Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
gedam
6 478
Hát nem tudom, tavaly végülis kiaptunk a Mcclown félre barnáktól, szóval ez már javulás, és igen 20 pontos mínuszból is nyerni tudtunk, ez is valami, de hogy milyen katasztrófa volt a védekezésünk az nemm értem ....egy negyedben volt csak katasztrófa a védekezésünk összességében, 3-ban nulláztuk az ellenfelet. az elejét mindenki bealudta nálunk.
malkav
negyedenkénti statokra lennék kíváncsi.
több mint 9 éve
Hát nem tudom, tavaly végülis kiaptunk a Mcclown félre barnáktól, szóval ez már javulás, és igen 20 pontos mínuszból is nyerni tudtunk, ez is valami, de hogy milyen katasztrófa volt a védekezésünk az nemm értem ....
több mint 9 éve
Talán megint visszatértünk arra az útra, hogy valahogyan mindig megtaláljuk az utat a győzelemhez. Így azért könnyebb hibákat kijavítani.Beware! Jynx is comin' 😊
lucio

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
lucio
329
Tény(nek látszik), hogy eddig nem villogva vertünk gyenge (vagy most annak tűnő) csapatokat. A tavalyi év pechsorozata után remélem, nem csak annyi történt, hogy ellenkező irányba leng ki az inga. Tartásunk tavaly is volt, most kicsit jobb a sec (és ez önmagában hozhat pár pontos zakók helyett pár pontos győzelmeket). Ami aggasztó, az a futójáték gyengesége. Illetve teljesen Ravenses érzés volt a tegnapi két utolsó drive, amiben az O nem tudott TD-t csinálni, s így lezárni a meccset, illetve a D egy félkezű és QB-t nem tudott a sorsdöntő pillanatban megállítani (mondjuk ez inkább a tavalyi évről volt ismerős). A tauntingnál én szégyelltem magam a bírók helyett - és megint csak bevillant pár ismerős kép tavalyról, így megértem a Browns drukkereket. Talán megint visszatértünk arra az útra, hogy valahogyan mindig megtaláljuk az utat a győzelemhez. Így azért könnyebb hibákat kijavítani. Ja, és grat a special teamnek és edzőjének.. Általában is, ennyi egylabdás meccsnél, mint amennyit a Ravens játszik, nagyon fontosak, de tegnap ők hozták azt a pluszt, amivel nyertünk.
több mint 9 éve
Nem semmi első negyedet produkáltunk, viszont ez eddig 2-0 😊

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Nyertünk, ez pedig azért jó, mert -20 volt... ha az elején is ébren vagyunk, mi lehetett volna az eredmény? Mondjuk zseniális, hogy MekkClown megint szopat minket 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
The inactives for Baltimore are Dumervil, cornerbacks Jerraud Powers and Will Davis, running backs Kenneth Dixon and Javorius Allen, offensive lineman John Urschel and defensive tackle Willie Henry.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Assistant coach Clarence Brooks has passed away: rvns.co/621RIP, Coach Brooks. You will be missed.
RIP!
több mint 9 éve
Mindenképp kártya vagy paypal jöhet szóba ezeknél...de úgy a teljes netes fizetésnél nem nagyon találkoztam más opcióval mostanában...főleg külföldrőlmár a szállítási díj se szokott sok lenni....szívesen ajánlanék egy oldalt neked, de kétlem, hogy megfelelne az izlésednek, mert ott csak rendes csapat mezeit lehet kapni 😉 de tavaly rendeltünk tőük 1-200 USD értékben és tök korrekten jött minden....igaz a póló mosás után már nem az igazi volt, de a mezekkel semmi gond, és ilyen 30 körül volt. Talán az egyik mez, nem a megfelelő szín. De a postaköltség se volt vészes...sokszor van akció EU-ba is, na nem az nfl.com-on....
igaz minden Kínából jön, de ezt a dhl hozta...ha többen rendeltek a vámmal lehet baj
több mint 9 éve
Es olcsobb ha tobben vesztek... szetdobjatok a szallitast.bowl.one/forum/egyeb-temak/boltok-uzletek?page=1

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Neten fizetsz kàrtyával, asszem PayPal is lehet...Sziasztok! Van valakinek tapasztalata NFL oldaláról való mezrendelésnek? Ilyenben gondolkozom, és érdekelne a vélemény, aki rendelt már onnan.Nyilván nem azonos csapatnak, de mi szoktunk rendelni. Nem tapasztaltam még problémát. Azon kívül persze, hogy elég drága mondjuk az nfl.com. De a legtöbb amcsi oldalról szerintem nyugodtan rendelj, de ha nagyon olcsó az is legyen gyanús egy kissé...
kg0412
Klaci79
És a fizetés utánvételesen , vagy előre utalással történik? ( Lehet hülye kérdés)
kg0412
több mint 9 éve
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata NFL oldaláról való mezrendelésnek? Ilyenben gondolkozom, és érdekelne a vélemény, aki rendelt már onnan.Nyilván nem azonos csapatnak, de mi szoktunk rendelni. Nem tapasztaltam még problémát. Azon kívül persze, hogy elég drága mondjuk az nfl.com. De a legtöbb amcsi oldalról szerintem nyugodtan rendelj, de ha nagyon olcsó az is legyen gyanús egy kissé...
kg0412
Klaci79
És a fizetés utánvételesen , vagy előre utalással történik? ( Lehet hülye kérdés)
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata NFL oldaláról való mezrendelésnek? Ilyenben gondolkozom, és érdekelne a vélemény, aki rendelt már onnan.Nyilván nem azonos csapatnak, de mi szoktunk rendelni. Nem tapasztaltam még problémát. Azon kívül persze, hogy elég drága mondjuk az nfl.com. De a legtöbb amcsi oldalról szerintem nyugodtan rendelj, de ha nagyon olcsó az is legyen gyanús egy kissé...
kg0412
több mint 9 éve
Szoktak asracok (bowl topic is van) rendelni de nem onnan... kerdezz toluk. Ha addig senki akkor este utbaigazitalak

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata NFL oldaláról való mezrendelésnek? Ilyenben gondolkozom, és érdekelne a vélemény, aki rendelt már onnan.
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
Hát arra akart utalni, hogy hogy érzi magát SSS most hogy Wallace-nak volt TD elkapása.... Igazából megkérdezni nem merte, de arra utalt hogy miért volt ő limitálva Wallacehoz képest.... Aztán a következő kérdés a masik riportertől hogy mit szólt Predi elkapásához...Ott ugye már nevetett és mondta hogy nagyon örül neki és szurkol neki ...
több mint 9 éve
Hát ez állati... nem lettem volna a riporter helyében... mondjuk én biztos meggondoltam volna, hogy ilyesmit kérdezzek SSS-től.Mit kérdezett pontosan?
www.baltimoreravens.com/videos/videos/Locker-Room-Steve-Smith-Happy-To-Get-Ugly-Win/3210f7df-aa7d-47b8-882d-b8e387e27d93
kb 40 mp-től
malkav
több mint 9 éve
Hát ez állati... nem lettem volna a riporter helyében... mondjuk én biztos meggondoltam volna, hogy ilyesmit kérdezzek SSS-től.www.baltimoreravens.com/videos/videos/Locker-Room-Steve-Smith-Happy-To-Get-Ugly-Win/3210f7df-aa7d-47b8-882d-b8e387e27d93
kb 40 mp-től
több mint 9 éve
gedam
6 478
Az #O-től több kell, vannak célpontok mégis kevés a yard és a pont, remélem Flacco többet produkál ennél....a #D erőn felül teljesített, de lehet csak a Bills #O fogott ki ilyen szar napot.na meg ilyen se sokszor van, hogy a bíráskodásból jól jövünk ki egy meccsen.
Voice
több mint 9 éve
Az #O-től több kell, vannak célpontok mégis kevés a yard és a pont, remélem Flacco többet produkál ennél....a #D erőn felül teljesített, de lehet csak a Bills #O fogott ki ilyen szar napot.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Igen, nekem is tetszettek webb blitzei, meg wright futás elleni védekezése, Passrushban a DL egész ügyes volt, OLB-ben inkább a futás megállításal voltak gondol. Jsmith meg elég inkonzisztens volt, voltak szépvédekezései, aztán azt se tudta hol van Watkins.Azért voltak szép dolgok a D-től ,de a passrush még nem az igazi..A pass rush majd talán doommal visszatér, de egyébként nem is lehet várni. nélküle nincs meg hozzá az emberanyag. viszont a sec kitartott bár Jimmy... sigh. ellenben Wright talán a meccs legjobbja volt és Webb is jól nézett ki safetyként
malkav
támadó oldalon voltak jó dolgok (Forsett és West pl.), de egyébként ez nagyon kevés lesz. a támadó fal egészen rosszul festett, főleg az interrior
Blaise
Az O-t nem tudtam megítélni, sok volt a sack, ami lehet a WR-eken múlt, De összeségében nem voltak rosszak.
több mint 9 éve
Azért voltak szép dolgok a D-től ,de a passrush még nem az igazi..A pass rush majd talán doommal visszatér, de egyébként nem is lehet várni. nélküle nincs meg hozzá az emberanyag. viszont a sec kitartott bár Jimmy... sigh. ellenben Wright talán a meccs legjobbja volt és Webb is jól nézett ki safetyként
malkav
támadó oldalon voltak jó dolgok (Forsett és West pl.), de egyébként ez nagyon kevés lesz. a támadó fal egészen rosszul festett, főleg az interrior
több mint 9 éve
Jah kerlek, ez erzelmi toltet mentes volt. A befalotol tobb yardot vartam, pontosabban rosszabb secet tolunk. Ez ennek szolt. ☺Grat a béfalonak. Kemeny meccs volt. Kiszenvadtuk. A 160y a dtol szep volt.várjunk addig amíg beárazzák ezt a a bills o-t.
Collapo
minden esetre a D felülmúlta a várakozásaimat.
Blaise
Reménykeltő kezdés!Udv koztunk Padrimaggio!
Padrinaggio

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Azért voltak szép dolgok a D-től ,de a passrush még nem az igazi.. Wallace 66yardos TD-je azért kiru volt, mondjuk mellette SSS szinte semmi.
több mint 9 éve
Grat a béfalonak. Kemeny meccs volt. Kiszenvadtuk. A 160y a dtol szep volt.várjunk addig amíg beárazzák ezt a a bills o-t.
Collapo
minden esetre a D felülmúlta a várakozásaimat.