NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezek a kurva vadlihuzodasok...Emlekeztek meg mit szoptunk anno Ingram vadliserulesevel? Hat a vadlik most is tenyezok. Marlo nem edzett, Flowers limitaltan gyakorolt a vadlijuk miatt. 10 nappal? a serules keletkezese utan... Mondom en, aki egyszer 3 hetre kiestem minden jobol egy bowlingmeccsen osszeszedett vadliserules utan, hogy aztan kispalyas focimeccsen visszaterve azonnal raserultem ujra es megint 3 het off, hogy aztan labtengozas kozben ujra es megint hetekre off. Hu de tartok mar egy apro vadlihuzodastol is... Gyogyulj Ravens!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Pressure % allowed this season:Ronnie Stanley - 9.6%
Morgan Moses - 6.0%
John Simpson - 4.5%
Kevin Zeitler - 3.5%
Tyler Linderbaum - 3.0%
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve

Vegas 9 pontos favoritnak jelol minket. Az sok. Az ossz 44 pontos hatart viszont alacsonynak velem.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Legújabb vidin Andrews jobban mozgot. Én szinte biztos vagyok HA mondom HA továbbjutunk, ő már jövő héten lesz.
x.com/ryanmink/status/1747337967167836619?s=46
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hat akkor Texans.Van mit okulni az elso fordulos meccsunkbol. Ujra Baltimore-ban, de minden nagyon mas lesz. Mindket garda sokkal jobb lett azota. D es O egyarant. Akkor 5x sackeltuk Stroudot, most csoda lenne. Megtanultak vedeni, es o is megtanult alkalmazkodni a ra nehezedo nyomashoz. Lamart 4x sackeltek, ennek a veszelye realisabb, nem veletlenul rotaljuk az OT parost. Lamar nem rozsdalt be, jol fog kimozogni, hamarabb passzol. Az akkori pontossagat (77%) most is elfogadnam. Stroud nem fog int-ekkel bennunket kenyeztetni, kemeny meccs lesz. Hazai palya, tisztelem az ellent, de tovabbjutast varok. A Browns nagyon gyengen adta elo ellenuk, nekunk bele kell adni apait anyait es akkor nem lehet gond. Mert ellenkezo esetben ugy rank egne, hogy evekig azt a kormot kohognenk fel.
Szerkesztette: RedFive
több mint 1 éve
En Ingram eset ota tovabbra is fazom Andrews eroltetesetol, mert nm hiszem h 100%os , de ne legyen igazam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Pepe Williams IR és Traedwell cut a két hely a rosteren Duvernaynak és Andrewsnak kell?
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
gedam
6 266
Eddig szerintem remek a wild card a mi szempontunkból.
Értem ezen azt, hogy
- kiveri a fejekből, hogy ami elég volt az alapszakaszban, az elég a PO-ban is...tudatosulhat, ez egy új bajnokság, ha az a legnagyobb sebességi fokozat, ami az alapszakaszban, akkor simán kiesünk
- nem a saját bőrükön, hanem tv-n nézve érezhetnek rá a fiúk, milyen az, ha egy csapat flow-ba kerül és átmennek a falon is (lásd Texans, Packers), és hogy NEM szabad erre reagálni úgy játékosnak, mint edzőnek. Remélem, nálunk lesz arra terv, hogyan tegyünk faágat az ellen bicikliküllői közé...(és nem JH tanácstalan fejét kell nézegetnünk)
A Texansnak nekem nem a játékai voltak félelmetesek...ugyan nem vagyok elájulva a D-nktől (annyira, mint a szakértők) de tán nem kapunk négy TD-t négy nagy játékból...inkább a falon is átmegyünk/számunkra nincs lehetetlen mentalitásukkal kell felvennünk a versenyt.
lucio
And please stop tweeting at me saying “don’t let that happen to us” please go watch a movie or something
— 🦈 (@Patrickqueen_) January 15, 2024
több mint 1 éve
lucio
329
Eddig szerintem remek a wild card a mi szempontunkból.Értem ezen azt, hogy
- kiveri a fejekből, hogy ami elég volt az alapszakaszban, az elég a PO-ban is...tudatosulhat, ez egy új bajnokság, ha az a legnagyobb sebességi fokozat, ami az alapszakaszban, akkor simán kiesünk
- nem a saját bőrükön, hanem tv-n nézve érezhetnek rá a fiúk, milyen az, ha egy csapat flow-ba kerül és átmennek a falon is (lásd Texans, Packers), és hogy NEM szabad erre reagálni úgy játékosnak, mint edzőnek. Remélem, nálunk lesz arra terv, hogyan tegyünk faágat az ellen bicikliküllői közé...(és nem JH tanácstalan fejét kell nézegetnünk)
A Texansnak nekem nem a játékai voltak félelmetesek...ugyan nem vagyok elájulva a D-nktől (annyira, mint a szakértők) de tán nem kapunk négy TD-t négy nagy játékból...inkább a falon is átmegyünk/számunkra nincs lehetetlen mentalitásukkal kell felvennünk a versenyt.
több mint 1 éve
FloresR
320
Verni kell akárki lesz az ellenfél, nem remegetgetunk meg
több mint 1 éve

Lesz ma meccs Buffalóban és annak a meccsnek a kimenetelétől függ mikor jövünk.
Én szombatnak vagyis Texansnak örülnék, sokat pihentünk már ha Steelers lesz az se baj, mert velük van elintézni valónk.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
gedam
6 266
a buffalo-steelers meccs tologatásából viszonylag szerencsésen jövünk ki olyan szempontból, hogy nekünk el kell kezdeni a houstonra készülni, mert a steelersből már készültünk 2 hete. én most egyértelműen nekik szurkolok, kiütnék a billst és a kansas meg a houston, a wild card két forró csapata meccselje le egymással egy sutáutban, hozzánk meg jönne egy feltehetően hótfáradt vasas.
több mint 1 éve
ujsagiro/szakertoiAmibol az egyik ugye LJ szavazat volt. Nem tudom hogy mukodik vagy ez nem a jatekosoke?In being named a first-team All-Pro for the second time, Ravens QB Lamar Jackson got 45 of 50 first-place votes. Brock Purdy and Dax Prescott got two votes each and Josh Allen got one vote.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) January 12, 2024
Morfil
no
több mint 1 éve
Amibol az egyik ugye LJ szavazat volt. Nem tudom hogy mukodik vagy ez nem a jatekosoke?In being named a first-team All-Pro for the second time, Ravens QB Lamar Jackson got 45 of 50 first-place votes. Brock Purdy and Dax Prescott got two votes each and Josh Allen got one vote.
Morfil
több mint 1 éve
Azzal még tudnánk egyet csavarni az offensen, ha playoffban a semmiből elkezdenénk 2 TE felállásokkal menni.csak ne az legyen mint par eve Ingramnal, hogy rohadtul nem volt 100%os de mégis eroltettek a jatekat
rkstzz
több mint 1 éve
In being named a first-team All-Pro for the second time, Ravens QB Lamar Jackson got 45 of 50 first-place votes. Brock Purdy and Dax Prescott got two votes each and Josh Allen got one vote.
több mint 1 éve
Azzal még tudnánk egyet csavarni az offensen, ha playoffban a semmiből elkezdenénk 2 TE felállásokkal menni.
több mint 1 éve
Andrews edzett
több mint 1 éve
Azért a legutóbb BPA-ra húzott S bevált, pedig akkor sem értették sokan. S amúgy remelem hátulról jön majd, szokásunkká vált korrekt embereket találni ott Clark, Elliot és most Stone (két hatodik és egy hetedik kör). Kiváncsi vagyok mit tesz EDC Stanley kapcsán mert jól semmilyen módon nem tud kijönni belőle, minden opciója 20+ millió a posztra, ugy hogy közben nincs megbízható ember LJ vakoldalára. Amarius Mims tetszene akar csak Mózes helyére is a jövőben.Több opció lehetséges, ez az opció nálam Stanley kivágását eredményezi és abból a 8 millióból megtartjuk a két G-t vagy Madubuike. Remélem S nem lesz BPA alapon. 😃Hát nem tudom, szerintem csak akkor lesz OT első körben hozva, ha Stanleyt kivágják (elcserélik, de kinek kell ?). OT-t is inkább a piacról kellene szerezni majd egy év múlva, amikor Stanley szerződése miatt sokkal könnyebben kidobható.
Draftra egy ilyen scenariot képzelek el. Itt egy rutinos WR akár OBJ marad a keretben és az OT poszton Stanley helyett újat próbálunk.
Braelon Allen 188 centis 111 kilós futó, 3. napos tehetség Henry óta várok egy ilyen RB-t a csapatba aki EDGE méretekkel rendelkezik. Itt Edwards megy nálam és marad Mitchell és Hill mellé harmadiknak Allen.
DT-t mindenképp kell húzni első háromban és project CB-t is később.
KeyG
EDC úgyis a megszokott a BPA draftját fogja hozni és hoz egy EDGE-t vagy DL-t (CB mélység elég jó az a második/harmadik körben is lesz) vagy ha hatalmas mázlink lenne és Keon Coleman vagy Adonai Mitchell lecsúszna akkor WR-t. A másik út pedig, mivel nem nagyon van capitalja a csapatnak jövőre, hogy letradelünk az első vagy a második körből. Nagyon kellene az extra pick és az olcsó depth.
hamsterdealer
KeyG
több mint 1 éve
Több opció lehetséges, ez az opció nálam Stanley kivágását eredményezi és abból a 8 millióból megtartjuk a két G-t vagy Madubuike. Remélem S nem lesz BPA alapon. 😃Hát nem tudom, szerintem csak akkor lesz OT első körben hozva, ha Stanleyt kivágják (elcserélik, de kinek kell ?). OT-t is inkább a piacról kellene szerezni majd egy év múlva, amikor Stanley szerződése miatt sokkal könnyebben kidobható.
Draftra egy ilyen scenariot képzelek el. Itt egy rutinos WR akár OBJ marad a keretben és az OT poszton Stanley helyett újat próbálunk.
Braelon Allen 188 centis 111 kilós futó, 3. napos tehetség Henry óta várok egy ilyen RB-t a csapatba aki EDGE méretekkel rendelkezik. Itt Edwards megy nálam és marad Mitchell és Hill mellé harmadiknak Allen.
KeyG
EDC úgyis a megszokott a BPA draftját fogja hozni és hoz egy EDGE-t vagy DL-t (CB mélység elég jó az a második/harmadik körben is lesz) vagy ha hatalmas mázlink lenne és Keon Coleman vagy Adonai Mitchell lecsúszna akkor WR-t. A másik út pedig, mivel nem nagyon van capitalja a csapatnak jövőre, hogy letradelünk az első vagy a második körből. Nagyon kellene az extra pick és az olcsó depth.
hamsterdealer
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hát nem tudom, szerintem csak akkor lesz OT első körben hozva, ha Stanleyt kivágják (elcserélik, de kinek kell ?). OT-t is inkább a piacról kellene szerezni majd egy év múlva, amikor Stanley szerződése miatt sokkal könnyebben kidobható.
KeyG
több mint 1 éve
OBJ szerződését átalakította a FO, március 14-ig muszáj ÚJ szerződést adni neki vagy kivágni. Utóbbi esetén a 2024-es cap hitje 2.67 millió a 11.08 millió helyet és 2025-re lett csúsztatva a maradék 8.3 millió.Osszesegeben javitja amit elrontott
Összességében jó húzás, kell a pénz a D-re.
hamsterdealer
több mint 1 éve
OBJ szerződését átalakította a FO, március 14-ig muszáj ÚJ szerződést adni neki vagy kivágni. Utóbbi esetén a 2024-es cap hitje 2.67 millió a 11.08 millió helyet és 2025-re lett csúsztatva a maradék 8.3 millió.Összességében jó húzás, kell a pénz a D-re.
több mint 1 éve
mondjuk így hirtelen amennyi hc állás felszabadult tuti viszik mindkettőtannyi üres pozi lesz, hogy lassan én is jelentkezem 😀
gedam