Buffalo Bills

33 feliratkozó

több mint 5 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 248
Dabollt igen kritizaltuk tavaly ,de nem sok fantázia volt néha a play hivasban. Idén a D-t kritizaltuk a szezon első felében, de mostanra úgy tűnik az is összeallt. Allenben titkon bíztam végig, és ha így tudja folytatni ezen a szinten akkor
álom lesz,ha nem teljesen csak hasonlóan akkor sem lesz baj vele. Franchise QB.

Elvárás szerintem is a PO első kör győzelem végre, aztán meg lesz ami lesz.
több mint 5 éve
topin New England Patriots 2 259
Josh Allent nem biztos,hogy jól emlékszem,de volt aki már az első szezonja után kivágta volna...ThundersNFL
Ahogy 4-5 éve nálatok is mondták azt Bradyről, hogy kiégett. 😊 Allenről a legtöbben tudtuk, hogy csiszolatlan, és bőven lesz meló vele, így azért a legtöbben türelmesek voltunk. Megjegyzem, tavaly Daboll fejét is követeltük. 😊 A szurkoló többségében ilyen, ha nem jönnek az eredmények, akkor mindenkit ki kell rúgni.
Hungarian Bill
Mondjuk lehetne olyan szurkoloi felfogas is, hogy nem a hulyeseget tolja. Ami igy egy atvett attitud lesz a kevesbe szakavatottaknak is.

Es legfokeppen a szurkoloi az szurkolo, nem szakerto. Onnantol, hogy szakert formalja a kozosseget. Ami lathatjuk, hogy egyes teruleteken mekkira sotetseghez vezet, vagy megosztottsaghoz.

Szoval nem artana a szurkolonak vagy kepeznie magat es latni a sajat korlatait, szerepet, vagy szurkolonak maradni.

Tudon ez egy forum, erre valo,blablabla.. 😊
több mint 5 éve
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 711
Josh Allent nem biztos,hogy jól emlékszem,de volt aki már az első szezonja után kivágta volna...ThundersNFL
Ahogy 4-5 éve nálatok is mondták azt Bradyről, hogy kiégett. 😊 Allenről a legtöbben tudtuk, hogy csiszolatlan, és bőven lesz meló vele, így azért a legtöbben türelmesek voltunk. Megjegyzem, tavaly Daboll fejét is követeltük. 😊 A szurkoló többségében ilyen, ha nem jönnek az eredmények, akkor mindenkit ki kell rúgni.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Josh Allent nem biztos,hogy jól emlékszem,de volt aki már az első szezonja után kivágta volna...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 124
nagyon tetszett a csapat tegnapi játéka! baszki mennyit kellett várni arra, h élvezet legyen nézni a srácokat meccs közben, és ne kelljen a körmöm tövig rágni.. 😀 Még egy picit rá kellene gyúrni valahogy a futójátékra, meg ha Edmunds is olyan játékot hozna mint Milano én már ellennék egy darabig. Ki mit gondol, meddig menetelhetünk, és ha már itt tartunk, mi lenne, amivel már elégedettek lennétek?
Respeckt a Jets meg Pats Fanok kommentjeiért!
cyberfox
Nálam a Texans elleni PO meccs óta az 1 rájátszásgyőzelem az elvárás a csapattól, attól hogy jobban játszanak többet nem szeretnék elvárni 😀
Az meg hogy meddig menetelhetünk....ha az utóbbi 4 hét játékát hozzuk szerintem főcsoport döntő ott lehet, aztán ki ki meccs jöhetne a ( valószínűleg) Chiefs ellen. De ne szaladjunk előre, élvezzük ki a következő meccseket, akárhány is lesz meg ebben a szezonban

Szerkesztette: ThySoul
több mint 5 éve
cyberfox Buffalo Bills 79
nagyon tetszett a csapat tegnapi játéka! baszki mennyit kellett várni arra, h élvezet legyen nézni a srácokat meccs közben, és ne kelljen a körmöm tövig rágni.. 😀 Még egy picit rá kellene gyúrni valahogy a futójátékra, meg ha Edmunds is olyan játékot hozna mint Milano én már ellennék egy darabig. Ki mit gondol, meddig menetelhetünk, és ha már itt tartunk, mi lenne, amivel már elégedettek lennétek?
Respeckt a Jets meg Pats Fanok kommentjeiért!
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920
Remélem utolsó héten még megdobhatja a franchise rekordot yardokban, mert ha nem, akkor boksz lesz!!!

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
Újabb pacsi az egész csapatnak, játékosoknak és edzőknek egyaránt! A Pats első drive-ját leszámítva a védelem is odatette magát, szép lassan újra a tavalyi formájukat hozzák! Ha ez megmarad a PO-ra is, akkor formaidőzítésből jeles! Támadóoldalon valóban a futójáték még mindig nem az igazi (bár azért a rövid yardos szitukat hozzuk gond nélkül), de amíg a passzjáték ennyire működik, addig olyan nagy hiányérzet nincs. A PO-ért küzdő Dolphins védelme azért más kaliber, ha ott is ennyire könnyen tudjuk mozgatni a láncokat, akkor talán megnyugodhatunk, hogy a PO-ban sem lesznek túl nagy gondjaink passzokat illetően. Diggs nálam az offseason igazolása, bár azért nem ártana, ha a bemelegítésen is elkapná a labdákat... 😊 Nagyon tudnánk örülni, ha egy új P. Manning - M. Harrison duó születne meg a szemünk láttára.

Nem sokszor láttuk BB-t a telefont, és a törölközőt is bedobni, de most ez az idő is eljött. Elértük, hogy annál az edzőnél, aki minden helyzetben győzni akar, elérjük azt, hogy a harmadik negyed közepére totálisan beleszarjon a meccsbe. 😊

Pihentetésről egyelőre nincs értelme beszélni, irány a #2 seed!
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
grat a söpréshez és a csopigyőzelemhez srácok, ideje rápihenni a rájátszásra 😀

több mint 5 éve
gedam 6 476

több mint 5 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan
Gratulalok,az AFC East bajnoki cimhez is,nem volt egy sulycsoportban a ket csapat. Sok sikert a PO-ban!

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Negyedik negyed elejéig láttam csak munka miatt, de addig a passzjáték szinte tökéletes volt (Knox szokásos dropját leszámítva). A futás nem az igazi, de legalább nem erőltetik anynira mint az idény közepén, meg nem -2 yardokat megyünk vele, szóval nekem megfelel.
Ami tetszik hogy végre nem olvadnak le a második félidőre a fiúk, ez elég régóta probléma volt, de az utóbbi 1 hónapban ezzel nincs gond, úgy látszik összekapták magukat fejben+Daboll sem kezd el teljesen konzervatív játékokat hívni ilyenkor.
Beasley sérülésről van bármi hír? 😕
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Gratulálok a meccshez...aztán a PO-ban megbaszni mindenkit 🤞👍💪🙂

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 237 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Yeldon pozitív COVID tesztet produkált, nem utazik a csapattal Bostonba. Nem mintha játszott volna.
több mint 5 éve
Milyen jó, hogy erről megy most a diskurzus, hogy Allen MVP-várományos-e, vagy hogy épp Daboll lesz-e az év segédedzője. 😊

Egész közeliek azok az emlékek, amikor még erről ment a vita:

Boldog karácsonyt minden Bills fannak!
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Nálam ezek után Diggs a szezon MVP-je
r.baggio
És/vagy Daboll az év segédedzője.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 796 — no es importante

Nálam ezek után Diggs a szezon MVP-je

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Allen újra a hét támadója, idén már negyedszer. NFL rekord 5 (Lamar és Newton, ha jól láttam)
Emellett idén szinte minden irányító rekordot megfog dönteni franchise-on belül ami egy egész alapszakaszra vonatkozik (össz TD, passzolt TD, passzolt yard)+ ha Singletary kapna el egy TD-t ő lenne a 14. játékos aki idén 6 pontos elkapást szerez. Ez egyedüli NFL rekord lenne.
Csóró, más évben ez szerintem simán MVP címet érhetne, de idén a Rodgers-Mahomes kettős háttérbe szorítja teljesen.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 237 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
5 azaz ÖT Bills játékos lett beszavazva a Pro Bowl keretbe. Josh Allen, Steffon Diggs, Tre'Davious White, Tremaine Edmunds
és Andre Roberts.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 973
Majdnem 30 eve szurkolok a csapatnak, es most zavarban vagyok. PO, csopottgyozelem. Mi jön még. Kezdjük elveszteni az identitasunkat🙂😁 azt se gondoltam volna, hogy Allen kepes lesz vezer lenni, de klassz srác. Van franchise QB-nk. Eletidegen dolog errefele. Még egy kört menjünk PO-ban most már
fodoroli
Azert jo latni h szepen a csoportellenfelek is ertelmes es szep futballt kezdenek el jatszani (mint ugye tette azt a Bills es Dolphins regen) es remelhetoleg a kultura is valtozik es nem a durva trashtalk fog menni mint korabban szokas volt.

Ha a Pats is osszekapja magat jovore (remelem), akkor az elkovetkezendo evekben szep ki-ki meccses csoportmeccsek lesznek (hatha a Jetshez is talalnak vkit) es az AFC East egesze veszelyes ellenfel lesz mindenkinek.
több mint 5 éve
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 920

Drágaszág. (el a kezekkel divatok mert boksz lesz)

"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 5 éve
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 196 — Bills & Dawgs fan
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
csi77
Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.
Buffalo Bill
Gengszter Zoltán Billses volt?
Én divat drukker vagyok. Mikor elkezdtem nézni DSFen, akkor a Bills volt a legjobb, legszebb focit játszotta. Csak hött kétszer Emmitt Smith és bandája...
fodoroli
Borzasztó volt németül NFL-t nézni, de akkor nem volt más 😛 A Eurosport és utána a Screensport is adta a meccseket de utána hallgatni hogy erste down , pfff 😊

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 5 éve
Buffalo Bill Buffalo Bills 525 — karsaijanos@gmail.com
92-ben kezdtem el drukkolni a Billsnek, Ganxta (akkor még Zana) Zoli hatására. Eleinte érdekes volt, de később kezdtem belefásulni a pofonokba, az eredménytelenségbe. De akkor is azt mondtam, hogy ez a csapatom, nem választhatok másikat, ahogy a gyerekét sem cserélgeti az ember. És Istenem, felnőtt a kis drága, és leérettségizett! Érdemes volt kitartani! Hajrá Bills!
Buffalo Bill
Gratula, de azért azt vedd figyelembe, hogy általában 18 és nem 28 évesen érettségizek a gyerekek...😊
csi77
Ezt most nem értem. Amikor én érettségiztem, még hírét sem hallották felénk ennek a kapitalista szórakozásnak. Általában amerikai rögbinek nevezték.
Buffalo Bill
Gengszter Zoltán Billses volt?
Én divat drukker vagyok. Mikor elkezdtem nézni DSFen, akkor a Bills volt a legjobb, legszebb focit játszotta. Csak hött kétszer Emmitt Smith és bandája...
fodoroli
Neeeem, ő a Raiders-nek drukkolt. Én nem akartam a legjobbnak szurkolni (Cowboys), ezért inkább a Billst választottam. Nem bántam meg.