Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 6 éve
Ha szar a védelem, akkor a támadóknak kell meccset nyerni.Tudom, fura idea ez Baltimoreban, de ez a rögvalóság.
Egy a csapat, együtt nyernek vagy vesztenek a csapatrészek.
És (majdnem) mindig van ugyanannyi támadó drive, mint védekező.
több mint 6 éve
Yanda a noname, majnem kiköptem a szilvásgombócot, a három benga prémium TE az is semmi, de rossz dóga van....Ha nincs Jackson versenyzunk a vasassal a megye legszarabbjai cimert, nem hiszem hogy barmelyik meccset figyelmen kivul kellene hagyni. A srac kb noname fallal meg rookie elkapokkal hoz liga első támadó yardot.TOTAL OFFENSEMondjuk ha levesszuk a Miami elleni meccset, egybol nem annyira acelos az O sem. Illetve nem a yardokra nyerik a meccset. Amugy persze tok jogos hogy ha enged a vedelem 30pontokat,akkor kikapunk. De en spec ezt a tamado sort sem latom vilagveronek,max tobb eselyuk van a szezonban fejlodni, oaszefognak allni. Viszont a vedelemben nem varok javulast iden, ebbol kell most fozni.
BALTIMORE RAVENS 482.5
Kansas City Chiefs 474.8
Dallas Cowboys 425.2
San Francisco 49ers 421.0
Los Angeles Chargers Chargers 403.8
Nekunk van a legjobb offesunk a ligaban, a sapka nagy részét elviszi a deffense es megis egy rakas szar.
Fun fact:. Védelmünk a 27. a ligaban.
Ekkorát nem csalódtam meg a csapatban.
Voice
LeviPoki
A vedelemmel viszont oriasi gondok vannak. A cap 63%at viszik el (37% offese), es a bottom5 a ligaban.
Mar amikor kifizettuk B.Willt huztam a pofam, hogy eros tulfizetes volt egy valamivel atlagon feluli falembernek es akiket meg tartani kellett volna, elengedtuk.
J.Smith meg B.Will stb emberek viszik el a sapka nagy részét. Az altalunk draftolt playmereket meg elengedtuk es mashol villognak. Lebutitottuk a front7t hogy eleg a jo secondary egy pass heavy ligaban, csak az k*rvara el lett felejtve hogy ha nincs nyomas az ellenfel iranyiton akkor hiaba a kiemelkedo nevekbol allo sec, szetdobnak majd, radasul ilyen front7el mar a futast se fogjuk....
Kaosz van a vedelemben es nem latom hogy lesz ez megoldva iden..
Voice

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Ha nincs Jackson versenyzunk a vasassal a megye legszarabbjai cimert, nem hiszem hogy barmelyik meccset figyelmen kivul kellene hagyni. A srac kb noname fallal meg rookie elkapokkal hoz liga első támadó yardot.TOTAL OFFENSEMondjuk ha levesszuk a Miami elleni meccset, egybol nem annyira acelos az O sem. Illetve nem a yardokra nyerik a meccset. Amugy persze tok jogos hogy ha enged a vedelem 30pontokat,akkor kikapunk. De en spec ezt a tamado sort sem latom vilagveronek,max tobb eselyuk van a szezonban fejlodni, oaszefognak allni. Viszont a vedelemben nem varok javulast iden, ebbol kell most fozni.
BALTIMORE RAVENS 482.5
Kansas City Chiefs 474.8
Dallas Cowboys 425.2
Nekunk van a legjobb offesunk a ligaban, a sapka nagy részét elviszi a deffense es megis egy rakas szar.
Voice
LeviPoki
A vedelemmel viszont oriasi gondok vannak. A cap 63%at viszik el (37% offese), es a bottom5 a ligaban.
Mar amikor kifizettuk B.Willt huztam a pofam, hogy eros tulfizetes volt egy valamivel atlagon feluli falembernek es akiket meg tartani kellett volna, elengedtuk.
J.Smith meg B.Will stb emberek viszik el a sapka nagy részét. Az altalunk draftolt playmereket meg elengedtuk es mashol villognak. Lebutitottuk a front7t hogy eleg a jo secondary egy pass heavy ligaban, csak az k*rvara el lett felejtve hogy ha nincs nyomas az ellenfel iranyiton akkor hiaba a kiemelkedo nevekbol allo sec, szetdobnak majd, radasul ilyen front7el mar a futast se fogjuk....
Kaosz van a vedelemben es nem latom hogy lesz ez megoldva iden..
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
TOTAL OFFENSEMondjuk ha levesszuk a Miami elleni meccset, egybol nem annyira acelos az O sem. Illetve nem a yardokra nyerik a meccset. Amugy persze tok jogos hogy ha enged a vedelem 30pontokat,akkor kikapunk. De en spec ezt a tamado sort sem latom vilagveronek,max tobb eselyuk van a szezonban fejlodni, oaszefognak allni. Viszont a vedelemben nem varok javulast iden, ebbol kell most fozni.
BALTIMORE RAVENS 482.5
Kansas City Chiefs 474.8
Dallas Cowboys 425.2
Voice
több mint 6 éve
TOTAL OFFENSEBALTIMORE RAVENS 482.5
Kansas City Chiefs 474.8
Dallas Cowboys 425.2

több mint 6 éve
mi? Ennyire nem vált be? Sajnálom!Elhúzzák a nótáját...Hogy muzsikál Earl Thomas?Bár muzsikálna...
Helmut Zimmer
KeyG
ThundersNFL
több mint 6 éve
Elhúzzák a nótáját...Hogy muzsikál Earl Thomas?Bár muzsikálna...
Helmut Zimmer
KeyG
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Hogy muzsikál Earl Thomas?Bár muzsikálna...
Helmut Zimmer
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Hogy muzsikál Earl Thomas?
több mint 6 éve
gedam
6 478
Azok szerint akik azt mondják hogy az O is hibás, kérdezem én, hogy mit kellene tenniük az ellen hogy 1 és 3 playből átjátszák a védelmünket? 568 támadó yardot kaptunk, 568. És csinátunk ismét 420-at. Kurvára elől van az O-nk a ligában.54 milla az o-ra, 90,5 a d-re. ennyi az annyi. egy halom szürke középszarra meg az üveglábú kovács jimmyre. és azt tartom, hogy ez az o bárki ellen képes felrakni rosszabb napján a 21+pontot, közepesen a 25+pontot, csúcsformában a 30+pontot. ennek elégnek kéne lenni egy 10-6-hoz legalább. de a védelemmel olyan alapgondok vannak, hogy simán 6-10 lesz belőle.
De ha egy D arra nem képes hogy 300-400 yardon tartson egy O-t akkor csinálhat bármit az O. Az O-ra kenni ezt , az hülyeség.
Martindale és a D. Na itt lesz a kutya elásva. Egyébként a Cap-ből 90 milliót foglal a D, és 53-at az O. Ennek ellenére az O hasít, a D-t meg szopatják, és felváltva nézik ahogy Chubb 80 yardos futásánál hordozza magánál a labdát mint Attila a kardját.
Nem véletlenül akartunk cserélni Ramsey-ért, Talent hiány van a D-ben. Ez látszik.
KeyG
több mint 6 éve
Azok szerint akik azt mondják hogy az O is hibás, kérdezem én, hogy mit kellene tenniük az ellen hogy 1 és 3 playből átjátszák a védelmünket? 568 támadó yardot kaptunk, 568. És csinátunk ismét 420-at. Kurvára elől van az O-nk a ligában. De ha egy D arra nem képes hogy 300-400 yardon tartson egy O-t akkor csinálhat bármit az O. Az O-ra kenni ezt , az hülyeség.
Martindale és a D. Na itt lesz a kutya elásva. Egyébként a Cap-ből 90 milliót foglal a D, és 53-at az O. Ennek ellenére az O hasít, a D-t meg szopatják, és felváltva nézik ahogy Chubb 80 yardos futásánál hordozza magánál a labdát mint Attila a kardját.
Nem véletlenül akartunk cserélni Ramsey-ért, Talent hiány van a D-ben. Ez látszik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
gedam
6 478
Vegulis a D hanyatlasa varhato volt, most kene vinnie a csapatot a hatan a tamadoknak, viszont passzjatek nelkul meg nehez eredmenyesen játszani..az elso ket meccs gyakorlarilag semmilyen szinten nem adott hiteles képet rólunk. A Miamit szetdobtuk, de egy közepes vedelem ellen abszolut keves ez. Futojatekkal nem lehet evekig játszani. A tavalyi vedelmet meg visszaepiteni,hat nem tudom, évek, ha egyaltalan... Remelem osszekapjuk magunkat, az idei csoportot konnyu lenne vinni, kozepszar teljesitmeny boven eleg hozzá, kérdés, hogy van e ertelme ezzel a csapattal playoffba menni.nincs kedvem megnézni a büdzsénket, de ha tippelnem kéne a d viszi el a cap 60%-át még flacco hagyatékával együtt is. nem tudom ki fért volna bele a weddle, suggs, zadarius, cj négyesből, de suggs és weddle gyanítom és zadariust is megfizettem volna. mosleyra lehet én is sajnáltam volna a pénzt, de az látszik, hogy az ő posztjaik nagyon lyukasak. nem gondoltam volna, hogy a rendszer ennyire összeokádja magát.
LeviPoki
több mint 6 éve
Vegulis a D hanyatlasa varhato volt, most kene vinnie a csapatot a hatan a tamadoknak, viszont passzjatek nelkul meg nehez eredmenyesen játszani..az elso ket meccs gyakorlarilag semmilyen szinten nem adott hiteles képet rólunk. A Miamit szetdobtuk, de egy közepes vedelem ellen abszolut keves ez. Futojatekkal nem lehet evekig játszani. A tavalyi vedelmet meg visszaepiteni,hat nem tudom, évek, ha egyaltalan... Remelem osszekapjuk magunkat, az idei csoportot konnyu lenne vinni, kozepszar teljesitmeny boven eleg hozzá, kérdés, hogy van e ertelme ezzel a csapattal playoffba menni.
több mint 6 éve
Ez szörnyű volt.Az O még közepesnek mondható,viszont Baltimore ékköve a védelem ,kritikán aluli.Nincs nyomás az irányítón,komfortosan tudja megkeresni a célpontjait.Lehet önmagától is sz*r a sec,így együtt pedig halálos.
Suggs,Mosley elvesztésével a mintha az IQ(futball IQ 😊 ) is elment volna a védelemből.A screen passzokat képtelenek vagyunk levédekezni.Még mindig nyeljük a big playeket.Mintha gyors majmok szaladgálnának,csak a gondolkodó ember túljárna az eszükön.
A fordulópont az Ingram fumble volt,ott harapott az O ,ha TD-t ért volna ,szorosabb bármi is lett volna a vége.
Szerkesztette: kátrány

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
🤣😂😁utolsó két meccsen kaptunk az ellentől 1033 yardot és 73 pontot.Pálfordulás. 😉Ilyen védelemmel tejesen esélytelen po ba jutni, eddig védtem lemart, de ha szezon hátralevö mecsein igy fog játszani akor ki kell baszni a picsába, tejesen felesleges 3 évet még elbaszni rá, ebben az évben még úgy voltam hogy meg kell neki adni a bizalmat, de lehet tévedtem vele kapcsolatba, de hajrá lemar remélem nem lesz bust, mer imádóm a csokát,Ezt a pártfordulást ......🤔🤔🤔
Norbi180
Nem is értem de tényleg
Rózsa Sándor (betyár)
Én azt nem értem, hogy miképp nem képes egy drukker a saját csapata irányítójának a nevét pontosan leírni. Pedig nem olyan bonyolult:
Lamar Jackson.
Sobri Jóska
természetes, hogy ilyenkor az ember előveszi az irányítót és ekézi.
gedam

több mint 6 éve
gedam
6 478
utolsó két meccsen kaptunk az ellentől 1033 yardot és 73 pontot.Pálfordulás. 😉Ilyen védelemmel tejesen esélytelen po ba jutni, eddig védtem lemart, de ha szezon hátralevö mecsein igy fog játszani akor ki kell baszni a picsába, tejesen felesleges 3 évet még elbaszni rá, ebben az évben még úgy voltam hogy meg kell neki adni a bizalmat, de lehet tévedtem vele kapcsolatba, de hajrá lemar remélem nem lesz bust, mer imádóm a csokát,Ezt a pártfordulást ......🤔🤔🤔
Norbi180
Nem is értem de tényleg
Rózsa Sándor (betyár)
Én azt nem értem, hogy miképp nem képes egy drukker a saját csapata irányítójának a nevét pontosan leírni. Pedig nem olyan bonyolult:
Lamar Jackson.
Sobri Jóska
természetes, hogy ilyenkor az ember előveszi az irányítót és ekézi.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Azt akartam 😉😊Pálfordulás. 😉Ilyen védelemmel tejesen esélytelen po ba jutni, eddig védtem lemart, de ha szezon hátralevö mecsein igy fog játszani akor ki kell baszni a picsába, tejesen felesleges 3 évet még elbaszni rá, ebben az évben még úgy voltam hogy meg kell neki adni a bizalmat, de lehet tévedtem vele kapcsolatba, de hajrá lemar remélem nem lesz bust, mer imádóm a csokát,Ezt a pártfordulást ......🤔🤔🤔
Norbi180
Nem is értem de tényleg
Rózsa Sándor (betyár)
Lamar Jackson.
Sobri Jóska
Csak nem figyeltem oda nem volt kedvem vissza olvasni.(Most végeztem a melóval 12 óra műszak).)És olyankor mindig ez van
több mint 6 éve
Pálfordulás. 😉Ilyen védelemmel tejesen esélytelen po ba jutni, eddig védtem lemart, de ha szezon hátralevö mecsein igy fog játszani akor ki kell baszni a picsába, tejesen felesleges 3 évet még elbaszni rá, ebben az évben még úgy voltam hogy meg kell neki adni a bizalmat, de lehet tévedtem vele kapcsolatba, de hajrá lemar remélem nem lesz bust, mer imádóm a csokát,Ezt a pártfordulást ......🤔🤔🤔
Norbi180
Nem is értem de tényleg
Rózsa Sándor (betyár)
Lamar Jackson.
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Ilyen védelemmel tejesen esélytelen po ba jutni, eddig védtem lemart, de ha szezon hátralevö mecsein igy fog játszani akor ki kell baszni a picsába, tejesen felesleges 3 évet még elbaszni rá, ebben az évben még úgy voltam hogy meg kell neki adni a bizalmat, de lehet tévedtem vele kapcsolatba, de hajrá lemar remélem nem lesz bust, mer imádóm a csokát,Ezt a pártfordulást ......🤔🤔🤔
Norbi180
Nem is értem de tényleg
több mint 6 éve
Azért csak futhatna többet Lamar.Persze nagy hátrányban, még ha valaki fakezű, akkor is dobatják.
több mint 6 éve
gedam
6 478
A srácnak van 11 TDje és nem volt INTJe a meccs végéig, ahol 20 pontot kellett letornásznia 6 perc alatt, ezért dobatták, mint a hülye... Ezt a meccset is a dilettáns védelmünk kurta el, az eddigi éveben jó volt a #D, idén szar.hagyjuk is ezt szerintem, lemarral az o mindig fel fogja rakni a 400+yardot 21+ pontot. aztán hogy ez nem elég? nyilván ő a hibás.
Voice
ja persze nem. ez a d annyira fogalmatlan, féltem is a meccs előtt. eddig minden meccsen engedtek nagy játékokat, a miami ellen csak egy párat, az arizona meccs már neccesebb volt szétdobált minket a ruki és a gyenge fala mögött lubickolt, a kansas ellen azzal magyaráztuk, hogy hát ez mégis mahomes, ez a meccs aztán most végleg beárazta a d-t. borzalmas, alja.
Szerkesztette: gedam
több mint 6 éve
A srácnak van 11 TDje és nem volt INTJe a meccs végéig, ahol 20 pontot kellett letornásznia 6 perc alatt, ezért dobatták, mint a hülye... Ezt a meccset is a dilettáns védelmünk kurta el, az eddigi években jó volt a #D, idén szar.

több mint 6 éve
Ilyen védelemmel tejesen esélytelen po ba jutni, eddig védtem lemart, de ha szezon hátralevö mecsein igy fog játszani akor ki kell baszni a picsába, tejesen felesleges 3 évet még elbaszni rá, ebben az évben még úgy voltam hogy meg kell neki adni a bizalmat, de lehet tévedtem vele kapcsolatba, de hajrá lemar remélem nem lesz bust, mer imádóm a csokát,
Szerkesztette: Norbi180
több mint 6 éve
A keretünk szerintem sem rossz, de kérdés, mennyire bírja el a távozó rutinosabb játékosok hiányát illetve az újak hogy válnak be. Ebben az is benne van, hogy alaposan beégünk (noha nem rossz a keret) de akár egy PO is. Ha beégünk, jobban szeretném azt, ha a látható hiányaink (OL felturbózása nem sikerült, LB poszt gyengült, pass rush kérdéses) miatt történik, és/vagy kiderül, hogy LJ mégse tanul meg passzolni.Mert ezen esetek azért nem lennének váratlanok, és kb. még egy draft /free agency keretében pótolhatóak. Szóval azt gondolom, ha a tervek szerint haladunk, már idén sem leszünk rosszak, de jövőre jónak kell lennünk. Ezt akkor is adom, ha LJ bukás lesz - ekkor draftolunk egy újoncot, elkaristolunk RGIII-al vagy visszajön Flakon akit időközben kivágnak😀
Ha a fentieken kívül több problémás poszt merül fel, nos, akkor baj van.
lucio
Ilyen gyenge rosterunk sem volt meg miota Ravens drukker vagyok.Én nem látom ilyen gyászosan.Mikor a 2000-es bajnokcsapat klasszisai kiöregedtek/túlfizetődtek is újra termelődtünk és volt egy 2006-os bajnokcsapat kaliber csapatunk.
A #D front seven nagyjabol nulla, cserebe a Secondary bitang.
Tamadofal szinten gyenge, de legalabb Yanda meg itt van. QB es az elkapo sor fiatal.
En felek a kovetkezo szezontol, ha pozitiv lesz, akkor Lamar eron felul teljesitett megint.
Voice
EDC filozófiája világos volt sebesség és rendszerfit játékosokat draftolt.
Ami nekem lényeges ,h Harbough hátrébb szorult,kevesebb beleszólása volt,mint Ozznál.
Az OL az nem volt rossz,mindenki maradt és hoztunk tehetségeket.Rosszabb nem lesz és Lewisban több van,mint amit tavaly mutatott.
A DL-ből Urban ment ,aki bár sztem qrva jó, pótolható.
ZSmith pedig megfizethetetlen volt.
Mosley is,többet kapott,mint Keuchly 😛
kátrány
DL-be kezdő szerintem BWill-Pierce-Wormley felépül Henry, Sieler (bár belőle sok mindent nem láttunk) jött ide draftról is ember +UDFA Willis, aki tehetség alapján simán 3.koros lenne csak egy elég nehéz eset.Ilyen gyenge rosterunk sem volt meg miota Ravens drukker vagyok.Én nem látom ilyen gyászosan.Mikor a 2000-es bajnokcsapat klasszisai kiöregedtek/túlfizetődtek is újra termelődtünk és volt egy 2006-os bajnokcsapat kaliber csapatunk.
A #D front seven nagyjabol nulla, cserebe a Secondary bitang.
Tamadofal szinten gyenge, de legalabb Yanda meg itt van. QB es az elkapo sor fiatal.
En felek a kovetkezo szezontol, ha pozitiv lesz, akkor Lamar eron felul teljesitett megint.
Voice
EDC filozófiája világos volt sebesség és rendszerfit játékosokat draftolt.
Ami nekem lényeges ,h Harbough hátrébb szorult,kevesebb beleszólása volt,mint Ozznál.
Az OL az nem volt rossz,mindenki maradt és hoztunk tehetségeket.Rosszabb nem lesz és Lewisban több van,mint amit tavaly mutatott.
A DL-ből Urban ment ,aki bár sztem qrva jó, pótolható.
ZSmith pedig megfizethetetlen volt.
Mosley is,többet kapott,mint Keuchly 😛
kátrány
ILB: Young És Penut karcolni fog, mögöttük nem látni senkit, ami aggasztó, bár itt a legkönnyebb halászni használható playát és van is érzékünk ehhez a poszthoz.(elottem valaki felsorolta). Mondjuk Levine is opció lehet itt még.
EDGE:Egy szó Judon. Nagyon sokat várnak tőle, amit szerintem meg is fog ugrani, csak ne sérüljön meg, furcsa de ő a legpótolhatatlanabb jelenleg ebbe a #D be. Mellette Bowser/Williams/Ferguson elkaristolhat.
SEC:Fullon van darabra, tehetségre is.
OFF: kiderül mi lesz Lamarból és a fiatalokból, de nem látom mivel lennénk itt rosszabbak mint tavaly, mindenki csak fejlődhet. Ingram/Brown nagy upgrade.
OL ben jött Powers, akit én nagyon csipázok, szerintem simán kezdőt foghat TC-ben. Ezt elnézném: Stanley-Powers-Lewis-Yanda-Brown
Ez az egység Lamaron múlik és, hogy Roman mit hoz ki belőle.
Nagy kérdés mi lesz akkor, ha Lamar beég, de ez mar a kopasz madam problémája lesz.
Összességében szerintem ez egy versenyképes keret, ha Lamar tudott valamit fejlődni, persze vannak posztok, ahol lehetne erősíteni/mélyíteni még, de talent alapján nem lehet kevesebb a cél, mint a playoff ez a véleményem.
cikesz
A keretünk szerintem sem rossz, de kérdés, mennyire bírja el a távozó rutinosabb játékosok hiányát illetve az újak hogy válnak be. Ebben az is benne van, hogy alaposan beégünk (noha nem rossz a keret) de akár egy PO is. Ha beégünk, jobban szeretném azt, ha a látható hiányaink (OL felturbózása nem sikerült, LB poszt gyengült, pass rush kérdéses) miatt történik, és/vagy kiderül, hogy LJ mégse tanul meg passzolni.Mert ezen esetek azért nem lennének váratlanok, és kb. még egy draft /free agency keretében pótolhatóak. Szóval azt gondolom, ha a tervek szerint haladunk, már idén sem leszünk rosszak, de jövőre jónak kell lennünk. Ezt akkor is adom, ha LJ bukás lesz - ekkor draftolunk egy újoncot, elkaristolunk RGIII-al vagy visszajön Flakon akit időközben kivágnak😀Hirtelen ezeket a fórumozókat találtam és a hozzászólásaikat.
Ha a fentieken kívül több problémás poszt merül fel, nos, akkor baj van.
lucio
Szánalmas ez a front7. (ma kb 200 yardot futottak ellenünk.

több mint 6 éve
katasztrófa volt ez a mai teljesítmény