NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 4 éve
mortirolo
1 067
De Trubisky-t sem a top 2-be...Miért kell nekünk új irányító? 2017-ben draftoltuk Mahomes-t és vele már három superbowlt nyertünk. Ja nem, még mindig nem tértem magamhoz.Azért ott a draft előtt senki nem várta Mahomest top 5 be
mortirolo
kapitnono
több mint 4 éve
Az nem zárja ki, hogy kellett volna 😉 😛 Ebből is látszik, hogy még közelről se könnyű megszakérteni, hát még innen 😊Miért kell nekünk új irányító? 2017-ben draftoltuk Mahomes-t és vele már három superbowlt nyertünk. Ja nem, még mindig nem tértem magamhoz.Azért ott a draft előtt senki nem várta Mahomest top 5 be
mortirolo
kapitnono
több mint 4 éve
Miért kell nekünk új irányító? 2017-ben draftoltuk Mahomes-t és vele már három superbowlt nyertünk. Ja nem, még mindig nem tértem magamhoz.Azért ott a draft előtt senki nem várta Mahomest top 5 be
mortirolo
több mint 4 éve
mortirolo
1 067
Miért kell nekünk új irányító? 2017-ben draftoltuk Mahomes-t és vele már három superbowlt nyertünk. Ja nem, még mindig nem tértem magamhoz.
több mint 4 éve
Cuchulain82
985
A nyalókafejűnél nem volt ekkora hiszti, pedig ott aztán tényleg egy túlfizetett senkit hoztunk. Ráadásul akkor tradeltunk Trubiskyért is. Nem mondom, hogy Foles lesz a megváltó, de egy-két meccset azért adnék neki mielőtt teljesen leírnám.ez teljesen jogos, más kérdés hogy szerintem az 1-2 meccs elég is lesz ahhoz hogy leírd
hpeter93
baromira örültem amikor hallottam hogy hozzátok került, mert egy ideig pletykálták azt is hogy Bostonban köt ki ami nálam kb a felvágom az ereimet kategória lett volna
több mint 4 éve
A nyalókafejűnél nem volt ekkora hiszti, pedig ott aztán tényleg egy túlfizetett senkit hoztunk. Ráadásul akkor tradeltunk Trubiskyért is. Nem mondom, hogy Foles lesz a megváltó, de egy-két meccset azért adnék neki mielőtt teljesen leírnám.
több mint 4 éve
Tudom, hogy ez nem sok, de foles az első jaguars meccsén az első három negyedben amiben játszott egy kifejezetten fasza teljesítményt tett ki a pályára. Pech, hogy aztán ráestek a vállára. Aztán minshew berobbanása és az öltőzeben vigégigsöprő szarcunami miatt, amikor visszarakták a kezdőbe olyan körülmények között teljesen esélytelen volt, hogy értékelhető játékot mutasson.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Íme a Bears 2020-as kezdő QB-ja: Nitch Frubisky. 😊remélem legalább az igaz hogy a fizuja egy részét ti álljátok...Nem tudom, de nem hiszem mert máris át lett alakítva szerződése nálatok. Nálunk maradt egy nagy rakás dead cap utána még így is.
Tomcsik
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Ja mennyiségre van egy pár... Minőségre? Inkább hagyjuk. Persze ismerik az edzők, de ez akkor se volt jó trade a részünkről. Ilyen kondíciók mellett magas volt érte a 4. kör. Kellett volna érte kapnunk picket is, remélem legalább az igaz hogy a fizuja egy részét ti álljátok...Az Pats a büdös életbe nem áldozott volna be egy 4. kört Folesra. A Colts meg már leigazolta Riverst szóval ezt hagyjuk. Pace megint magát licitálta túl. Mint mondtam a Jagsnek semmi ütőkártyája nem volt... Nem tudni még a pontos részleteket, de azt rebesgetik hogy a fizetése egy részét a Jags fogja állni. Max akkor tudnám valamelyest védeni ezt a tradet ha a Jags adott volna picket is Folessal...A HC, az OC és a QB coach (aki tavaly amúgy az OC-je volt nálunk) MIND DOLGOZOTT Folesszal. Tehát az edzői stáb nem zsákbamacskát kap vele. Nyilván ez is közre játszott a döntésben. Kell neki építeni egy nagyon stabil O-falat, ami megvédi és akkor még működőképes is lehet a dolog. És legalább TE itt van dögivel...
Tomcsik
iktriad
több mint 4 éve
Az Pats a büdös életbe nem áldozott volna be egy 4. kört Folesra. A Colts meg már leigazolta Riverst szóval ezt hagyjuk. Pace megint magát licitálta túl. Mint mondtam a Jagsnek semmi ütőkártyája nem volt... Nem tudni még a pontos részleteket, de azt rebesgetik hogy a fizetése egy részét a Jags fogja állni. Max akkor tudnám valamelyest védeni ezt a tradet ha a Jags adott volna picket is Folessal...A HC, az OC és a QB coach (aki tavaly amúgy az OC-je volt nálunk) MIND DOLGOZOTT Folesszal. Tehát az edzői stáb nem zsákbamacskát kap vele. Nyilván ez is közre játszott a döntésben. Kell neki építeni egy nagyon stabil O-falat, ami megvédi és akkor még működőképes is lehet a dolog. És legalább TE itt van dögivel...
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Remélem minimum TNF-es meccs lesz(ha lesz szezon...)!Az Pats a büdös életbe nem áldozott volna be egy 4. kört Folesra. A Colts meg már leigazolta Riverst szóval ezt hagyjuk. Pace megint magát licitálta túl. Mint mondtam a Jagsnek semmi ütőkártyája nem volt... Nem tudni még a pontos részleteket, de azt rebesgetik hogy a fizetése egy részét a Jags fogja állni. Max akkor tudnám valamelyest védeni ezt a tradet ha a Jags adott volna picket is Folessal...
twitter.com/MadeByTim/status/1240330201617309696
(Spoiler: kinézem, hogy Foles meg A-Rob és a D-tek simán elpicsáz minket)
Hát nekem ez volt a legrosszabb forgatókönyv. Foles volt az akit a leginkább nem szerettem volna. 100x inkább Cam fél vállal, fél lábbal, fél szemmel...Ez a trade max úgy lenne érthető hogy a Jags ad nekünk egy magasabb kört (kb 3. ) és benyeli Foles fizujának egy részét. Amolyan Osweiler féle trade... A Jagsnek semmi ütőlapja nem volt, szabadulni akartak tőle minden áron. Pace ezzel aláírta a kirúgását, valszeg Nagy is. Quinn ok a többi hányás. RG, S . CB majd draftról. Illetve kell 1-2 cut meg átalakítás mert szarban vagyunk a cappel....De volt ütőlapunk. Sokan érdeklődtek íránta (pl. a Colts vagy a Pats) , mert jövőre már ki lehet rakni minimális dead cappel. Nem véletlen, hogy Rivers és Brady után Foles került új csapathoz először az elérhető QB-k közül.
Tomcsik
Plusz ha jól lett az a szerződés átstrukturálva, akkor ti is hamar(már akár jövőre) kiléphettek belőle.
iktriad
több mint 4 éve
Nem kell előre fosni, ráérünk majd az első GB elleni meccs után
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Remélem minimum TNF-es meccs lesz(ha lesz szezon...)! twitter.com/MadeByTim/status/1240330201617309696
(Spoiler: kinézem, hogy Foles meg A-Rob és a D-tek simán elpicsáz minket)
Hát nekem ez volt a legrosszabb forgatókönyv. Foles volt az akit a leginkább nem szerettem volna. 100x inkább Cam fél vállal, fél lábbal, fél szemmel...Ez a trade max úgy lenne érthető hogy a Jags ad nekünk egy magasabb kört (kb 3. ) és benyeli Foles fizujának egy részét. Amolyan Osweiler féle trade... A Jagsnek semmi ütőlapja nem volt, szabadulni akartak tőle minden áron. Pace ezzel aláírta a kirúgását, valszeg Nagy is. Quinn ok a többi hányás. RG, S . CB majd draftról. Illetve kell 1-2 cut meg átalakítás mert szarban vagyunk a cappel....De volt ütőlapunk. Sokan érdeklődtek íránta (pl. a Colts vagy a Pats) , mert jövőre már ki lehet rakni minimális dead cappel. Nem véletlen, hogy Rivers és Brady után Foles került új csapathoz először az elérhető QB-k közül.
Tomcsik
Plusz ha jól lett az a szerződés átstrukturálva, akkor ti is hamar(már akár jövőre) kiléphettek belőle.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Tomcsik
8 017
Hát nekem ez volt a legrosszabb forgatókönyv. Foles volt az akit a leginkább nem szerettem volna. 100x inkább Cam fél vállal, fél lábbal, fél szemmel...Ez a trade max úgy lenne érthető hogy a Jags ad nekünk egy magasabb kört (kb 3. ) és benyeli Foles fizujának egy részét. Amolyan Osweiler féle trade... A Jagsnek semmi ütőlapja nem volt, szabadulni akartak tőle minden áron. Pace ezzel aláírta a kirúgását, valszeg Nagy is. Quinn ok a többi hányás. RG, S . CB majd draftról. Illetve kell 1-2 cut meg átalakítás mert szarban vagyunk a cappel....
több mint 4 éve
Nem kéne minket másolni ennyire. twitter.com/CoachN_J_/status/1240341528712753158
De lehet Anthony Gordon lévén idén is van egy ígéretes Washington States QB a drafton, kiválasztjátok és ő lesz a ti Minshewtok. 😊
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Folesnak 15,125 millió aláírásnál garantált fizuja van 2020-ra. Március 20-tól aktív 2021re a 5 milliós roster bónusz.Ha addig a Jags rosterén van, akkor a Jags benyeli az 5 milliót.
De ezek alapján a 2020-ra Bears szerintem nem tud mit tenni...
Ha igen, akkor se a spotrac, se senki nem tud semmit.
Quinn állítólag 16 millió idén. Full garantált.
több mint 4 éve
Elég sanszosan át lesz strukturalva a szerződése (ha lehet, nem értek hozzá).Már meg is történt.
davemayer
twitter.com/AdamSchefter/status/1240349993401270272
Floyd közben elment a Ramsbe nem kevésért.
twitter.com/AdamSchefter/status/1240352555990953984
több mint 4 éve
Ha minden igaz 4. körért jön, annyit megért azért, kellett qb, jött. Én az elérhető opciók közül (Hídviz, Newton, Mariota, Foles) Neki örülök második legjobban, nekem Mariota lett volna a fő opcióm utána Foles. Szerintem nem rossz ez így. 4 Kör-t megért. Vannak lyukak, de a lehető legjobbat értük el ebben a helyzetben a piacon. a franchise ettől még kalap kaki ez igaz, de izgatottan várom a draftot, OL CB LB, nagyon kell, ezt összelehet szedni draftról.
több mint 4 éve
Foles 15 millió idén. De legalább mind garantált. Szóval még buzizni sem tudsz. Jövőre mondjuk ingyen kirúgható. Fantasztikus.Elég sanszosan át lesz strukturalva a szerződése (ha lehet, nem értek hozzá).
8-9 millióval vagyunk a cap felett. Ryan Pace előtt le a kalappal.
tüsi91
10-15M felszabaditasa idénre nem is akkora művészet már, legyél egy kicsit pozitívabb, legalább pár meccsen lássuk már a mostani csapatot mire jönnek ezek a hangok...
Ez a csapat jobb lesz mint a tavalyi, uff beszéltem 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Ok de gondolom Pace egyeztetett Nagy-gyal hogy Foles kell-e, ergo Foles lesz az első qb akit ő valaszt.Nagy? Foles is egy kalap szar, ha nem lett volna 4 jó meccs jó időben senki nem foglalkozna vele.Nevetséges ez a franchise. De hát ezt szeretjük.Ha az OL jó lesz, Foles is jó lesz pedig. És most kiderül mit is ér Nagy
tüsi91
davemayer
Pace 6. offseasonje ez. Sorolom az irányítóit: Mike Glennon, Mitchell Trubisky, Nick Foles. Három darab csereirányító.
S akkor még Mitchet tolni fogja Pace, mert hát még is... Kibaszottul szánalmas.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Foles 15 millió idén. De legalább mind garantált. Szóval még buzizni sem tudsz. Jövőre mondjuk ingyen kirúgható. Fantasztikus. 8-9 millióval vagyunk a cap felett. Ryan Pace előtt le a kalappal.
több mint 4 éve
Egyébként szerintem csak 1 évet csúszott ez a sztori, de akkor még akartatok 1 évet adni Trubinak hátha. Így a Jax is megszívta kicsit 😊
több mint 4 éve
Remélem nálatok Foles jobban fog teljesíteni, mint nálunk.Nincs magasan a mérce na😊
dioadam