NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 464 — Слава Україні! Героям слава!
én vasárnap 7-kor a New Yorknak szurkolok majd, tessék, vállalom.
Höri
Vagy a Cincy-Cleveland meccsen az ohiói csapatnak. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én vasárnap 7-kor a New Yorknak szurkolok majd, tessék, vállalom.

több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Nekem tetszett Sörmen játéka, örülnék, ha ez lenne az etalon, nem pedig az, hogy ha a WR nem tudja elkapni a labdát, már kéri is a zászlót..... Csak amikre ((főleg DPI) manapság zászlót dobnak,az a röhejes és teljesen következetlenek a bíró sporttársak.

Shermanre visszatérve, szerintem oda-vissza ment a kézhasználat, nem volt az annyira durva. Iványi viszont vagy a Pitt-et szereti vagy a Seattle-t utálja nagyon, mert végigsírta a meccset. Gáz volt.....
csi77
ha jól emlékszem ő nem a zászlóért sírt, hanem, hogy más pályán más védők ellen ezt vígan bedobálják a zebrák, szal a következetességgel és a zebrák Sherman iránti vonzalmával volt baja.
Pari
Azért végig érződött a kommentjeiből, hogy mennyire sajnálja, hogy nem a Steelers vezet, legalább is én így éreztem. Egyébként Höri és érdekes módon Gyula kivételével mindenkinél érzek elfogultságot a meccseken. Sanyinál minden meccsen lehetett eddig tudni, kinek drukkol éppen...

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
De példának lehetne mondani Sherman tegnapi ténykedését is ami már tényleg vérlázító volt, ha elnéznek 1-et vagy max 2-őt azt mondom hogy vakok de 4-5-t durva holdingot meg DPI-t egy játékosra nézve úgy hogy kegyetlen látványosan is csinálja ráadásul? Ezt már azért nem veszi be a gyomrom, és ezt nem lehet szimplán elintézni azzal hogy ez beletartozik a bírók ténykedésébe mert hogy pontosan nem a hibahatáron belül van hanem durván kívül.
davemayer
Nekem tetszett Sörmen játéka, örülnék, ha ez lenne az etalon, nem pedig az, hogy ha a WR nem tudja elkapni a labdát, már kéri is a zászlót..... Csak amikre ((főleg DPI) manapság zászlót dobnak,az a röhejes és teljesen következetlenek a bíró sporttársak.

Shermanre visszatérve, szerintem oda-vissza ment a kézhasználat, nem volt az annyira durva. Iványi viszont vagy a Pitt-et szereti vagy a Seattle-t utálja nagyon, mert végigsírta a meccset. Gáz volt.....
csi77
nekem nem egy play-jel volt bajom, hanem az egész estés produkciójával, azzal hogy állandóan előbb érkezett rendre és hogy neki olyan kontaktokat sem fújtak be amit most már (sajnos teszem hozzá mert én is a keményebb játék híve vagyok de ugyanakkor annak is hogy mindenkit egy kalap alá vegyenek) szinte mindig flaggel jutalmaznak. Az volt az érzésem hogy azért nem dobnak rá mert ő csinálta,nem azért mert szabályos volt és ez a baj.
davemayer
Meg is leptél volna, ha nem a keményebb játékot szereted Bears fan-ként... )
Alapvetően egyetértek veled, ha neki engedik, akkor mindenkinek kellene, az jobban tetszene.
Brown valóban nem rinyált állandóan zászlóért, ez szimpi volt..

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 770 — "Grammar maci"
De példának lehetne mondani Sherman tegnapi ténykedését is ami már tényleg vérlázító volt, ha elnéznek 1-et vagy max 2-őt azt mondom hogy vakok de 4-5-t durva holdingot meg DPI-t egy játékosra nézve úgy hogy kegyetlen látványosan is csinálja ráadásul? Ezt már azért nem veszi be a gyomrom, és ezt nem lehet szimplán elintézni azzal hogy ez beletartozik a bírók ténykedésébe mert hogy pontosan nem a hibahatáron belül van hanem durván kívül.
davemayer

csi77
nekem nem egy play-jel volt bajom, hanem az egész estés produkciójával, azzal hogy állandóan előbb érkezett rendre és hogy neki olyan kontaktokat sem fújtak be amit most már (sajnos teszem hozzá mert én is a keményebb játék híve vagyok de ugyanakkor annak is hogy mindenkit egy kalap alá vegyenek) szinte mindig flaggel jutalmaznak. Az volt az érzésem hogy azért nem dobnak rá mert ő csinálta,nem azért mert szabályos volt és ez a baj.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!

csi77
ha jól emlékszem ő nem a zászlóért sírt, hanem, hogy más pályán más védők ellen ezt vígan bedobálják a zebrák, szal a következetességgel és a zebrák Sherman iránti vonzalmával volt baja.
több mint 8 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Roger Goodell forms new committee to address NFL’s catch rule
 www.washingtonpost.com/news/sports/wp/2015/12/02/roger-goodell-forms-new-committee-to-address-nfls-catch-rule-instructs-competition-committee-to-ensure-officiating-improves/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Nekem a holdingokkal kapcsolatban az az érzésem már hogy olyan lett mint a vízilabdában a konktra... Egyébként nagyon szívesen megkérdezném tőlük hogy tűzzel vassal küzdenek a facemask meg a fejre érkező tackle-k ellen de azt a szabálytalanságot amit kb állandóan csinálnak a játékosok azt miért nem akarják visszaszorítani? Mert igenis nagyon idegesítő amikor te aki a fotelban ülsz akkora holdingot látsz, olyan látványosat hogy az élőképen is kamerán keresztül azonnal látszik akkor arra miért is nem dobnak? Mert nem hiszem el hogy nem látják, és itt jön be az ami igazán szomorú, az hogy valamit látnak és mégsem fújnak be. Ezek nagyon fontos hívások mert nem egyszer a kiosztott büntetés dönt az adott drive eredményességéről. Amit egyáltalán nem értek az az hogy olyan apró dolgokon képesek szőrözni és olyan dolgokat is belelátnak bizonyos helyzetekbe ami egyszerűen röhejes de azt ami tényleg a teljes közönségnek teljesen egyértelmű azt hogy nem büntetik? Ilyenkor mindig próbálom elhinni hogy véletlenül alakul így de például tegnap főleg a vége felé nagyon úgy éreztem hogy segítik azt hogy feljöjjön a Denver. Persze, az egész egy fumble-val kezdődött de utána olyan hátszelet kapott a hazai csapat ami szerintem megengedhetetlen bármelyik csapat részére történjen is.

davemayer

csi77
nyílván egyetértek 😊
de Brownnak is respect mert nem sírta végig a meccset zászlóért.
több mint 8 éve
Nekem a holdingokkal kapcsolatban az az érzésem már hogy olyan lett mint a vízilabdában a konktra... Egyébként nagyon szívesen megkérdezném tőlük hogy tűzzel vassal küzdenek a facemask meg a fejre érkező tackle-k ellen de azt a szabálytalanságot amit kb állandóan csinálnak a játékosok azt miért nem akarják visszaszorítani? Mert igenis nagyon idegesítő amikor te aki a fotelban ülsz akkora holdingot látsz, olyan látványosat hogy az élőképen is kamerán keresztül azonnal látszik akkor arra miért is nem dobnak? Mert nem hiszem el hogy nem látják, és itt jön be az ami igazán szomorú, az hogy valamit látnak és mégsem fújnak be. Ezek nagyon fontos hívások mert nem egyszer a kiosztott büntetés dönt az adott drive eredményességéről. Amit egyáltalán nem értek az az hogy olyan apró dolgokon képesek szőrözni és olyan dolgokat is belelátnak bizonyos helyzetekbe ami egyszerűen röhejes de azt ami tényleg a teljes közönségnek teljesen egyértelmű azt hogy nem büntetik? Ilyenkor mindig próbálom elhinni hogy véletlenül alakul így de például tegnap főleg a vége felé nagyon úgy éreztem hogy segítik azt hogy feljöjjön a Denver. Persze, az egész egy fumble-val kezdődött de utána olyan hátszelet kapott a hazai csapat ami szerintem megengedhetetlen bármelyik csapat részére történjen is.

davemayer

Hajrá Bad Bones!
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
amugy ez nagyobb DPI mint Shermané Brown ellen. (bár Shermané nem volt az, ez meg igen)
braxa88
Hmm, nekem ez nem tűnik DPI-nek.... (Itt is van a szubjektív elem. 😊 Mondjuk én nem vagyok bíró, nálam nem gond. 😊 )

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Albert BreerHitelesített felhasználó ‏@AlbertBreer
Club executives and cap managers given projection for 2016 salary cap today: $147 million-$153 million.
Beki
Előző évben mennyi is volt az ugrás? Emlékeim szerint elég jelentős, de konkrét számokra már nem emlékszem. Ahhoz képest ez a pár millió emelkedés nem tűnik olyan soknak. A jövő évi Suh szomorkodhat. 😀
peterk2005
~10 millió (az elmúlt 2 évben egyaránt). Ez a mostani 4-10 millióra prognosztizált.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
amugy ez nagyobb DPI mint Shermané Brown ellen. (bár Shermané nem volt az, ez meg igen)
több mint 8 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Club executives and cap managers given projection for 2016 salary cap today: $147 million-$153 million.
Beki
Előző évben mennyi is volt az ugrás? Emlékeim szerint elég jelentős, de konkrét számokra már nem emlékszem. Ahhoz képest ez a pár millió emelkedés nem tűnik olyan soknak. A jövő évi Suh szomorkodhat. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
Ezzel kapcsolatban több mókás dolog is van:
1) Tomlin szerint agyrázkódása volt Big Bennek, ezt nyilatkozta most nemrég.
2) Ez nem baj, csak Big Ben pedig úgy nyilatkozott néhány órával korábban, hogy nem volt agyrázkódása. WTF?

gabokocka
Azért ennek a megoldása nem ördöngősség:
Tomlinnak igaza volt, Bennek meg agyrázkódása, így Ben értelemszerűen tévedett.
Kérek nehezebb fejtörőt. 😉

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Klaci79
gabokocka
Klaci79
2) Ez nem baj, csak Big Ben pedig úgy nyilatkozott néhány órával korábban, hogy nem volt agyrázkódása. WTF?

Van minden meccsen egy manusz, aki nézi kinek lehet agyrázkódása, és ha ő úgy gondolja, akkor meg kell néznie a játékost egy független dokinak. Nálunk volt egy ilyen play, már nem emlékszem ki ellen, de Normannek le kellett mennie, majd egy play múlva jött vissza, miután megnézte a doki. Sztem a bíró fülére szólt az ember fentről.
gabokocka
Na ez valóban vicces volt. Tomlin nyilatkozatát láttam, nyilván az a komoly. Ben rádióinterjúját csak idézték, nem tudom, de lehet csak vicces akart lenni, hogy azt mondta migrénje van. Nyilván nem a sajtó nyilvánossága előtt fognak sort keríteni arra, hogy ezt kitárgyalják.
Viszont Ben játékán nem látszott akkor az agyrázkódás, később mondták, hogy azért nem próbáltuk meg a 4. kísérletet a RZ-ban. De ez megint a vagy igaz vagy nem kategória.
Az jogos egyébként, hogy egy független orvos állapítsa ezt meg, na de egy QB esetében azért az elég gáz, hogy ha úgy gondolja (lehet rosszul) akkor azonnal leparancsolhatják a pályáról. Mert egy CB-nél még ez valahogy elfogadhatóbb is, bár persze olyan se lehet, hogy egyikre ilyen, másikra olyan szabály legyen.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
Látom éppen a különböző bírói hibákról van szó, illetve arról, hogy mi az ami akár könnyedén visszanézhető lenne, de ugye mégse teszik. Biztos láttátok Timmons "vérlázító" szabálytalanságát, amikor Wilson-t kilökte a pályáról 15 yard büntetésért. Csak éppen a lökés pillanatában, még mindkét lába a vonalon belül volt, tehát nem lehetett a pályán kívül. Ergo nem érzem jogosnak a szabálytalanságot és a 15 yardos haladást. Egyből látható volt a felvételeken, hogy mi a szitu, de ugye nem visszanézhető, nem tehető semmissé az ítélet. Pedig elég egyszerű lenne...
Klaci79
Amúgy ebben a szituban az volt a vicces, hogy az oldalvonalon álló bíró egyből mutatta, hogy belül volt, nem is ő dobta a zászlót.
gabokocka
De akkor meg pláne nem értem, hogy most mi van...
Egy másik ügy, ami elég érdekes, ez az agyrázkódásos ügy. Az tuti, hogy nagyon fontos a játékosoknak és az NFL-nek is.
Most ugye vizsgálják, hogy ha Roethlisbergernek tényleg agyrázkódása volt, akkor miért tolta végig a drive-ot. Mint ugye a Keenum eset. Csak éppen azt nem értem, hogy ha ezentúl a QB kap egy ütést a fejére, akkor azonnal le kell mennie megcsinálni a teszteket? Akkor valaki majd kitalálja azt a taktikát, hogy lesz ami lesz 15 yard büntit megér, ha aztán a QB kiszáll a meccsből egy időre?
Valahogy kezd ez is átesni a ló túloldalára 😕
Klaci79

Van minden meccsen egy manusz, aki nézi kinek lehet agyrázkódása, és ha ő úgy gondolja, akkor meg kell néznie a játékost egy független dokinak. Nálunk volt egy ilyen play, már nem emlékszem ki ellen, de Normannek le kellett mennie, majd egy play múlva jött vissza, miután megnézte a doki. Sztem a bíró fülére szólt az ember fentről.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Látom éppen a különböző bírói hibákról van szó, illetve arról, hogy mi az ami akár könnyedén visszanézhető lenne, de ugye mégse teszik. Biztos láttátok Timmons "vérlázító" szabálytalanságát, amikor Wilson-t kilökte a pályáról 15 yard büntetésért. Csak éppen a lökés pillanatában, még mindkét lába a vonalon belül volt, tehát nem lehetett a pályán kívül. Ergo nem érzem jogosnak a szabálytalanságot és a 15 yardos haladást. Egyből látható volt a felvételeken, hogy mi a szitu, de ugye nem visszanézhető, nem tehető semmissé az ítélet. Pedig elég egyszerű lenne...
Klaci79
Amúgy ebben a szituban az volt a vicces, hogy az oldalvonalon álló bíró egyből mutatta, hogy belül volt, nem is ő dobta a zászlót.
gabokocka
De akkor meg pláne nem értem, hogy most mi van...
Egy másik ügy, ami elég érdekes, ez az agyrázkódásos ügy. Az tuti, hogy nagyon fontos a játékosoknak és az NFL-nek is.
Most ugye vizsgálják, hogy ha Roethlisbergernek tényleg agyrázkódása volt, akkor miért tolta végig a drive-ot. Mint ugye a Keenum eset. Csak éppen azt nem értem, hogy ha ezentúl a QB kap egy ütést a fejére, akkor azonnal le kell mennie megcsinálni a teszteket? Akkor valaki majd kitalálja azt a taktikát, hogy lesz ami lesz 15 yard büntit megér, ha aztán a QB kiszáll a meccsből egy időre?
Valahogy kezd ez is átesni a ló túloldalára 😕
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
Klaci79

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kérdezem én, itt ez a bíró mégis mire gondolt? Ezt is el lehet engedni az "emberi hiba a játék része" mantrával?
 www.footballzebras.com/wp-content/uploads/2015/10/kjwright-bat.jpg
(eddig nem néztem, de mostantól figyelni fogom ezt a 119-es számú bírót, hogy egyáltalán alkalmazzák-e, mert az szerintem nonszensz, hogy ilyen hiba után vki NFL meccsen bíráskodjon)
ZERO_L
figyelheted nyugodtan, azóta nem vezetett meccset:  www.pro-football-reference.com/officials/WilsDo0r.htm 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
The competition committee is recommending teams be able to trade compensatory picks (as was reported) & owners will vote on that tomorrow.
At tomorrow's league meetings, owners will vote on potentially shortening the legal tampering window during free agency from 3 days to 2.
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Közben a Cards - 49ers-t is néztem, na, ott az ucsó Cards drive-ban konkrétan a zebrák leszopták az Arizonát, vagy fordítva, de megye 2-ben ilyenkor simán levonul a másik csapat, és elküldik a bírókat a jó k*rva anyjukba.😊
Go Vikings!
 twitter.com/ProFootballTalk/status/671710944934952961

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal