Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 570 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Van olyan opció h a Steelers mögött, továbbmentek Ti is?
több mint 7 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
Az már elég, hogy nem Flakon unott fejét kell nézni folyamatosan.
Más kérdés hogy ha az új csapatában megújul, hányan fogják itt visszasírni.
bcsarli
egy felig unott fej mar megujulasnak szamit? 😊

Nem Flacco a fo baj az o torteneteben.
new orl
🤣🤣🤣

Flacco 4-5
Jackson 5-1

Mi változott még a rosteren?
Semmi.
Voice
Nem a rosteren kell keresni a változást, hanem a rendszerben. A mostani egyértelmű LJ képességeire épít, míg Flacconál ez erősen kérdéses.
Egyébként én drukkolok a fiúnak és eddig minden meccset élveztem, amin ő kezdett. 😊
több mint 7 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
bcsarli

new orl
🤣🤣🤣

Flacco 4-5
Jackson 5-1

Semmi.
Voice
Edwards? :3

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
bcsarli

new orl
🤣🤣🤣

Flacco 4-5
Jackson 5-1

Semmi.

Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 813
Remeljuk. Remeljuk nem RG III lesz hanem inkabb... Cam?!??
Collapo
RG lll nal az edzoi ostobasag volt a donto. Egy serulessel visszakuldtek es raserult meg jobban. Wilson is szokott futkarozni, igaz egyre kevesebbet, de meg se serult le. Mikozben Garappolo fut egyet, es out for season. Anno Brady se a futas miatt serult le. Hanem pass rush miatt, Rodgers is. Nem ertem LJ-nek mivel tobb a rizikofaktora mint barmelyik mas iranyitonak a serulesek tekinteteben. Az h fut es majd vki megoli egyszer? Ez passzra nem lehet igaz? Ha a Ravens D ugy akarja Mahomes mar out for season lenne, annyiszor mentek ra 1-1 ben.
KeyG
Nem kulonbozik. Ezert irtam. Lamart is lehet agyonverni es a jateka alapbol tobb lehetoseget ad erre mint mondjuk anno peyton jateka. Szerintem kezeljuk helyen a sracot. Senki se sebezhetetlen es senki se kell hogy egy utestol meghalljon de RG se afurdokadban serult meg.

Ha ezt elfogadod az nekem mar jo.
Es cserebe en is elhiszem hogy Lamarban van potencial arra hogy kivalo qb legyen rovid idon belul.
Deal?
Collapo
Deal, én is azt mondom hogy nem futhat egy QB 27-et 1 meccsen, most azt aknázzuk ki h LJ tud futni, A dobása javulásával, a futások száma csökkeni fog. Az h mennyire, az sok mindentől függ. De amíg LJ a QB addig a run menni fog.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
new orl Baltimore Ravens 610
bcsarli

több mint 7 éve
Collapo
RG lll nal az edzoi ostobasag volt a donto. Egy serulessel visszakuldtek es raserult meg jobban. Wilson is szokott futkarozni, igaz egyre kevesebbet, de meg se serult le. Mikozben Garappolo fut egyet, es out for season. Anno Brady se a futas miatt serult le. Hanem pass rush miatt, Rodgers is. Nem ertem LJ-nek mivel tobb a rizikofaktora mint barmelyik mas iranyitonak a serulesek tekinteteben. Az h fut es majd vki megoli egyszer? Ez passzra nem lehet igaz? Ha a Ravens D ugy akarja Mahomes mar out for season lenne, annyiszor mentek ra 1-1 ben.
KeyG
Nem kulonbozik. Ezert irtam. Lamart is lehet agyonverni es a jateka alapbol tobb lehetoseget ad erre mint mondjuk anno peyton jateka. Szerintem kezeljuk helyen a sracot. Senki se sebezhetetlen es senki se kell hogy egy utestol meghalljon de RG se afurdokadban serult meg.

Ha ezt elfogadod az nekem mar jo.
Es cserebe en is elhiszem hogy Lamarban van potencial arra hogy kivalo qb legyen rovid idon belul.
Deal?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Collapo

We are just the Ravens!
több mint 7 éve

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Sokan elkonyvelik ugyetlennek Lamart, pedig nem az.

Ez a sebesseg meg lesz 9 ev mulva is és a kovetkezo 4-5 evben meg fejlodni fog a jatekolvasasa es a kezugyessege is. En siman kinezem belole, hogy jobb lesz mint Russel Wilson. Még 4 evig olcsó, addig nyerjünk SB-t.

több mint 7 éve
Ebben az LJ témában én is szkeptikus vagyok. Szerintem szimplán jól használjuk a képességeit (amik jelenleg korlátozottak valljuk be) - persze nekem mindegy hogy vele vagy Flaccoval jutunk be egy superbowlba, egyformán fogok örülni 😊
Viszont a szkepticizmusom inkább abból jön hogy vajon hosszútávon is működik - e ez a séma vagy sem? LJ tud -e annyit változni hogy ne csak a futasbol éljen meg? A következő év ebben lehet majd vízválasztó de addig szerintem teljesen jogos ha valakinek fenntartasai vannak és persze az is érthető hogy sokan lelkesen fogadják.
Snagal
Nem tudok mást csinálni csak röhögni ezen a véleményen. 😂

több mint 7 éve
bcsarli
Én biztos nem.

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

több mint 7 éve
Nem akarok grincs lenni, de egy szempontot még nem láttam itt leírva: a videózás ligájában miből gondoljuk, hogy ez hosszú távon működő taktika? Hány meg hány one year wondert láttunk irányító poszton is az elmúlt években? Pl Prescott első évi játékára ki emlékszik? Aztán lettek felvételek...

Szerintem hibázik Haribó, de végül is ha idén kisül belőle valami, megérte. Az szerintem tény, hogy Flakonnal idén nem lett volna rájátszás.
Szokol
Prescot hozzatette a magaet de az OL+Elliott volt a lenyeg. Romlott a fal -->romlott a futas-->P tobb kellene. Ma mar nem annyira ervenyes a Sophomore ev, mert mar sokkal gyorsabban elemeznek.

Dobas nelkul biztos, hogy nem lesz hosszutavu.

Ez a lenyeg hogy kell vegre egy kozep-hosszutavu terv a jovore. Eleg volt a picit javitunk azon ami az utolso hibank volt.
több mint 7 éve
Sarkitok egy kicsit.

Tehat a Ravens a liga legjobbja Lamar miatt, mig nelkule fos.

Csak nekem fura ez egy csapatsportban?

Es meg egyszer Lamar ebben a semaban jo. Flacco meg a Kubiak semaban volt jo. Rodgers meg isten tudja milyen semaban jo.

Brady meg szar Lamar jatekaban.
Mondjuk O mar kiegett. 😀

Lenyeg sztem az hogy ha van egy gombod azt ne emeld hanem guritsd. Ha kockad van azt meg epp emeld es ne guritsd. De szerintem ezt a regi honvedsegi alapelvet (igen ott pont a forditottja van) mar csak en ismerem. 😁

Lamar jo mert mozoghat. Mert azt tud. Es 21 evesen ha nem kuzdene az lenne a baj.

Piiszlaav
Collapo
Honvedsegben az unalom ellen volt, mar az boldogsag hogy guritjuk a gombot mig Flacco-val emeltuk. Viszont a Bromos tea helyett xanaxos volt osztva.
több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Latom ez a Lemar nev ragados lett. Ez Norbi hatasa. 😀
KeyG
Én is ezen akadtam fent de elengedtem......
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Nem akarok grincs lenni, de egy szempontot még nem láttam itt leírva: a videózás ligájában miből gondoljuk, hogy ez hosszú távon működő taktika? Hány meg hány one year wondert láttunk irányító poszton is az elmúlt években? Pl Prescott első évi játékára ki emlékszik? Aztán lettek felvételek...

Szerintem hibázik Haribó, de végül is ha idén kisül belőle valami, megérte. Az szerintem tény, hogy Flakonnal idén nem lett volna rájátszás.
Szokol
Jogos a felvetés,ellenben ez az NFL és hat meccset toltunk a kolyokkel. Ha ennyi idő alatt ezt nem sikerült levideozni, jók leszünk 1-2 evig vele tuti. Utána meg csak megtanul szépen dobni.
több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
KeyG
Ha jövőre is letesz valamit az asztalra, akkor esetleg lehet Láma. Nem jár ám mindenkinek becenév...😀
több mint 7 éve

Szokol
Most sincs meg rajatszas. Ne ide jarj jinxelni. 😂

We are just the Ravens!
több mint 7 éve

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan

több mint 7 éve
Amúgy itt van:
 www.youtube.com/watch?v=1XwmIhZbQfM
bcsarli
Ezaz.. Ez sem volt csúnya azért. Na de majd Lemar.. 😀
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Amúgy itt van:
 www.youtube.com/watch?v=1XwmIhZbQfM

több mint 7 éve
Ebben az LJ témában én is szkeptikus vagyok. Szerintem szimplán jól használjuk a képességeit (amik jelenleg korlátozottak valljuk be) - persze nekem mindegy hogy vele vagy Flaccoval jutunk be egy superbowlba, egyformán fogok örülni 😊
Viszont a szkepticizmusom inkább abból jön hogy vajon hosszútávon is működik - e ez a séma vagy sem? LJ tud -e annyit változni hogy ne csak a futasbol éljen meg? A következő év ebben lehet majd vízválasztó de addig szerintem teljesen jogos ha valakinek fenntartasai vannak és persze az is érthető hogy sokan lelkesen fogadják.
Snagal
Hosszú távon ez akkor nem fog működni, ha kettétörik a gerince. Tehát ezt a vasat addig kell ütni,míg meleg. Ha már a coaching így döntött.
Biztos, hogy lesz jövőre 1-2 Burfict féle aki rápróbál a srácra egy keményet,mert ezt meg fogják unni az ellenfeleink záros határidőn belül. Az tuti, hogy egy WR QB nem fog 10 évig működni. Tehát most nincs sok időnk, ezt kell kihasználni, aztán keresni mást.
LeviPoki
Inkább RB QB az. Szép lenne ha a saját passzát kapná el 😊. Így is elég gyors...
bcsarli
Elírtam, jogos.
LeviPoki
Az a QB evolúció újabb lépcsőfoka lesz 😊
bcsarli
Tavaly rájátszásban volt ön passz, nem is tudom ki mutatta be. TD lett belőle ha jól rémlik.
LeviPoki
Emlékszem rá, lepattant a védőről, a QB húzta be és TD-t futott belőle.
Majd amikor a QB a 30 yardos passzát húzza le saját maga, akkor jön el az új korszak. Ez a futkározás még semmi 😊

több mint 7 éve
Snagal
Hosszú távon ez akkor nem fog működni, ha kettétörik a gerince. Tehát ezt a vasat addig kell ütni,míg meleg. Ha már a coaching így döntött.
Biztos, hogy lesz jövőre 1-2 Burfict féle aki rápróbál a srácra egy keményet,mert ezt meg fogják unni az ellenfeleink záros határidőn belül. Az tuti, hogy egy WR QB nem fog 10 évig működni. Tehát most nincs sok időnk, ezt kell kihasználni, aztán keresni mást.
LeviPoki
Inkább RB QB az. Szép lenne ha a saját passzát kapná el 😊. Így is elég gyors...
bcsarli
Elírtam, jogos.
LeviPoki
Az a QB evolúció újabb lépcsőfoka lesz 😊
bcsarli
Tavaly rájátszásban volt ön passz, nem is tudom ki mutatta be. TD lett belőle ha jól rémlik.