Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Matchday. Kell a 3. Win ma, nagyon fontos meccs ez.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 805
Daylon Mack bemutatkozik , ne legyen barna a nadrágja ma. 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Nem kell a futast sem tultolni, mert azt tul konnyu levedkezni. Hanem azt, amikben jo.
Nagyon szeret tanulni, es gyorsan is tanul. Valamint, mar regen is amiert megszerettem, igazi vezer a palyan. Nem ilyen ordibalos, de a legjobb csapatember, mennek vele a sracok, lehet latni minden meccsen. Par technikaban kepzettebb QB inkabb balfacnak tunik, panikol, rossz donteseket hoz. Az jobb?
Jo skillsetje van Lamarnak, es szamomra derogalonak hat, futasra alkalmas iranyitonak beallitani. Ezt probalom mondani. De ettol meg ilyen ketarcu lesz a passzjateka, ahol a kozepe hianyzik kicsit. Majd dolgoznak ezen, mert ilyen jo kis utemerzekkel lehet mit kezdeni.
ulpianus
Sokkal jobban dob,mint amire előzetesen számítani lehetett.A holtszezonban óriási fejlődésen ment keresztül.Nem szeretné,ha felcímkéznék.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Jo skillsetje van Lamarnak, es szamomra derogalonak hat, futasra alkalmas iranyitonak beallitani.
ulpianus
Miért degradáló, ha egy irányító alkalmas a futásra?!

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nem kell a futast sem tultolni, mert azt tul konnyu levedkezni. Hanem azt, amikben jo.
Nagyon szeret tanulni, es gyorsan is tanul. Valamint, mar regen is amiert megszerettem, igazi vezer a palyan. Nem ilyen ordibalos, de a legjobb csapatember, mennek vele a sracok, lehet latni minden meccsen. Par technikaban kepzettebb QB inkabb balfacnak tunik, panikol, rossz donteseket hoz. Az jobb?
Jo skillsetje van Lamarnak, es szamomra derogalonak hat, futasra alkalmas iranyitonak beallitani. Ezt probalom mondani. De ettol meg ilyen ketarcu lesz a passzjateka, ahol a kozepe hianyzik kicsit. Majd dolgoznak ezen, mert ilyen jo kis utemerzekkel lehet mit kezdeni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 225 — Keep pounding
Igen. Lamarnak ez a stilusa, ezert nem fair a passzpobtossagot szamonkerni onmagaban. (Foleg nem a Tebowista vallas puspokenek. Ugyi, Sobri atya? 😊)
ulpianus
Ja ja.
Ezért mondom, nincs vele baj, csak többet kéne fusson.
Hatékonyabb lenne.
Tebownak sose volt rendes rá optimalizált playbookja, se LT szintű RT-je. (Balkezes volt.)
Sobri Jóska
Nekem se. Egyik sem véletlen.
gabokocka
😀 😀 te is balkezes vagy ??? 😀 😀
malkav
Igen

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Igen. Lamarnak ez a stilusa, ezert nem fair a passzpobtossagot szamonkerni onmagaban. (Foleg nem a Tebowista vallas puspokenek. Ugyi, Sobri atya? 😊)
ulpianus
Ja ja.
Hatékonyabb lenne.
Tebownak sose volt rendes rá optimalizált playbookja, se LT szintű RT-je. (Balkezes volt.)
Sobri Jóska
gabokocka
😀 😀 te is balkezes vagy ??? 😀 😀
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 225 — Keep pounding
ulpianus
Ja ja.
Hatékonyabb lenne.
Sobri Jóska

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
ulpianus
Ja ja.
Hatékonyabb lenne.

Poén ide, poén oda, végülis amint megvolt a tavalyi és az idei 1/1, és egy igazi csapat jött szembe, máris árnyaltabb az irányító teljesítménye. Bár 5.8-as átlaggal futni több, mint korrket.
Többet kéne futnia, kevesebbet dobálnia.
Sobri Jóska
Ezen a képen Daniel Jones kicsit olyan feje van mint David Hasselhofnak nem ?
Mármint Jocika profiljában
malkav
Az az aláírásom.
És ez a képen a fiatal Hasselhoff, a focis filmjéből. Te szúrtad ki elsőnek. 😉

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Poén ide, poén oda, végülis amint megvolt a tavalyi és az idei 1/1, és egy igazi csapat jött szembe, máris árnyaltabb az irányító teljesítménye. Bár 5.8-as átlaggal futni több, mint korrket.
Sobri Jóska
Ezen a képen Daniel Jones kicsit olyan feje van mint David Hasselhofnak nem ?
Mármint Jocika profiljában

Szerkesztette: malkav
több mint 6 éve
Okes, de neki ez a jateka. Sosem fog kozpetavon szuper lezer passzokbol megelni. Neki vannak a rovid paszok, ahol nem gond, hogy nem szuper pontos, onnan eltalalja, es vannak a melypasszok, ahol inkabb feldobja a levegobe, es amig leesik, a WR tud korrigalni. Ezek azert kockazatosak, mert lassuak, a vedo is jobban tud reagalni.
Lathato, amikor megdobja izombol o is, az nem is igen megy. Ez nem gond, sokan ezt varjak tole, hogy minden dobastipusa legyen jo. De errem ondtam, hogy nem ez a jateka. Ahogy okosan a Ravensnek sem ez, hanem amikben Lamar jo. Ezert nem is kell elvarni, hogy a passzpontossag kiralya legyen. Helyette ott lesznek a yardok kevesebb passzbol is, es megis megnyitja a palyat, szelteben-hosszaban. Tud ez mukodni.
(Aki esetleg ugy erzi, az egeszet nem bantasbol irtam. En imadom Lamar jatekat, de ertelemtlen ot osszevetni mondjuk Bradyvel.)

több mint 6 éve
gedam 6 478
ulpianus
a túlvállalás a jó szó a meccsünkre is hárbó is lemár is túl sok kockázatot vállalt az elején. nem tetszett, hogy egy csomó drive-ot hosszú passzal kezdett és mindig holivúdot kereste. a végén látszott azért, hogy sznídet is lehetne erőltetni és a többi wr-t, mert nem kutyaütők. le kell erről szoktatni, hogy a passzjáték holivud 50 jard vagy tájtend 5 jard.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
 twitter.com/lateroundqb/status/1176498306945564673?s=21
jájj
gedam
Lamar brutál 😀

több mint 6 éve
gedam 6 478
 twitter.com/lateroundqb/status/1176498306945564673?s=21
jájj
több mint 6 éve
Kemeny lesz az elkovetkezendo 5het. Tartok a csoport meccsektol is, bar eddig ugy tunik mindharom rivalis alulteljesit, de csoporton belul ez semmire se garancia. Talan a Cicak ellen lehet konnyebb dolgunk, de a Vasas meg a Barnak tuti nekunk jönnek. A Seahawks szerintem nekunk meg pont az a csapat, akiket szoros meccsen meg kell verni, vagyunk annyira jok. A Peccre meg kikertem a szabit, szal Brady szopik, meg mar amugyis reg kiegett.. De viccen kivul nyilvan toluk kikapunk, csak legyen jo meccs. Bar POban nem tudom, hogy a Pats vagy a Kansas ellen milehet a megoldas. Kiugroan jok iden is..
LeviPoki
Vasastol iden nem kell tartani, Brownstol jobban tartok, ok meg osszeerhetnek. Cicak a ketto kozott lesznek.

Kovetkezo 4 meccsbol 3 győzelmet varok a sracoktol.

Akkor lenne egy 6-2es szezonfelezo, a masodik feleben jonnek majd a keményebb meccsek

Szerkesztette: Voice

több mint 6 éve
2019 Joe Flacco

3 game 3 lost

Cmp% 69.1, 2 TD, 2 INT,

257 yard/g pass, 2 yard/g rush =259 yard / game

2019 Lamar Jackson

3 game 2 win 1 lost

Cmp% 63.0, 7 TD, 0 INT

287.7 yard/g pass, 57.3 yard/g rush = 345 yard / game
Voice
2019 SoS:
- against Denver W-L : 6-3
- against Ravens W-L : 3-5-1

ettől Lamar nem rossz, vagy Flacco nem jó, ahogy fordítva se igaz, csak ez is része a statisztikának
Collapo
jó, ezt hagyjuk. én mindkét játékost szeretem. flaccoban soha nem bízott senki igazán annyira, hogy normális fegyvereket adjon neki. elit elkapója 10 év alatt nem volt, 1-2 kiöregedő veterán esetleg. nem köré épült a frencsi, mint ahogy most is ez a helyzet denverben. ezzel szemben az o-t jelenleg lemarra szabtuk, köré épül az egész rendszer, az elkapógárda sosevoltilyenjó szint, ingram gusthebus, o-line, kb. minden a helyén ahhoz, hogy kihozzuk a max.-ot az rb qb-nkból. és amit írtam fenntartom, ez az egység bárki ellen tud haladni 400yardot meccsenként így vagy úgy.
gedam
Margasag.

Most kitudjuk hasznalni majd hogy az iranyitonk szart se keres, mig flacconal 20-30 milliot keresett feleslegesen, ez lesz a nagy kulonbseg. Tudjuk nyomni a falemberekhez,elkapokhoz,vedokhoz.

Szerkesztette: Voice

több mint 6 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
jó, ezt hagyjuk. én mindkét játékost szeretem. flaccoban soha nem bízott senki igazán annyira, hogy normális fegyvereket adjon neki. elit elkapója 10 év alatt nem volt, 1-2 kiöregedő veterán esetleg. nem köré épült a frencsi, mint ahogy most is ez a helyzet denverben. ezzel szemben az o-t jelenleg lemarra szabtuk, köré épül az egész rendszer, az elkapógárda sosevoltilyenjó szint, ingram gusthebus, o-line, kb. minden a helyén ahhoz, hogy kihozzuk a max.-ot az rb qb-nkból. és amit írtam fenntartom, ez az egység bárki ellen tud haladni 400yardot meccsenként így vagy úgy.
gedam
egyik gondolatodat se vitattam/vitatom 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Kemeny lesz az elkovetkezendo 5het. Tartok a csoport meccsektol is, bar eddig ugy tunik mindharom rivalis alulteljesit, de csoporton belul ez semmire se garancia. Talan a Cicak ellen lehet konnyebb dolgunk, de a Vasas meg a Barnak tuti nekunk jönnek. A Seahawks szerintem nekunk meg pont az a csapat, akiket szoros meccsen meg kell verni, vagyunk annyira jok. A Peccre meg kikertem a szabit, szal Brady szopik, meg mar amugyis reg kiegett.. De viccen kivul nyilvan toluk kikapunk, csak legyen jo meccs. Bar POban nem tudom, hogy a Pats vagy a Kansas ellen milehet a megoldas. Kiugroan jok iden is..
több mint 6 éve
gedam 6 478
2019 Joe Flacco

3 game 3 lost

Cmp% 69.1, 2 TD, 2 INT,

2019 Lamar Jackson

3 game 2 win 1 lost

Cmp% 63.0, 7 TD, 0 INT

Voice
2019 SoS:

ettől Lamar nem rossz, vagy Flacco nem jó, ahogy fordítva se igaz, csak ez is része a statisztikának
Collapo
több mint 6 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
2019 Joe Flacco

3 game 3 lost

Cmp% 69.1, 2 TD, 2 INT,

2019 Lamar Jackson

3 game 2 win 1 lost

Cmp% 63.0, 7 TD, 0 INT

Voice
2019 SoS:

Szerkesztette: Collapo

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
Rolf Baltimore Ravens Alabama Crimson Tide 63
mondjuk ha pozitívan nézzük, akkor meg azt kell mondani, hogy ennyi balfaszkodással is meccsben voltunk a végén. kicsit sajnálom, hogy azt a szaros csekdán pöcit legalább nem tudtuk levédekezni a végén, megnéztem volna egy lemar drive-ot még.
( a dropkick hívás is fasza volt, mert rákényszerítettük, hogy fair catchcsel kapja el a lasztit a kenszeszi és így nem indult el az óra)
gedam
Ez volt az én konklúzióm is.

Lamar nagyon gyatra volt, és teljesen összevissza dobált (Flacco-ra emlékeztető pontosságot mutatott a mély passzok terén... ), volt 2-3 nagy play amit nem illett volna beszopni, és volt 1-2 véleményes flag (de sajnos nem ezeken múlt amúgy hanem az előző két ponton) - így ezek kombinációja az volt h nem érdemeltünk győzelmet, és nem is igazán voltunk meccsben... de a 4. negyedbeli comebackszerűség miatt lehet pozitív szájízzel nézni a dolgokat, és nem gondolom h egy januári rematch esetén egy lehetetlen feladat lenne nyerni, akár idegenben sem.
Ingram és Gus pedig nagy király.

Hozni kell a következő három (kötelező?) meccset, és akkor a Seahox/Pats ellen megint belefér a botlás..

PS:
 www.theringer.com/nfl/2019/9/22/20878730/baltimore-ravens-kansas-city-chiefs-analytics
Igor
Ja... én azért "kérem" az egyik meccset az utóbbi kettőből, ha lehet választani akkor a másodikat. De rég volt már... Egy komoly PO-csapatnak egyen egy komoly skalpja legalább regularban is!
több mint 6 éve
gedam 6 478
Sobri Jóska
lamar folyamatosan nagyító alatt játszik, pedig így vagy úgy garantáltan halad vele az o 400 yard felett és rak fel pontokat a táblára. hogy a levegőben, a földön vagy a föld alatt, azt én sem tudom megmondani, de 22 évesen ezt hozza. aztán előjönni olyankor, amikor kikapunk és közepesen dobál (nem rosszul), hogy megmondtam, az nevetséges. ebben a vereségben mindenki benne volt kb., kivéve az o-t. hárbó, védelem, bírók, ha fontossági sorrendre vagy kíváncsi. de persze nem vagy, mert a tévedésedre keresel csak önigazolást, hogy lemar bust. nem az. lemar playmaker. idén meglesz neki a 4000 passzolt és 1000 futott yard felett és a rájátszás. nekünk ez jutott.
gedam
Ha playmaker-nek tartod, akkor legalább írd le rendesen a nevét.
bowI
ne mááár,
nem tudod honnan jön a lemááár?
szólt a holló , de kááár
több mint 6 éve
gedam 6 478
 www.baltimoreravens.com/news/penalties-prove-very-costly-in-kansas-city
hát igen
több mint 6 éve
2019 Joe Flacco

3 game 3 lost