NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 4 éve
mortirolo Chicago Bears 1 067
Miért kell nekünk új irányító? 2017-ben draftoltuk Mahomes-t és vele már három superbowlt nyertünk. Ja nem, még mindig nem tértem magamhoz.
mortirolo
Azért ott a draft előtt senki nem várta Mahomest top 5 be
kapitnono
De Trubisky-t sem a top 2-be...
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Miért kell nekünk új irányító? 2017-ben draftoltuk Mahomes-t és vele már három superbowlt nyertünk. Ja nem, még mindig nem tértem magamhoz.
mortirolo
kapitnono
Az nem zárja ki, hogy kellett volna 😉 😛 Ebből is látszik, hogy még közelről se könnyű megszakérteni, hát még innen 😊
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
mortirolo

több mint 4 éve
mortirolo Chicago Bears 1 067
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
A nyalókafejűnél nem volt ekkora hiszti, pedig ott aztán tényleg egy túlfizetett senkit hoztunk. Ráadásul akkor tradeltunk Trubiskyért is. Nem mondom, hogy Foles lesz a megváltó, de egy-két meccset azért adnék neki mielőtt teljesen leírnám.
hpeter93
ez teljesen jogos, más kérdés hogy szerintem az 1-2 meccs elég is lesz ahhoz hogy leírd
baromira örültem amikor hallottam hogy hozzátok került, mert egy ideig pletykálták azt is hogy Bostonban köt ki ami nálam kb a felvágom az ereimet kategória lett volna
több mint 4 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
A nyalókafejűnél nem volt ekkora hiszti, pedig ott aztán tényleg egy túlfizetett senkit hoztunk. Ráadásul akkor tradeltunk Trubiskyért is. Nem mondom, hogy Foles lesz a megváltó, de egy-két meccset azért adnék neki mielőtt teljesen leírnám.

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Tudom, hogy ez nem sok, de foles az első jaguars meccsén az első három negyedben amiben játszott egy kifejezetten fasza teljesítményt tett ki a pályára. Pech, hogy aztán ráestek a vállára. Aztán minshew berobbanása és az öltőzeben vigégigsöprő szarcunami miatt, amikor visszarakták a kezdőbe olyan körülmények között teljesen esélytelen volt, hogy értékelhető játékot mutasson.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/90507308_2622707451341871_8645862296965481050_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_s640x640_tt6&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=Bi2DwaGpAcgQ7kNvgGdiBj4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYC2EB97J5e7fzXG4ljYpb4WYJ0-H--_vDDUS2x6LeGsUw&oe=67503E7A
NFL on Instagram: "@nickfoles ➡️ @chicagobears!"
330K likes, 1,873 comments - nfl on March 18, 2020: "@nickfoles ➡️ @chicagobears!".
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Íme a Bears 2020-as kezdő QB-ja: Nitch Frubisky. 😊

remélem legalább az igaz hogy a fizuja egy részét ti álljátok...
Tomcsik
Nem tudom, de nem hiszem mert máris át lett alakítva szerződése nálatok. Nálunk maradt egy nagy rakás dead cap utána még így is.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 017
Az Pats a büdös életbe nem áldozott volna be egy 4. kört Folesra. A Colts meg már leigazolta Riverst szóval ezt hagyjuk. Pace megint magát licitálta túl. Mint mondtam a Jagsnek semmi ütőkártyája nem volt... Nem tudni még a pontos részleteket, de azt rebesgetik hogy a fizetése egy részét a Jags fogja állni. Max akkor tudnám valamelyest védeni ezt a tradet ha a Jags adott volna picket is Folessal...
Tomcsik
A HC, az OC és a QB coach (aki tavaly amúgy az OC-je volt nálunk) MIND DOLGOZOTT Folesszal. Tehát az edzői stáb nem zsákbamacskát kap vele. Nyilván ez is közre játszott a döntésben. Kell neki építeni egy nagyon stabil O-falat, ami megvédi és akkor még működőképes is lehet a dolog. És legalább TE itt van dögivel...
iktriad
Ja mennyiségre van egy pár... Minőségre? Inkább hagyjuk. Persze ismerik az edzők, de ez akkor se volt jó trade a részünkről. Ilyen kondíciók mellett magas volt érte a 4. kör. Kellett volna érte kapnunk picket is, remélem legalább az igaz hogy a fizuja egy részét ti álljátok...

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 850 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az Pats a büdös életbe nem áldozott volna be egy 4. kört Folesra. A Colts meg már leigazolta Riverst szóval ezt hagyjuk. Pace megint magát licitálta túl. Mint mondtam a Jagsnek semmi ütőkártyája nem volt... Nem tudni még a pontos részleteket, de azt rebesgetik hogy a fizetése egy részét a Jags fogja állni. Max akkor tudnám valamelyest védeni ezt a tradet ha a Jags adott volna picket is Folessal...
Tomcsik
A HC, az OC és a QB coach (aki tavaly amúgy az OC-je volt nálunk) MIND DOLGOZOTT Folesszal. Tehát az edzői stáb nem zsákbamacskát kap vele. Nyilván ez is közre játszott a döntésben. Kell neki építeni egy nagyon stabil O-falat, ami megvédi és akkor még működőképes is lehet a dolog. És legalább TE itt van dögivel...
több mint 4 éve
Remélem minimum TNF-es meccs lesz(ha lesz szezon...)!
 twitter.com/MadeByTim/status/1240330201617309696
(Spoiler: kinézem, hogy Foles meg A-Rob és a D-tek simán elpicsáz minket)

Hát nekem ez volt a legrosszabb forgatókönyv. Foles volt az akit a leginkább nem szerettem volna. 100x inkább Cam fél vállal, fél lábbal, fél szemmel...Ez a trade max úgy lenne érthető hogy a Jags ad nekünk egy magasabb kört (kb 3. ) és benyeli Foles fizujának egy részét. Amolyan Osweiler féle trade... A Jagsnek semmi ütőlapja nem volt, szabadulni akartak tőle minden áron. Pace ezzel aláírta a kirúgását, valszeg Nagy is. Quinn ok a többi hányás. RG, S . CB majd draftról. Illetve kell 1-2 cut meg átalakítás mert szarban vagyunk a cappel....
Tomcsik
De volt ütőlapunk. Sokan érdeklődtek íránta (pl. a Colts vagy a Pats) , mert jövőre már ki lehet rakni minimális dead cappel. Nem véletlen, hogy Rivers és Brady után Foles került új csapathoz először az elérhető QB-k közül.

Plusz ha jól lett az a szerződés átstrukturálva, akkor ti is hamar(már akár jövőre) kiléphettek belőle.
iktriad

több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 796 — Bears & Illinois fan
Nem kell előre fosni, ráérünk majd az első GB elleni meccs után

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Remélem minimum TNF-es meccs lesz(ha lesz szezon...)!
 twitter.com/MadeByTim/status/1240330201617309696
(Spoiler: kinézem, hogy Foles meg A-Rob és a D-tek simán elpicsáz minket)

Hát nekem ez volt a legrosszabb forgatókönyv. Foles volt az akit a leginkább nem szerettem volna. 100x inkább Cam fél vállal, fél lábbal, fél szemmel...Ez a trade max úgy lenne érthető hogy a Jags ad nekünk egy magasabb kört (kb 3. ) és benyeli Foles fizujának egy részét. Amolyan Osweiler féle trade... A Jagsnek semmi ütőlapja nem volt, szabadulni akartak tőle minden áron. Pace ezzel aláírta a kirúgását, valszeg Nagy is. Quinn ok a többi hányás. RG, S . CB majd draftról. Illetve kell 1-2 cut meg átalakítás mert szarban vagyunk a cappel....
Tomcsik
De volt ütőlapunk. Sokan érdeklődtek íránta (pl. a Colts vagy a Pats) , mert jövőre már ki lehet rakni minimális dead cappel. Nem véletlen, hogy Rivers és Brady után Foles került új csapathoz először az elérhető QB-k közül.

Plusz ha jól lett az a szerződés átstrukturálva, akkor ti is hamar(már akár jövőre) kiléphettek belőle.

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Nem kéne minket másolni ennyire.
 twitter.com/CoachN_J_/status/1240341528712753158
De lehet Anthony Gordon lévén idén is van egy ígéretes Washington States QB a drafton, kiválasztjátok és ő lesz a ti Minshewtok. 😊
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Folesnak 15,125 millió aláírásnál garantált fizuja van 2020-ra. Március 20-tól aktív 2021re a 5 milliós roster bónusz.
Ha addig a Jags rosterén van, akkor a Jags benyeli az 5 milliót.
De ezek alapján a 2020-ra Bears szerintem nem tud mit tenni...
Ha igen, akkor se a spotrac, se senki nem tud semmit.

Quinn állítólag 16 millió idén. Full garantált.
több mint 4 éve
Elég sanszosan át lesz strukturalva a szerződése (ha lehet, nem értek hozzá).
davemayer
Már meg is történt.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1240349993401270272

Floyd közben elment a Ramsbe nem kevésért.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1240352555990953984
több mint 4 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 404 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ha minden igaz 4. körért jön, annyit megért azért, kellett qb, jött. Én az elérhető opciók közül (Hídviz, Newton, Mariota, Foles) Neki örülök második legjobban, nekem Mariota lett volna a fő opcióm utána Foles. Szerintem nem rossz ez így. 4 Kör-t megért. Vannak lyukak, de a lehető legjobbat értük el ebben a helyzetben a piacon. a franchise ettől még kalap kaki ez igaz, de izgatottan várom a draftot, OL CB LB, nagyon kell, ezt összelehet szedni draftról.

több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"
Foles 15 millió idén. De legalább mind garantált. Szóval még buzizni sem tudsz. Jövőre mondjuk ingyen kirúgható. Fantasztikus.

8-9 millióval vagyunk a cap felett. Ryan Pace előtt le a kalappal.
tüsi91
Elég sanszosan át lesz strukturalva a szerződése (ha lehet, nem értek hozzá).

10-15M felszabaditasa idénre nem is akkora művészet már, legyél egy kicsit pozitívabb, legalább pár meccsen lássuk már a mostani csapatot mire jönnek ezek a hangok...

Ez a csapat jobb lesz mint a tavalyi, uff beszéltem 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 14 772 — "Grammar maci"
Nevetséges ez a franchise. De hát ezt szeretjük.
tüsi91
Ha az OL jó lesz, Foles is jó lesz pedig. És most kiderül mit is ér Nagy
davemayer
Nagy? Foles is egy kalap szar, ha nem lett volna 4 jó meccs jó időben senki nem foglalkozna vele.
Pace 6. offseasonje ez. Sorolom az irányítóit: Mike Glennon, Mitchell Trubisky, Nick Foles. Három darab csereirányító.
S akkor még Mitchet tolni fogja Pace, mert hát még is... Kibaszottul szánalmas.
tüsi91
Ok de gondolom Pace egyeztetett Nagy-gyal hogy Foles kell-e, ergo Foles lesz az első qb akit ő valaszt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Foles 15 millió idén. De legalább mind garantált. Szóval még buzizni sem tudsz. Jövőre mondjuk ingyen kirúgható. Fantasztikus.

8-9 millióval vagyunk a cap felett. Ryan Pace előtt le a kalappal.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként szerintem csak 1 évet csúszott ez a sztori, de akkor még akartatok 1 évet adni Trubinak hátha. Így a Jax is megszívta kicsit 😊
több mint 4 éve
Ppistike Jacksonville Jaguars 765 — i'm batman
Köszi macik!
Sok sikert a fülessel 😀
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Remélem nálatok Foles jobban fog teljesíteni, mint nálunk.
dioadam
Nincs magasan a mérce na😊