Buffalo Bills
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem sírom vissza Ryan brotherst, deValójában Rex, és Rob sémája egyáltalán nem faszság. Kell egy kis intelligencia az alkalmazásához. Mondjuk kb ugyanannyi, mint a CP3 néven elhíresült rendszerhez. (Ami téves, mert nem ez a rendszer neve, ez csak egy csomag). Csak míg a Settleben ilyen Earl Thomasok meg Bobby Wagnerek rohangálnak a pályán, itt Marcell Dareusok meg hasonló zsenik.
Elmondhatatlan mennyiségű hibábal játszott ez a védelem, tavaly is, idén is, mert egyszerűen nem értették, sem a zóna átadási határokat, sem a kereszteket, sem a... mindegy is.
Egyértelműen Rex hibája. Wade Phillips korunk egyik legnagyobb D művésze, de olyan szintre le tudja egyszerűsíteni a rendszereit, hogy bárki megérti, aztán ha van készség, akkor fokozatosan építi. Rex Bartból, Rayből, Ed Reedből, Revisből indul ki, Rob Sappből.
Ezek a csávók kb. mindent tudtak a fociról.... Itt a csapat fele pislogott, mint hal a szatyorban.
Lynn meglehetősen zavaros képet vesz át...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Érthetetlen, hogy Rob Ryan mit keres a ligában. Szerintem minden védelme bottom5 volt eddig...(kis túlzással)Apu es teso hatszelevel ment o mindig is. Penz es kapcsolatok kerdese a politikai karrier is, ez sem sokban mas.
Amadeus91

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
az a durva, hogy az offense vitte a hátán a csapatot, és a védelem adta le a meccseket, pedig elvileg ahhoz ért Rex... mondjuk borítékolható volt, hogy fostalicska lesz az egész, miután Rob is a stáb tagja lett. pedig a keret alapján simán benne volt, hogy ne legyen ilyen fos a védelem, még akkor is, ha sokan lesérültek az év elején. na mindegy, Whaley is húzhatna a picsába, de ezt már leírtam múlt héten isÉrthetetlen, hogy Rob Ryan mit keres a ligában. Szerintem minden védelme bottom5 volt eddig...(kis túlzással)
#rexit
Löfli
több mint 9 éve
az a durva, hogy az offense vitte a hátán a csapatot, és a védelem adta le a meccseket, pedig elvileg ahhoz ért Rex... mondjuk borítékolható volt, hogy fostalicska lesz az egész, miután Rob is a stáb tagja lett. pedig a keret alapján simán benne volt, hogy ne legyen ilyen fos a védelem, még akkor is, ha sokan lesérültek az év elején. na mindegy, Whaley is húzhatna a picsába, de ezt már leírtam múlt héten is#rexit

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk az egészen fantasztikus, hogy Buffalóban fel sem vetődik, hogy Whaley is egy kalap híg fos, ő minden edzőváltásnál röhög a markában és mással viteti el a kakit. Rég ki kellett volna vágni őt is, mint macskát…Ennyi, nem tudom mennyi eselyt akarnak meg adni neki, volt szerepe Marrone lelepeseben o vezette Sexy Rexy valasztasakor is a dolgokat es a keret alakitasaban sem alkotott jelentoseget, Watkins feltradenel ellott 1. koros pickrol nem is beszelve.
Stez
több mint 9 éve
Mondjuk az egészen fantasztikus, hogy Buffalóban fel sem vetődik, hogy Whaley is egy kalap híg fos, ő minden edzőváltásnál röhög a markában és mással viteti el a kakit. Rég ki kellett volna vágni őt is, mint macskát…
több mint 9 éve
Bukott ember, jó lenne, ha többet nem lenne HC. Fisher kövérebb kiadása.Kövérebb és bunkóbb. Plusz Fishertől eltérően, aki egy évtizeden keresztül elit HC-nak számított, Rexnek volt 2 jó éve a Jetsben és ennyi.
Amadeus91
több mint 9 éve
Ha Lynn lesz a HC és továbbra is ő hívja a playeket (mint nálunk Gase- látjátok hogy bejött), szereztek egy közepes DC-t, akkor már tuti félni fogok tőletek jövőre.Az a baj, hogy mi Bills fanok is félünk már a csapattól 😊
Adirotor
Amúgy jogos.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ha Lynn lesz a HC és továbbra is ő hívja a playeket (mint nálunk Gase- látjátok hogy bejött), szereztek egy közepes DC-t, akkor már tuti félni fogok tőletek jövőre.
több mint 9 éve
Hát ennyi volt. Újabb várakozás, újabb betlizés következik. A drafton ismét alsót húzunk (mint anno Manuellel), folytatódik a vesszőfutás. Elértük már a "Legrégebben PO-ba jutott csapat" büszke címét?Sőt már évek óta miénk a cím..
Buffalo Bill
Rexy megy oké, de Whaley mikor megy?

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 9 éve
Hát ennyi volt. Újabb várakozás, újabb betlizés következik. A drafton ismét alsót húzunk (mint anno Manuellel), folytatódik a vesszőfutás. Elértük már a "Legrégebben PO-ba jutott csapat" büszke címét?
több mint 9 éve
Na Rex kivágását értem, de, hogy nem is TT lesz a kezdő QB, azt nem...hanem a kétbalkezes Manuel. Biztos így a tuti a vereség 😀 már a draftra hajtanakBills are planning to bench QB Tyrod Taylor vs Jets on Sunday to start EJ Manuel, per league sources. This is a business decision so the Bills are not at risk for the $30.75 million left on his contract that would become guaranteed if Taylor suffered a significant injury. A week after the Titans lost Marcus Mariota and the Raiders lost Derek Carr, the Bills are not planning to take any chances with Taylor; thus EJ Manuel is now expected to start the regular-season finale against the Jets.
Chargers LT
több mint 9 éve
Na Rex kivágását értem, de, hogy nem is TT lesz a kezdő QB, azt nem...hanem a kétbalkezes Manuel. Biztos így a tuti a vereség 😀 már a draftra hajtanak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Anthony Lynn lesz a csapat HC-ja az utolsó héten, asszem, erre még ő se számított év elején. Év végére pedig eltűnnek az erő sötét HC-i, Fisher-től, Rex-ig. Ez biztos jó hatással lesz a Bills-re, és azért ez az év sem volt annyira rossz, bőven van lehetőség ebben a csapatban 😊
több mint 9 éve
Bukott ember, jó lenne, ha többet nem lenne HC. Fisher kövérebb kiadása.
több mint 9 éve
Ég veled, Rex Ryan! Többet vártam ettől az érától...Majd megtanulod, hogy mit varhatsz Rexytol, foleg, miutan elkezd elmebetegeset jatszani es a tesokat is megszerzni maga melle.
Hungarian Bill
több mint 9 éve
Így legalább több kaja marad a meatingeken! Ryan tesók adios amigos
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Ég veled, Rex Ryan! Többet vártam ettől az érától...
több mint 9 éve
Sajna ez a szezon itt véget ért, matematikailag is. Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
több mint 9 éve
Király, megint cseréljük a bútorokat, a lányok meg maradnak. Rex leszerepelt, de azért a Tyrod szerződés megérne egy misét. De nem mondok több rosszat, mert jön a blúkollár ízlésrendőrség, szóval...www.espn.com/nfl/story/_/id/18301314/rex-ryan-likely-coaching-final-game-buffalo-bills-head-coachna ez a baj..
Schefter szerint Ryan repülni fog, míg Whaley újra megkapja az esélyt, hogy HC-t választhasson.
Beki
BillsFan
...azért is hajrá Buffaló, ja és Bill a király!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/18301314/rex-ryan-likely-coaching-final-game-buffalo-bills-head-coachna ez a baj..
Schefter szerint Ryan repülni fog, míg Whaley újra megkapja az esélyt, hogy HC-t választhasson.
Beki

több mint 9 éve
mondjuk whaley-t is simán ki kéne baszni, de mindegy

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Éreztem én hogy nem kell megnéznem ezt a meccset 😊

több mint 9 éve
Talán csak a Browns, esetleg még a Jags-drukkerek tudják, milyen egy folyamatosan szopórolleren levő csapatnak drukkolni, kell hozzá egyfajta mazochizmus. 😊 Ugyanakkor talán nekünk, Bills-drukkereknek duplaakkora fallosz jut, mivel a mi orrunk előtt lett elhúzva a mézesmadzag a legtöbbször, értsd: ezen három csapat közül velünk hitették el legtöbbször az elmúlt 10 évben, hogy van esélyünk a PO-ra, egészen decemberig, majd jött a leolvadás, offszezonra, draftra készülődés, hogy aztán induljon újra a mókuskerék.A mélyebb szakmai elemzést meghagyom a hozzáértőknek, ugyanakkor az én véleményem szerint Kim Pegula alkalmatlan arra, hogy ezt a franchise-t tulajdonosként alapjaiban átformálja. Olvastam ugyan róla az NFL-Networkon egy nagyon jó cikket, hogy mennyire ért a játékosok nyelvén, és hogy Dareus buksiját is megsimizte a sokadik kokózásért kapott eltiltása után. Ugyanakkor az a véleményem, hogy ide egy jóval keményebb kezű emberke kellene, megfelelő szakmai múlttal. Aki belép az öltözőbe, és sugárzik róla az, hogy tudja, hogy mit akar csinálni ezzel a csapattal. Rex Ryan lényegében leszerepelt, a testvérével együtt. Őszintén szólva én Lynn-ben sem látom azt a potenciált, hogy itt egetrengető dolgokat vihetne véghez, az utóbbi meccseken már volt gond a playhívásokkal is. Igaz, toldozott-foltozott OL-el nehéz bármilyen játékot hívni úgy, hogy pillanatokon belül ne legyenek ott TT, vagy Shady arcában. Kár érte, mert ez a támadóegység, ha mindenki egészséges, nevek alapján top10 a ligában.
Nem tudni, mi lesz a holtszezonban, de a Whaley-Ryan duó valamelyike bizonyosan repülni fog. Azon sem lepődnék meg, ha teljes nagytakarítás eredményeként megpróbálnánk Coughlint idehozni. Én még látok potenciált a kisöregben, hogy a pihenő után még alakítson valamit egy megfelelően kiválasztott stábbal.