Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 6 éve
Parkey-nak lefőtt a kávé nálunk, csak az a kérdés mikor köt a vezetés útilaput a a lábára.twitter.com/adamjahns/status/1084895364824686592
Robbie Gould közben szerelmet vall a csapat iránt (+ugye gyerekeivel kint volt a Phily elleni meccsen a macikat támogatni). Kérdés, h a 49ers kiengedi-e a piacra, ill. Pace beismeri-e, h anno hibázott és visszahozza.
twitter.com/chisportupdates/status/1085533378948915200?s=21
több mint 6 éve
Sokat ekéztem Turbóment és szemre még mindig azt mondom, h nem egy jó irányító (persze, attól függ hol húzzuk meg a határvonalat), de ezek a számok elég impresszívek...
És a "hagyományos" statjai is egész jók: 16. passer ratingben (95,4), 20. passzolt yardban (3 223yds), 14. passz hatékonyságban (66,6%) és szintén 14. passzolt TD-kben (24TD, 2szer annyi mint ahány intje lett) és csak 14 meccsen játszott + a rájátszásban se vallott szégyent (mondjuk nagy mákja volt, h 2 tiszta intet a védők elejtettek, kiléptek a pályáról).
Idei szezon első pár meccse után biztos voltam benne, hogy ez a csávó nem kap második szerződést tőlünk, de kezdek bizakodó lenni, hogy még lehet belőle valami... csak azok a homály passzok ne lennének 😛
Szerkesztette: Tito05
több mint 6 éve
Floyd rengetegszer szürke eminenciásként robotol (gyakran küldik coverage-be), ezért nem olyan szépek a számai, de hasznos része a védelemnek. Én örülök a döntésnek, egyedül a sérülékenysége ami aggodalomra adhat okot. twitter.com/LarryMayer/status/1084891024760156161
Én is hiszek a második esélyben, de ez a csávó időzített bomba, remélem nem nálunk köt ki...
twitter.com/Rich_Campbell/status/1084890194128617473
több mint 6 éve
En mondjuk ebben nem vagyok annyira biztos, de a DB-khez egyebkent nagyon ert a jo oreg Chuck.ez szerintem egy elég erős és jó húzás.Nagyon jó húzás a megmaradt nevekből.
twitter.com/ChicagoBears/status/1083898051276800000
Cruyffista
Sixo
több mint 6 éve
Csak arra leszek kiváncsi mennyire fog blitzelni?? illetve Mack Floyd duo zone cover mennyi lesz .
több mint 6 éve
Visszaesés így is lesz, kérdés ezt az offense képes lesz-e kompenzálni.
több mint 6 éve
ez szerintem egy elég erős és jó húzás.Nagyon jó húzás a megmaradt nevekből.
Cruyffista
több mint 6 éve
ez szerintem egy elég erős és jó húzás.Bakker és valaki hajnali 3 kor gyorsabb a Bears topicban mint én...
Cruyffista
több mint 6 éve
ez szerintem egy elég erős és jó húzás.twitter.com/ChicagoBears/status/1083898051276800000
több mint 6 éve
Szerintem is Donatell vagy Jay Rodgers lenne a legjobb. A külsős jelöltek közül tán Pagano illene a legjobban a meglévő anyaghoz.Ha nem léptetik elő Donatellt akkor valszeg megy Fangio után mint hosszú évek óta mindig. Nem tudom kinek örülnék igazán. Bowles még nem írt alá a Bucshoz, nagyon oda írják, de még nem hivatalos és ugye sok szál fűzi Nagyhoz. Viszont a Jetses kaland nagyon nem jött be neki, és ami baj hogy a Jets védelme sem volt túl jó...Gregg Williamst nemlítették 1-2 helyen hát nem tudom, egy próbát megérhet. Aki talán érdekes lehet és egy fiatal feltörekvő edző az Kris Richard a Cowboys Dback edzője. Elnézve az idei Cowboys D-t lehet lenne benne ráció, de ő amolyan fekete ló. Esetleg házon belülről Jay Rodgers is szóba juöhet Donatell melett. Chuck Pagano is ott lehet a jelöltek közt, az ő D-e némileg hasonló Fangio sémájához. Érdekes név akit még sok helyen bedobtak az Clint Hurtt a Seahawksból, végül is ott is elég jó D-k szoktak lenni... Nem tudom kinek örülnék a legjobban. Egy biztos a talent megvan D oldalon, tehát tuti vonzó az állás....Greg Williams pocsék hire lenne. Jó edző, jó védelmeket rak össze, de 4-3 scheme, nem 3-4. Ezt a jelenlegi Bears védelmet bűn lenne másik sémába átrendezni. Én mindenképp Donatell mellett maradnék a helyetekben.
Tomcsik
Amadeus
több mint 6 éve
Ha nem léptetik elő Donatellt akkor valszeg megy Fangio után mint hosszú évek óta mindig. Nem tudom kinek örülnék igazán. Bowles még nem írt alá a Bucshoz, nagyon oda írják, de még nem hivatalos és ugye sok szál fűzi Nagyhoz. Viszont a Jetses kaland nagyon nem jött be neki, és ami baj hogy a Jets védelme sem volt túl jó...Gregg Williamst nemlítették 1-2 helyen hát nem tudom, egy próbát megérhet. Aki talán érdekes lehet és egy fiatal feltörekvő edző az Kris Richard a Cowboys Dback edzője. Elnézve az idei Cowboys D-t lehet lenne benne ráció, de ő amolyan fekete ló. Esetleg házon belülről Jay Rodgers is szóba juöhet Donatell melett. Chuck Pagano is ott lehet a jelöltek közt, az ő D-e némileg hasonló Fangio sémájához. Érdekes név akit még sok helyen bedobtak az Clint Hurtt a Seahawksból, végül is ott is elég jó D-k szoktak lenni... Nem tudom kinek örülnék a legjobban. Egy biztos a talent megvan D oldalon, tehát tuti vonzó az állás....Greg Williams pocsék hire lenne. Jó edző, jó védelmeket rak össze, de 4-3 scheme, nem 3-4. Ezt a jelenlegi Bears védelmet bűn lenne másik sémába átrendezni. Én mindenképp Donatell mellett maradnék a helyetekben.
Tomcsik
több mint 6 éve
Ha nem léptetik elő Donatellt akkor valszeg megy Fangio után mint hosszú évek óta mindig. Nem tudom kinek örülnék igazán. Bowles még nem írt alá a Bucshoz, nagyon oda írják, de még nem hivatalos és ugye sok szál fűzi Nagyhoz. Viszont a Jetses kaland nagyon nem jött be neki, és ami baj hogy a Jets védelme sem volt túl jó...Gregg Williamst nemlítették 1-2 helyen hát nem tudom, egy próbát megérhet. Aki talán érdekes lehet és egy fiatal feltörekvő edző az Kris Richard a Cowboys Dback edzője. Elnézve az idei Cowboys D-t lehet lenne benne ráció, de ő amolyan fekete ló. Esetleg házon belülről Jay Rodgers is szóba juöhet Donatell melett. Chuck Pagano is ott lehet a jelöltek közt, az ő D-e némileg hasonló Fangio sémájához. Érdekes név akit még sok helyen bedobtak az Clint Hurtt a Seahawksból, végül is ott is elég jó D-k szoktak lenni... Nem tudom kinek örülnék a legjobban. Egy biztos a talent megvan D oldalon, tehát tuti vonzó az állás....
több mint 6 éve
Mondjuk Bowles sztem közel sem Fangio szint, akkor már GW.
több mint 6 éve
Ez most szíven ütött, pedig kezdtem bizakodni, hogy hátha marad...Állítólag Bowles-nál próbálkozunk, mert még semmit nem írt alá Tampánál + nagy span az egész Nagy family-vel (Nagy faterja volt Bowles edzője gimiben). Nálam ő a top prior jelenleg utána Greg Williams és Donatell.
több mint 6 éve
Fangio megy Denverbe.Nagy kár azért a mezőnygólért. Ez az idei D többre hivatott volt mint egy oneanddone.
Csoportriválisként ez nekünk jó hír, de mint nfl szerető csak remélem, hogy az öreg nélkül is top marad a D.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Ha maradna, könnyebben dolgoznám fel a történteket...twitter.com/rapsheet/status/1082292840619798531?s=21
több mint 6 éve
Támadóoldalon szvsz egy Nagy-kompatibilis feature back beszerzése az elsődleges. Howard nem az, Cohen meg nem bírná az RB1-nek járó terhelést.Hunt szabad 😀
empty taxi
több mint 6 éve
Támadóoldalon szvsz egy Nagy-kompatibilis feature back beszerzése az elsődleges. Howard nem az, Cohen meg nem bírná az RB1-nek járó terhelést.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
ARob nem rossz, de ebbe az O-ba pont az a lényeg hogy nem egy emberre játszunk ezért volt 4 játékosunk is 500 yard felett... A QB ügyben teljesen egyet értek...Arra a Flaccora aki helyett még egy Trubnál is gyengébb QB-t játszatnak? Vagy Fitzre aki minden csapatában tolt pár szép meccset aztán simán visszacsúszott a DC-on 2. számúnak?nézd, valószínűleg nem direkt önszopatásból hívta ezt Nagy, hanem mert valszeg nem merte passzoltatni Turbót. Én a helyetekben kurvára rámennék Flaccora, vagy Fitzre, amíg még van championship window. Ha sokáig baszakodtok ezzel a gyerekkel és nem hoztok FA-t sem, akkor 3-4 év mire eljuttok odáig, hogy újra 1. körös QB-val eljussatok valahova.Pont ez a lényeg hogy ha nem ilyen biztonsági szarokat meg 3 yardos passzokat meg egy yardos screeneket toltunk volna egész meccsen, hanem rámegyünk a Phily szedett-vetett secondaryre akkor ez sima liba. Ez a meccs most inkább Nagyon ment el mint Turbón...Amúgy a Trubisky fikázóknak. Nem tökéletes a srác, de ez most inkább Nagy és a szar játékhívások sara volt...Komolyan nem értem. 4 negyeden át kell fucking ballerkodni a PO-ban, nem a negyedikben. 15 pontot szereztetek hazai pályán. Mi ezen a fucking baller?
mobile.twitter.com/johnathan_wood1/status/1082077369702191105
Tomcsik
Amadeus
Tomcsik
Amadeus
QB-t váltani kb. most a legnagyobb hülyeség, ha már valakit hozni kéne az egy igazi NR1. WR-re. Mert nálam A-Rob nem az, mondjuk Millerben van potenciál, de azért még lehetne erősíteni a sort.
Toca
több mint 6 éve
Nekem nem tűnt annyira gáznak, meg annak ellenére se, hogy dobta azt a 3 majdnem pick-et. Nekem úgy tűnik, hogy Nagy a meccs jelentős részében rövid pórázon tartotta és bár azt gondolom, hogy kell is ez Trub-nak, de így nehéz alkotni. Látszott, hogy a pálya közepén nagyon felkészültek a Philly védői, de ennek ellenére nagyon erőltettek ezeket a játékokat. Aztán mintegy varázsütésre elkezdte támadni Trub a széleket és talán 1-2 kivétellel tökéletesen csinálta. Ezekben a screen passzokban mindig benne van a pick veszély, ha egy-egyben van támadó és védő, de szerintem Trub-ban fel se merül, hogy ne hajtsa azonnal végre amit Nagy ker tőle. Látszik amúgy, hogy a srác fel van szerelve eszközökkel, de nem engedheti el magát. Persze ezen nem lehet csodálkozni, néha érthetetlen könnyelmű, viszont ami korábban jellemző volt ra, hogy egy tiszta 3-4 yardos passzát nem tudott megdobni, az már a múlt. Ha 1-2 drive-al korábban felismerik, hogy Avonte Maddox-ot hülyére lehet verni a vonal mellett, más lett volna a végeredmény, de Nagyék ragaszkodtak az előre megírt forgatókönyvhöz, mert semmi nem utalt arra, hogy a Philly ilyen drive-ot tud vezetni. Szóval ez nálam nem Trub hibája volt, hanem az offense felfogásé. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz NO-ban, ahol nincs lefojtva az O. Persze lehetett volna úgy is, hogy Trub szarul játszik és azért veszítenek, de ezt nem engedte meg Nagy ezen a meccsen. Amikor pedig Trub nyugodtan passzolhatott, szépen ültek az átadások. Kivétel talán az az endzone-os passz volt, amiért pcsán lehetne rúgni, de ettől meg nem rossz QB.Amúgy a Trubisky fikázóknak. Nem tökéletes a srác, de ez most inkább Nagy és a szar játékhívások sara volt...Ja meg dobott kb 3 ordas picket, amitől csak a jószerencse meg az Eagles védők balfaszkodása mentette meg. Kb 3-4 olyan passza volt, amire csettintek, és kb kétszer annyi homály.
Tomcsik
gabokocka
több mint 6 éve
Arra a Flaccora aki helyett még egy Trubnál is gyengébb QB-t játszatnak? Vagy Fitzre aki minden csapatában tolt pár szép meccset aztán simán visszacsúszott a DC-on 2. számúnak?nézd, valószínűleg nem direkt önszopatásból hívta ezt Nagy, hanem mert valszeg nem merte passzoltatni Turbót. Én a helyetekben kurvára rámennék Flaccora, vagy Fitzre, amíg még van championship window. Ha sokáig baszakodtok ezzel a gyerekkel és nem hoztok FA-t sem, akkor 3-4 év mire eljuttok odáig, hogy újra 1. körös QB-val eljussatok valahova.Pont ez a lényeg hogy ha nem ilyen biztonsági szarokat meg 3 yardos passzokat meg egy yardos screeneket toltunk volna egész meccsen, hanem rámegyünk a Phily szedett-vetett secondaryre akkor ez sima liba. Ez a meccs most inkább Nagyon ment el mint Turbón...Amúgy a Trubisky fikázóknak. Nem tökéletes a srác, de ez most inkább Nagy és a szar játékhívások sara volt...Komolyan nem értem. 4 negyeden át kell fucking ballerkodni a PO-ban, nem a negyedikben. 15 pontot szereztetek hazai pályán. Mi ezen a fucking baller?
Tomcsik
Amadeus
Tomcsik
Amadeus
QB-t váltani kb. most a legnagyobb hülyeség, ha már valakit hozni kéne az egy igazi NR1. WR-re. Mert nálam A-Rob nem az, mondjuk Millerben van potenciál, de azért még lehetne erősíteni a sort.
több mint 6 éve
Amúgy a Trubisky fikázóknak. Nem tökéletes a srác, de ez most inkább Nagy és a szar játékhívások sara volt...Ja meg dobott kb 3 ordas picket, amitől csak a jószerencse meg az Eagles védők balfaszkodása mentette meg. Kb 3-4 olyan passza volt, amire csettintek, és kb kétszer annyi homály.
Tomcsik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
nézd, valószínűleg nem direkt önszopatásból hívta ezt Nagy, hanem mert valszeg nem merte passzoltatni Turbót. Én a helyetekben kurvára rámennék Flaccora, vagy Fitzre, amíg még van championship window. Ha sokáig baszakodtok ezzel a gyerekkel és nem hoztok FA-t sem, akkor 3-4 év mire eljuttok odáig, hogy újra 1. körös QB-val eljussatok valahova.Pont ez a lényeg hogy ha nem ilyen biztonsági szarokat meg 3 yardos passzokat meg egy yardos screeneket toltunk volna egész meccsen, hanem rámegyünk a Phily szedett-vetett secondaryre akkor ez sima liba. Ez a meccs most inkább Nagyon ment el mint Turbón...Amúgy a Trubisky fikázóknak. Nem tökéletes a srác, de ez most inkább Nagy és a szar játékhívások sara volt...Komolyan nem értem. 4 negyeden át kell fucking ballerkodni a PO-ban, nem a negyedikben. 15 pontot szereztetek hazai pályán. Mi ezen a fucking baller?
Tomcsik
Amadeus
Tomcsik