Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Legalja ez a trade. Marrone helyében idetelefonàlnék hogy lemondok megint :p2015ben egy 10 millios futòt elhozni egy DroY linebackerért... Tipikus Bills.
Oké, működött a D# Kiko nélkūl is, na és? Azért nem volt playoff mert szarok a futòk? C'mon man
több mint 10 éve
Hogy felpörögtek az események a Billsnél. A QB kérdéssel amúgy lehet tudni mi lesz? Jön Sancho? Logikus lépés lenne Rextől,
több mint 10 éve
C.J. Spiller says on NFL Network the Bills called him and thanked him for his service with the team.fansided.com/2015/03/03/cj-spiller-says-bills-told-releasing/
több mint 10 éve
Shady nem lehasznált, egy jó fal mögött ki tudja segíteni a qb-t bárki is legyen az. Valószínűleg Rex erre játszik. Kiko meg kutya vacsorája az ACL után.
több mint 10 éve
Momentán szerintem is, de persze kiderül még, hogy Kikot mennyire viselte meg a tavaly sérülése és, hogy Shadyt, hogy tudja kihasználni Rexy (bár utóbbitól nem igazán félek, hogy ne tudná)ha már az Eaglesből el is kellett jönnie, örülök, hogy ide kerültSzerintem az Eagles, már csak a cap miatt is. Rookie dealt cseréltek 10+ milliós cap számra.iktriad
meg van ezzel a támadójáték alapja, viszont Kikoért nagy kár, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban ezzel a cserévelNewman
több mint 10 éve
ha már az Eaglesből el is kellett jönnie, örülök, hogy ide kerültSzerintem valamennyivel, de az Eagles járt jobban, az anyagiak miatt. 10+ milliós fizujú játékost cseréltek el egy rookie szerződésre.
meg van ezzel a támadójáték alapja, viszont Kikoért nagy kár, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban ezzel a cserévelNewman
több mint 10 éve
Spiller így tuti utoljára volt bölény.. Mondjuk Alonsóval nem értem, mi volt a baj (sérülés? nem illik Rexy rendszerébe? egyéb???), hogy megéri feláldozni egy jó, sokoldalú, de 27 éves és lehasznált futóért?
több mint 10 éve
ha már az Eaglesből el is kellett jönnie, örülök, hogy ide kerültmeg van ezzel a támadójáték alapja, viszont Kikoért nagy kár, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ki járt jobban ezzel a cserével
több mint 10 éve
És így esélyes, hogy behúzzuk Spillert is, mivel már tavaly is hoztuk volna.
több mint 10 éve
hoppá, Shady McCoy jön Kiko Alonsoért cserébe

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Schefter: "Former Bucs QB Josh McCown is in Buffalo, where the two sides are trying to work out a deal today"balentin
több mint 10 éve
Schefter: "Former Bucs QB Josh McCown is in Buffalo, where the two sides are trying to work out a deal today"
több mint 10 éve
Terítéken az AFC Keletwww.nemzetisport.hu/nfl/nfl-brady-otodik-gyurujere-hajt-ryan-akadalyozna-a-miami-szetesoben-2394669
több mint 10 éve
Incignito aláírt 😀Dexxter TailorTehát Rex azzal kezdte a munkáját, hog visszahozta ezt az amorális gecit, akinél kevés mocskosabb állat játszott a ligában.... gratula Rex...
Tegyük hozzá, hogy ezt megelőzte, hogy kritikát fogalmazott meg egy olyan edzővel szemben, akinek a bokájáig nem ér fel!
Remek!
több mint 10 éve
Ismét
több mint 10 éve
Incignito aláírt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
The Buffalo News reports free agent G Richie Incognito will sign with the Buffalo Bills.ESPN reported Incognito would have a physical with the Bills on Saturday, but Tim Graham reports the physical is just a formality
több mint 10 éve
Aaron Kromer -> Bills OL coachdeyellMásfél hete is tudni lehetett, csak most lett hivatalos.
több mint 10 éve
Doug Marrone, a korábbi Bills HC otthagyta a buffalói főedzői állást.... Azért, hogy a Jaguars támadófalának az edzője lehessen.és ez az ember itt komoly döntéseket hozott!!!
izé ? 😀😀
Az első komment: "Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen." 😀😀Voice
Nem hittem volna, hogy ma este még feldob valami, de ez a szuper produkció! Faszfej! Bootytime......picsába!
több mint 10 éve
Aaron Kromer érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.empty taxiEgy ideig mi is azt hittük... Aztán amikor megláttuk a falunk fantasztikus futásblokkolását....
több mint 10 éve
Doug Marrone, a korábbi Bills HC otthagyta a buffalói főedzői állást.... Azért, hogy a Jaguars támadófalának az edzője lehessen.izé ? 😀😀
Az első komment: "Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen." 😀😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Az Koetter. Én is mindig kavarom.Aaron Kromer érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.empty taxinem ő lett a Tampa OC-je?sapka
több mint 10 éve
Aaron Kromer érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.empty taxinem ő lett a Tampa OC-je?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Aaron Kromer érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...