NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 669
Újabb pacsi az egész csapatnak, játékosoknak és edzőknek egyaránt! A Pats első drive-ját leszámítva a védelem is odatette magát, szép lassan újra a tavalyi formájukat hozzák! Ha ez megmarad a PO-ra is, akkor formaidőzítésből jeles! Támadóoldalon valóban a futójáték még mindig nem az igazi (bár azért a rövid yardos szitukat hozzuk gond nélkül), de amíg a passzjáték ennyire működik, addig olyan nagy hiányérzet nincs. A PO-ért küzdő Dolphins védelme azért más kaliber, ha ott is ennyire könnyen tudjuk mozgatni a láncokat, akkor talán megnyugodhatunk, hogy a PO-ban sem lesznek túl nagy gondjaink passzokat illetően. Diggs nálam az offseason igazolása, bár azért nem ártana, ha a bemelegítésen is elkapná a labdákat... 😊 Nagyon tudnánk örülni, ha egy új P. Manning - M. Harrison duó születne meg a szemünk láttára.

Nem sokszor láttuk BB-t a telefont, és a törölközőt is bedobni, de most ez az idő is eljött. Elértük, hogy annál az edzőnél, aki minden helyzetben győzni akar, elérjük azt, hogy a harmadik negyed közepére totálisan beleszarjon a meccsbe. 😊

Pihentetésről egyelőre nincs értelme beszélni, irány a #2 seed!
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
grat a söpréshez és a csopigyőzelemhez srácok, ideje rápihenni a rájátszásra 😀

több mint 4 éve
gedam 6 267

több mint 4 éve
kolok1972 New England Patriots 3 029 — Pats fan
Gratulalok,az AFC East bajnoki cimhez is,nem volt egy sulycsoportban a ket csapat. Sok sikert a PO-ban!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 988
Negyedik negyed elejéig láttam csak munka miatt, de addig a passzjáték szinte tökéletes volt (Knox szokásos dropját leszámítva). A futás nem az igazi, de legalább nem erőltetik anynira mint az idény közepén, meg nem -2 yardokat megyünk vele, szóval nekem megfelel.
Ami tetszik hogy végre nem olvadnak le a második félidőre a fiúk, ez elég régóta probléma volt, de az utóbbi 1 hónapban ezzel nincs gond, úgy látszik összekapták magukat fejben+Daboll sem kezd el teljesen konzervatív játékokat hívni ilyenkor.
Beasley sérülésről van bármi hír? 😕
több mint 4 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gratulálok a meccshez...aztán a PO-ban megbaszni mindenkit 🤞👍💪🙂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 538 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Yeldon pozitív COVID tesztet produkált, nem utazik a csapattal Bostonba. Nem mintha játszott volna.
több mint 4 éve
Milyen jó, hogy erről megy most a diskurzus, hogy Allen MVP-várományos-e, vagy hogy épp Daboll lesz-e az év segédedzője. 😊

Egész közeliek azok az emlékek, amikor még erről ment a vita:

Boldog karácsonyt minden Bills fannak!
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Nálam ezek után Diggs a szezon MVP-je
r.baggio
És/vagy Daboll az év segédedzője.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante

Nálam ezek után Diggs a szezon MVP-je

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 988
Allen újra a hét támadója, idén már negyedszer. NFL rekord 5 (Lamar és Newton, ha jól láttam)
Emellett idén szinte minden irányító rekordot megfog dönteni franchise-on belül ami egy egész alapszakaszra vonatkozik (össz TD, passzolt TD, passzolt yard)+ ha Singletary kapna el egy TD-t ő lenne a 14. játékos aki idén 6 pontos elkapást szerez. Ez egyedüli NFL rekord lenne.
Csóró, más évben ez szerintem simán MVP címet érhetne, de idén a Rodgers-Mahomes kettős háttérbe szorítja teljesen.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 538 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
5 azaz ÖT Bills játékos lett beszavazva a Pro Bowl keretbe. Josh Allen, Steffon Diggs, Tre'Davious White, Tremaine Edmunds
és Andre Roberts.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 882
Majdnem 30 eve szurkolok a csapatnak, es most zavarban vagyok. PO, csopottgyozelem. Mi jön még. Kezdjük elveszteni az identitasunkat🙂😁 azt se gondoltam volna, hogy Allen kepes lesz vezer lenni, de klassz srác. Van franchise QB-nk. Eletidegen dolog errefele. Még egy kört menjünk PO-ban most már
fodoroli
Azert jo latni h szepen a csoportellenfelek is ertelmes es szep futballt kezdenek el jatszani (mint ugye tette azt a Bills es Dolphins regen) es remelhetoleg a kultura is valtozik es nem a durva trashtalk fog menni mint korabban szokas volt.

Ha a Pats is osszekapja magat jovore (remelem), akkor az elkovetkezendo evekben szep ki-ki meccses csoportmeccsek lesznek (hatha a Jetshez is talalnak vkit) es az AFC East egesze veszelyes ellenfel lesz mindenkinek.
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920

Drágaszág. (el a kezekkel divatok mert boksz lesz)

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 192 — Bills & Dawgs fan
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
csi77
Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.
Buffalo Bill
Gengszter Zoltán Billses volt?
Én divat drukker vagyok. Mikor elkezdtem nézni DSFen, akkor a Bills volt a legjobb, legszebb focit játszotta. Csak hött kétszer Emmitt Smith és bandája...
fodoroli
Borzasztó volt németül NFL-t nézni, de akkor nem volt más 😛 A Eurosport és utána a Screensport is adta a meccseket de utána hallgatni hogy erste down , pfff 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 521 — karsaijanos@gmail.com
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
csi77
Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.
Buffalo Bill
Én divat drukker vagyok. Mikor elkezdtem nézni DSFen, akkor a Bills volt a legjobb, legszebb focit játszotta. Csak hött kétszer Emmitt Smith és bandája...
fodoroli
Neeeem, ő a Raiders-nek drukkolt. Én nem akartam a legjobbnak szurkolni (Cowboys), ezért inkább a Billst választottam. Nem bántam meg.
több mint 5 éve
fodoroli Buffalo Bills 57
Buffalo Bill
csi77
Buffalo Bill
több mint 5 éve
Buffalo Bill
csi77
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Buffalo Bill

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=hX2pUfb6C4k&feature=emb_title

Covid ide, vagy oda, azért a reptéren csoportgyőztesnek járó fogadtatás várta a csapatot!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula, végre! Remélem a Főcsoport döntőt esetleg ti játsztok a Chiefsel (ha ez a sorsolás szerint majd lehetséges lesz) 😊
több mint 5 éve
gedam 6 267
a legkomplettebb csapat az nfl-ben. akkor lett volna tökéletes, ha bell hozzátok ír alá. azt még mindig nem értem miért a kc-t választotta, na mindegy.
gedam
Szerintem Bell egész pályafutása alatt furcsa döntéseket hozott...ha majd egyszer visszanéz ő is ezt fogja látni. Nagyon rossz manager kezébe került sajnos.
Klaci79
Ha az volt a cél, hogy gyűrűt nyerjen, akkor ez volt a legjobb döntés. Ha szeretet volna játszani+esélyt kapni a gyűrűre, akkor nem.
ThySoul
El tudod képzelni, hogy úgy volt vele, majd elég ha az 53-ba bekerül és van 8-10 játéka meccsenként, de gyűrűt nyer!? Én nem ilyen Bellt ismertem anno, szerintem ő tényleg úgy gondolta, szerepet fog kapni a KC-ben. Komolyabbat ennél.
Klaci79
akkor a managerének kellett volna szólni, hogy egy rookie mögött fogsz padozni öreg. ez a manager érdeke is lett volna, mert gyűrű ide vagy oda, ha nem játszik, az az értékén semmit sem dob, sőt.. na mind1, off vége. csak azért ide írom, mert ebbe a csapatba nagyon illett volna és azért a billsben is bőven benne van az sb win.

Szerkesztette: gedam