyen, ne ez a mostani fos, vagy a ti fórumfejlesztésetek az csak nektek szól, és egyfajta "nemadom, rohadj meg, buzi FK" attitűd miatt ha a bowl.hu kiürül, akkor több ezren, akik nem vagyunk az FD elitklub része nézhetjük, olvashatjuk, használhatjuk az FK őskori, Euklidész által fejlesztett fórumát, vagy van lehetősége az FK/bowl.hu szerkesztők kombónak is megvenni a tieteket?Nem az üzleti alap a cél, hála istennek, anyagi szempontok nem játszanak közre a dologban. Ha azon múlna tárgyaltunk volna már a dologról, de szilárd anyagi helyzet van az FD háta mögött. Talán azt mondhatom, hogy FK szintű, vagy inkább magasabb.Persze ezt látatlanban nehéz megmondani.Gondoltam, google ne csak az én barátom legyen. 😉Itt van mindkettő:Te Sobri A First Downos nem véletlenül nem lett még megosztva. Van még vele munka egy pici, nem sok, de a maradék hibák nélkül gondoltuk megmutatni.
forum.first-down.hu
fuzovelkifele.com/forum/
Sobri Jóska
Shawn84
De nem kell mentegetőzni, elég pöpecül néz ki már most is.
Még úgy is szép, letisztult, majdnem olyan pofás, mint a bowl.hu, hogy csak két hét alatt készült gyorsfejlesztve, nem éveken keresztül, apránként.
Egy kérdés: Maximálisan akceptálva, hogy az FK titeket nem érdekel, oda tuti nem mentek, ha úgy alakul, és nem sikerül valami normálisan kinéző és működő fórumot összeeszkábálniuk az FK-n, akkor eladjátok nekik ezt az FD-s motort? Persze üzleti alapon, nem barátilag?
Azt, hogy "bementek alájuk" csak úgy, én is nonszensznek érzem, hiszen eleve az a létezésetek alapja, hogy oda nem mentek, ez számomra evidens.
De mivel szerintem fasza kis fórum lesz nálatok, még ha csak egy kisebbségnek is alkottátok, arra nyitottak vagytok, hogy piaci alapon az FK fóruma is ilyen kinézetű legyen?
Vagy az "elitheztartozás" és a "nekünk van, nektek nincs, bebebe" érzése fontosabb, mi morlockok pedig szenvedjünk a késő 90-es éveket idéző fullgagyi fórummal?
(Persze nem ismerem az FD és a fórumotok pontos tulajdoni viszonyait, így lehet nem te vagy az illetékes, majd válaszol akinek kell. 😊 )
Sobri Jóska
Shawn84
(Vagyis kinézetre az FK és az FD fóruma ugyanolyan lenne.)
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Szerintem senki nem jár úgy ebédelni, hogy a levest és a desszertet az egyik étteremben kéri ki, a főételt meg egy másikban.Tegnap nekem is eldurrant az agyam, de MINDENKI közös és jó megoldást akar! Bár tényleg rohadt jó volt ez a fórum, de ezt el kell hagyni! Az FR-es fórum lesz sanszosan a jó megoldás, oda jöhet MINDENKI! Az FK ha úgy látja, hogy az a motor jobb, akkor törli a sajátját és a cikkeknek lesz az fk, fórumra az fr. Kitartás, őszre minden kiderül!Nem akartam hozzászólni a témához, mert nem látok/láttam bele a dolgok hátterébe, de egy valami nagyon b@ssza a szememet. Mindenki úgy viszonyul a témához, mint ha törvényileg lenne megtiltva, hogy egy ember több fórumra is regeljen, ne adj isten fórumozzon is több helyen EGYSZERRE!!! Miért ne kínálhatnál alternatívát, hogy aztán a közösség döntsön? Nekem nincs semmi bajom sem az FK sem a Bowl részéről senkivel sem, és még a fúzió is logikusnak tűnik, de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?szerintem ez nem ellenségeskedés, személy szerint nekem egyik oldallal sincs semmi bajom, de a f.szom se fog 3 oldalra regelni, hogy ne maradjon le semmiről. Szeretem ha valahol ott van minden egy helyen, de ezzel az lesz a vége, hogy egyik fórumra se fogok írogatni.
Farky
És szerintem lesznek még így egy páran. Sajnos. Kár, mert lassan 12 éve tagja vagyok ennek a közösségnek, és nagyon megkedveltem, de nem vagyok időmilliomos, hogy egyszerre 3 helyre írogassak.
eaglesmcnabb
NB2
több mint 6 éve
Ezt értem, a kérdés arra vonatkozott, hogy mint fejlesztést eladnátok e, hogy az FK-nak is ilyen fasza fóruma legyen, ne ez a mostani fos, vagy a ti fórumfejlesztésetek az csak nektek szól, és egyfajta "nemadom, rohadj meg, buzi FK" attitűd miatt ha a bowl.hu kiürül, akkor több ezren, akik nem vagyunk az FD elitklub része nézhetjük, olvashatjuk, használhatjuk az FK őskori, Euklidész által fejlesztett fórumát, vagy van lehetősége az FK/bowl.hu szerkesztők kombónak is megvenni a tieteket?Nem az üzleti alap a cél, hála istennek, anyagi szempontok nem játszanak közre a dologban. Ha azon múlna tárgyaltunk volna már a dologról, de szilárd anyagi helyzet van az FD háta mögött. Talán azt mondhatom, hogy FK szintű, vagy inkább magasabb.Persze ezt látatlanban nehéz megmondani.Gondoltam, google ne csak az én barátom legyen. 😉Itt van mindkettő:Te Sobri A First Downos nem véletlenül nem lett még megosztva. Van még vele munka egy pici, nem sok, de a maradék hibák nélkül gondoltuk megmutatni.
forum.first-down.hu
fuzovelkifele.com/forum/
Sobri Jóska
Shawn84
Még úgy is szép, letisztult, majdnem olyan pofás, mint a bowl.hu, hogy csak két hét alatt készült gyorsfejlesztve, nem éveken keresztül, apránként.
Egy kérdés: Maximálisan akceptálva, hogy az FK titeket nem érdekel, oda tuti nem mentek, ha úgy alakul, és nem sikerül valami normálisan kinéző és működő fórumot összeeszkábálniuk az FK-n, akkor eladjátok nekik ezt az FD-s motort? Persze üzleti alapon, nem barátilag?
Azt, hogy "bementek alájuk" csak úgy, én is nonszensznek érzem, hiszen eleve az a létezésetek alapja, hogy oda nem mentek, ez számomra evidens.
De mivel szerintem fasza kis fórum lesz nálatok, még ha csak egy kisebbségnek is alkottátok, arra nyitottak vagytok, hogy piaci alapon az FK fóruma is ilyen kinézetű legyen?
Vagy az "elitheztartozás" és a "nekünk van, nektek nincs, bebebe" érzése fontosabb, mi morlockok pedig szenvedjünk a késő 90-es éveket idéző fullgagyi fórummal?
(Persze nem ismerem az FD és a fórumotok pontos tulajdoni viszonyait, így lehet nem te vagy az illetékes, majd válaszol akinek kell. 😊 )
Sobri Jóska
Shawn84
(Vagyis kinézetre az FK és az FD fóruma ugyanolyan lenne.)
több mint 6 éve
Tegnap nekem is eldurrant az agyam, de MINDENKI közös és jó megoldást akar! Bár tényleg rohadt jó volt ez a fórum, de ezt el kell hagyni! Az FR-es fórum lesz sanszosan a jó megoldás, oda jöhet MINDENKI! Az FK ha úgy látja, hogy az a motor jobb, akkor törli a sajátját és a cikkeknek lesz az fk, fórumra az fr. Kitartás, őszre minden kiderül!Nem akartam hozzászólni a témához, mert nem látok/láttam bele a dolgok hátterébe, de egy valami nagyon b@ssza a szememet. Mindenki úgy viszonyul a témához, mint ha törvényileg lenne megtiltva, hogy egy ember több fórumra is regeljen, ne adj isten fórumozzon is több helyen EGYSZERRE!!! Miért ne kínálhatnál alternatívát, hogy aztán a közösség döntsön? Nekem nincs semmi bajom sem az FK sem a Bowl részéről senkivel sem, és még a fúzió is logikusnak tűnik, de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?szerintem ez nem ellenségeskedés, személy szerint nekem egyik oldallal sincs semmi bajom, de a f.szom se fog 3 oldalra regelni, hogy ne maradjon le semmiről. Szeretem ha valahol ott van minden egy helyen, de ezzel az lesz a vége, hogy egyik fórumra se fogok írogatni.
Farky
És szerintem lesznek még így egy páran. Sajnos. Kár, mert lassan 12 éve tagja vagyok ennek a közösségnek, és nagyon megkedveltem, de nem vagyok időmilliomos, hogy egyszerre 3 helyre írogassak.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Mikey
18 752
A dél-amerikai szappaoperák semmik ehhez képest. 😀Ami biztos, hogy ha véglegesen is egynél több fórum lesz, akkor én addig a percig voltam fórumot olvasó és pláne fórumra író user.
több mint 6 éve
Gondoltam, google ne csak az én barátom legyen. 😉Itt van mindkettő:Te Sobri A First Downos nem véletlenül nem lett még megosztva. Van még vele munka egy pici, nem sok, de a maradék hibák nélkül gondoltuk megmutatni.
forum.first-down.hu
fuzovelkifele.com/forum/
Sobri Jóska
Shawn84
több mint 6 éve
Nem akartam hozzászólni a témához, mert nem látok/láttam bele a dolgok hátterébe, de egy valami nagyon b@ssza a szememet. Mindenki úgy viszonyul a témához, mint ha törvényileg lenne megtiltva, hogy egy ember több fórumra is regeljen, ne adj isten fórumozzon is több helyen EGYSZERRE!!! Miért ne kínálhatnál alternatívát, hogy aztán a közösség döntsön? Nekem nincs semmi bajom sem az FK sem a Bowl részéről senkivel sem, és még a fúzió is logikusnak tűnik, de ha valaki előáll egy másik ötlettel a helyzet megoldásával/javításával kapcsolatban azt miért kell egyből ellenségnek tekinteni?szerintem ez nem ellenségeskedés, személy szerint nekem egyik oldallal sincs semmi bajom, de a f.szom se fog 3 oldalra regelni, hogy ne maradjon le semmiről. Szeretem ha valahol ott van minden egy helyen, de ezzel az lesz a vége, hogy egyik fórumra se fogok írogatni.
Farky
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
braxa88
12 534
ezt értem. nekem is küldött anno baggio pm-t az ügybenEz a first-down oldal ez mi? ezen lesznek cikkek vagy bármi? vagy cseberbőlvederbe. És csak valentinx kijátszása történt meg, semmi más.Röviden, tömören:
braxa88
- Baggio úgy gondolta, hogy tovább kell lépni a honlap, a fórum és a közösség érdekében, mivel ezen a felületen a fejlesztések nem tőlünk függnek, nem valósulnak meg.
- Ezt követően felvette a kapcsolatot a fk-vel, hogy az ő rendezett hátterükkel kéne létrehozni egy új fórumot az ő honlapjuk alatt, mivel ebben látta az előrelépés lehetőségét.
- Erről egyeztetett a szerkesztőkkel, továbbá több törzsfórumozóval is
- Ezt követően lett létrehozva az a fórum
- Aki úgy gondolták, hogy az nem megfelelő formátum, vagy nem megfelelő a partner, egy másik fórumot hoztak létre, az fd honlapjának égisze alatt.
- Így most van három fórum, itt tartunk most. A fk-n a bowl.hus szerkesztők terveznek tartalmat kreálni. Az fd-ről fingom sincs. A bowl.hu jőövője meg valentinx-en múlik, hogy mit akar vele kezdeni. Én ennyit tudok.
gabokocka
szerintem ez van:
-FK előrelépés, életbenmaradás, új arcok belépése, közösség bővítése, FK-n bowl.hu-s cikkek is.
-first-down vagy mi és bowl.hu lassú elsorvadás.
Amit nem értek, hogy a FKn szar a fórum, de nincs olyan ember aki megtudná csinálni szépre, használhatóra? katonadaniék keresik a hozzáértő embereket, erre az a megoldás hogy valakik máshol csinálnak egy "jobbat" (nem lett jobb). Akkor csak van hozzáértő ember...
Dühítő.
több mint 6 éve
Ez a first-down oldal ez mi? ezen lesznek cikkek vagy bármi? vagy cseberbőlvederbe. És csak valentinx kijátszása történt meg, semmi más.Röviden, tömören:
braxa88
- Baggio úgy gondolta, hogy tovább kell lépni a honlap, a fórum és a közösség érdekében, mivel ezen a felületen a fejlesztések nem tőlünk függnek, nem valósulnak meg.
- Ezt követően felvette a kapcsolatot a fk-vel, hogy az ő rendezett hátterükkel kéne létrehozni egy új fórumot az ő honlapjuk alatt, mivel ebben látta az előrelépés lehetőségét.
- Erről egyeztetett a szerkesztőkkel, továbbá több törzsfórumozóval is
- Ezt követően lett létrehozva az a fórum
- Aki úgy gondolták, hogy az nem megfelelő formátum, vagy nem megfelelő a partner, egy másik fórumot hoztak létre, az fd honlapjának égisze alatt.
- Így most van három fórum, itt tartunk most. A fk-n a bowl.hus szerkesztők terveznek tartalmat kreálni. Az fd-ről fingom sincs. A bowl.hu jövője meg valentinx-en múlik, hogy mit akar vele kezdeni. Én ennyit tudok.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Ez a first-down oldal ez mi? ezen lesznek cikkek vagy bármi? vagy cseberbőlvederbe. És csak valentinx kijátszása történt meg, semmi más.ez a first-down ez mi az isten? és minek rá még egy fórum?Nem szarunk rá, de ha úgy látjuk, hogy belátható időn belül nem tudunk még az fd-snél se jobb fórumot megvalósítani, úgy tényleg törölni fogjuk az fk-sat a szétaprozódás megállításának érdekében
hihetetlen már ez a variálás. ott a fórum az FKn minek kell összvissza baszakodni.
FK helyében már szarnék az egészben és törölném a fórumot, mondván döntsétek már el hülye bowl.husok mit akartok...
braxa88
r.baggio
több mint 6 éve
ez a first-down ez mi az isten? és minek rá még egy fórum?Nem szarunk rá, de ha úgy látjuk, hogy belátható időn belül nem tudunk még az fd-snél se jobb fórumot megvalósítani, úgy tényleg törölni fogjuk az fk-sat a szétaprozódás megállításának érdekében
hihetetlen már ez a variálás. ott a fórum az FKn minek kell összvissza baszakodni.
FK helyében már szarnék az egészben és törölném a fórumot, mondván döntsétek már el hülye bowl.husok mit akartok...
braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ez a first-down ez mi az isten? és minek rá még egy fórum?Az FD fórum nem nyilvánosnak indult, csak akkora lett az érdeklődés iránta, amikor kiszivárgott, hogy azzá teszik a srácok! Megjegyezném biztos nem véletlen a nagy érdeklődés és részemről örülök neki/nekik!
braxa88
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
ez a first-down ez mi az isten? és minek rá még egy fórum?Azért, hogy akiknek kedvük van megvitathassák az élet kisebb-nagyobb dolgait. Ennyi, nem kell bele többet látni. Tesztüzemben fut...
braxa88
több mint 6 éve
braxa88
12 534
ez a first-down ez mi az isten? és minek rá még egy fórum? hihetetlen már ez a variálás. ott a fórum az FKn minek kell összvissza baszakodni.
több mint 6 éve
Remélem az egész bagázs végül egy helyen lesz és hamarosan...Én még pár évig nem kerülnék a föld alá 😊
Chargers LT
több mint 6 éve
😀😀😀Itt van mindkettő:Te Sobri A First Downos nem véletlenül nem lett még megosztva. Van még vele munka egy pici, nem sok, de a maradék hibák nélkül gondoltuk megmutatni.
forum.first-down.hu
fuzovelkifele.com/forum/
Sobri Jóska
Shawn84
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Shawn84
8 527
Itt van mindkettő:Te Sobri A First Downos nem véletlenül nem lett még megosztva. Van még vele munka egy pici, nem sok, de a maradék hibák nélkül gondoltuk megmutatni.
forum.first-down.hu
fuzovelkifele.com/forum/
Sobri Jóska
több mint 6 éve
ozibozi
17 170
akkor itt most a tartalomról, és a formáról van szó? mert azt már megválaszolták a 80-as években.
Tartalomhoz a forma, Amfora...
RIP SAS ISTVÁN
több mint 6 éve
Remélem az egész bagázs végül egy helyen lesz és hamarosan...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 561
ugy ertem h mi a webcime..hogyan talalom meg😀mi az a FD forum?milyen oldal az?nincs kedvem oldalakat visszaolvasniNézz rá, aztán döntsd el!
ZoliMP
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
mi az a FD forum?milyen oldal az?nincs kedvem oldalakat visszaolvasniNézz rá, aztán döntsd el!
ZoliMP
több mint 6 éve
mi az a FD forum?milyen oldal az?nincs kedvem oldalakat visszaolvasniO szar
ZoliMP
O szuper
O szakadárok
O megmentők
Ha a jó helyre klikkelsz, megszólalnak a fanfárok.
több mint 6 éve
😀Ezen logika mentén Helmut 3 napja a tantrikus szexmennyországból írogat nekünk, konstans dugások közepette. 😉Komolyan mondom szánalmas ami itt kialakult, nyugodtan mindenki magára veheti...címeres balfaszkodás megy. Igazából most kéne békülősen egy kiadósat dugni, és holnaptól megnyugodva folytatni itt a fórumozást.
EGY KURVA FÓRUMKÖLTÖZÉSBŐL ennyi problémát generálni
és akkor egyesek csodálkoznak, hogy pl a "politikai elit" mennyire diszfunkcionálisan tud viselkedni, hát jó reggelt!
lassan már csak az ügynöklista hiányzik innen és eléritek az "elit" szintjét, gratulálok
ZERO_L
Amadeus
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=jicVtHRUu5A
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 561
mi az a FD forum?milyen oldal az?nincs kedvem oldalakat visszaolvasni