Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Harvin hozzátok jön vizitre elsőnek.
több mint 10 éve
"Revis kapcsán a Jets ajánlott egy 3 év, 48 millió $, 40 garantált mókát. A Pats és a frissen bekapcsolódó Bills-Steelers duó nem kap levegőt"Shawn84Luxus is lenne Revis, de ha megszereznénk, nem is kéne már ember a támadófalba, minden meccset 2-0-al lehoznánk 😊
több mint 10 éve
Schefter szerint Revis iránt is érdeklődünk, továbbá érdekes, hogy Cassel nem jelent meg a mai vizsgálaton, ami azt jelentheti, hogy nem lesz semmi a trade-ből.Hungarian Bill"Revis kapcsán a Jets ajánlott egy 3 év, 48 millió $, 40 garantált mókát. A Pats és a frissen bekapcsolódó Bills-Steelers duó nem kap levegőt"
több mint 10 éve
Schefter szerint Revis iránt is érdeklődünk, továbbá érdekes, hogy Cassel nem jelent meg a mai vizsgálaton, ami azt jelentheti, hogy nem lesz semmi a trade-ből.
több mint 10 éve
Clay úton is van Buffalóba, állítólag olyan ajánlatot raktunk elé, amit nehéz matchelni a Finsnek.Feltonnal megérheti Shady ezt a pénzt. Előbbi blokkolt AP-nak is anno.
Searcytől elköszöntünk, ő Tennessee-hez ment.
Jött Jerome Felton FB, 4 év/9,29 millióért.
Továbbá van egy Shadynk, bár nem tudom, megér-e ennyi pénzt...Hungarian Bill
több mint 10 éve
Clay úton is van Buffalóba, állítólag olyan ajánlatot raktunk elé, amit nehéz matchelni a Finsnek.Searcytől elköszöntünk, ő Tennessee-hez ment.
Jött Jerome Felton FB, 4 év/9,29 millióért.
Továbbá van egy Shadynk, bár nem tudom, megér-e ennyi pénzt...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
La Canfora szerint ajánlatot is készültök tenni Clay-nek.
több mint 10 éve
Wow, Charles Clay vizitál itt.This one sees, courtesy of Mike Garafolo, the Bills hosting Charles Clay. Clay was given the transition tag so Miami has the right to match any offer, but it’s always interesting when a divisional rival brings in a player. Last year we saw a similar situation with Andrew Hawkins joining the Browns after getting tendered so it’s not impossible the Bills walk away with one of the top playmakers in Miami. Clay is coming off a year where he was 14th overall in our tight end rankings and would prove a versatile weapon.Rá transition taget rakott a Phins, de ha van elég cap spacetek, össze lehet állítani egy olyan szerződéscsomagot, hogy elcsaklizzátok őt Miamiból.
több mint 10 éve
úgy tűnik, mintha win-noe módba kacsoltunk volna, de nem fog tudni összejönni. McCoy valószínűleg teli sírhatta az FO-t, hogy kapott egy ilyen nyugi legyen szerződést, de a cap space-t gyakorlatilag már feléltük, pedig szerintem LB és CB kellene mit egy falat kenyér.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jerry Hughes marad 5 évre, a szerződés összértéke 45M körül lesz.
több mint 10 éve
Jason_OTC @Jason_OTC 30 p30 perccel ezelőtt40% of McCoy's contract paid in year 1, 52.6% by year 2, and 68.2% by year 3. Thats a great deal for McCoy #Bills
több mint 10 éve
Jó látni a mai NFLben, hogy egy RBhez hozzávágnak még egy ilyen szerződést.
több mint 10 éve
Okos. ha már szétbaszatják Rexyék legalább keressen vele jól.
több mint 10 éve
Jeff McLane @Jeff_McLane 15 mp15 másodperccel ezelőttHere are some details on LeSean McCoy's new 5-year contract: He gets $26.5 mil guar, a 1st year $16 mil total with $40 mil overall.
több mint 10 éve
Jeff McLane @Jeff_McLane 2 p2 perccel ezelőttLeSean McCoy and #Bills have agreed upon new 5-yr contract once trade w/ #Eagles is finalized on Tues, per NFL sources. Told it's a whopper.
több mint 10 éve
Shady új szerződést is kap itt: LeSean McCoy and Bills have agreed upon new 5-yr contract once trade w/ #Eagles is finalized on Tues, per NFL sources. Told it's a whopper.Jerry Hughest megpróbálja aláíratni a Bills 10.-éig.
Bills are expecting to keep Jerry Hughes. Jaguars are his richest outside suitor, but it sounds like Buffalo is intent on getting it done.
több mint 10 éve
Számomra még mindig az a legmegdöbbentőbb az NFL-ben, hogy ezek az egész életükben 0-t mutató veterán QB-k valahogy mindig összeszorgoskodnak 0 teljesítménnyel 5 misit évente.Mi lenne az alternatíva? Valakinek mégiscsak be kell állni és fogadni a snapet... 😊
Van 10 csapat, akik között forognak, aztán ha valahol jön egy franchise QB, akkor megindul a körbevándorlás, és ez évente megismétlődik.
Orton visszavonult, jött Cassel. Cassel elment, jön majd oda is vmi veterán, mondjuk Hoyer. Hoyer helyett jön McCown. McCown helyett draftolják Winstont, de akkor már neki is kell egy tanító. Vicc.
Aztán ha eljön az idő a játékra, akkor 10 dobás után a szurkolók már fizetnének is a távozásért, majd újra jön az offseason, és egészen az első meccsig jön az optimizmus, aztán újrakezdődik a kör.Hulkeinstein

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
a Browns topicba írtam McCown szerződtetése után, ide is illik válasznak:Jaj.......
Amíg az NFL nem hoz létre egy developmental league-t (esetleg nyitnak a college sémák felé, de ezzel számolni se merek), addig ez marad a helyzet. A profi edzők még mindig az NCAA-t tekintik ennek, viszont a college edzők magasról tesznek arra (vagy legalábbis csak a sokadik helyen áll a proritási listán), hogy játékosaik mennyire illeszkednek a megkövesedett profi sémákba, mely csak a Jimmie-ket és a Joe-kat hajlandó a jelek szerint befogadni, az X-eket és az O-kat nem. Az irányítóknál ütközik ki ez a legjobban.baggioegyre kevesebb a pro style qb, akiben az nfl edzők megbíznakbaggio
több mint 10 éve
Én továbbra is azt mondom mint a Brownsnál. Mentem volna Cutlerért, inkább oda kellett volna Alonsot elcserélni.Bazzanieszondtam szórul-szóra kéthónapja, egy bibije lehetet, a Spíler. Mán pedig Rexnek fontosabb a futás.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Én továbbra is azt mondom mint a Brownsnál. Mentem volna Cutlerért, inkább oda kellett volna Alonsot elcserélni.
több mint 10 éve
A like gomb jel megteszi 😀Ha már fa qb nálam simán colt mccoy a nyerő. Nem öreg, voltak már kimagaslóan jó meccsei, átlagosak meg nyílván szarok is. Annó az a browns egy hulladék volt, ez rajta is meglátszott, tavaly viszont elég faszán elirányította a skinst. Benne van szvsz. PO potenciál, legalábbis több mint casselben.peachhirtelen nem is tudom, hogy milyen hangulatjel/hangulatszóval írjam le 😊, hogy mennyire megdöbbent, hogy egy ilyet valaki leírsapka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ha már fa qb nálam simán colt mccoy a nyerő. Nem öreg, voltak már kimagaslóan jó meccsei, átlagosak meg nyílván szarok is. Annó az a browns egy hulladék volt, ez rajta is meglátszott, tavaly viszont elég faszán elirányította a skinst. Benne van szvsz. PO potenciál, legalábbis több mint casselben.peachhirtelen nem is tudom, hogy milyen hangulatjel/hangulatszóval írjam le 😊, hogy mennyire megdöbbent, hogy egy ilyet valaki leír
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Ha már fa qb nálam simán colt mccoy a nyerő. Nem öreg, voltak már kimagaslóan jó meccsei, átlagosak meg nyílván szarok is. Annó az a browns egy hulladék volt, ez rajta is meglátszott, tavaly viszont elég faszán elirányította a skinst. Benne van szvsz. PO potenciál, legalábbis több mint casselben.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
a Browns topicba írtam McCown szerződtetése után, ide is illik válasznak:Amíg az NFL nem hoz létre egy developmental league-t (esetleg nyitnak a college sémák felé, de ezzel számolni se merek), addig ez marad a helyzet. A profi edzők még mindig az NCAA-t tekintik ennek, viszont a college edzők magasról tesznek arra (vagy legalábbis csak a sokadik helyen áll a proritási listán), hogy játékosaik mennyire illeszkednek a megkövesedett profi sémákba, mely csak a Jimmie-ket és a Joe-kat hajlandó a jelek szerint befogadni, az X-eket és az O-kat nem. Az irányítóknál ütközik ki ez a legjobban.baggioegyre kevesebb a pro style qb, akiben az nfl edzők megbíznak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal