NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 1 éve
rkstzz Baltimore Ravens 472 — justinblackmonpohara
itt az idő harbs
több mint 1 éve
FloresR 320
Repülni kell valakinek nincs mese ez gyalázat volt amit ma este mutatott az offense
több mint 1 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Sikerült majdhogynem a szezon sok szempontból legergyább teljesítményét összehozni.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
lucio 329
Még nincs vége a meccsnek, de épp most adta el LJ a labdát.
Ilyenkor mindenki idiótának tűnik, a gameplan, Monken, LJ, Flowers.
De nem azok, csak...míg korábban, RayLewis idején úgy lehetett mecscet nézni, hogy szorult helyzetben majd valahogy jönnek az extrák, most ha nem megy, akkor sorozatban hibázik bele ez is, az is. Míg anno volt több karakter, aki jó versenyző típus volt, most kevés (nincs?) ilyen a csapatban. Ha megy, ha nyerünk, nagyon nyerünk. Ha nem megy, remegnek a kezek - mindenkinél.
több mint 1 éve
FloresR 320
Ilyen nincs de mégis van, folyamatosan lábon lövi magát a Ravens
több mint 1 éve
no Baltimore Ravens 8 299
Ha megnyernenk akkor 99.9% hogy szerveznem az utat a dontore.
Viszont egyszeruen elvezhetetlen. A winter S es Falcon-t nezem a meccs meg megy alatta.
több mint 1 éve
gedam 6 266
nem futottunkés ezbosszantó.
több mint 1 éve
Time M. egyszeruen csodas
több mint 1 éve
Monken egy fasz
több mint 1 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Esni most mindenesetre epp nem esik. Szaraz himnusz volt. 😊

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 914
Ravens inactives today include Tylan Wallace, Rick Ya-Sin, Sam Mustipher, Malik Cunningham and Josh Johnson (3rd QB).

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ha Andrews nem csak lesz hanem kesz is, aqkkor nalam johet a 2 TE felallas.

Szerintem ez a ketto a legjobb D, de meg igy is szopatva lesznek.
Persze el lehet izgulni, buntetesek, egyeni hibak stb ki is lokhetik a dolgokat a mederbol.
több mint 1 éve
Mark Andrews jatszani fog.
Hivatalos. 👍😌

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
A D mindig kovetni fog. Az O ujjit ews a D kovet. Amig a szabalyokat nem egyenlitik ki addig igy is marad.

Es mar surolja az elvezhetetlenseget, bar a nep az O-t akarja latni gyozni.

Hamar a KC, akkor elvezhetop volt hogy a D eselytelen volt a futas ellen? Es akkor is az lenne ha meg 3 hetig tartana a meccs. Es ez nem hozzanemertes, gyenge jatekosok vagy sema. Personnel problema.

Browns/Dallas D a POban. Gyalazat. Hogy nem is probaltak valtani az megbocsathatatlan, de a kezunket a szivunkre teve kijelenthetjuk hogy akkor se lett volna eselyuk.

A D-ek kiegeszitoi mar az O-nek es ennyi, magaban nem tudnak ero lenni. De a kiegyensulyozott csapatok a legjobbak.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
...
ez úgy van, hogy most van az ellenreformáció és mindenféle ellenszél ellenére a védekezőfoci feléledt, lásd afc north. aki védőkoordinátort nevez ki oc-nek jól jár.
gedam
Védõkoordinátort OC-nak? 😊

De ha HC-nak, akkor sem értek egyet. Nem volt ellenreformáció. Legalábbis én forradalmi ötletet, rendszert nem láttam.
Csak volt egy fura szezon, ilyen-olyan okból alulteljesítõ támadósorokkal.
ulpianus
A szimulált nyomásokkal talán többen éltek, amivel a támadófalak blokk-kiosztását befolyásolták és azért sok rossz fal van a ligában.
A jó QB-k körül pedig eléggé kiürültek a skill sorok, sztem ez a másik ok. A harmadik meg a sok sérült sztár.
több mint 1 éve
gedam 6 266
...
ez úgy van, hogy most van az ellenreformáció és mindenféle ellenszél ellenére a védekezőfoci feléledt, lásd afc north. aki védőkoordinátort nevez ki oc-nek jól jár.
gedam

De ha HC-nak, akkor sem értek egyet. Nem volt ellenreformáció. Legalábbis én forradalmi ötletet, rendszert nem láttam.
ulpianus
én mártámadáskor is védekezést látok
több mint 1 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
...
gedam

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
gedam 6 266
nem tudom h 1-2 evre nem lehetne-e vhogy marasztlani az idei ev utan Macdonaldt, assistant hc v vmi egyeb zsiros szerzodessel
Morfil
év közben már írták itt az okosok a twitteren, hogy adni kell neki egy oc fizut és belengetni, hogy 2-3 éven belül meg is kapja a posztot. az egy versenyképes ajánlat, minden más lepkefing.
több mint 1 éve
gedam 6 266

több mint 1 éve
nem tudom h 1-2 evre nem lehetne-e vhogy marasztlani az idei ev utan Macdonaldt, assistant hc v vmi egyeb zsiros szerzodessel
Morfil
Rajta múlik, de egy full pozìciót nem ad fel egy beosztottiért általában senki ( kivétel McDaniels)
több mint 1 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 1 éve
Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.

Seahawkstól félek.
rkstzz
Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
KeyG
Belichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.
rkstzz
Lehet igazad lesz a Falcons is elkelt. Akkor maradt a Commanders és Seahawks.
És maradt Vrabel, Ben Johnson, Slowik is a kalapban és BB aki nem kell sehova.
KeyG
Ebből érzésre BJ lesz az egyik csapat HC-ja, kérdés, hogy a maradák helyek közül Mc-nek szimpatikus-e valamelyik egyáltalán (és ha igen, akkor az marad-e üresen BJ kinevezése után).
Egyre jobb esélyünk van rá, hogy még egy évet mehetünk a jelenlegi staffal.
Snagal

Ben Johnson a Peters kapcsolat miatt sanszos a Commandershez.
Vrabelt Seattle-ben nem hìvták második körre, oda sztem Macdonald a favorit, aki az új Carroll.
Slowik lehet marad Houstonban még (jövőre Saints pl üresedhet)
több mint 1 éve
 www.pff.com/news/nfl-lamar-jackson-blitz-improvement-texans-chiefs-playoffs

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 914
Na, az összes csapat, akinél Monken interjúzott, már kinevezett mást. Úgyhogy valószínűleg ő marad nálunk. Seattle, Washington és Atlanta van még. Tőlük kell kiimádkozni MacDonaldot és jók vagyunk.

Seahawkstól félek.
rkstzz
Atlanta lesz az, Seahawks az Vrabel nálam még Ben Johnson a kérdés.
KeyG
Belichiknek sincs még csapata. Nem akarom elkiabálni, de jó esély van rá, hogy itt marad Mac.
rkstzz
Lehet igazad lesz a Falcons is elkelt. Akkor maradt a Commanders és Seahawks.
És maradt Vrabel, Ben Johnson, Slowik is a kalapban és BB aki nem kell sehova.
KeyG
bb szerintem nem is volt csak az atlantánál, nem? nem hiszem, hogy az összes hc állásra jelentkezett.
gedam
Talán a Chargers volt még, de nem biztos.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!