Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
gedam 6 478
Seth Roberts érkezett 1 évre, comp pickben nem számít, hát nem egy no1 WR, de depthnek elmegy, ha jól emlékszem rá ő egy speedy, valami raider írna róla pár sort?! Kezek, routjai milyenek?
cikesz
mondjuk sztem ha draftról húzunk wr-t az is fogja majd a fejét, hogy hova került. elit wr elkerül minket messziről, senki sem akarja a statjait lerontani. egyedüli esélyünk értelmes wr-re, ha vmi sztív szmisz szerű csávót találnánk, aki még egy évet levezetne, de az sztem nagyon kéne. aki egy kicsit biztatná lemart, egy kis terhet venne le róla. dez bryant nemtom milyen állapotban van, meg mennyire lenne mentor, fasz tudja ki jöhet még szóba.
több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Seth Roberts érkezett 1 évre, comp pickben nem számít, hát nem egy no1 WR, de depthnek elmegy, ha jól emlékszem rá ő egy speedy, valami raider írna róla pár sort?! Kezek, routjai milyenek?
több mint 6 éve
gedam 6 478
ha jól látom lemar instáját ezavarták dobálózást gyakororolni vmi katonai kiképzőtáborba.
több mint 6 éve
gedam 6 478
Haribó szeretne közös edzéseket lefixálni velünk az előszezonban.
 twitter.com/Ravens/status/1110562711123816448
Ez nekem azt is mondatja egyben, hogy lesz Ravens- Jaguars meccs az előszezonban (általában annak a hetében vannak közös edzések).
iktriad
olyan edzőpartnert keresett akivel fel tudunk készülni a browns támadógépezete ellen
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Haribó szeretne közös edzéseket lefixálni velünk az előszezonban.
 twitter.com/Ravens/status/1110562711123816448
Ez nekem azt is mondatja egyben, hogy lesz Ravens- Jaguars meccs az előszezonban (általában annak a hetében vannak közös edzések).

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
RGIII lesz a csere QB Lamar mögött, 2 évre írt alá, számokat még nem tudni... Nagy piaca nem lehetett, jó döntés.
cikesz
Csere QB miatt eléggé fostam, mert LJ-nek nem árt egy mentor aki hasonló stílusban kezdett... Én imádom RG3-at főleg a csapatbarát megnyilvánulásai is viselkedése miatt.. Sajnálom, hogy nem kellett sehova kezdőnek, de örülök, hogy visszajön hozzánk.
4.5M 2 év az elég baráti...
Eddig Decosta nagyon adja, tetszik, hogy nem fizette túl a saját FAinkat, bár ez Boyle-nál nem teljesen igaz, viszont ő kb. úgy blokkol mint egy G/T...
ET-t túl lehet és kellett fizetni, mert ő legalább akkora öltözői leader mint Weddle volt, csak mellette jobb játékos is.. tavaly volt 3 intje kb. 4 meccsen, Weddle-nek meg 0 16 meccsen.
Szóval nekem tetszik amit a kopasz csinál, jövőre kb ki van pucolva a cap (persze sok szabadügynök is lesz). És most sem vaagyunk esélytelenek a PO-ra.
Egy jó draftal (WR/G/LB/DL needekkel) simán versenybe leszünk észak királya címért..
több mint 6 éve
RGIII lesz a csere QB Lamar mögött, 2 évre írt alá, számokat még nem tudni... Nagy piaca nem lehetett, jó döntés.
több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
ET kampányol Justin Houston-ért... nem bánnám, most hogy kicsit megcsappant a front7
Snagal
Marihuána miatt csúszott,az egyik kedvenc prospectem volt.Óriási lenne lilában.Ezt nem csípem JH-ban,nála kizárt egy ilyen előélet.
kátrány
Egesz pontosan elkaptak, akkor csak a top 10-bol irtak ki. Aztan elkaptak meg egyszer a draft elott ugyanazzal, es akkor csuszott harmadik korig. Ez azert mar komoly red flag volt.
Masik oldala, hogy azota eltelt par ev, es a vilagon semmi gond nem volt vele. Mar persze ilyen teren, mert mostanra annyira serult, hogy az a ccsoda, ha bir 3 meccset egyhuzamban, es nem felig serulten, mert muszaj.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
ET kampányol Justin Houston-ért... nem bánnám, most hogy kicsit megcsappant a front7
Snagal
Marihuána miatt csúszott,az egyik kedvenc prospectem volt.Óriási lenne lilában.Ezt nem csípem JH-ban,nála kizárt egy ilyen előélet.
kátrány
Jó lesz ő nekünk Mack túloldalán 😀

több mint 6 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Snagal

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Snagal
Telljesitmeny alapu szerződést kinalnek neki.
Jo igazolas lenne.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
több mint 6 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Ngata visszavonult. Azt hiszem még mindig itt a legrelevánsabb infó.
dande
Szerettem, klasszikus Ravens védő volt... régi szépidők 😊
több mint 6 éve
gedam 6 478
 youtu.be/z0jm3uYaEu4
ő clutch, cj iparos
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ngata visszavonult. Azt hiszem még mindig itt a legrelevánsabb infó.
több mint 6 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
 overthecap.com/salary-cap/baltimore-ravens/

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 6 éve
gedam 6 478
A maradék pass rusherek nekem nem nagyon tetszenek.... talán Hyder, Lynch esetleg Ealy megérne egy próbát kukázva.

Viszont - mit szólnátok Jamie Collinshoz - és ha igen, mennyit adnátok? Évi 8-10 misi?

Nyilván egy 1 year prove it deal lenne ideális... és igazából a def playereknek megéri hozzánk jönne, mert ahogy írtam utána mindig felmegy az ázsiójuk/értékük. 😀

Mondjuk a KJ Wright deal után egy hasonló/picit drágább - mondjuk 2 év 18 misis contacton nem feltétlen akadnék ki...
Igor
Sok lehet még benne.
Két év Browns parkolópálya és sikertelenség után motivált lehet , az utolsó néhány jó évére .
Tim Williams kiugró évét várom 2019-ben és hogy Judon tovább fejlődik,viszont egy tapasztalt LB kellene az egységbe.
kátrány
inkább az a kérdés hogyan áll a sapink. nem sok lové van már ott sztem.
több mint 6 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
A maradék pass rusherek nekem nem nagyon tetszenek.... talán Hyder, Lynch esetleg Ealy megérne egy próbát kukázva.

Viszont - mit szólnátok Jamie Collinshoz - és ha igen, mennyit adnátok? Évi 8-10 misi?

Nyilván egy 1 year prove it deal lenne ideális... és igazából a def playereknek megéri hozzánk jönne, mert ahogy írtam utána mindig felmegy az ázsiójuk/értékük. 😀

Mondjuk a KJ Wright deal után egy hasonló/picit drágább - mondjuk 2 év 18 misis contacton nem feltétlen akadnék ki...
Igor
Sok lehet még benne.
Két év Browns parkolópálya és sikertelenség után motivált lehet , az utolsó néhány jó évére .
Tim Williams kiugró évét várom 2019-ben és hogy Judon tovább fejlődik,viszont egy tapasztalt LB kellene az egységbe.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
olvasgattam ingramről és egyre jobban tetszik, hogy elhoztuk. tapasztalt veterán és brees nagyon nem akarta, hogy elmenjen, mert az öltözőben hangadó, igazi vezéregyéniség. lamar mellé pont ilyen ember kell, kicsit leveszi a terhet róla.
gedam
Ez így van, az öltözőböl is hiányozni fog. De hát ilyen ez a biznisz.
Szerintem jól jártatok vele.
Fattyu
Sajnálom én is hogy azt a minimálisan több pénzt nem neki adtuk, hanem Murraynek. Jól jártatok vele, van még benne bőven...

több mint 6 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
olvasgattam ingramről és egyre jobban tetszik, hogy elhoztuk. tapasztalt veterán és brees nagyon nem akarta, hogy elmenjen, mert az öltözőben hangadó, igazi vezéregyéniség. lamar mellé pont ilyen ember kell, kicsit leveszi a terhet róla.
gedam
Ez így van, az öltözőböl is hiányozni fog. De hát ilyen ez a biznisz.
Szerintem jól jártatok vele.

több mint 6 éve
gedam 6 478
több mint 6 éve
Justin Bethel CB/ST ász érkezik két évre.
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 805
Miért van még Jimmy Smith a rosteren?
KeyG
Mert ha nem tudunk jobbat hozni a felszabaduló pénzből, akkor nem érdemes elküldeni.
Voice
9,5 millióból, tudtunk volna mit kezdeni az 1 év alatt is.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Miért van még Jimmy Smith a rosteren?
KeyG
Mert ha nem tudunk jobbat hozni a felszabaduló pénzből, akkor nem érdemes elküldeni.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
De attól nem lesz valami "dream team" hogy sok FA-t veszel... az akkor dream team, ha sok elit FA-kat hozol.

Szerintem ebből az 5 névből egyetlen ember sem volt TOP 5 saját posztján, az előző évben. Andre Johnson vitatható, nála nagyon durván kiszakadt a padló, de a többiek jó/közepes kategória.
Igor
Szerintem meg alaphangon Gore is elit volt, és Cole is a bőven kiemelkedő volt...
Wyatt
Most megint ott tartunk, hogy van 12 elit futó akkor az NFL-ben...
Gore uccsó éve mielőtt Kócba ment, és 32 éves elmúlt már mikor odaigazolt..
 www.pro-football-reference.com/years/2014/rushing.htm

Nekem úgy rémlik Cole is leszállóágban volt már (és ő se volt fiatal), de igazából mindegy/off..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)