NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 1 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069
early down futások száma: 3
rkstzz
"Baltimore's running game never got going. Jackson was held in check with 54 rushing yards, while the team's running backs – Justice Hill and Gus Edwards – ran just six times for 23 yards. Harbaugh said, "it was that kind of game."

Bisciotti is felkérdezhetné, mielőtt hagyja elmenni Mekit.
Ha neki is ezt mondja akkor azért megkérdezném, hogy lehet leszarni a futójátékot mikor 4 vereségből 3 akkor jött mikor 120 futott yard körül termeltünk csak.
Hihetetlen, hogy ott az alapszakasz tendencia, és ugyanazt a hibát elkövetjük amit ott is többször...
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 299
Ha AR nalunk van akkor szerintem mi nyerunk.
A leg......bb hogy hogy az O nem ment ra hogy a KC D-nek futasra kelljen behozni a D-t. Ennyi a tortenet.

A jovo:

Amig JH itt lesz addig mese nincs akar evente de kell hozni egy feltorekvo O elmet. Amikor bejon jok leszunk amikor nem akkor nem.

Monken-t nem akarom szidni, de sajnos nem AR szint. Nem is lesz. De nem hiszek JH-ban hogy tudna jobbat valasztani es egy szintig jok leszunk vele is.

Meki: Nagyon jo, de a D nem tenyezo. A KC megtette amit mi nem es folyamatosan alkalmazkodott ahhoz amit a D adott. Irtam mar hogy vele is vissza fog esni a D, de a lenyeg hogy vele sem eleg jo ezen a szinten. Egyik D sem. Ami Meki erossege es a D-unke hogy a cov.-t nagyon jol hozta ossze a szimulalt nyomasok mogott. De ez egy szintig elegseges megint. Mahomes vegtelen ido az OL mogott akik siman felvettek a nyomast mert mar irtam a szim.nyomas nem megoldas es utana a cov,-t igy Mahomes szetszedte es szet is fogja. Oda kell erni hozza. De nem csak hozza hanem a legjobbakra is igaz ez. Ez a D jo szamokat hozott de nem olyan jo amit ezek a szamok sugallnak. Es itt a csapatepites is kiutkozik. Eros es mely csapat az nem eleg ha nagy celokert megy az ember. 1 vs 1 az egyszem csucsjatekosunk ert el eredmenyt akit persze el fogunk engedni hogy lehessen 3-4 jo egy kivalo helyett.

Az idei ev semmi masrol nem szolt mint hogy LJ bebizonyitotta hogy lehet ra epiteni es megerdemel egy kivalo es ereje teljeben levo skillsort. Es brutal OL-t.

A baj hogy 2019 feeling megint itt van es remelhetoleg nem olyan folytatassal. Akkor mar LJ bebizonyitotta hogy erdemes ra epiteni es nem tettuk, de jol kijott a lepes es elszalasztott lehetosegkent eltuk meg. Iden detto, mert jobbak voltunk mint vartam ( foleg LJ miatt ) es egeszsegesek voltunk es sok ellenfel leroggyant.
LJ laba es keze miatt ott lesz a helyunk a kihivok kozott, persze kellene egy jobb OC ( de lasd fent )Addig nem marad mas mint hogy minel jobbakkal korulvegyuk. A D-t ugyis fogja magaval huzni az O teljesitmeny. Ahogy minden csapatnal van.

Persze a csapatnal a FO-ban orom van/lesz es maradni fog a csapaepites es a stab is.

Szerkesztette: no
több mint 1 éve
rkstzz Baltimore Ravens 472 — justinblackmonpohara
early down futások száma: 3
több mint 1 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920

KeyG
Érdekes stat bár nem hiszem hogy sok mindent elárul. Josh Allennek jobbak a PO számai viszont pont ugyanannyi SB részvétele van mint Lamarnak. Nem hiszem hogy ebből bármi komoly következtetés levonható. Nem akarom elvitatni hogy tegnap tényleg szörnyűn játszott (bár az OC sem tett sokat a boldogulasahoz), de bizonyította hogy határa tud venni egy csapatot a POban is. Tette azt anno a Titans idén meg a Texans ellen. Fejlődni mindig lehet és kell is.
Benibácsi
Azzal mondjuk Allen sokat nem tud kezdeni hogy a defense az elmúlt 4 Po búcsúnál 30+ pontot enged átlagosan, meg hogy drive-onként 3.5 felett szereznek ellenünk. Egy közepes D lenne mögötte már SB győztes lenne
ThySoul
Érdekes hogy ezt írod. Pl Flacconak mindig kihozzák hogy micsoda jó PO mutatói vannak de azt elfelejtik hozzátenni hogy a karrierje elején a győzelmeket inkább a védelem hozta össze nem az ő elit jateka. Ezért is félrevezető pusztán ez a stat. Mert ha kihagyja a rugó vagy elejti az elkapo vagy elbenazza a védelem akkor arra már nem emlékszik senki. De ott a győzelmi mutató a QB mellett mintha minden rajta múlna csak.
több mint 1 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719

KeyG
Érdekes stat bár nem hiszem hogy sok mindent elárul. Josh Allennek jobbak a PO számai viszont pont ugyanannyi SB részvétele van mint Lamarnak. Nem hiszem hogy ebből bármi komoly következtetés levonható. Nem akarom elvitatni hogy tegnap tényleg szörnyűn játszott (bár az OC sem tett sokat a boldogulasahoz), de bizonyította hogy határa tud venni egy csapatot a POban is. Tette azt anno a Titans idén meg a Texans ellen. Fejlődni mindig lehet és kell is.
Benibácsi
Azzal mondjuk Allen sokat nem tud kezdeni hogy a defense az elmúlt 4 Po búcsúnál 30+ pontot enged átlagosan, meg hogy drive-onként 3.5 felett szereznek ellenünk. Egy közepes D lenne mögötte már SB győztes lenne
ThySoul
Persze,persze,
Norbi180
Allen is egy tulértékelt szar,aki az életben nem fog sb nyerni,
több mint 1 éve

KeyG
Benibácsi
ThySoul
Persze,persze,
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 984

KeyG
Benibácsi
több mint 1 éve
offseasonben amiket várok:

- a két OC-t a tegnapi hibák ellenére természetesen megtartanám, reméljük Meki is mérlegel, hogy milyen eredményt érhet el oda ahova megy és talán nem minden áron a pozíció számít kizárólag. (Az persze nedves álom, hogy Haribó odább álljon és Mekit itt léptessék elő, de nyilván ez lenne az scenario)

- WR: Beckham helyett kell hozni egy olyan veteránt aki még lábra is tud állni, sajnos ez kevés ide. Evanst ürlnék ha meg tudnánk csípni, akár Batement is bedobnám érte, mert láthatóan nincs igazán kémia közte és Jackson között. Flowers és egy top veterán + a töltelékek nekem már elég lenne egy Likely / Andrews párossal.

- Dobbins kuka, Gust jó lenne megtartni, (nem hiszem, hogy nagy piaca lesz), ha Micsel jól épól fel akkor RB sztem nem is kell vagy max kukázni valakit a maradékból.

- O fal: Stanleyvel nem tudom mit lehet kezdeni, de a tegnapi meccs is megerősített, hogy én ide ölném bele a draft tőke nagyját (1 és 2 kört is ebbe forgatnám).
több mint 1 éve

KeyG
több mint 1 éve
Bosszantónak nevezném leginkább a tegnapit. Egy főcsoport döntőre ennyire félre tervezni egyszerűen felfoghatatlan.
D oldalon kevésbé tuduk felháborodni, mert ők hozták a jobb teljesítményt, de ne legyenek illúzióink: a Chiefs haladt amíg nagyon akart, és csak akkor eresztettek le amikor már nem voltak kényszerben.
volt az első két drive-ot nézni, hogy sem a futást sem Kelce-t nem tudtuk limitálni. Pedig utóbbi nem kellett volna, hogy meglepetés legyen.
És akkor a 12 ember kickoff után??? wtf
El kell ismerni, Reid McDonaldsot vacsorázott tegnap.

Fájóbb, hogy az Monken is felsült és ő még jobban égett meg (bár vannak kérdőjelek, hogy ehhez Haribónak is gyanúsan köze van).
Hogy lehet, hogy pont azt a 2 dolgot hanyagoltuk, amivel papíron fogni lehetett volna a Chiefst? Se futás, se jól felrajzolt TE játékok, úgyhogy Andrews is a pályán van??
A hívott playek is sokszor teljesen logikátlannak tűntek: mikor haladni kéne akkor rövid passzok a LOS hez, mikor időt kell égetni akkor dobáltatjuk LJ-vel a bombákat a pálya végére.

Ha emellé hozzáteszem, hogy mindkét csapatrész fejben teljesen szétesett (Flowers taunting, D 12 ember, Kelce trashtalkra felülés, Jackson pánik üzemmódba kapcsolása) akkor nem tudok másra mutogatni mint a 3 edzőre.

Flowers fumbliját szerintem nem lehet neki felírni, lendületben volt és nagyon bizonyítani akart, ráadásul rookie, persze hogy szerette volna megcsinálni a TD-t. Amellett, hogy tökéletes volt a védekezés azért baromi nagy mák is kellett egy goalline fumblihoz a védők oldaláról.
LJ fumblit megint csak nem lehet Jackson nyakába varrni, ott a fal b*szta el, ennyire gyorsan vakoldalról ezzel nem lehett QB-ként mit kezdeni.
Jackson lelkén a buta INT szárad a végén. Az egy nagyon fos passz volt, de eleve nem kellett volna, hogy a 4. ngyedbe ott tartsunk, hogy ilyeneken múljon a meccs.

Szép szezon volt, és sajnálatos, hogy egy ilyen meccsel kellett lezárni. Reméljük sikerül jövőre tovább csiszolni a csapaton.

ui: egy-két megkeseredett kommentelőnek az eredménykövetőben szánalmas volt olvasni a frusztrációját. Ez a folyamatos Jackson haterkedést nem ciki még mindig? Persze lehetne szimplán utálni is, de mikor egy meccs nem top számokkal jön le rögtön megy a cringe "mvp" fikázás az azért ultra gáz. Érdekes, hogy ezek az emberek sosincsenek ott mikor jönnek a 100 feletti ratinges meccsei Jacksonnak. Külön ciki, olya csapatok szurkolóitól akik azon lametálnak közben, hogy Picket vagy Rudi legyen a kezdő QB vagy Mac Jones vagy Zeppe....
Gondolom az ilyen fotel szakértők szemében Josh Allen is egy kutyaütő, hiszen neki is vol rossz meccse, nem is egy. És feltétlezem Mahomes is örökké csak egy gm qb marad a szemükben, hiszen a Jets vagy a Denver ellen még Jacksonnál is gyengébb teljesítményt hozott...
Ezért mondom, elegánsabb őszintén bevallni, hogy csak nem kedveled a játékost, mint irigyíségből hülyeségekkel alátámasztani miért kéne mindenki másnak is utálnia azt akit te nem szeretsz.

Tanulság, nekem is a következő szezonra hogy eredménykövetőt nem kell nézzek a jövőben, ahol PO-ból kiesett csapatok frusztrált szurkolói próbálnak revanst venni a sérelmeikért 😊
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Hat amig a Mahomes fele Kansas itt lesz, boritekolhato, hogy az Afc donto a plafon, amit realisan elerhetunk az adott szezonban. Most nem is gondolom hogy jovore is bejutunk,etto fuggetlenul sok csapat cserelne velunk azt hiszem meg igy is.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071

KeyG
És mi a közös az itt felsorolt legalább 3 paliban? Az alapszakasz verhetetlen giga chadjai. Pedig reménykedtem hogy nem Taylor Swift tombolását kell nézni a döntőben. Mondjuk nem is fogom nézni számomra tök érdektelen ez a döntő
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 914
Szarok is voltunk, szarok is maradunk és szarok is leszünk jövőre is. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ravens’ defensive coordinator Mike Macdonald is scheduled to meet Monday night with Commanders’ owner Josh Harris, general manager Adam Peters and other Washington leadership, per sources.

Nyugodjon meg mindenki, JH nem lesz kirúgva azért hogy ne vigyék el az egyetlen értelmes edzőnket.
KeyG
Ha Washingtonba igazol akkor jövőre meccselni is fogunk ellene.
több mint 1 éve
Ravens’ defensive coordinator Mike Macdonald is scheduled to meet Monday night with Commanders’ owner Josh Harris, general manager Adam Peters and other Washington leadership, per sources.

Nyugodjon meg mindenki, JH nem lesz kirúgva azért hogy ne vigyék el az egyetlen értelmes edzőnket.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
lucio 329
Én úgy fogalmaznék hogy kijött a rutin. Mahomesèk zsinórban hatodszorra játszanak itt. Nem látom annyira borusnak a dolgokat, bár az igaz hogy idén osszalltunk és a sérülésekkel is szerencsénk volt. (Ennyi járt a korábbi evekert) De tegye szívére a kezét mindenki. Az idény elején ezzel a kerettel ilyen erős sorsolás.mellett mertetek volna AFC döntőt josolni? Én biztos nem. Én sikernek értékelem az èvet összességében mèg úgy is hogy ha ez most piszkosul fáj. Most kell igazán varázslat EDC-tol és jövőre.mar az alapszakaszban vissza lehet nekik vágni.
Benibácsi
Egyrészt egyetértek, mert a korábbi évek alapján pl. én egy lesérülő LJ-t és hektikus játékot vártam. Ehhez képest jók voltunk. De éppen ezért fáj is ez a mai meccs, nekünk nincs Mahomes-unk, hogy ide rendszeresen visszajussunk, lehet, újabb 12 év kell hozzá. Ilyen vereségekért nincs visszavágó, ez elment.
De az nem lenne rossz, ha úgy sikerülne varázsolni, hogy tartsuk ezt a szintet, tán mégis összejön egyszer, hamarabb, mint tizenix év. LJ hat éve van velünk - ő az eddigiek alapján nem fog stabilan AFC döntőbe vinni minket. De ha legközelebb odajutunk, remélem nem akarja azt átélni, amit ma.
több mint 1 éve
rkstzz Baltimore Ravens 472 — justinblackmonpohara
8 designed futáskísérletünk volt

8

tehát nyolc
több mint 1 éve
Én úgy fogalmaznék hogy kijött a rutin. Mahomesèk zsinórban hatodszorra játszanak itt. Nem látom annyira borusnak a dolgokat, bár az igaz hogy idén osszalltunk és a sérülésekkel is szerencsénk volt. (Ennyi járt a korábbi evekert) De tegye szívére a kezét mindenki. Az idény elején ezzel a kerettel ilyen erős sorsolás.mellett mertetek volna AFC döntőt josolni? Én biztos nem. Én sikernek értékelem az èvet összességében mèg úgy is hogy ha ez most piszkosul fáj. Most kell igazán varázslat EDC-tol és jövőre.mar az alapszakaszban vissza lehet nekik vágni.
több mint 1 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A formaidozitesunk majdnem tokeletes volt. Az alapszakasz vegere idozitettuk, de a sok pihi utan a kozepszerunel alig jobban jottunk vissza. Mondjuk O# szinten. Ma is a D tette a dolgat, az O ados maradt. Mikor az eredmenykovetoben savaztak a D-t csak lusta voltam vitatkozni veluk, hogy majd a masodik felidoben lehuzzuk a rolot meglatjatok.
Futast keveselltem en is.
A pontatlansagokat es turnovert nem... Flowers labdavesztese a golvonal elott = Hunley tavalyi qb sneakje a cicak ellen. A fajdalom maga...
Azert... Jo kis szezon volt.
Jovore, jol lerabolva... nem lesz konnyebb.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
lucio 329
Repülni kell valakinek nincs mese ez gyalázat volt amit ma este mutatott az offense
FloresR
Azért egy elődöntő után nem feltétlenül kell fejeknek hullani...(Mit kelelne akkor a többi 28-nak csinálni?) Azt gondolom, sajnos ilyen meccsek kb. semmire se jók. Mert vagy nyerünk, és akkor OK, vagy nem, akkor jön a duma, hogy tanulunk belőle-de ide visszajutni akármennyi tanulással nagyon nehéz - hacsak nem Mahomes vagy Brady az irányítód. Nekünk nem, LJ egy top NFL irányító, de nem Mahomes polc. Eljuthatunk vele újra ide, SB-t is nyerhetünk, de ennek a záloga nem (csak) ő, hanem az őt körülvevő stáb. Én éppen ezért óvatosan nyúlnék hozzá, akármekkora fsznak tűnik is a mai alapján Monken. Örüljünk, hogy itt vagyunk, tán lesz sanszunk jövőre is (eddig mindig volt, ha LJ nem sérült meg) - de SB-t nyerni, ahhoz szerintem több nyerő karakter kell elsősorban támadó oldalon.
Ha valamihez, akkor én a falunkhoz nyúlnék hozzá, mert LJ ma rossz volt, de a falunk is, és utóbbi gyengeségeit LJ egész jól elfedte egész idényben.
több mint 1 éve
FloresR 320
Több ilyen esély nem lesz Sbre, főleg ha elviszik az egyetlen értelmes kordinátort Mcdonaldot
több mint 1 éve
Még nincs vége a meccsnek, de épp most adta el LJ a labdát.
Ilyenkor mindenki idiótának tűnik, a gameplan, Monken, LJ, Flowers.
De nem azok, csak...míg korábban, RayLewis idején úgy lehetett mecscet nézni, hogy szorult helyzetben majd valahogy jönnek az extrák, most ha nem megy, akkor sorozatban hibázik bele ez is, az is. Míg anno volt több karakter, aki jó versenyző típus volt, most kevés (nincs?) ilyen a csapatban. Ha megy, ha nyerünk, nagyon nyerünk. Ha nem megy, remegnek a kezek - mindenkinél.
lucio
meccs előtt írni akartam, hogy ha vigyázunk a labdára nyerünk. nem sikerült. jól kezdett a chiefs és ez benyomta a pánikgombot az o-nál, pedig csak szép konzervatívan kellett volna haladgatni. nem tudom lesz-e még ekkora esélyünk az sb-re.
gedam
Tök ugyanúgy gondolom hogy egyszerűen panikoltunk mint 2019-ben. Most is próbáltuk a screeneket meg minden.mast de nem futottunk. Miért? Mèg a negyedikben is tudtunk volna futni. Nem értem.
több mint 1 éve
gedam 6 266
Még nincs vége a meccsnek, de épp most adta el LJ a labdát.
Ilyenkor mindenki idiótának tűnik, a gameplan, Monken, LJ, Flowers.
De nem azok, csak...míg korábban, RayLewis idején úgy lehetett mecscet nézni, hogy szorult helyzetben majd valahogy jönnek az extrák, most ha nem megy, akkor sorozatban hibázik bele ez is, az is. Míg anno volt több karakter, aki jó versenyző típus volt, most kevés (nincs?) ilyen a csapatban. Ha megy, ha nyerünk, nagyon nyerünk. Ha nem megy, remegnek a kezek - mindenkinél.
lucio
meccs előtt írni akartam, hogy ha vigyázunk a labdára nyerünk. nem sikerült. jól kezdett a chiefs és ez benyomta a pánikgombot az o-nál, pedig csak szép konzervatívan kellett volna haladgatni. nem tudom lesz-e még ekkora esélyünk az sb-re.
több mint 1 éve
Szép volt lamar szar jackson , egy ujabb fantasztikus play off tejesitmény, ez a pali tejesen alakalmatlan bármit megnyerni

Szerkesztette: Norbi180