Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 1 éve
davemayer Chicago Bears 15 086 — "Grammar maci"
Hello fiúk. Sikerült megvennem kettő jegyet a meccsre, de én tuti nem tudok menni, esküvőre vagyok hivatalos. Holnapig kiderül, kell-e ismerősömnek, ha nem, akkor érdekelne valakit?
szaba
Termeszetesen, megvenném mindkettőt
davemayer
Bocs, de ismerősöm vette. Remélem tudsz menni
szaba
Nem gond, azért köszi hogy írtad

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 315
Hello fiúk. Sikerült megvennem kettő jegyet a meccsre, de én tuti nem tudok menni, esküvőre vagyok hivatalos. Holnapig kiderül, kell-e ismerősömnek, ha nem, akkor érdekelne valakit?
szaba
davemayer
Bocs, de ismerősöm vette. Remélem tudsz menni
több mint 1 éve
szaba

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 131
szaba
A Bears játszik, kit érdekel az esküvő??? Ha a sajátom lenne akkor is lemondanám XD ( akkor főleg XD)

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 315
több mint 1 éve
Valaki jön Londonba a meccsre? Sikerült ma valakinek jegyet venni?
Tomcsik
Nem, de én megyek majd mindenképp

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 131
Valaki jön Londonba a meccsre? Sikerült ma valakinek jegyet venni?

több mint 1 éve
Toto21 Chicago Bears 6 548
Marcedes Lewis visszajött még 1 évre!

iktriad
blokkolni és mentornak tökéletes. Sokat nem vár töle senki.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 847 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Marcedes Lewis visszajött még 1 évre!
több mint 1 éve
A Bears lett kiválasztva, mint idei Hard Knocks csapat

iktriad
Érdekes mert nagyon ódzkodtak tőle amikor korábban felmerült. Nem baj, nekünk jó hír 🙂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 81 847 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Bears lett kiválasztva, mint idei Hard Knocks csapat
több mint 1 éve
mortirolo Chicago Bears 1 158
Micsoda TE:
 twitter.com/i/status/1793323417220898822
több mint 1 éve
Szerintetek az első 9 meccs után, tehát a a GB és a többi csoporton belüli összecsapás előtt milyen mérleggel fogunk állni?
mortirolo
Mondok egy 6-3-at, ami nem túl elbizakodott, de nem is pesszimista.
csi77
Epp erre gondoltam en is 3-3-al kezdunk, majd 3W amit nezegetek.

Sot azt mondom pozitiv merleggel zarhatunk, ha mindenki egeszseges marad. Williams vagy Sweat kivalasat nem viselne el a keret.
Toto21
A 6-3 szerintem is reális.
+ csoporton belül: 3-3
+ csoporton kívül: 1-1
A 10-7 nem lenne rossz.
több mint 1 éve
Szerintetek az első 9 meccs után, tehát a a GB és a többi csoporton belüli összecsapás előtt milyen mérleggel fogunk állni?
mortirolo
csi77
Epp erre gondoltam en is 3-3-al kezdunk, majd 3W amit nezegetek.

Sot azt mondom pozitiv merleggel zarhatunk, ha mindenki egeszseges marad. Williams vagy Sweat kivalasat nem viselne el a keret.
több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 928 — Bears & Illinois fan
mortirolo

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Agymoso Chicago Bears 3
mortirolo
legalább 8-1 😊
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 616 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ez most milyen új módi? A 11. hétig (november 17.) nem játszunk csoportmeccset?
5 primetime (4+ a hálaadásnapi derbi a Lions ellen) meccset látok, de ugye ez változhat, ha hasítunk.....
csi77
Steelers sorsolás is ilyen lett. Elég fura nekem. Jobb ha szét van szórva. Persze lehet a vége felé több de ez az arány már sok

Liverpool Fc
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Szabit be is rendeltem halaadaskor. Remelem addigra Caleb mar osszeszokott az elkapobrigaddal.
Toto21
Ki az a Szabi és miért kellett berendelni? | Bocs, ez túl magas labda volt 😀 |
csi77
Szabina masször lany aki segit lazitani a stresszes meccsek közben! Nagyon ügyes, lelkes es odaado. 😉
több mint 1 éve
Szabit be is rendeltem halaadaskor. Remelem addigra Caleb mar osszeszokott az elkapobrigaddal.
Toto21
Ki az a Szabi és miért kellett berendelni? | Bocs, ez túl magas labda volt 😀 |

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Ez most milyen új módi? A 11. hétig (november 17.) nem játszunk csoportmeccset?
5 primetime (4+ a hálaadásnapi derbi a Lions ellen) meccset látok, de ugye ez változhat, ha hasítunk.....

Hajrá Bad Bones!
több mint 1 éve
Caleb Williams ezeken a napokon kápráztathatja el a világot.
több mint 1 éve
 twitter.com/i/status/1789004998312931375
Elég laza a 88-as. 😊
több mint 1 éve
Azt hiszem a Goff szerződés jól mutatja, hogy mekkora előny cap szempontjából egy rookie QB. Remélem Williams beválik és akkor van 3 évünk, hogy ezt kihasználjuk.

Kíváncsi vagyok, hogy mennyit "javul" a falunk, az új QB-val és, hogy Dexter hogyan fejlődik.