NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
513
57
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 8 éve
Az mennyiben befolyásolta a meccset, illetve egy véleményes play hogy viszonyul egy zászló felszedéséhez?Az egyik idegesítőbb, mint a másik.
MacPhisto
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Az mennyiben befolyásolta a meccset, illetve egy véleményes play hogy viszonyul egy zászló felszedéséhez?Így van a Dallas meccsen csak ellenetek tévedtek. Ja nem a másik oldalra is, de az nem számít.OK, ha ezt elfogadjuk, akkor idén eddig elvettek egy playoff wint, két alapszakasz meccset, és adtak egyet. Mekkora kiegyenlítés.Na most ha valamikor ellenük, valamikor meg a javukra, akkor az nálam kb. egál.és ki beszél itt a "csak ellenük tévednek"-ről??? a hangsúly a kiegyenlítésen vanDe a főnök kijelentette, hogy jól vezetnek a bírók a ligában, szóval no para...A Chicago elleni meccsen megadtak nekik egy kamu TD-t, szóval nem csak ellenük tévednek, de arra ilyenkor nyilván nem emlékszik senki.
azok aki állandóan a bírói hibák hosszútávon való kiegyenlítéséről beszélnek, remélem a Lions topicban is előszeretettel toboroznak híveket
ZERO_L
gabokocka
ZERO_L
gabokocka
MacPhisto
Mindenki csak azokra az ítéletekre emlékszik, amik az ő csapatát sújtják, amik őket segítik azok biztosan jók voltak, illetve azok kijárnak. Mondom én, mind a 32 csapat ellen többet tévednek, mint a javukra.
gabokocka
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 8 éve
Így van a Dallas meccsen csak ellenetek tévedtek. Ja nem a másik oldalra is, de az nem számít.OK, ha ezt elfogadjuk, akkor idén eddig elvettek egy playoff wint, két alapszakasz meccset, és adtak egyet. Mekkora kiegyenlítés.Na most ha valamikor ellenük, valamikor meg a javukra, akkor az nálam kb. egál.és ki beszél itt a "csak ellenük tévednek"-ről??? a hangsúly a kiegyenlítésen vanDe a főnök kijelentette, hogy jól vezetnek a bírók a ligában, szóval no para...A Chicago elleni meccsen megadtak nekik egy kamu TD-t, szóval nem csak ellenük tévednek, de arra ilyenkor nyilván nem emlékszik senki.
azok aki állandóan a bírói hibák hosszútávon való kiegyenlítéséről beszélnek, remélem a Lions topicban is előszeretettel toboroznak híveket
ZERO_L
gabokocka
ZERO_L
gabokocka
MacPhisto
Mindenki csak azokra az ítéletekre emlékszik, amik az ő csapatát sújtják, amik őket segítik azok biztosan jók voltak, illetve azok kijárnak. Mondom én, mind a 32 csapat ellen többet tévednek, mint a javukra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
OK, ha ezt elfogadjuk, akkor idén eddig elvettek egy playoff wint, két alapszakasz meccset, és adtak egyet. Mekkora kiegyenlítés.Na most ha valamikor ellenük, valamikor meg a javukra, akkor az nálam kb. egál.és ki beszél itt a "csak ellenük tévednek"-ről??? a hangsúly a kiegyenlítésen vanDe a főnök kijelentette, hogy jól vezetnek a bírók a ligában, szóval no para...A Chicago elleni meccsen megadtak nekik egy kamu TD-t, szóval nem csak ellenük tévednek, de arra ilyenkor nyilván nem emlékszik senki.
ZERO_L
gabokocka
ZERO_L
gabokocka
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Na akkor szidjuk a coldplayt!!!!!!!pont egy ilyen szart vártam ettől a sok ostoba döntéshozótól...grat hozzá...félidőben legalább lesz időm kimenni sörért
gaben
több mint 8 éve
Na most ha valamikor ellenük, valamikor meg a javukra, akkor az nálam kb. egál.és ki beszél itt a "csak ellenük tévednek"-ről??? a hangsúly a kiegyenlítésen vanDe a főnök kijelentette, hogy jól vezetnek a bírók a ligában, szóval no para...A Chicago elleni meccsen megadtak nekik egy kamu TD-t, szóval nem csak ellenük tévednek, de arra ilyenkor nyilván nem emlékszik senki.
ZERO_L
gabokocka
ZERO_L
több mint 8 éve
Legalább a 2 min warningban igazán lehetne booth rewiew-t kérni rá aztán megnézni mi is történt valójában, nem szégyen az ha valaki nem lát egy esetet krisztály tisztán abban a sebességben ahogy az megtörténik.vicces, mert az NBA-ben meg minden minimálisan kérdéses döntésnél mennek visszajátszást nézni, még akkor is mikor tisztán látja(vagy látnia kéne) a bíró(nak), hogy kiről megy ki a labda/kint volt-e a játékos 😊
davemayer
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
és ki beszél itt a "csak ellenük tévednek"-ről??? a hangsúly a kiegyenlítésen vanDe a főnök kijelentette, hogy jól vezetnek a bírók a ligában, szóval no para...A Chicago elleni meccsen megadtak nekik egy kamu TD-t, szóval nem csak ellenük tévednek, de arra ilyenkor nyilván nem emlékszik senki.
ZERO_L
gabokocka
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
De a sport tv-s kommentátorok részrehajlásán való kiborulás amúgy tökéletesen mutatja pár elfogult szurkoló paranoiáját, bár nem mondom, hogy nem tesz rá egy lapáttal, hogy csak és kizárólag az NFL közvetítéseken vagyunk rendszeresen megáldva azzal a plusz információval, hogy Ricsi mit szól a Chiefs aktuális eredményéhez vagy hogy Sanyi biztos bosszankodik/örül a sok/kevés pont miatt.Nálad a pont!
baggio
Évek óta olvasom én is a "nyafogásr" emiatt, pedig szvsz teljesen alaptalan. Minden kommentátorról tudjuk, hogy melyik a kedvenc csapata, és nyilván vannak számukra szimpatikusabb és kevésbé szimpatikus egyéb csapatok is. De semleges meccset nézve (ahol nekem nem volt preferemciám) még sosem érzékeltem részlehajlást senkitől. Pedig e legelső SB adás óta nézem a közvetítéseket. Akkor pedig, ha az ember a saját csapatát nézi, akkor természetes módon elfogult, így ha valamit nem tud semleges szemmel objektívan megítélni, az éppen a kommentátorok elfogultsága. 😊
Megjegyzem, személyesen engem egy percig nem zavarna, ha mondjuk egy Bears-Colts meccset Sanyiból az ízlés határain belül kicsit szurkoló is kijönne. Csak hangulatosabb lenne a közvetítés. Néha ugyanis éppen azt érzem, hogy mesterségesen is erőlködnek, hogy semlegesek maradjanak, amitől elveszik a személyiségük is.
Persze megértem, ha valaki a "gyémántdiplomás szakértői jellegű" szakmai jellegű közvetítéseket preferálja. De én inkább a hangulatot szeretem, a szakmaiságot megkapom máshol is.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Így van egy kiskapu, ami alapján egy rakat döntés marad a pályán ítéltek szerint, holott a felvételről látszik, hogy valószínű nem úgy történt (lásd Packers pick ellenünk, vagy a Seahawks playa hozzáérése a labdához a punt közben a Bears ellen). Ezekre vállatvonva rámondják, hogy call stands. Ez hülyeség, ezeket igenis döntsék el a felvétel alapján. Ahol nyilvánvalóan nem látszik semmi (mondjuk egy ball spot a dzsumbuj alján), ott ne bíráljanak felül, de ahol 90%-ra mondható, hogy másképp volt, ott viszont igenis meg kell tenni. Mert egészen biztosan jobban látható lassítva nyolc kameraállásból, mint amit egy vakegér látott élő sebességben a pálya szélén.
több mint 8 éve
Kampman
28 357
Azt a szabályt kéne eltörölni, hogy a pályán hozott ítélet a perdöntő, ha nincs egyértelmű bizonyíték. Igenis döntsenek a felvételek alapján.Ha nincs egyértelmű bizonyíték, hogy döntsenek a felvételek alapján? Valamiből mégiscsak ki kell indulni, az pedig csak a pályán hozott ítélet lehet.
gabokocka
több mint 8 éve
A legnagyobb baj, hogy visszanézések után is olyan ítéletek születnek, hogy a hajad égnek áll. Lásd a Seahawks Bears, vagy a Panthers Packers meccs. Ha ezt visszanézik, call stands és cső. Azt a szabályt kéne eltörölni, hogy a pályán hozott ítélet a perdöntő, ha nincs egyértelmű bizonyíték. Igenis döntsenek a felvételek alapján.persze, az nem vita hogy a Lions chokerkedte el, csak ez volt az a meccs ahol a GB-nek még a Lions chokerkedése lett volna elég a végén a győzelemhez, és ez az ami idegesít.
Mondjuk azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy egy normális csapat ezek után nem kap TD-t, hanem földhözbassza Rodgerst a picsába a következő playben.
gabokocka
alapvetően szerintem a bírók filozófiáján kellene változtatni mert amilyen döntéseket hoznak az ellen a videóbíró is csak részleges védelmet tudna nyújtani. Mondom, én speciel ennél a playnél azt nem értem hogy miért azt az ember flagjét hagyják jóvá a többiek aminek tényleg nulla rálátása volt az esetre. Elég hülyén hangzik nem?! Legalább a 2 min warningban igazán lehetne booth rewiew-t kérni rá aztán megnézni mi is történt valójában, nem szégyen az ha valaki nem lát egy esetet krisztály tisztán abban a sebességben ahogy az megtörténik.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
A legnagyobb baj, hogy visszanézések után is olyan ítéletek születnek, hogy a hajad égnek áll. Lásd a Seahawks Bears, vagy a Panthers Packers meccs. Ha ezt visszanézik, call stands és cső. Azt a szabályt kéne eltörölni, hogy a pályán hozott ítélet a perdöntő, ha nincs egyértelmű bizonyíték. Igenis döntsenek a felvételek alapján.Mondjuk azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy egy normális csapat ezek után nem kap TD-t, hanem földhözbassza Rodgerst a picsába a következő playben.
több mint 8 éve
most komolyan minek kell történni a ligában hogy változtassanak, ha más nem akkor a bírói filozófián? a legutóbbi 3 meccs amit megnéztem mind kiélezett volt a PO szempontjából és mindhármat el-csalták-rontották (a megfelelő rész aláhúzandó), komolyan elvették az egész kedvem a sportágtól. Azért sem szeretem már annyira a soccert mert a taktikázás meg a bírói hibák kinyírják az egész sportot erre elkezdik itt is. Voltak hibák régebben is de ez az egy hét annyira botrányos lett hogy nehezen hiszem hogy nem direkt nyomnak csapatokat. Ez a mai GB is nem az hogy nem érdemelt győzelmet a teljesítménye alapján mert olyat láttunk már hogy valaki így is nyer az ellenfél miatt hanem egyszerűen nem volt létjogosultsága hogy győzelmet ünnepelhessen.Egyébként ilyenkor amikor az dobja rá a facemask flaget aki az esetből semmit sem lát mert csak a szenvedő fél hátát látja akkor a többi spori mi a faszért nem szól neki hogy nem volt az és hogy ne legyen büntetés? más eseteknél látunk ilyet, most is a lassításnál lehetett látni hogy a side judge vonalban volt nem is messze tisztán látnia kellett hogy nem volt az. tényleg aktuálissá tették sajnos BB felvetését a visszanézhető ítéletekről mert ez egyszerűen megöli a sportágat és csalásra is esélyt ad.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Ha anno ellenünk fail mary volt ez nyugodtan lehet fail mask.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
De a főnök kijelentette, hogy jól vezetnek a bírók a ligában, szóval no para...A Chicago elleni meccsen megadtak nekik egy kamu TD-t, szóval nem csak ellenük tévednek, de arra ilyenkor nyilván nem emlékszik senki.
ZERO_L
több mint 8 éve
De a főnök kijelentette, hogy jól vezetnek a bírók a ligában, szóval no para...azok aki állandóan a bírói hibák hosszútávon való kiegyenlítéséről beszélnek, remélem a Lions topicban is előszeretettel toboroznak híveket
több mint 8 éve
Tiszta volt, poénból írtam, ha már lesz mellette ohiói derbi is. 😀A Giants-Jets meccset közvetíteni fogja, ha nem lenne tiszta. De a sport tv-s kommentátorok részrehajlásán való kiborulás amúgy tökéletesen mutatja pár elfogult szurkoló paranoiáját, bár nem mondom, hogy nem tesz rá egy lapáttal, hogy csak és kizárólag az NFL közvetítéseken vagyunk rendszeresen megáldva azzal a plusz információval, hogy Ricsi mit szól a Chiefs aktuális eredményéhez vagy hogy Sanyi biztos bosszankodik/örül a sok/kevés pont miatt.én vasárnap 7-kor a New Yorknak szurkolok majd, tessék, vállalom.Vagy a Cincy-Cleveland meccsen az ohiói csapatnak. 😀
Höri
Vrij6
baggio
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Szerintem ez teljesen rendben van így... sőt, kifejezetten örülök, hogy tudom, ki kinek szurkol, mert azzal egyrészt csak jobban megismerem a kommentátorokat, szakértőket, és pluszt is ad, néha humort, stb... jó dolog, hogy tudom, Szaniszló Spurs drukker, Pista Maple Leafs, stb ... és egyébként így, hogy ezek nyilvánosak, egyáltalán nem elfogultak a (saját) csapataikkal szemben, hanem objektívek próbálnak lenni. Rosszabb lenne, ha találgatni kéne 1-1 meccs után, hogy na ez akkor tuti xy drukker...Ritkábban, de NBA és NHL közvetítéseken is szóba kerül, hogy a kommentátorok kiknek szurkolnak a ligában.A Giants-Jets meccset közvetíteni fogja, ha nem lenne tiszta. De a sport tv-s kommentátorok részrehajlásán való kiborulás amúgy tökéletesen mutatja pár elfogult szurkoló paranoiáját, bár nem mondom, hogy nem tesz rá egy lapáttal, hogy csak és kizárólag az NFL közvetítéseken vagyunk rendszeresen megáldva azzal a plusz információval, hogy Ricsi mit szól a Chiefs aktuális eredményéhez vagy hogy Sanyi biztos bosszankodik/örül a sok/kevés pont miatt.én vasárnap 7-kor a New Yorknak szurkolok majd, tessék, vállalom.Vagy a Cincy-Cleveland meccsen az ohiói csapatnak. 😀
Höri
Vrij6
baggio
Kampman
Anno vagy 3 éve tök jó volt pl, hogy Gyula meg Sanyi is ott volt a Dallas-Chicago meccsen : D
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Na akkor szidjuk a coldplayt!!!!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Azért a kiborulástól ez messze volt/van......Mindettől függetlenül az esetek 90%-ában én szeretem a Sport tv-s közvetítéseket.A Giants-Jets meccset közvetíteni fogja, ha nem lenne tiszta. De a sport tv-s kommentátorok részrehajlásán való kiborulás amúgy tökéletesen mutatja pár elfogult szurkoló paranoiáját, bár nem mondom, hogy nem tesz rá egy lapáttal, hogy csak és kizárólag az NFL közvetítéseken vagyunk rendszeresen megáldva azzal a plusz információval, hogy Ricsi mit szól a Chiefs aktuális eredményéhez vagy hogy Sanyi biztos bosszankodik/örül a sok/kevés pont miatt.én vasárnap 7-kor a New Yorknak szurkolok majd, tessék, vállalom.Vagy a Cincy-Cleveland meccsen az ohiói csapatnak. 😀
Höri
Vrij6
baggio
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Miért ne lett volna tiszta? 😊A Giants-Jets meccset közvetíteni fogja, ha nem lenne tiszta.én vasárnap 7-kor a New Yorknak szurkolok majd, tessék, vállalom.Vagy a Cincy-Cleveland meccsen az ohiói csapatnak. 😀
Höri
Vrij6
baggio
több mint 8 éve
Kampman
28 357
Ritkábban, de NBA és NHL közvetítéseken is szóba kerül, hogy a kommentátorok kiknek szurkolnak a ligában.A Giants-Jets meccset közvetíteni fogja, ha nem lenne tiszta. De a sport tv-s kommentátorok részrehajlásán való kiborulás amúgy tökéletesen mutatja pár elfogult szurkoló paranoiáját, bár nem mondom, hogy nem tesz rá egy lapáttal, hogy csak és kizárólag az NFL közvetítéseken vagyunk rendszeresen megáldva azzal a plusz információval, hogy Ricsi mit szól a Chiefs aktuális eredményéhez vagy hogy Sanyi biztos bosszankodik/örül a sok/kevés pont miatt.én vasárnap 7-kor a New Yorknak szurkolok majd, tessék, vállalom.Vagy a Cincy-Cleveland meccsen az ohiói csapatnak. 😀
Höri
Vrij6
baggio
több mint 8 éve
A Giants-Jets meccset közvetíteni fogja, ha nem lenne tiszta. De a sport tv-s kommentátorok részrehajlásán való kiborulás amúgy tökéletesen mutatja pár elfogult szurkoló paranoiáját, bár nem mondom, hogy nem tesz rá egy lapáttal, hogy csak és kizárólag az NFL közvetítéseken vagyunk rendszeresen megáldva azzal a plusz információval, hogy Ricsi mit szól a Chiefs aktuális eredményéhez vagy hogy Sanyi biztos bosszankodik/örül a sok/kevés pont miatt.én vasárnap 7-kor a New Yorknak szurkolok majd, tessék, vállalom.Vagy a Cincy-Cleveland meccsen az ohiói csapatnak. 😀
Höri
Vrij6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal