Baltimore Ravens

47 feliratkozó

2 hónapja
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
Pittsburgh győzelemmel el is dőlt, hogy mi csak akkor tudunk bejutni, ha megverjük őket idegenben.
rkstzz
Kivéve, ha bukjátok a következő kettőt, mi meg valahogy nyerünk a Browns ellen. Akkor már tét nélküli lesz.
badsco
Eddig volt olyan lehetőség, hogy nem muszáj ellenetek nyerni, de ez a maival elszállt. Tehát mindenképp nyerni kell nálatok, más esély nincs.
Patset el fogjuk kapni otthon szerintem.
2 hónapja
badsco Pittsburgh Steelers 459
Pittsburgh győzelemmel el is dőlt, hogy mi csak akkor tudunk bejutni, ha megverjük őket idegenben.
rkstzz
Kivéve, ha bukjátok a következő kettőt, mi meg valahogy nyerünk a Browns ellen. Akkor már tét nélküli lesz.
2 hónapja
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 824
MRI today confirmed the torn ACL for Teddye Buchanan.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
2 hónapja
no Baltimore Ravens 8 611

ez lamar legjobb passza idén. élőben engem is megvezetett, néztem a pálya alját.
gedam
option jatekok a legjobbak LJ-nek, bar itt a D oriasi hibat vetett
2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 970
természetesen leültettem a ravens védelmet fantasyben, mert ezt ki látta jönni?
gedam
Mennyit hoztak volna?
Benibácsi
23 pont
gedam
Nekem Burrow 5,5 -öt. De nem bánom 😀
2 hónapja
gedam 6 478
gedam
Mennyit hoztak volna?
Benibácsi
23 pont
2 hónapja
gedam 6 478

ez lamar legjobb passza idén. élőben engem is megvezetett, néztem a pálya alját.
2 hónapja
astroid Pittsburgh Steelers 689
gedam
Ezen csak nyerhettél 😀
2 hónapja
Benibácsi Baltimore Ravens 970
gedam
Mennyit hoztak volna?
2 hónapja
gedam 6 478
2 hónapja
Steelers ellen tűnt a legegészségesebbnek futás közben Lamar, ennyi reményem van mára. Ha ő valós fenyegetést jelent a földön, akkor megindulhat a futójáték talán. Passzban nem igazán bízom ilyen körülmények között, elvileg nagy szél is lesz a hideg mellé.
2 hónapja
-10 fok lesz a meccs kezdetén, tökéletes idő a kemény Ravens védelemhez és a tökéletes futójátékhoz, ja nem 2002-öt írunk.

We are just the Ravens!
2 hónapja
Elkezdtem egy kicsit belemelyedni az OL-be es vadasztam a videokat es gyakorlatilag rajuk koncentraltam. Tul sokat nem talaltam, de meg annal is elkeseritobb mint a szemem mond meccs kozben. Nem irok roluk kulon-kulon, nem erdemes idot vesztegetni, de kiemelek ketto dolgot.

1.) Linderbaum sok penzert egyre inkabb nem tetszik. Alapvetoen gyors labon es ez jo a futasnal mikor mozogni kell. Ebben nagyon jo es kesz is a felsorolas. fizikailag meg mindig hatranyban van es ez hatrany mind futasnal es mind passznal. Talaltam par 1-1 passzt es ugye nagyon pici szamokrol beszelgetunk, de egy "zeitler" szerzodesert szeretnem max. De ahogy irtam mar ha nem fizeti agyon edc ( ami hiba ) akkor hozna az 5 korben egy potlast.

1a ) Rozsi is sokat esett vissza, de edc-t ismerve o a kovetkezo LT-nk. pff

2) Monken piszok szar a futashoz, es ahogy GR a passznal o a futasnal gyenge. Persze ez nem jelenti hogy nem tudja mik a jatekok, es mit kellene hivni. A baj hogy nem tudja a finomsagokat tanitani, amitol mukodik is dolog. Es ez piszkosul nem segit a jatekosokon.

A problema hogy a futas az egy meghatarozo sarokko es GR utan a passznak kellett fejlodnie amihez vegre celpontok is kerultek a tablara ( meg ha nem is vilagvero ). Csak sajnos a futas beszakadt es ennek az oka Monken es EDC. A fal a begyakoroltakat tudta volna vinni tovabb GR nelkul is de az uj fiuk nem tudjak es nem eleg tehetsegesek sajat kutfobol. Az hogy emellett az maradt hogy egyertelmu passznal irto gyenge a tarsasag az hab a tortan. De a futas gyengessege az uj dolog.

Tovabb lenditve a dolgokon az is latszik hogy a passz is hol akad el, egyszeruen gagyi a keretunk amit a D-ek megesznek reggelire, ha LJ nem veszelyes labon. Kicserelnek JB-val a cicak nyernenek 2x annyi meccset ( bar ritkan lenne 300 yard dobva ) mint most, JB meg meghalna itt.
2 hónapja
Linderbaum maradt kérdéses, Likely szerintem trade lesz, de lehet Linderbaum is.
Ezzel Jones a 26. legjobban fizetett IDL lett.
Gilman, Van Noy, Falevél és Ricard tőlem mehet.
KeyG
Likely-nak kifut a rookie szerződése nem ?
Arby
Ki, de taget kaphat.

We are just the Ravens!
2 hónapja
Arby Baltimore Ravens 13
Linderbaum maradt kérdéses, Likely szerintem trade lesz, de lehet Linderbaum is.
KeyG
Likely-nak kifut a rookie szerződése nem ?

Ravens , Újpest , Atletico , AS Roma,
2 hónapja

We are just the Ravens!
2 hónapja
Beki New York Jets 2 331
The #Ravens and standout DT Travis Jones have reached a 3-year extension worth $40.5M, source said. He gets $25M guaranteed.
2 hónapja
Snagal Baltimore Ravens 1 148
A Pats elleni meccs után a GB is éjszakai meccs lett szombaton....

Amióta a liga szinten az egyik leggyengébb teljesítményét hozzuk, nézhetetlen meccsekkel és egyre kisebb eséllyel a rájátszásra, azóta sorra pakolnak minket kiemelt műsorsávba...
A liga saját maga ellensége, vagy ennyire szeretnének minden semleges nézőt lebeszélni, hogy Ravens szurkoló legyen? 😀

Idegenben, kurva hidegben, sérült Jacksonnal, egy nappal kevesebb felkészülkéssel mint az ellenfélnek... igazán remek kilátások egy "minőségi" összecsapáshoz.

Szerkesztette: Snagal
2 hónapja

rkstzz
Ez a jatek ugyanaz mint az elozo video 1 jateka. Es ahogy ott leirtam direkt nevek nelkul, nehogy a D azert legyen sikeres. Egyszeruen barki ki tudja kivitelezni mert falalalal laba van tamadva ami nagyon gyenge.

Amugy ahogy irtam en drukkoltam volna annak igazan ahol latom az eselyt es a vasas nyert de nem adott valaszokat, A D ugyanugy kiszamithato, az O-ben meg nyomas nelkul vegtelen idovel eppen most nagy szazalekben bejottek a hosszuk. Szoval ott sem tudtam orulni.

Es monken meg elmehet a gecibe. Azt hiszem ez volt a jatek ahol elsore 5 yard futas es jott ket dobas kozte ez. siman elintezte hogy egyertelmu passz legyen. Itt van az eredmeny.
2 hónapja
2 hónapja
We have signed G Laken Tomlinson to the Practice Squad and released DE Carl Lawson.

We are just the Ravens!
2 hónapja
Faalele 39 pff grade pass blockban a Steelers ellen. 60 alatt nem nagyon kéne nfl kezdőben lenni.

Ez most odáig fajult, hogy meccs közben Lamar is összebaszott vele a padon.
rkstzz
A fal fejlődik, javul, megmondta Haribó. Mit nem értetek ezen? 😀
Snagal
Azt nem mondta melyik évtizedben

We are just the Ravens!
2 hónapja
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Faalele 39 pff grade pass blockban a Steelers ellen. 60 alatt nem nagyon kéne nfl kezdőben lenni.

Ez most odáig fajult, hogy meccs közben Lamar is összebaszott vele a padon.
rkstzz
A fal fejlődik, javul, megmondta Haribó. Mit nem értetek ezen? 😀
2 hónapja
Nem Falevél hibája hogy az NFL-ben kezdő G a Ravensben.
Viszont egy kibaszott vicc.

We are just the Ravens!