NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 987
Negyedik negyed elejéig láttam csak munka miatt, de addig a passzjáték szinte tökéletes volt (Knox szokásos dropját leszámítva). A futás nem az igazi, de legalább nem erőltetik anynira mint az idény közepén, meg nem -2 yardokat megyünk vele, szóval nekem megfelel.
Ami tetszik hogy végre nem olvadnak le a második félidőre a fiúk, ez elég régóta probléma volt, de az utóbbi 1 hónapban ezzel nincs gond, úgy látszik összekapták magukat fejben+Daboll sem kezd el teljesen konzervatív játékokat hívni ilyenkor.
Beasley sérülésről van bármi hír? 😕
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 397 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gratulálok a meccshez...aztán a PO-ban megbaszni mindenkit 🤞👍💪🙂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Yeldon pozitív COVID tesztet produkált, nem utazik a csapattal Bostonba. Nem mintha játszott volna.
több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Milyen jó, hogy erről megy most a diskurzus, hogy Allen MVP-várományos-e, vagy hogy épp Daboll lesz-e az év segédedzője. 😊

Egész közeliek azok az emlékek, amikor még erről ment a vita:

Boldog karácsonyt minden Bills fannak!
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Nálam ezek után Diggs a szezon MVP-je
r.baggio
És/vagy Daboll az év segédedzője.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante

Nálam ezek után Diggs a szezon MVP-je

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Allen újra a hét támadója, idén már negyedszer. NFL rekord 5 (Lamar és Newton, ha jól láttam)
Emellett idén szinte minden irányító rekordot megfog dönteni franchise-on belül ami egy egész alapszakaszra vonatkozik (össz TD, passzolt TD, passzolt yard)+ ha Singletary kapna el egy TD-t ő lenne a 14. játékos aki idén 6 pontos elkapást szerez. Ez egyedüli NFL rekord lenne.
Csóró, más évben ez szerintem simán MVP címet érhetne, de idén a Rodgers-Mahomes kettős háttérbe szorítja teljesen.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
5 azaz ÖT Bills játékos lett beszavazva a Pro Bowl keretbe. Josh Allen, Steffon Diggs, Tre'Davious White, Tremaine Edmunds
és Andre Roberts.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Majdnem 30 eve szurkolok a csapatnak, es most zavarban vagyok. PO, csopottgyozelem. Mi jön még. Kezdjük elveszteni az identitasunkat🙂😁 azt se gondoltam volna, hogy Allen kepes lesz vezer lenni, de klassz srác. Van franchise QB-nk. Eletidegen dolog errefele. Még egy kört menjünk PO-ban most már
fodoroli
Azert jo latni h szepen a csoportellenfelek is ertelmes es szep futballt kezdenek el jatszani (mint ugye tette azt a Bills es Dolphins regen) es remelhetoleg a kultura is valtozik es nem a durva trashtalk fog menni mint korabban szokas volt.

Ha a Pats is osszekapja magat jovore (remelem), akkor az elkovetkezendo evekben szep ki-ki meccses csoportmeccsek lesznek (hatha a Jetshez is talalnak vkit) es az AFC East egesze veszelyes ellenfel lesz mindenkinek.
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920

Drágaszág. (el a kezekkel divatok mert boksz lesz)

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 191 — Bills & Dawgs fan
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
csi77
Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.
Buffalo Bill
Gengszter Zoltán Billses volt?
Én divat drukker vagyok. Mikor elkezdtem nézni DSFen, akkor a Bills volt a legjobb, legszebb focit játszotta. Csak hött kétszer Emmitt Smith és bandája...
fodoroli
Borzasztó volt németül NFL-t nézni, de akkor nem volt más 😛 A Eurosport és utána a Screensport is adta a meccseket de utána hallgatni hogy erste down , pfff 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 521 — karsaijanos@gmail.com
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
csi77
Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.
Buffalo Bill
Én divat drukker vagyok. Mikor elkezdtem nézni DSFen, akkor a Bills volt a legjobb, legszebb focit játszotta. Csak hött kétszer Emmitt Smith és bandája...
fodoroli
Neeeem, ő a Raiders-nek drukkolt. Én nem akartam a legjobbnak szurkolni (Cowboys), ezért inkább a Billst választottam. Nem bántam meg.
több mint 5 éve
fodoroli Buffalo Bills 57
Buffalo Bill
csi77
Buffalo Bill
több mint 5 éve
Buffalo Bill
csi77
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 175 — Bears & Illinois fan
Buffalo Bill

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
 www.youtube.com/watch?v=hX2pUfb6C4k&feature=emb_title

Covid ide, vagy oda, azért a reptéren csoportgyőztesnek járó fogadtatás várta a csapatot!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula, végre! Remélem a Főcsoport döntőt esetleg ti játsztok a Chiefsel (ha ez a sorsolás szerint majd lehetséges lesz) 😊
több mint 5 éve
gedam 6 267
a legkomplettebb csapat az nfl-ben. akkor lett volna tökéletes, ha bell hozzátok ír alá. azt még mindig nem értem miért a kc-t választotta, na mindegy.
gedam
Szerintem Bell egész pályafutása alatt furcsa döntéseket hozott...ha majd egyszer visszanéz ő is ezt fogja látni. Nagyon rossz manager kezébe került sajnos.
Klaci79
Ha az volt a cél, hogy gyűrűt nyerjen, akkor ez volt a legjobb döntés. Ha szeretet volna játszani+esélyt kapni a gyűrűre, akkor nem.
ThySoul
El tudod képzelni, hogy úgy volt vele, majd elég ha az 53-ba bekerül és van 8-10 játéka meccsenként, de gyűrűt nyer!? Én nem ilyen Bellt ismertem anno, szerintem ő tényleg úgy gondolta, szerepet fog kapni a KC-ben. Komolyabbat ennél.
Klaci79
akkor a managerének kellett volna szólni, hogy egy rookie mögött fogsz padozni öreg. ez a manager érdeke is lett volna, mert gyűrű ide vagy oda, ha nem játszik, az az értékén semmit sem dob, sőt.. na mind1, off vége. csak azért ide írom, mert ebbe a csapatba nagyon illett volna és azért a billsben is bőven benne van az sb win.

Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
fodoroli Buffalo Bills 57
Majdnem 30 eve szurkolok a csapatnak, es most zavarban vagyok. PO, csopottgyozelem. Mi jön még. Kezdjük elveszteni az identitasunkat🙂😁 azt se gondoltam volna, hogy Allen kepes lesz vezer lenni, de klassz srác. Van franchise QB-nk. Eletidegen dolog errefele. Még egy kört menjünk PO-ban most már
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Emelem kalapom, remelem lesz PO meneteles is! 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!
Muffalo_Bafia
CONTRACT YEAR!!!!! #3/4
Muffalo_Bafia
McDermott beépített embere? 😀
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Amióta én jelen vagyok ezen a fórumon, azóta 3 évből kétszer playoff. FRANCHISE SZURKOLÓ!!!!!!!
Muffalo_Bafia
CONTRACT YEAR!!!!! #3/4

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."