Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 875 — a new hope (again)
 www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊Buga
Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
Csak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊Buga
építész vagy? 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊Buga
Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
Csak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 467 — #neverpunt
Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegház

több mint 12 éve
nekem a szolárium jobban adja. a kevesebb néha több 😊 a végén k*rva jó a kép a bezárt a és a nyitott stadionról... bár lényegében tökm1 h melyik lesz 😀

több mint 12 éve
zsozso79 Atlanta Falcons 118
The Pantheon!!!!--Brutális

a másik kicsit "egyszerű" nekem, de a Pantheon, az brutál!
több mint 12 éve
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊

több mint 12 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000207468/Nick-Roach-Jon-Beason-Brent-Celek-Jordan-Babineaux-Owen-Daniels-Jeff-Cumberland-Kyle-Rudolph-Champ-Bailey
több mint 12 éve
deadmike Atlanta Falcons 488 — dirty bird
Jah, cox meg szar....peach
Ha jól rémlik neki lejárt a szerződése, nem is hosszabbítottunk vele. Jelenleg nincsen csapata. Tehát a bevethető FB így Ewing, Snelling (fogjuk rá, hogy ő az), illetve az újak.
több mint 12 éve
Jah, cox meg szar....

több mint 12 éve
Szerintem itt csak arról van szó, hogy a korábbi FB-k nem bizonyultak kellő vetélytársnak Ewinggal szemben. A hírek szerint ugyanis Ewing felépült, 100 százalékos állapotban van és sokat erősödött tavaly óta. Játék hiányában kb semmi mást nem csinált, mint súlyt emelgetett. 😀
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 612 — Omar's Coming Yo!
A Falcons tudtommal leigazolta Patrick DiMarco FB-t. Az előző Chiefs rezsim szerezte, a KC szurkolók szerették. Az új vezetés kirúgta. Beceneve "Pancake" DiMarco, kitalálható mi a legfőbb erőssége. Határozottan, nagy erővel játszik, minden hibát büntet. STben is hasznos a lelkesedése, sebessége, és agresszív ütközései. Nagy sztár valószínűleg nem lesz, de szimpatikus, hajtós játékos.ulpianus
bizony.
 www.thefalcoholic.com/2013/5/30/4379904/atlanta-falcons-waive-deon-goggins-sign-patrick-dimarco-offseason

tehát Ewing-ra még nem bíznak egy egész szezont,vagy nem épült fel teljesen.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Falcons tudtommal leigazolta Patrick DiMarco FB-t. Az előző Chiefs rezsim szerezte, a KC szurkolók szerették. Az új vezetés kirúgta. Beceneve "Pancake" DiMarco, kitalálható mi a legfőbb erőssége. Határozottan, nagy erővel játszik, minden hibát büntet. STben is hasznos a lelkesedése, sebessége, és agresszív ütközései. Nagy sztár valószínűleg nem lesz, de szimpatikus, hajtós játékos.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Seymour úton-útfélen azt nyilatkozta, hogy nagyon jól áll anyagilag, jól bánt a pénzével. Csak akkor hajlandó focizni, ha kap megfelelő ajánlatot. Bagóért biztos nem fog játszani, mivel nincs rá szüksége (elmondása szerint). Az árát viszont csökkenti ugye, hogy kb csak hozzánk jönne, hiszen a fogadott gyereke a Georgia Egyetemre fog járni, plusz ő is oda járt, itt van lakása. Szóval jó helyzetben vagyunk egyébként. Itt úgyis Ryan új szerződésén múlik majd nagyon sok minden.
több mint 12 éve
Nem is a gyűrűre gondoltam, hanem a pénzre. Abból sose elég, az sb győzelemért meg gondolom jó lóvét kapnak 😀
Engem csak az zavar, hogy kb. 2 Abraham az ára :/

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na mondjuk ő egy SB-gyűrűtől (mármint annak a lehetőségétől) hasra nem fog esni 😀 Bár pénzt is szedett rendesen az elmúlt években az is tuti
Viszont, ha korrekt áron be tudnátok húzni, nagyon nyerhetnétek vele

több mint 12 éve
seymour mennyit keresett a raidersnél? mert gondolom a két rookie cb mellett max 4 misi környéke maradhatna rá... de nem értek hozzá, csak unatkozom :/ 😀peach
CONTRACT: 1 yr(s) / $13,714,000Kenny
majdnem van annyink!! 😀Sugar611
Érje be kevesebbel, a többiért küzdjön meg és akarjon sb-t nyerni. Akkor kap még pénzt 😀

több mint 12 éve
seymour mennyit keresett a raidersnél? mert gondolom a két rookie cb mellett max 4 misi környéke maradhatna rá... de nem értek hozzá, csak unatkozom :/ 😀peach
CONTRACT: 1 yr(s) / $13,714,000Kenny
majdnem van annyink!! 😀
több mint 12 éve
CONTRACT: 1 yr(s) / $13,714,000

több mint 12 éve
seymour mennyit keresett a raidersnél? mert gondolom a két rookie cb mellett max 4 misi környéke maradhatna rá... de nem értek hozzá, csak unatkozom :/ 😀

több mint 12 éve
A legfrissebb hírek szerint a Seymour - Falcons kapcsolat simán összejöhet. Csupán pénz kérdése, ahogy Sugar is írta. Viszont június 1 után már a jelenlegi 1,8 helyett 6,3 millió dollár cap space áll rendelkezésünkre. Szóval várhatóan a következő egy-két héten belül eldől a dolog.
több mint 12 éve
Már cáfolták is a Seymour-ral kapcsolatos híreket. Állítólag semmiféle tárgyalásról nincs szó.deadmike
nem is lenne rá pénzünk
több mint 12 éve
Már cáfolták is a Seymour-ral kapcsolatos híreket. Állítólag semmiféle tárgyalásról nincs szó.
több mint 12 éve
 www.myfoxatlanta.com/story/22408564/man-accused-of-trying-to-forge-falcons-julio-jones-rent-check
több mint 12 éve
A jövő héten kezdődő OTA-n meglehetősen vékonyka lesz az LB sor / sok lehetőséget kapnak a bizonyítani vágyók. Az ok? Nicholas sérvműtéten esett át, így 6-8 hetet fog kihagyni. Várhatóan a kötelező edzésekre júniusban már felépül. Weatherspoon, annak ellenére, hogy a bokájával voltak gondok tavaly, a térdét műtette meg. A beavatkozás mértékéről azt mondták, hogy enyhe. Ő is felépül az edzőtáborra. Ez van srácok, jobbulást!deadmike
Akkor bizonyíthat Clancy,Bartu,Worrilow és Banks.A négy közül szerintem egy vagy kettő a végső rosteren fog kikötni.

több mint 12 éve
Well, well, well...
Ahogyan az várható volt, megkezdtük a tárgyalásokat az egykori Pats és Raiders kiválóság, Richard Seymour-ral.