NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 910
Nagyjából ilyen meccsett vártam, de kisebb dominanciával.
Az eredmény helyett számomra sokkal bíztatóbb volt, hogy Jackson végre tököt növesztett és képes volt némileg leadership szerepbe is belenőni. (Talán kellettek az elmúlt évek kritikái ehhez, meg bizonyára unta, hogy ha a csapat elbukik akkor is ő lesz megcipőzve a médiában).

Nagyon bíztató volt, hogy kommunikált a társakkal a pályán mikor hibáztak (kemény ahogy Stanleyt irányba rakta😊), vagy ő is tudott adaptálódni mikor elrontott valamit (Likely passz) és rögtön jött isaz eredmény.
Kivételesen az oldalvonalnál is láttam, hogy playeket elemeznek és nem csak a rajoskodás megy.
Az öltözői beszédre kiváncsi lettem volna.

A használható offense playbook mellett ez volt talán a másik nagy hiányossága a csapatnak. Remélem innentől ezt a szerepkört nem engedi el Jackson, mert kell valaki aki megrázza a csapatot amikor szétesnek.

KC nyilván nagyobb falat lesz, de az idei állományukkal ezt muszáj behúzni.
Meglepődnék ha hasonló dominancia lenne mint az elmúlt 4 meccsünkön (minusz Steelers), szoros meccset várok, ahol kivételesen nem basszuk el a time menedzsmentet sem - Mahomesnak nem szabad engedni, hogy ővék legyen az utolsó támadás.
Snagal
a meccs epic fight-ja a mi védőfalunk ès az ő támadófaluk között lesz. ha ott nyerünk, akkor sztem nem lesz szoros a meccs, ha nem nyerünk, akkor meg lamaréknak kell nagyot védekezni a túloldalon az órával és behúzhatjuk a ki-ki meccset. a bills ezt egyébként megcsinálta, csak a végén az egyéni hibák miatt estek ki. (allen is az end zonet dobálta nem a könnyűt first downt)
gedam
Taylor ott óriási gyenge pont, de Brown se brillírozik. Rájuk kell menni.
A futást fogni kell és akkor rá lesznek kényszerítve a dobásra fura ezt kijelenteni egy Mahomessal szemben de a két gyenge pont a falba a két T.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
gedam 6 266
Az eredmény helyett számomra sokkal bíztatóbb volt, hogy Jackson végre tököt növesztett és képes volt némileg leadership szerepbe is belenőni. (Talán kellettek az elmúlt évek kritikái ehhez, meg bizonyára unta, hogy ha a csapat elbukik akkor is ő lesz megcipőzve a médiában).

Nagyon bíztató volt, hogy kommunikált a társakkal a pályán mikor hibáztak (kemény ahogy Stanleyt irányba rakta😊), vagy ő is tudott adaptálódni mikor elrontott valamit (Likely passz) és rögtön jött isaz eredmény.
Kivételesen az oldalvonalnál is láttam, hogy playeket elemeznek és nem csak a rajoskodás megy.

A használható offense playbook mellett ez volt talán a másik nagy hiányossága a csapatnak. Remélem innentől ezt a szerepkört nem engedi el Jackson, mert kell valaki aki megrázza a csapatot amikor szétesnek.

Meglepődnék ha hasonló dominancia lenne mint az elmúlt 4 meccsünkön (minusz Steelers), szoros meccset várok, ahol kivételesen nem basszuk el a time menedzsmentet sem - Mahomesnak nem szabad engedni, hogy ővék legyen az utolsó támadás.
Snagal
a meccs epic fight-ja a mi védőfalunk ès az ő támadófaluk között lesz. ha ott nyerünk, akkor sztem nem lesz szoros a meccs, ha nem nyerünk, akkor meg lamaréknak kell nagyot védekezni a túloldalon az órával és behúzhatjuk a ki-ki meccset. a bills ezt egyébként megcsinálta, csak a végén az egyéni hibák miatt estek ki. (allen is az end zonet dobálta nem a könnyűt first downt)

Szerkesztette: gedam
több mint 1 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069

Szerkesztette: Snagal
több mint 1 éve
gedam 6 266
Ravens' top @PFF grades vs. Texans, divisional playoffs (min. 15 snaps):

Offense
QB Lamar Jackson (83.9)
RG Kevin Zeitler (82.6)
RT Morgan Moses (81.0)
LT Ronnie Stanley (80.5)
TE Isaiah Likely (70.1)

Defense
NT Michael Pierce (89.2)
OLB Jadeveon Clowney (79.0)
DE Justin Madubuike (78.0)
DT Broderick Washington (77.5)
LB Roquan Smith (72.6)
KeyG
én nem tudom mi alapján pontoznak. egy db sincs fent itt példul. mi van, ha azért nem passzol a qb egy elkapó fele, mert a cb tökéletesen követi, vagy a safetyvel teljesen kizárja a játékból egész meccs alatt collins gyakorlatilag le lett nullázva. akkor az nem egy jó játék? csak az a jó játék, ha feléd dobnak te meg leütöd.
a d teljesítménye alapján a védelem számai nagyon alacsonyak, 80 felettinek kellett volna lenni legalább 7 embernek.

több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 299
Nem idősáv kérdése, ez már hónapokkal ezelőtt megvolt hogy előbb AFC aztán NFC.
Ha az Eagles játszana hazai pályán akkor is 00:30 kor kezdődne az NFC döntő.
Szerintem a TV társaságok osszák ezt szét egymás között és szezon előtti pénzfeldobás után döntenek melyiket ki adja.
KeyG
Biztos ugy vaqn de Phily es Baltimore ugyanaz az idosav
no
Ezért írtam, hogy nem idősáv kérdése.
Ezek már Playoff előtt fixálva voltak.
KeyG
Azert fogadtam el es irtam biztos ugy van ahogy mondod. Ettol a magyarazat azt nem erositette meg.
Keleti part-kozepso resz es nyugati part. Ebbol egyedul a nyugati part log a tobbieknel szinte mindegy, Miami vagy Tampa eseten mindegy ki jatszik elobb, de ha nyugati parti jon be akkor ertelemszeru a sorrend. Tehat nalam az AFC az elso es NFC a masodik meccs. Legrosszabb esetben egy KC vs Tampa is kb mindegy. hogy az elso lenne elobb, de ha LA/SF azaz nyugati parti jut be akkor az nem lenne mindegy.

Szoval a csapatok nelkul is konnyen eldontheto AFC-NFC sorrend, mert ebben nincs igazan rossz eshetoseg.
több mint 1 éve
John Harbaugh is not making any declarative statements on Mark Andrews.

“If he’s ready to play, he’ll play.”

We are just the Ravens!
több mint 1 éve

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Szerintem a TV társaságok osszák ezt szét egymás között és szezon előtti pénzfeldobás után döntenek melyiket ki adja.
KeyG
no
Ezért írtam, hogy nem idősáv kérdése.
Ezek már Playoff előtt fixálva voltak.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
KeyG
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Valaki megtudja mondani hogy Amerikában miért tartják izgalmasabb meccsnek a Lions v 49ers meccset, mert az a meccs kezdődik később
FloresR
Próbálnak alkalmazkodni a keleti parti időhöz. Ha a Frisco korábban játszana, az még túl korai meccs lenne, úgye meg NY-hoz képest is -3 óra. Ami nálunk 2:30, az keleti parton 20:30-as meccs, nyugaton viszont 17:30. Az már legalább elmegy estének ilyenkor. Viszont a 22:30-as meccs 4:30 keleten, 1:30 nyugaton, de nyilván a két nagy meccset próbálják minél később adni, esti szórakozásnak. Más nincs mögötte…
több mint 1 éve
Mahomes jön, igazából nem értem miért vagyok meglepődve az elmúlt éveket nézve. Az egyik legjobb all time, sőt nem tudom van/volt e QB aki ellen nehezebb játszani mint ellene. Most leginkább maga van Kelcevel ha valamikor el lehet kapni őket akkor az most van.
A KC D brutál és talán ilyen jó futójáték se volt Charles óta.
De limitált Mahomes az elkapói miatt.
KeyG
nem tudom, ha a kc d brutál, akkor mi all time brutalok vagyunk most a labda mindkét oldalán. a bills meccsen én pont azt láttam, hogy konzisztensen tudott haladni a bills o. hogy a kansas o milyen lesz ellenünk azt nehéz megíténi, mert a bills d lb sora nem létezezett és egyébként is kétarcúak, bár itt a rájátszásban rákapcsoltak.
de lamaron is azt érezni, hogy meg akar baszni mindenkit és ez hiányzott eddig belőle. nagyon tetszik, amit látok. van tartás a labda mindkét oldalán, ha baj lesz kisegíti egymást a két egység. egyedül a st kicsit lukas, tulképp a punterünk szerezte az összes texans pontot.
gedam
Jobb D van ott mint eddig bármikor is. Nem tökéletesek, szétfutották őket ennek ellenére nem fulladtak ki.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ravens' top @PFF grades vs. Texans, divisional playoffs (min. 15 snaps):

Offense
QB Lamar Jackson (83.9)
RG Kevin Zeitler (82.6)
RT Morgan Moses (81.0)
LT Ronnie Stanley (80.5)
TE Isaiah Likely (70.1)

Defense
NT Michael Pierce (89.2)
OLB Jadeveon Clowney (79.0)
DE Justin Madubuike (78.0)
DT Broderick Washington (77.5)
LB Roquan Smith (72.6)

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
gedam 6 266
Mahomes jön, igazából nem értem miért vagyok meglepődve az elmúlt éveket nézve. Az egyik legjobb all time, sőt nem tudom van/volt e QB aki ellen nehezebb játszani mint ellene. Most leginkább maga van Kelcevel ha valamikor el lehet kapni őket akkor az most van.
KeyG
nem tudom, ha a kc d brutál, akkor mi all time brutalok vagyunk most a labda mindkét oldalán. a bills meccsen én pont azt láttam, hogy konzisztensen tudott haladni a bills o. hogy a kansas o milyen lesz ellenünk azt nehéz megíténi, mert a bills d lb sora nem létezezett és egyébként is kétarcúak, bár itt a rájátszásban rákapcsoltak.
de lamaron is azt érezni, hogy meg akar baszni mindenkit és ez hiányzott eddig belőle. nagyon tetszik, amit látok. van tartás a labda mindkét oldalán, ha baj lesz kisegíti egymást a két egység. egyedül a st kicsit lukas, tulképp a punterünk szerezte az összes texans pontot.
több mint 1 éve

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
En az idosavokra tippelek
több mint 1 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Valaki megtudja mondani hogy Amerikában miért tartják izgalmasabb meccsnek a Lions v 49ers meccset, mert az a meccs kezdődik később
FloresR
már elobb megvolt sztem a schedule. NFL.comon elöbb látszott h a Ravens van a 9-es sávban minthogy lementek volnaa vasárnapi meccsek

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
FloresR 320
több mint 1 éve

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 659
Valahogy intézzétek el, hogy ne keljen 15-ször Taylor Swiftet nézni a SB-on 😀

NA már a mém is megvan hozzá:

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
Nagy meccs volt! Nagyon tetszett hogy az O félidőben tudott változtatni a D pedig fenn tudta tartani a jó teljesítményt. Kíváncsi vagyok ki jön köv héten hozzánk?
több mint 1 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Lamar spajkolt egy nagyot a redzoneban. Nem lasztival tette, hanem fogta a hatan gubbaszto a "playoffban nemtudgyozni" majmot es odabaszta vegre. Adott meg egy alamizsnat a szanalmas hatereknek hogy tudjanak a kedvenc bena "runningback!" toposzuk melle meg egyet bekiabalni a labdaszedo poziciojukbol. Karogjanak csak a Hollokiralyra! 😉

A vedelem tette a dolgat, nem hittem volna hogy egy ilyen tehetseges csapatot mint a Texans es egy olyan ragyogo ujoncot mint CJ Stroud O# TD hijjan tudunk tartani 2 meccsen keresztul.

Persze ettol meg le a kalappal a Houston elott, egy felidon at teljesen egyenrangunak mutatkoztak velunk, respect this! 👍 sok sikert nekik jovore!

Peace!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Super Bowlert otthon jatszani, háááát. Nem gondoltam volna a szezon elott. 😊 Barki jon, lesz eselyunk.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
gedam 6 266
baltimúrban is érdekes az időjárás

több mint 1 éve
Egy dolog elvált a tegnapi győzelemmel. Jövőre sok főműsoridős meccsünk lesz.
Én nagyon szeretnék a Cowboys ellen játszani Hálaadáskor vagy bárki ellen, csak rakjanak be minket.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 658
Gratulálok srácok, egyértelmű volt a külömbség a két csapat között a ti javatokra. Jövőre folyt. köv.!