Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Grat a béfalonak. Kemeny meccs volt. Kiszenvadtuk. A 160y a dtol szep volt.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
Reménykeltő kezdés!
több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Davis,Allen inaktívok?fura.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
 twitter.com/NFLInjuryNws/status/774995746030440448

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 829
Game day van Fanok több hónap után végre. Remélem nem ragadunk be mint előző éven, és a sérülések is elkerülnek minket, ha ezek meglesznek pozitív előérzéseim vannak a szezonra. Jó meccsnézést, és szurkolást mindenkinek!

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 9 éve
O:
Szerintem Wagner pótolható lesz akár Lewis által.remélem tol egy jó szezont és kapunk majd egy negydik körös komp picket érte.Hurst az Hurst,ilyen gyenge PS után nem is igazán van keresnivalója már a mostani csapatban nemhogy a következő éviben.sajnos jobb opció nem volt most backup tacklenek remélem azért ez nem marad így.Jensennel sem tudom mi volt idén,lehet megint nem aludta ki magát vagy nem tudom de nagyon gyenge volt szerintem.egyedüli szerencséje,hogy három poziciót tud játszani.nagy pénzt nem áldoznék rá de backupnak jó vegülis.Aiken szerintem kap majd lehetőséget arra,hogy kibulizzon magának egy jobb szerződést akár itt akár máshol.sr visszavonul szerintem.Mallett remélem nem jut szóhoz de ha Schaub kapott backup állást akkor ő miért ne kaphatna.Juicet visszahoznám,egy fullback nem lehet drága.Westnek örülök,hogy megjött az esze,ha jó szezont tol sem fogjuk megfizetni Dixonnal és Forsettel a keretben.

D:
Hát ha a tavalyi nyomorúlt defenseből valakire lehetett számítani az Bwill.rendes srác,fan favorite,elit a posztján de ha választanom kellene,hogy azt a kb 10millát egy 2down runstopperre vagy egy elit cornerre költöm pl,hát lehet az utobbit választanám.főleg úgy,hogy Pirce nagyon jól játszott és több passrush potenciál van benne.a d line egyébként elég sarkalatos pontja lesz a következő offnak mert lehet létszámban de főleg minőségben nem leszünk meg.Carl Davis nagyon gyenge szerintem és ha várhatóan ez az év is kimarad neki akkor azt is megkockáztatom,hogy kivágjuk.Henry a sok zászlóval.Urban néha leüt egy passzt de egyébként nem sok vizet zavar.Jernigan is néha eltuűnik.Guyt szerintem vssza tudjuk hozni olcsón,megbízaható bbackup szint.
Carter ST player,egyébként backup szint.méret alapján inkább belülre való nálunk.csak ha ST-ben vitézkedik akkor marasztalnám.
Orr kezdő lett,ez hatalmas lehetőség neki,hogy bekere$$en,ha Correa tudja majd pótolni nem hiszem,hogy visszahozzuk főleg úgy,hogy Mosley szerződése is közeleg azért.
Levine core ST player,sokoldalú,nem draga,visszahoznám mindenképpen,főleg úgy,hogy safety depth pont nulla.Elam mutatott életjeleket,viszon két IR után meg minden egy proove it contract a max amivel megkínálnám.Powers fura ügy.letörölte már most a twitterén a "cb for the Bmore ravens" kiírást plusz már Young a 36-os,lehet valami roster mozgás készül nem tudom.Davis sérülékeny nagy pénzt nem adnék neki,remélhetőleg Young fogja tudni pótolni.a maradék két úriember minden bizonnyal az első akiket az idei első roster mozgásnál kiteszünk.

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Tudom még el se kezdődött a szezon én már ilyeneken gondolkodom, de nézzük kiknek nem lesz szerződése jövőre, kiknel kell idén teperni:

OL: WAGNER, jensen, hurst
WR: SSS, AIKEN
FB: JUICE
RB: WEST
QB: mallett

DL: BWILL, GUY
LB: ORR, carter
DB: Levine, priece, wdavis, powers, elam

ezek közül persze egy csomó még tenderezhető (orr, jensen, west, hurst)

Ti kit tartanátok meg, és hogy látjátok a jövőt... ja és kb 11M capspace van, amiből a rookie pool elvisz kb. 5-7 M ebből.
több mint 9 éve
Akkor most Forsi vagy Tersi lesz nr 1 RB
ThundersNFL
Mindkettő meg lesz kínálva snappekkel és akinek jobban megy.szerintem West majd félidőben már Dixson,legalábbis PS alapján.

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 652 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akkor most Forsi vagy Tersi lesz nr 1 RB

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Rég írtam, de már ideje, szerintem eddig jól alakul a szezon előkészület, persze sérülések mindenhol lehetnek, de kerek egésznek látom a csapatot, az elkapósorunk tetszik, a front7 gyengébb, így az egész védelem, de hát ha erősítünk valamin, akkor valahol gyengülünk, örülök, hogy a secondary komolyabb, mint tavaly, tetszik a 4-0-s preseason, remélem a szezont is így kezdjük.

Így hogy megvan a megfelelő elkapógárda, remélem Flacco mutat valami komolyabbat.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 9 éve
Ugy legyen. ☺

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Áh,milyen fiatalt?évek óta megoldatlan probléma a returner.Jacoby sem volt 100-as a nagy playek ellenére.tavaly is voltak vagy öten Ross,Webb,Sr,Clay,Campi,Mostert oszt egyik sem volt tuti.Hesterben van még spiritusz nyugi.

több mint 9 éve
Mondjuk Hestert már nem annyira értem, szerintem találtunk volna erre fiatalabbat is, de hát ez van 😊 BEERSbú ( 😀 ) van, az Istena'ta, még ha nem is játszott - ha jól emlékszem - Trestman alatt.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Elvileg visszajött Forsett, még nem láttam a szerződés részleteit, de valami olyasmit suttognak a verebek, hogy azért lett cutolva, mert így Elam és Davis is aktív kerettag volt 1 napig és ezért a kettő közül az egyik majd visszetérős IR-t kaphat. Szóval az első kerethez képest annyi változott, hogy ők IR-re mentek a helyükre jött Hesteré s Forsett vissza az aktív keretbe.
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
 twitter.com/JForsett/status/772886556076113920

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 654 — Whoops, looks like something went wrong.
Sziasztok..

Lehet tudni már , hogy mi lesz Forsett sorsa? Sajnos benne van a fantasy csapatomban, és nem tudom mi tévő legyek vele kapcsolatban. 😊
Leon78
Állítólag hajlik arra, hogy kevesebb pénzért visszajöjjön, de ha nem akkor megy denverbe kubiak melllé ott probowler lesz ne szarjál 😀
malkav
Visszahoztátok már.

több mint 9 éve
Sziasztok..

Lehet tudni már , hogy mi lesz Forsett sorsa? Sajnos benne van a fantasy csapatomban, és nem tudom mi tévő legyek vele kapcsolatban. 😊
Leon78
Állítólag hajlik arra, hogy kevesebb pénzért visszajöjjön, de ha nem akkor megy denverbe kubiak melllé ott probowler lesz ne szarjál 😀
több mint 9 éve
Leon78 Arizona Cardinals 1 986 — Defender
Sziasztok..

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 811
C Davis és Elam ma IR-re megy várhatóan.csak azt nem tudom miért nem lehetett ezt tegnap megtenni és akkor meg tudtuk volna tartani Butlert és/vagy Brooksot.
Peter
Mert így szezon közben aktiválni lehet majd egyiküket.
több mint 9 éve
C Davis és Elam ma IR-re megy várhatóan.csak azt nem tudom miért nem lehetett ezt tegnap megtenni és akkor meg tudtuk volna tartani Butlert és/vagy Brooksot.

több mint 9 éve
Devin Hester a fedélzeten.

több mint 9 éve
Brooks Phlibe, Brown a Jagsbe ment, Butler a Tampa PS-be, Ochi a Jest PS-be, Reynolds a mi PS-ünkbe marad. Elvileg....
több mint 9 éve
Ravens best defense Baltimore Ravens Miami Hurricanes 130
akkor elammel meg juice-szal megvagyunk.. De Butler és Brooks hiányzik...
malkav
Ha olyan szerencsések leszünk mint tavaj, bőven kapnak lehetőséget. Mongy Brooks nem értem. Biztosan csin szerelést coverbe van hova fejlődni de így is 3x jobb Lewisnál! Az WR sor meg tényleg erősnek tűnik perdi azért kérdőjel, nem a tehetsége!! Correa jókora csalódás eddig!
több mint 9 éve
Ha igaz hogy Forsett visszajön akkor remélem Hurst megy el, de a két eltiltottat nem tudom hova rakjuk majd be a addig nem lesz sérültünk.
több mint 9 éve
akkor elammel meg juice-szal megvagyunk.. De Butler és Brooks hiányzik...