Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 6 éve
Lehet már tudni mikor lesz a Chicago meccs Londonban?Egyenlőre még nincs pontos dátum.
rgaby_
több mint 6 éve
Semmi sem lehet tökéletes 😊 Nem azt mondtam hogy csak és kizárólag elit futóink voltak...Cedric BensonJó most megemlíthetnénk Barry Sanderst, LaDainian Tomlinsont, Jim Brownt és lehetne sorolni. Maradjunk annyiban hogy Chicagóban álltalában nem volt hiány jó futókból, de amúgy is a lényeg az volt hogy én azért annyira nem sietnék megválni Howardtól...Azt hiszem ez nem vitás hogy a liga történetének legjobb LB-i és RB-I Chicagóból kerültek ki.Az RB bőven vitás, csak így kapásból a Ramsnek olyan futói voltak mint Marshall Faulk, Eric Dickerson vagy Jerome Bettis (és akkor még Steven Jacksonról nem beszéltem), ugye az első kettőnek a Coltsban is akadtak szép évei, ahol rohangált még egy Edgerrin James is, de az Oilers/Titans franchise-ban is játszott egy Earl Campbell, Eddie George, Chris Johnson trió, ami felveszi a versenyt egy Walter Payton, Gale Sayers, Matt Forte hármassal...
Tomcsik
Ilyenekbe meg már bele sem akarok menni h mi lesz néhány év múlva mikor már a Dallasnál Zeke-et is hozzá kell venni az Emmitt Smith - Tony Dorsett pároshoz...
empty taxi
Tomcsik
peach
több mint 6 éve
Cedric BensonJó most megemlíthetnénk Barry Sanderst, LaDainian Tomlinsont, Jim Brownt és lehetne sorolni. Maradjunk annyiban hogy Chicagóban álltalában nem volt hiány jó futókból, de amúgy is a lényeg az volt hogy én azért annyira nem sietnék megválni Howardtól...Azt hiszem ez nem vitás hogy a liga történetének legjobb LB-i és RB-I Chicagóból kerültek ki.Az RB bőven vitás, csak így kapásból a Ramsnek olyan futói voltak mint Marshall Faulk, Eric Dickerson vagy Jerome Bettis (és akkor még Steven Jacksonról nem beszéltem), ugye az első kettőnek a Coltsban is akadtak szép évei, ahol rohangált még egy Edgerrin James is, de az Oilers/Titans franchise-ban is játszott egy Earl Campbell, Eddie George, Chris Johnson trió, ami felveszi a versenyt egy Walter Payton, Gale Sayers, Matt Forte hármassal...
Tomcsik
Ilyenekbe meg már bele sem akarok menni h mi lesz néhány év múlva mikor már a Dallasnál Zeke-et is hozzá kell venni az Emmitt Smith - Tony Dorsett pároshoz...
empty taxi
Tomcsik
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Jó most megemlíthetnénk Barry Sanderst, LaDainian Tomlinsont, Jim Brownt és lehetne sorolni. Maradjunk annyiban hogy Chicagóban álltalában nem volt hiány jó futókból, de amúgy is a lényeg az volt hogy én azért annyira nem sietnék megválni Howardtól...Azt hiszem ez nem vitás hogy a liga történetének legjobb LB-i és RB-I Chicagóból kerültek ki.Az RB bőven vitás, csak így kapásból a Ramsnek olyan futói voltak mint Marshall Faulk, Eric Dickerson vagy Jerome Bettis (és akkor még Steven Jacksonról nem beszéltem), ugye az első kettőnek a Coltsban is akadtak szép évei, ahol rohangált még egy Edgerrin James is, de az Oilers/Titans franchise-ban is játszott egy Earl Campbell, Eddie George, Chris Johnson trió, ami felveszi a versenyt egy Walter Payton, Gale Sayers, Matt Forte hármassal...
Tomcsik
empty taxi
több mint 6 éve
Azt hiszem ez nem vitás hogy a liga történetének legjobb LB-i és RB-I Chicagóból kerültek ki.Az RB bőven vitás, csak így kapásból a Ramsnek olyan futói voltak mint Marshall Faulk, Eric Dickerson vagy Jerome Bettis (és akkor még Steven Jacksonról nem beszéltem), ugye az első kettőnek a Coltsban is akadtak szép évei, ahol rohangált még egy Edgerrin James is, de az Oilers/Titans franchise-ban is játszott egy Earl Campbell, Eddie George, Chris Johnson trió, ami felveszi a versenyt egy Walter Payton, Gale Sayers, Matt Forte hármassal...
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Érdekes szinte mindenhol azt akarják hogy tradeljük el Howardot mert nem séma fitt stb... Howard a legjobban kezdő futó Chicago történetében, pedig nem kis nevek játszottak a csapatnál. Azt hiszem ez nem vitás hogy a liga történetének legjobb LB-i és RB-I Chicagóból kerültek ki. Idén is nem séma fittként azért össze rohangált 935 yardot és 9 TD-t. Igaz Nagynak kelett némi idő mite rájött hogyan kéne őt használni, aztán amikor végre rájőtt utánna megint hanyagolni kezdte érthetetlen módon. Azért 3 év akatt 3300 yard felett jár ami még mindig 1100 yard/év átlagban amihez társul egy átlagos 4.6 yard / carry...Idén mondjuk csak 3.74yard /c. Rookie szerződéssel játszik és mivel jövőre úgy is lejár a szerződése 5-6. körnél többet úgy se adna érte senki. Akkor már inkább töltse ki a szerződését minthogy szaré-hugyé odaadjuk valakinek. Én nem rohannék vele annyira hogy megváljunk tőle. Talán ha adna valaki érte egy 3.-4. köröst akkor elgondolkodnék rajta, de az meg nem reális...
több mint 6 éve
Állítólag szeretnénk hogy Amos maradjon és ő is maradni szeretne. Azt rebesgetik tettünk neki ajánlatot, de az elképzelések nagyon messze állnak egymástól. Állítólag Amos felhozta hogy tavaly a PFF szerint a legjobb S volt tehát valami olyasmi pénzt akar...Meglátjuk ki mennyire taksálja a piacon ahol egész jó S felhozatal lesz így közel sem biztos hogy adnak neki olyan pénzt amit ő gondol...Itt vannak a komolyabb FA S-k akikhez még csatlakozhat 1-2 nagyobb név. Pl a Honey Badger valahogy le is maradt a listáról...
walterfootball.com/freeagents2019S.php
több mint 6 éve
Massie szerződésének részleteimobile.twitter.com/wiltfongjr/status/1092529875796328449
több mint 6 éve
NAGY grat az év edzőjénekItt a beszéde ha érdekel valakit...
Janek
www.facebook.com/100022741551417/posts/394783517956363/
több mint 6 éve
www.behance.net/gallery/73912547/Believe-in-Monsters-A-Chicago-Bears-Brand-Redesign

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Massie szerződése kicsit nagyobb lett mint vártam... Jelenleg az 5. Legjobban kereső RT lett... Mondjuk az off seasonban valszeg beelőzik páran...mobile.twitter.com/rapsheet/status/1089276316187279360
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 6 éve
Massie nem megy sehová 😊 Most még örülök neki, de ha 2 évvel ezelőtti formáját idézi majd megint, akkor isten óvja Turbóment.Vegig elleneztem.. nem ok nélkül, de idén nagyon ott volt.. a jelenlegi helyzetunkhoz ez egy A- deal mar most. Ez a rendszer kellett neki
twitter.com/ChicagoBears/status/1089191312434360321
Tito05
több mint 6 éve
Massie nem megy sehová 😊 Most még örülök neki, de ha 2 évvel ezelőtti formáját idézi majd megint, akkor isten óvja Turbóment.twitter.com/ChicagoBears/status/1089191312434360321
több mint 6 éve
Itt az a bizonyos link ha érdekel valakit. Ha regeltek időben megkaptok mailben minden infót...shp.csharmony.epsilon.com/pages/NFL_US/NFL_2019_London_ROI/
több mint 6 éve
Sziasztok! Mivel bakancslistás történet én mindenképpen megyek!!!
Persze, ha sikerül jegyhez jutnom. Tegnap regisztráltam a “hivatalos” értékesítési oldalon, tanulmányozom a témában indított fórumot és várom, hogy mi a konkrét időpont. Igen tudom van még idő, de tegnap úgy beindultam, mint egy szűz lány az első éjszaka előtt... 🤣
Én Ausztriából indulok. Tervben van két bakancslista összekötése és ha már ott vagyok egy Liverpool bajnoki megtekintése.
Egyébként vélemény az új DB coach-ról?
több mint 6 éve
Mi nem, bezzeg ti igen.Pont egy évvel azelőtt volt Londonban a Bears hogy kiköltöztem. Azóta várom hogy végre jöjjenek megint. Mondjuk egy Packers elleni meccs mindent vitt volna, de gondoltam hogy az “el classicot” nem fogják külföldre vinni. Azért így sem szomorkodok. Majd ki kell menni a meccs előtti eseményekre hátha lehet vadászni fotókat, autogrammokat. Jags játékosoktól már sikerült... 😀
Reménykedem hogy munka miatt 1 Londoni meccs időpontra jó leszek. 😊
Nem bánnám kicsit se ha erre a találkozóra tudnék menni.
alatriste
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 6 éve
Mi nem, bezzeg ti igen. Reménykedem hogy munka miatt 1 Londoni meccs időpontra jó leszek. 😊
Nem bánnám kicsit se ha erre a találkozóra tudnék menni.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Valaki Londonba? 😉
több mint 6 éve
Hivatalos:Chicago Bears at Oakland Raiders in London
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 6 éve
Itt egy kis szösszenet arról hogy kb milyen szerződések várhatóak a fontosabb lejáróinkkal...mobile.twitter.com/dabearsblog/status/1085922362531430401