NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Ami tökéletesen fedi a valóságot.És mit nevezel hiteles adatnak? 😊tenorxPersze csak ha Hulkeinstein kolléga szíves örömest dob ki pénzt hitelesnek távolról sem nevezhető adatokért, elvégre - ha már konkrétan a DB-k érdeklik - pár netes firkásznak aligha vannak biztos infói arról, hogy például adott playeknél milyen coverage responsibility volt kiosztva az egyes védőknek.vassadiValaki tud esetleg ajánlani egy oldalt, ahol a CB-k/S-k idei teljesítménye van rangsorolva?PFF + előfizetés 😊tenorx
Nem a szerzett INT/tackle, stb érdekel, hanem a valós teljesítmény/érték, olyan statok érdekelnének, hogy kire hanyas ratinggel dobálnak a QB-k/hány yardot kapott el az elkapó akin védekeztek.
Ha ilyen nincs is, esetleg egy valós friss ranking?Hulkeinstein
Kérdezek én is: szerinted a PFF ezt tudja garantálni például a fenti esetben?
több mint 9 éve
És mit nevezel hiteles adatnak? 😊Persze csak ha Hulkeinstein kolléga szíves örömest dob ki pénzt hitelesnek távolról sem nevezhető adatokért, elvégre - ha már konkrétan a DB-k érdeklik - pár netes firkásznak aligha vannak biztos infói arról, hogy például adott playeknél milyen coverage responsibility volt kiosztva az egyes védőknek.vassadiValaki tud esetleg ajánlani egy oldalt, ahol a CB-k/S-k idei teljesítménye van rangsorolva?PFF + előfizetés 😊tenorx
Nem a szerzett INT/tackle, stb érdekel, hanem a valós teljesítmény/érték, olyan statok érdekelnének, hogy kire hanyas ratinggel dobálnak a QB-k/hány yardot kapott el az elkapó akin védekeztek.
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Persze csak ha Hulkeinstein kolléga szíves örömest dob ki pénzt hitelesnek távolról sem nevezhető adatokért, elvégre - ha már konkrétan a DB-k érdeklik - pár netes firkásznak aligha vannak biztos infói arról, hogy például adott playeknél milyen coverage responsibility volt kiosztva az egyes védőknek.Valaki tud esetleg ajánlani egy oldalt, ahol a CB-k/S-k idei teljesítménye van rangsorolva?PFF + előfizetés 😊tenorx
több mint 9 éve
Akkor úgy mondom, hogy ingyenes megoldás 😊Valaki tud esetleg ajánlani egy oldalt, ahol a CB-k/S-k idei teljesítménye van rangsorolva?PFF + előfizetés 😊tenorx
több mint 9 éve
Valaki tud esetleg ajánlani egy oldalt, ahol a CB-k/S-k idei teljesítménye van rangsorolva?PFF + előfizetés 😊
több mint 9 éve
Favre is ott lesz?combine: márc22Nyilván azok mennek, akik így akarnak maguknak még egy esélyt szerezni, nem azok, akik kimennek és egyből kapnak egy 100 millás szerződéstWyatt
FA kezdés: márc10
szal kb normális FAk nem is mennek a combinera.braxa88
több mint 9 éve
Valaki tud esetleg ajánlani egy oldalt, ahol a CB-k/S-k idei teljesítménye van rangsorolva?Nem a szerzett INT/tackle, stb érdekel, hanem a valós teljesítmény/érték, olyan statok érdekelnének, hogy kire hanyas ratinggel dobálnak a QB-k/hány yardot kapott el az elkapó akin védekeztek.
Ha ilyen nincs is, esetleg egy valós friss ranking?
több mint 9 éve
+1 tuti lesz pár éven belül egy olyan arc akiről a későbbiekben oscaros filmet fognak forgatni...peachcombine: márc22Szerintem pont a gyengébb FA-k részére jó ez. Akikről már mindenki azt mondja, hogy ki vannak égve. Szóval olyanoknak akiket már mindenki leírt, mégis lehetne helyük a ligában. Jó ötlet ez, én támogatom.dugo1993
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Vagy akik korábbi sérülésük miatt nem találnak gazdára a FA alatt és itt akarják bizonyítani, hogy még helyük van a pályán.ennek a combinenak mi az értelme? kit érdekel már h egy ndamukong suh mennyit fut 40n v mennyit nyom ki.En csak practise squad szokevenyekre szamitok akiknek 2011ben volt csapata kb 2 hetigHöri
vagy milyen ufa-k lesznek a combinon? cfl-ből jövő playak/ régebb óta csapat nélküliek? mert akkor talán lenne értelme...braxa88
több mint 9 éve
+1 tuti lesz pár éven belül egy olyan arc akiről a későbbiekben oscaros filmet fognak forgatni...combine: márc22Szerintem pont a gyengébb FA-k részére jó ez. Akikről már mindenki azt mondja, hogy ki vannak égve. Szóval olyanoknak akiket már mindenki leírt, mégis lehetne helyük a ligában. Jó ötlet ez, én támogatom.dugo1993
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
dugo93
4 230
combine: márc22Szerintem pont a gyengébb FA-k részére jó ez. Akikről már mindenki azt mondja, hogy ki vannak égve. Szóval olyanoknak akiket már mindenki leírt, mégis lehetne helyük a ligában. Jó ötlet ez, én támogatom.
több mint 9 éve
ennek a combinenak mi az értelme? kit érdekel már h egy ndamukong suh mennyit fut 40n v mennyit nyom ki.En csak practise squad szokevenyekre szamitok akiknek 2011ben volt csapata kb 2 hetig
vagy milyen ufa-k lesznek a combinon? cfl-ből jövő playak/ régebb óta csapat nélküliek? mert akkor talán lenne értelme...braxa88
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
combine: márc22Nyilván azok mennek, akik így akarnak maguknak még egy esélyt szerezni, nem azok, akik kimennek és egyből kapnak egy 100 millás szerződést
több mint 9 éve
braxa88
12 534
combine: márc22FA kezdés: márc10
szal kb normális FAk nem is mennek a combinera.
több mint 9 éve
Hát a fizikai formát fel tudják mérni
több mint 9 éve
braxa88
12 534
ennek a combinenak mi az értelme? kit érdekel már h egy ndamukong suh mennyit fut 40n v mennyit nyom ki.vagy milyen ufa-k lesznek a combinon? cfl-ből jövő playak/ régebb óta csapat nélküliek? mert akkor talán lenne értelme...
több mint 9 éve
Idén már veterán combine is lesz, március 22-én, a tulajdonosi találkozó idején:Ha nem haragszotok leszek én az első (bízzunk benne utolsó😀) aki most ezt "poént" elsütöm :p
The event will allow veteran free agents to go through the same kinds of drills and testing draft prospects go through in Indianapolis, with representatives of all 32 clubs on hand.vassadi
:: HIBÁS KÉP ::
A csudába, látom nem bírja a nyomdafestéket gép, nem is csodálom 😀 próbálkozzunk egy másikkal ők már talán így jönnek:
több mint 9 éve
Idén már veterán combine is lesz, március 22-én, a tulajdonosi találkozó idején:Beugrik JMR, megint átdobja az egész pályát, és 1/4re elviszi a Raiders 😀
The event will allow veteran free agents to go through the same kinds of drills and testing draft prospects go through in Indianapolis, with representatives of all 32 clubs on hand.vassadi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Idén már veterán combine is lesz, március 22-én, a tulajdonosi találkozó idején:Tebow Time!!! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Idén már veterán combine is lesz, március 22-én, a tulajdonosi találkozó idején:The event will allow veteran free agents to go through the same kinds of drills and testing draft prospects go through in Indianapolis, with representatives of all 32 clubs on hand.
több mint 9 éve
az "I'll be honest: I think it's still the Patriots that I want the most" után pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy nemcsak láb-, hanem BB-féltise is van RexnekRex rendezkedik be Buffaloban, de ezúttal szerényebben. Ezúttal már nem garantálta a SB-t, csak annyit, hogy arra hajt: "Well, get ready man. We're going. We are going. The guarantee? Hey, am I going to guarantee a Super Bowl? I tell you what I will do, I will guarantee the pursuit of it."peterk2005Ő a sajtótájékoztatók Bill Belichickje. 😀😀iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Rex rendezkedik be Buffaloban, de ezúttal szerényebben. Ezúttal már nem garantálta a SB-t, csak annyit, hogy arra hajt: "Well, get ready man. We're going. We are going. The guarantee? Hey, am I going to guarantee a Super Bowl? I tell you what I will do, I will guarantee the pursuit of it."peterk2005Ő a sajtótájékoztatók Bill Belichickje. 😀😀
több mint 9 éve
Rex rendezkedik be Buffaloban, de ezúttal szerényebben. Ezúttal már nem garantálta a SB-t, csak annyit, hogy arra hajt: "Well, get ready man. We're going. We are going. The guarantee? Hey, am I going to guarantee a Super Bowl? I tell you what I will do, I will guarantee the pursuit of it."
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nincs vkinek ESPN insidere?Ez a cikk érdekelne: insider.espn.go.com/nfl/story/_/id/12165361/where-seattle-seahawks-defense-ranks-best-all-nfl?ex_cid=espnfb
Mondjuk csak felb.szom majd magam rajta, de azért elolvasnám.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!