Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/GeneFrenette/status/1175422120781705217szerintem itt inkabb az tortenhetett, hogy sikerult valami belso problemat elsimitani a jagsnel.
Tony Adams
több mint 6 éve
Ilyen gyenge rosterunk sem volt meg miota Ravens drukker vagyok.4 honapja irtam.
A #D front seven nagyjabol nulla, cserebe a Secondary bitang.
Tamadofal szinten gyenge, de legalabb Yanda meg itt van. QB es az elkapo sor fiatal.
En felek a kovetkezo szezontol, ha pozitiv lesz, akkor Lamar eron felul teljesitett megint.
Voice
Ezek utan csak pénzért szolalok meg itt.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
gedam
6 478
Én egyelőre aggódom amiatt, hogy a passzjáték "csak" Brown és Andrews, pláne a második meccsen vártam többet... és Jackson próbált is diverzifikálni, de a többiek nem sok mindent nyújtottak.endrúz nem edzett, szerdán összeszedett vmi kisebb sérülést. sztem nekünk van a legjobb te osztagunk a ligában.
Jó lenne egy harmadik célpontnak/második számú WR-nek felnőni melléjük, szerintem a TE-k nem lesznek elég jók.. én Snead-ben reménykedtem, de lehet h Boykint akarják felhozni, meglátjuk.
(Seth Who?)
És ezt a legjobb DB sort se teljesen értem Averett-tel, remélem cinizmus... szerintem szét fog hajigálni minket Mahomes.. asszem írta valaki, hogy pont a mély labdákat nézzük el. Hát, remek... a Chiefs ellen ezzel a gyengével már írhatjuk is be magunknak a L betűt....
| remélem sikerül a jinx.. |
Igor
több mint 6 éve
Én egyelőre aggódom amiatt, hogy a passzjáték "csak" Brown és Andrews, pláne a második meccsen vártam többet... és Jackson próbált is diverzifikálni, de a többiek nem sok mindent nyújtottak. Jó lenne egy harmadik célpontnak/második számú WR-nek felnőni melléjük, szerintem a TE-k nem lesznek elég jók.. én Snead-ben reménykedtem, de lehet h Boykint akarják felhozni, meglátjuk.
(Seth Who?)
És ezt a legjobb DB sort se teljesen értem Averett-tel, remélem cinizmus... szerintem szét fog hajigálni minket Mahomes.. asszem írta valaki, hogy pont a mély labdákat nézzük el. Hát, remek... a Chiefs ellen ezzel a gyengével már írhatjuk is be magunknak a L betűt....
| remélem sikerül a jinx.. |
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
lucio
329
Kb. most jönnek azok a meccsek, amelyek megmutatják, az alapszakaszban mire számíthatunk. (Mer' a PO-ban bármi lehet, ha bejutunk).A Chiefs ellen kíváncsi vagyok, mennyire fogunk futni, mert az tavaly nagyon ült, és mennyire passzoltatjuk továbbra is Lamart. A D-ben meg ha papíron nekünk van a legjobb DB sorunk (ok, nincs JS), ennek valahol látszani kellene, soha jobb alkalom a bizonyításra...De mi teher nélkül játszhatunk, jelenleg úgy tűnik, fontosabb, hogy a Browns-t verjük, mint a vasárnapi meccs (... ne legyen igazam, de eddig ilyen helyzetekben azt éreztem néha/sokszor, hogy nem igazán készülünk föl az adott meccsre)
Szóval az eredménytől függetlenül is számos érdekességet tartogat ez a meccs.
több mint 6 éve
meg ebben az egész o-ban az a szép, ahogy hárbóék felépítették ezt a támadórendszert. vették lamart, mint aki meghatározza a stílust, mentornak idehozták rg3-t és mcsorley is elég atletikus és a stílushoz illő játékosokat draftoltunk és igazoltunk. megkockáztatom, hogy ilyen most nincs az nflben, itt kb. a mozaikban mindenkinek megvan a valid helyettesítője. nyilván egy picivel gyengébb a második ember, mint az első, de maga az o nem okádná össze magát egy-egy sérüléstől.Pontosan, ugynezen gondolkodtam, hogy a stábra nagyon büszke vagyok! Profi ahogy maximalizálják a Lamar-ban lévő potenciált. Simán el tudom képzelni, hogy egy browns elherdálta volna Jacksont is, valami béna/rugalmatlan rendszerbe erőltetve. Persze az se hátrány hogy lett egy Andrews-unk (ha megnézitek az idei legjobb TE eddig), és egy Hollywood-unk (sok más jó játékos mellett). Hollywood óriási meglepetés nekem, nem néztem ki belőle hogy ennyire sokoldalú és tarthatatlan: akár hova állítják, blokkol (!), contact után yardokat verekszik ki. Zseni!
szóval ha már mea culpa tavaly 5-6 forduló után én sem flaccot áldoztam volna be, haneem harbaught és hoztam volna új edzőt. de aztán nagyon megtetszett, amit lamarral és az o-val csinálnak. stílust adtak egy olyan csapatrésznek, ami nálunk soha nem volt stílusos.
gedam
több mint 6 éve
Pár big play t nyeltek ,ami most motivációs tényező lesz a secundary heti felkészülésében.www.nfl.com/news/story/0ap3000001056299/article/lamar-jackson-ravens-have-the-nfls-best-offense-right-nowHát igen, fura érzés... Kb mióta a csapat létezik mindig a D-ben bíztunk jobban... Azért nincs két egyforma meccs, és bár engem is a Cards elleni teljesítmény elbizonytalanított... de a keret még mindig top 5 D-nek néz ki. A helyezkedésen csiszolni kell, pl TJ23 helyenként szellemeket fogott. A mély labdákat néztük el, de pl goal line D elég jó volt. Szerintem ha tudjuk erőltetni a futást, és ezzel kontrollálni az órát, akkor lesz elég ideje a védőknek pihenni, rákészülni, és ki tudjuk véreztetni őket. Ha beindul az adok kapok, abból nyilván nem mi jövünk ki jól. Korai QB hitek, esetleg 1-2 szerzett labda beköltözhet a tollas fejükbe.
na
érdekes hogy egy csomó szaki minket lát esélyesebbnek a csífsz ellen. én a védelem miatt azért aggódom
gedam
Rolf
Futás,rövid passzok nem voltak és ami nem tűnt fel meccsen :
Johnny Kinsley retweetelte
Johnny Kinsley
@Brickwallblitz
szept. 17.
Tovább
Total QB Hits Allowed Through Week 2
SF: 3
BAL, DAL: 4
OAK, PIT: 5
NO: 6
KC, NE: 8
IND, MIN: 9
DEN, DET, JAX, WAS: 10
CAR, CIN, NYG, TEN: 11
ATL, CHI, CLE, LAC, LAR: 13
PHI: 14
BUF, SEA: 15
ARI, NYJ, TB: 16
GB: 18
HOU: 19
MIA: 24
Illetve:
Johnny Kinsley retweetelte
Johnny Kinsley
@Brickwallblitz
szept. 17.
Tovább
Total QB Hits Produced Through Week 2
BAL: 21
NO: 18
GB: 17
MIN: 16
CAR, CHI, NE, NYJ: 15
BUF, IND: 14
ATL, CLE, PHI, SF: 13
JAX: 12
ARI, CIN, DET, PIT, TEN: 11
DAL, HOU: 10
KC, LAR, NYG OAK: 8
SEA, TB: 7
LAC, WAS: 6
MIA: 5
DEN: 2
😀

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
gedam
6 478
meg ebben az egész o-ban az a szép, ahogy hárbóék felépítették ezt a támadórendszert. vették lamart, mint aki meghatározza a stílust, mentornak idehozták rg3-t és mcsorley is elég atletikus és a stílushoz illő játékosokat draftoltunk és igazoltunk. megkockáztatom, hogy ilyen most nincs az nflben, itt kb. a mozaikban mindenkinek megvan a valid helyettesítője. nyilván egy picivel gyengébb a második ember, mint az első, de maga az o nem okádná össze magát egy-egy sérüléstől. szóval ha már mea culpa tavaly 5-6 forduló után én sem flaccot áldoztam volna be, haneem harbaught és hoztam volna új edzőt. de aztán nagyon megtetszett, amit lamarral és az o-val csinálnak. stílust adtak egy olyan csapatrésznek, ami nálunk soha nem volt stílusos.
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000001056299/article/lamar-jackson-ravens-have-the-nfls-best-offense-right-nowHát igen, fura érzés... Kb mióta a csapat létezik mindig a D-ben bíztunk jobban... Azért nincs két egyforma meccs, és bár engem is a Cards elleni teljesítmény elbizonytalanított... de a keret még mindig top 5 D-nek néz ki. A helyezkedésen csiszolni kell, pl TJ23 helyenként szellemeket fogott. A mély labdákat néztük el, de pl goal line D elég jó volt. Szerintem ha tudjuk erőltetni a futást, és ezzel kontrollálni az órát, akkor lesz elég ideje a védőknek pihenni, rákészülni, és ki tudjuk véreztetni őket. Ha beindul az adok kapok, abból nyilván nem mi jövünk ki jól. Korai QB hitek, esetleg 1-2 szerzett labda beköltözhet a tollas fejükbe.
na
érdekes hogy egy csomó szaki minket lát esélyesebbnek a csífsz ellen. én a védelem miatt azért aggódom
gedam
több mint 6 éve
gedam
6 478
na
több mint 6 éve
Mi a véleményetek a mi közös rangadonkrol ?? 🤔Biztos hogy nagyon nehéz meccs lesz mindkettőnknek. Nyilván könnyű meccs szinte nincs is, de ezt én ilyen extra rommá zsigerelőnek várom. Mindkét csapat olyan, hogy bárkit megverhet szabad szemmel látható eséllyel, de szinte senki nem hiszi el, hogy pl ne/kc-t playoffban (ti a döntőben) is elkapnánk. Ezért (is) szeretném valamelyiknek letörni a szarvát. Feltéve, hogy sikerül megőrizni a formánkat, és továbbra is AFC contenderként menni: baromira örülök hogy a SEA és ne meccsünk között van nekünk a BYE. Mivel messzire kell utazni, és addigra már lesz medvepuszi mindenkiben bőven: per pillanat ebben a szituációban, hazai pályáján a SEA-t mondanám esélyesebbnek, amit nem is bánnék utólag, ha utána levernénk csalókat.
+1 (különben ide is jó lenne ha jönnének azok a károgók akik tavaly ekézték a QB-tokat 😊 egy mea culpara na ☝)
Rózsa Sándor (betyár)
+1: ide ne jöjjön culpázni senki aki ekézte Jacksont, mert ha komolyan vennék a fél világ jöhetne, és lerohadna a fórum 😀 Kb a leghangosabb tavalyi nemzetközi gyászhuszárok most hirtelen meg már MVP-znek meg mittugyamitnem írnak... "szak"sajtó... Ja és a károgás itt a mi fülünknek egy elég kedves hang 😊
Szerkesztette: Rolf
több mint 6 éve
A tavalyi véleményemet most is tartom, az idei még nem alakult ki. Két mecsen vagyunk túl idén, azok jók voltak. Még nincs mea culpa

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
mostan jön a kc. ellenük csak akkor lesz esélyünk, ha oldalvonal mellett tartjuk mahomest. úgyhogy szépen, okosan a tavalyi futásokat elő kell venni egy kis te játékkal. 4-5 perces pontszerző driveok kellenek különben bukó.Az tuti, hogy a jelenlegi védelem önmagában nem fogja megállítani a KC-t, azért bőven gyengébb a tavalyinál.. Kemény ellenfél ellen meg nem tudom mit szabad várni az O-től és mit nem..Ez lesz az igazi erőmérő és legalább a 3.hét végére tudjuk majd hol helyezkedünk el. Ha ezt behúzzuk, akkor az azért lesz,mert Lemar télleg zseni és nem egy csövesbánat, de ha kiszopunk sem lesz probléma, azért a tavalyi homály passzai után kifejezetten élmény nézni a srácot. Alakulunk szépen, végre idén látszik az,amit 12 óta hiányolok,hogy van némi koncepció a csapatban.
haribónál egyébként most az o-n látszik a legjobban, hogy reid fióka. speedspeedspeed. most arra lesz szükség, hogy a gyors játékosok lassan haladjanak.
gedam
több mint 6 éve
Arra még várni kell... tavaly én sem ültem fel a hype vonatra, de örültem hogy a kölökből lett valami... még azért várok a koronázással, de eddig okosan játszik, és végre olyan OC van a csapatnál aki a meglévő kretre építi a stratégiát, nem a saját faszságát akarja erőltetni 😀 😀
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mi a véleményetek a mi közös rangadonkrol ?? 🤔Akkor jöhet vasarnap az első kemény meccs. Kivancsi vagyok mit tudunk,bar a Chiefs ellen bele is fér a szopo. Elég jónak néz ki a szezon így is. Mindig jó az a hétfő reggel, amikor nyertünk es kiszopott a Vasas..Hát ja, bár azért jó lenne behúzni. Nem annyira a 3-0 (mérleg) miatt, inkább az hogy ha akarunk vmi komolyat a szezontól (most már az látszik, hogy a QB talán megvan hozzá), akkor szerintem minimum 1-2 nagyobb skalp kell az alapszakaszban. Egyáltalán nem kell mindegyik, sőt én sokszor mondom, hogy ha alapszakaszban 2 erős csapatból egyik nyer, akkor PO-ban nagyon sokszor a másik fog. Sokkal nehezebb győztesként újítani, mint vesztesként. Mindamellett hogy Lamar nyilván kemény mélyvízben volt, a tavalyi LAC meccsek iskolapéldái voltak ennek: a LAC sokkal inkább tudott változtatni a PO-ban, mi ugye nyertesként nehezebben vállaltuk fel, hogy most megpróbáljuk máshogy... Miért tettük volna, hiszen nyertünk alapszakaszban... A legvégén kezdtünk csak passzolni, és lám majdnem bejött. Szóval idén 3 igazi nagy skalp lehet: KC, NE, LAR: legalább 1-2 kéne, hogy adjon egy kis "támaszt" az álmoknak.
LeviPoki
Rolf
+1 (különben ide is jó lenne ha jönnének azok a károgók akik tavaly ekézték a QB-tokat 😊 egy mea culpara na ☝)
több mint 6 éve
gedam
6 478
mostan jön a kc. ellenük csak akkor lesz esélyünk, ha oldalvonal mellett tartjuk mahomest. úgyhogy szépen, okosan a tavalyi futásokat elő kell venni egy kis te játékkal. 4-5 perces pontszerző driveok kellenek különben bukó. haribónál egyébként most az o-n látszik a legjobban, hogy reid fióka. speedspeedspeed. most arra lesz szükség, hogy a gyors játékosok lassan haladjanak.
több mint 6 éve
Azért sokat számít ilyen meccseken a gameplan... Nyílván a Cards védelem a futás megölését helyezte előtérbe, ezért volt is sikeres Andrews. Szóval a futás akkor lesz rendben ha a paszvédekezésre gameplannel az ellenfél..A Védelemben lévő bakizásokra azért lehetett számítani, azért a Cards támadóoldala elég új kevés videóval, nehéz rá készülni... Amit mi csináltunk Andrews TD-jénél (Fake pass Brownnak az oldalvonalhoz) ők egész meccsen ilyen felállásokkal tudták tisztára játszani az elkapókat....
Mellesleg Ramsey cserét kért.... el tudnám képzelni a Humprey/ Ramsey duót hátul 😀 😀
több mint 6 éve
bowI
143
Lamar hozta ezt a meccset nekünk. Nem volt védelem, sok yardot nyeltek be, RZ-be összekapták magukat, illetve a futások Ingramtől egyáltalán nem ültek most. Lamar viszont futott, és jól dobott, volt 1-2 rossz dobása de melyik QB-nak nincs? A tegnapit ő hozta le."Lamar nem tud dobni"-tól eljutottunk "a volt 1-2 rossz dobása"-ig. Micsoda fordulat. 😀
KeyG
több mint 6 éve
Múlt hét nem a valóságnak megfelelő volt,annak fehérített változata.A Cards most közelített a valósághoz.Legalább belőtték a védelmet.Pár big play becsúszott,majd javítják.A passrusht keveslem ,remélem javítja Wink.Az RB futás volt tompa.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
gedam
6 478
twitter.com/NFL/status/1173327957827280897
nem a múlt heti passer rating, ez!
braxa88
több mint 6 éve
Ravens WR Marquise Brown reportedly unnamed player in Antonio Brown lawsuit, likely to be interviewed by NFL.Ezt mondjuk nem teljesen értem, milyen szinten van értelme belevonni..
remélem a kuzinra vall(biztos nem)
gedam
Nyilván a hálószobában nem volt ott (feltételezem,..), amikor Antonio, khmm, "hangosan felkiáltott"...*
Character witness-nek meg ugyebar teljesen objektiv lesz.... s ha ilyen szempontból használják, akkor tuti el fogják kenni.
*for reference:
www.youtube.com/watch?v=j5QVo6Rio-QÖ
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)