Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Weedle, Suggs, Mosley probowl kerettagok lettek
több mint 8 éve
lucio 329
Számolgathatunk, de valahogy igazából sehogy se jövünk ki jól. Ha megcsináljuk a play offot, kb. a "nem történt semmi különös" kategória, figyelembe véve a sorsolást és az utolsó két meccset. Ha nem csináljuk meg, no az meg blama.
Írtam már egyszer, akármi lesz idén (hacsak nem nyerünk SB-t.-)), ennek az évnek az értékét a következő adja meg. Ha tovább fejlődünk, akkor OK, építkeztünk és így is play-offba mentünk. Ha jövőre - az ellenfeleket nagyrészt ismerve - jön a kijózanító pl. negatív idény, akkor visszanézve idén csak mákunk volt.
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
és amúgy is az a jó móka, ha a div riv-nek aláteszek... szóval csak óvatosan, Daltonék még messze nem írhatók le.
Collapo
Hidd el, de. Totális káosz van, nincs mit összeszedni. Nincs LB-nk, de tényleg, darabra is alig vagyunk meg. A héten megy IR-re a két OT, akik szarok voltak, és most azok fognak kezdeni, akiket ők eddig kiszorítottak. CB szintén nem nagyon van, illetve WJ3 állat, de leginkább egyedül próbál harcolni.
Iszonyat egyoldalú meccsre számítok, nagyobb zakó lesz, mint a Vikes ellen. Nem szurkolok vereségért, de azzal legalább jobb pickünk lenne és titeket is segítenénk a rájátszás irányába.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
A Coltstól nem tartok, ha nem verjük meg őket, egyértelműen nem érdemlünk wild card pozíciót.

A Bengals gyenge, ugyanakkor ez csoportmeccs, tehát bármi lehet, ott koncentráltabb játék kell, és jobb teljesítmény, gáz lenne utolsó meccsen egy rossz teljesítménnyel elszórakozni a PO-t, magunkat is megverve pl.:

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
 russellstreetreport.com/2017/12/18/filmstudy/wild-card-week-16/

itt végignézhetitek a 9-7 es sorrendek lehetőségét,
10-6 kell és nincs para, indi valszeg nem lesz nehéz ellenfél, a Bengals meg már kb. WC meccs lesz
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
és amúgy is az a jó móka, ha a div riv-nek aláteszek... szóval csak óvatosan, Daltonék még messze nem írhatók le.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
9-7 esetén ( Bills, Ravens, Titans) miért minket helyezz nem Playoff helyre a Playoff Machine?
kg0412
9-7-tel szinte tuti kizúgunk, 10-6-tal szinte tuti bent vagyunk. sorsolásunk sohasemvoltmégilyenkönnyű kategória volt egész évben és most is olyan csapatokkal talizunk, akik draftcetlikre hajtanak, be kell húzni, aztán vszeg kc ellen idegenben.
gedam
Hááát azért a Bengalst nem írnám le,mert ha sikerül egy tegnapi első félidei O-val kimenni,akkor az egy nagy zakó lesz...Dicsértétek itt többen az O-t,de sztem az első félidőben ilyen Jags/Vikings/Vasas(első meccs) elleni szinteken játszott,nézni is rossz volt.Aztán kaptak azért szikrát a másodikra,de nem volt túl meggyőző ott sem.Inkább visszaléptek az elmúlt 3 meccshez képest.
LeviPoki
én néztem a bengalst, teljesen szétestek. ha nem a draftcetli miatt, de azért, hogy marvint kirúgassák tuti nem feszülnek rá a győzelemre.
gedam
Az lesz Marvin búcsúmeccse a hírek szerint. Pont azért mert kvázi egy farewell party lesz a találkozó, simán lehet h a tisztelet jegyében irgalmatlanul felpörögnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
gedam 6 478
9-7 esetén ( Bills, Ravens, Titans) miért minket helyezz nem Playoff helyre a Playoff Machine?
kg0412
9-7-tel szinte tuti kizúgunk, 10-6-tal szinte tuti bent vagyunk. sorsolásunk sohasemvoltmégilyenkönnyű kategória volt egész évben és most is olyan csapatokkal talizunk, akik draftcetlikre hajtanak, be kell húzni, aztán vszeg kc ellen idegenben.
gedam
Hááát azért a Bengalst nem írnám le,mert ha sikerül egy tegnapi első félidei O-val kimenni,akkor az egy nagy zakó lesz...Dicsértétek itt többen az O-t,de sztem az első félidőben ilyen Jags/Vikings/Vasas(első meccs) elleni szinteken játszott,nézni is rossz volt.Aztán kaptak azért szikrát a másodikra,de nem volt túl meggyőző ott sem.Inkább visszaléptek az elmúlt 3 meccshez képest.
LeviPoki
én néztem a bengalst, teljesen szétestek. ha nem a draftcetli miatt, de azért, hogy marvint kirúgassák tuti nem feszülnek rá a győzelemre.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 611
kg0412
gedam
LeviPoki
Te felreertesz valamit. Az O nem jo, de toluk egy ilyen faltol, szinte 0 skill playa az ev eleji mutatvanyhoz kepest elorelepes van. De foleg toluk nem is varhato el, hogy vigyek a hatukon a csapatot. A D ellenben tele van "sztarokkal", de hol szetfutnak, hol szetdobalnak minket. A vasas ellen az O tartotta a csapatot eletben, mikozben a D-tol varhato el. Ilyen megkozelitesben nezd a dicsereteket es szidalmakat.

A Bengals-t nem is szabad leirni, ellenunk nem a draftcetli fontosabb hangulatban fognak kijonni a gyepre. Ez csoportrangado.
több mint 8 éve
A kozvetites alatt elmondtak, most ugyan a Bills van elorebb, de az utolso fordulo utan az azonos ellenfelek miatt mi leszunk elorebb, csak hianyzik a 4. ebben a pillanatban. Ha nyerunk 3-t bejutunk ( ha a Bills is nyer 3-t akkor is)
több mint 8 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
A tenesse otthon játszik a Ramsel ami zakónak néz ki nekik, amilyen szinten játszik a Rams mostanság, majd egy hazai meccs a Jaguars ellen ami sztem megint nem kérdés h kié lesz. Szóval a tenesset kikerülhet a wild card helyről.

A LA Chargers az oaklandel és a jetsel hátszik odahaza ami hozható nekik, ekkor ha pl mi kikapnánk a bengalsl és vernénk a coltsot akkor a 2 db 9-7 csapat közül mi mennénk tovább?

A bills megy a Patshez ami sztem a leginkább fix. Patsnek kell a hazai kiemelés és tuti h nem fogják ezt elszalasztani. Szóval a bills egyszer kikap most (csak mellékesen azért a Bills se egy csúcs csapat, nem ám megint úgy járunk mint tavaly hogy egy gyenge dolphins megelőzött minket)

Szóval ha hozzuk a 2 meccset sztem 100% hogy megvan a playoff, a három említett vetélytársnak sokkal nehezebb dolga van. Chargers 1 winnel kevesebb, a bills meg a titans sztem egyszer fix h kikap, ha nem most akkor mikor?.....

+ jövő évi menetrend felvázolva

Jövőre: 6 csoportmeccs: 2 browns, 2 steelers (mindig nehéz). 2 bengals (jövőre sokkal jobbak lesznek)

Miénk lesz a denveres csoport ami sztem a legerősebb lesz jövőre az afc-be, megkapjuk a falconsos csoportot az nfc-ből ahol a jelenleg a két legutóbbi vesztes sb résztvevő van + Brees és a bomba Saints, és a tampa is csak jobb lesz az ideinél, tehát ez se lesz egyszerű feladat, és végül sztem a bills és a tenesse lesz a másik 2 afc csoport 2. helyezett.

Szóval most kell a playoff mindenképp!!!!!!!!!!

Go Ravens!!
több mint 8 éve
Meg sem fordult a fejemben a 9-7, innen 2-0- kell és kész. 😀

A Colts, és s Bengals is bűn rossz formában van hetek óta. A Bengalst várom nehezebb meccsnek, mert csoportmeccs, kiszúrhatnak velünk.

A Titans meg nagyon nincs formában, szerintem ők esnek ki, és a Bills meg mi megyünk be Wild Cardon majd.

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
kg0412
gedam
több mint 8 éve
gedam 6 478
kg0412
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
kg0412
Tennessee is ahead of Baltimore and Buffalo based on conference record (Titans' 7-4 to the Bills' 6-4 and the Ravens' 6-4).
Buffalo is ahead of Baltimore based on strength of victory (.417 to the Ravens' .333).
empty taxi
Ez 10/11 meccs a konferenciában...

9-7-nél teljes káosz van, attól függ ki kitöl kap ki, föleg a TEN... itt van egy jobb cikk róla

www.democratandchronicle.com/story/sports/football/nfl/bills/2017/12/17/here-how-buffalo-bills-came-make-playoffs-after-win-over-miami/959460001/

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
kg0412
Tennessee is ahead of Baltimore and Buffalo based on conference record (Titans' 7-4 to the Bills' 6-4 and the Ravens' 6-4).
Buffalo is ahead of Baltimore based on strength of victory (.417 to the Ravens' .333).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 822

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 8 éve
gedam 6 478
Nekünk való ellenféllel játszottunk. 😀
Egy play off csapat ellen semmi következtetést nem lehet ebből levonni. Viszont a szezonban jó pár nem play off csapattal játszottunk, ahhoz mérten érezhető az előrelépés, elsősorban az O terén az utóbbi 3 meccsen. A végére nézhető meccseket játszó amerikaifoci csapat lett a Ravens.
lucio
igen, ne menjünk el amellett, hogy qrvasokat fejlődött a csapat, 5 fordulóval ezelőtt ez egy ki-ki meccs lett volna, mostanra meg elértük azt, hogy garbage-time lett az utolsó negyed. persze volt honnan fejlődnie az o-nak, de erre a minőségi ugrásra nem számítottam.
több mint 8 éve
Egy play off csapat ellen semmi következtetést nem lehet ebből levonni. Viszont a szezonban jó pár nem play off csapattal játszottunk, ahhoz mérten érezhető az előrelépés, elsősorban az O terén az utóbbi 3 meccsen. A végére nézhető meccseket játszó amerikaifoci csapat lett a Ravens.
lucio
Azért nem sok PO csapattal találkoztunk idén:
Sima vereség volt a Jags és a Min ellen. Éppencsak elcsúsztunk a Vasas ellen. És volt egy jó és egy rossz mecsünk még Lions meg a Ten ellen.
Annyira nem voltunk konzisztensek, hogy nem tudnám azt mondani, hogy esélyesek vagyunk vagy sem. De az utóbbi három játékban volt már O és inkább a D puhult fel.
több mint 8 éve
lucio 329
több mint 8 éve
nekem Judon, Canady nagyon tetszett. Az meg nagyon nem, hogy az NFL leggyengebb QB-O parosa siman megcsinalta a nyal ellen ( 1and 15-14yard elkapas pedig 0 yard volt elkapas utan, felido vegen)
több mint 8 éve
Az utóbbi 3 meccsen eléggé koncentráltan játszunk, ez jó, d vannak hibák a védelemben és a támadóoldalon is.. leginkább a playcallinggal
több mint 8 éve
Kötelező behúzva, őszintén szólva, simább volt, nyögvenyelősebb meccset vártam...

A játék olyan volt, amilyen. szombaton Colts, őket is hozni kell, láttam a Denver elleni meccset, nem sokkal voltak jobbak, mint a Browns...

Bills behúzta. De ha 2-0-val zárjuk a szezont akkor meglesz a wild card.

több mint 8 éve
Erről Hofi jut eszembe,
...milyen volt igazgató úr?
F*s,de ha dolgozik rajta sz*r is lehet belőle.

Szörnyű volt,amit a D lerakott az asztalra.
Az O nem volt rossz,csak miért nem végezték ki a gyengéjükkel a Phit O-t,ahogy Haley tette.
kátrány
bele fogsz esni abba a hibaba, hogy elvarasokat tamasztasz es onnantol nem fog jol esni a dolog 😊
no
A D-től alap lenne,h nem kap 500+yardot,ez nem elvárás,hanem természetes lenne.

Az O az valóban .Kezdtem hinni,aztán... bár én optimista vagyok.Főleg,h Joe és Marty mindketten gentlemanok.Nem a leggyengébbet bántják,hanem a legerősebbet tesztelik. 😀
Az erkölcsi tartás a mienk,BB-nek és Haleynek pedig marad a ....
Tudod. 😊
kátrány
Alap. Egyetertek. Az elso zh-n megbukott a D, de ugy hogy az ures lapot adtak be es meg a nevet a fejlecen helyesirasi hibaval sikerult teljesiteni.
no
ha sztílersz vagy pecc fan lennék azt írnám, hogy okosak vagyunk, nem engedjük a vasasnak, hogy a főcsopi döntő előtt belessenek a playbookunkba. mi már arra készülünk.
gedam
Az bejott. Amugy DP nem tudna a szajat eltakarni vele, mikozben bemondja a jatekot (a nevei 1, 2, 4, 5. A 3-ast ki kellett venni, mert sose jott be)
több mint 8 éve
gedam 6 478
Erről Hofi jut eszembe,
...milyen volt igazgató úr?
F*s,de ha dolgozik rajta sz*r is lehet belőle.

Szörnyű volt,amit a D lerakott az asztalra.
Az O nem volt rossz,csak miért nem végezték ki a gyengéjükkel a Phit O-t,ahogy Haley tette.
kátrány
bele fogsz esni abba a hibaba, hogy elvarasokat tamasztasz es onnantol nem fog jol esni a dolog 😊
no
A D-től alap lenne,h nem kap 500+yardot,ez nem elvárás,hanem természetes lenne.

Az O az valóban .Kezdtem hinni,aztán... bár én optimista vagyok.Főleg,h Joe és Marty mindketten gentlemanok.Nem a leggyengébbet bántják,hanem a legerősebbet tesztelik. 😀
Az erkölcsi tartás a mienk,BB-nek és Haleynek pedig marad a ....
Tudod. 😊
kátrány
Alap. Egyetertek. Az elso zh-n megbukott a D, de ugy hogy az ures lapot adtak be es meg a nevet a fejlecen helyesirasi hibaval sikerult teljesiteni.
no
ha sztílersz vagy pecc fan lennék azt írnám, hogy okosak vagyunk, nem engedjük a vasasnak, hogy a főcsopi döntő előtt belessenek a playbookunkba. mi már arra készülünk.