Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
még mindig rosszabbul járt, mint Tomsula a garantált 14 milliójávalÉvi 5 millát tol haza még 2 évig, nem megy el DC-nek.a neve miatt biztosan lesz valaki nyomorék aki tőle várja a megváltástBiztos kap DC felkérést de nem vagyok benne biztos hogy el is fogadja majd, simán kinézem belőle hogy ő még mindig azt hiszi hogy HC-kaliber.mondjuk a világ szégyene lenne az is, mikor végleg kiderült, hogy a rendszere felett eljárt az idő
davemayer
baggio
davemayer
füligjimmy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
és azt nem kapja meg ha máshol munkát vállal? mert ha így elesne tőle akkor tényleg tutiÉvi 5 millát tol haza még 2 évig, nem megy el DC-nek.a neve miatt biztosan lesz valaki nyomorék aki tőle várja a megváltástBiztos kap DC felkérést de nem vagyok benne biztos hogy el is fogadja majd, simán kinézem belőle hogy ő még mindig azt hiszi hogy HC-kaliber.mondjuk a világ szégyene lenne az is, mikor végleg kiderült, hogy a rendszere felett eljárt az idő
davemayer
baggio
davemayer
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Évi 5 millát tol haza még 2 évig, nem megy el DC-nek.a neve miatt biztosan lesz valaki nyomorék aki tőle várja a megváltástBiztos kap DC felkérést de nem vagyok benne biztos hogy el is fogadja majd, simán kinézem belőle hogy ő még mindig azt hiszi hogy HC-kaliber.mondjuk a világ szégyene lenne az is, mikor végleg kiderült, hogy a rendszere felett eljárt az idő
davemayer
baggio
davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
a neve miatt biztosan lesz valaki nyomorék aki tőle várja a megváltástBiztos kap DC felkérést de nem vagyok benne biztos hogy el is fogadja majd, simán kinézem belőle hogy ő még mindig azt hiszi hogy HC-kaliber.mondjuk a világ szégyene lenne az is, mikor végleg kiderült, hogy a rendszere felett eljárt az idő
davemayer
baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Biztos kap DC felkérést de nem vagyok benne biztos hogy el is fogadja majd, simán kinézem belőle hogy ő még mindig azt hiszi hogy HC-kaliber.mondjuk a világ szégyene lenne az is, mikor végleg kiderült, hogy a rendszere felett eljárt az idő
davemayer
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tippek a sajtótájékoztató után. - Leno marad LT, hacsak nem jön valami UDFA szenzáció az edzőtáborban.
- Jeffery tag lesz
- Ha Gase megy, Whizi jön. Fox kb. le se szarta a kérdést.
- MartySaurus mehet a picsába. Hát ez mennyire meglepő, azt nem tudom. De sikerült beállítani a sorba, az biztos. Khm. Vele se tudtak mit kezdeni, egy újabb elégtelen. Enerváltabb volt a gyerek, mint tavaly. Ez a winnig culture nem nagyon ragadt rá, az biztos.
- Nem lesz 50-60 milliós FA. Lesz néhány 20-30 milliós, masszívabb második szerződésre hajtó, 25-28 éves játékos.
U.i.: A Katinkáé érdekesebb volt, neki azért azzal is számolni kell, hogy Gyárfás kinyíratja őt is a picsába. Ez csak a szokásos bullshit volt. Elégedetlenek vagyunk a rekorddal, draftolni kell, blablabla. Pace elküdli a picsába a Sinaola-kartellt, na az lett volna valami.
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
FŐNIXMADÁRKÉNT!!4!!!!!!Lovie ismét szabad!!! Hamvaiből feltámadó főnixmadárként fog ide visszatérni!lenne szerinted pénztáros? 😛
füligjimmy
tisztelni kell mert sok szépet elért a Bears-szel de be kell látni hogy a mai liga finoman szólva is elsüvített mellette. Ennél nagyobb jele ennek nem lehet hogy egy 7-9 Bucs-tól felállították, úgy hogy elvileg hagyták építkezni, csak aztán gondolom rájöttek (szerencséjükre) hogy milyen irányba halad ez az egész ill. hogy a mostani Tampa-keretből is ki lehetett volna hozni többet. Még az is lehet hogy a bears elleni hazai után mondták azt fent hogy ez nem mehet tovább 😊
Biztos kap DC felkérést de nem vagyok benne biztos hogy el is fogadja majd, simán kinézem belőle hogy ő még mindig azt hiszi hogy HC-kaliber.
davemayer
Az is hülye volt, aki megengedte neki, hogy játékosokat válasszon. Akkor volt a legjobb, amikor leadott egy bevásárlólistát, aztán abból főzött amit hoztak.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Lovie ismét szabad!!! Hamvaiből feltámadó főnixmadárként fog ide visszatérni!lenne szerinted pénztáros? 😛
füligjimmy
tisztelni kell mert sok szépet elért a Bears-szel de be kell látni hogy a mai liga finoman szólva is elsüvített mellette. Ennél nagyobb jele ennek nem lehet hogy egy 7-9 Bucs-tól felállították, úgy hogy elvileg hagyták építkezni, csak aztán gondolom rájöttek (szerencséjükre) hogy milyen irányba halad ez az egész ill. hogy a mostani Tampa-keretből is ki lehetett volna hozni többet. Még az is lehet hogy a bears elleni hazai után mondták azt fent hogy ez nem mehet tovább 😊
Biztos kap DC felkérést de nem vagyok benne biztos hogy el is fogadja majd, simán kinézem belőle hogy ő még mindig azt hiszi hogy HC-kaliber.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Lovie ismét szabad!!! Hamvaiből feltámadó főnixmadárként fog ide visszatérni!
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Nem gond, legközelebb ha ilyen gond adódik inkább várok. Ezt amúgy osztom, hogy nem lenne a világ legjobb ötlete, de ha Goff bent marad (amire semmi esèly) bepróbálhatná a csapat.. Inkább a falba vagy a vèdelembe húznèk az első 3-4 körbe. Rt, Lt centernek inkább hoznám vissza + 1 èvre Montgomeryt. Ès akkor a fal közepe "èpp" lenne. Csak kèt tackle kellene. Ilb , cb, ss pass rusher. Megoldható. Draft + FA ès akkor jövöre ismèt. Èn az első picket Lb vagy vak tacklere nyomnám. FAról a másik oldalra egy tackle. Pass russher van FAn minősègi. CB is.
több mint 10 éve
Először is elnézést szeretnék kérni.Nem tudom megnyitni add1.Ohh értem köszi. Kellemetlen lehet, ha már ő maga is így érez.Olvasd el a teljes cikket mielőtt nettó hülyeségeket írsz. Asszem a Chicago Sun Times hozta le, de pl. Haugh Cutleres interjújában is benne van. Azt amúgy ajánlom mindenkinek.
ricsiii83
tüsi91
Add 2 csak reagáltam amint empty írt.. hogyan olvassam akkor így el ?
Nettó hülyesèg..jó:sdd
ricsiii83
Két észrevétel:
1. Ha nem tudod megnyitni, elolvasni, akkor miért reagálsz rá látatlanban? Lehet én vagyok ennyire tudálékosan aprólékos, de nálam alap, hogy inkább utána olvasok a dolognak.
2. Feltételezek annyi tudást, hogy nem több, mint 1 perces kereséssel googleba 25 különböző helyen megtalálod a cikk kivonatát.
De ha mégse, akkor:
So what would be your reaction if the Bears draft a quarterback at No. 11 in the spring?
JC: "Twofold. One, I would say I get it, I totally get it. At some point it's going to happen. They're going to get somebody else. I'm not going to play until I'm 43. I understand that. But on the flip side, I'd be like, we really could have gotten somebody who can help me right now. So that would be my two reactions. If they do it, I will help whoever they bring in as much as I could and kind of see how it unfolds."
Itt az egész: www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-haugh-cutler-bears-spt-0106-20160105-column.html
-----------------------
Én nem hiszek már abban, hogy ha Cutler elé felhúzol egy csilli-villi támadófalat, akkor JC játéka is ugrásszerűen javul. Ha holnap reinkarnálod a Pats elmúlt 10 évének szinte bármely támadófalát, akkor sem lesz JC-ből 35 TD, 10 pick, 110 passer ratinges irányító. Nyilván egyértelműen javítani kell a falon ez vita nélküli, de jövőre is kezdeni fognak legalább 3-an az idei falból, s ők minden bizonnyal a Long, Sluson, Grasu hármas. JC mellé oda kell tolni egy erős futójátékot lásd Mike Martz éra. Ha Cutler 40+ passzot elenged a meccseken az egyenlő a vereséggel. Ám ha tudod futtatni a labdát, akkor Cutler pirítani fog. S lehet ez a statisztikáiban nem látszik meg, de abszolút jól fog kinézni. Harmadik downoknál idén is TOP5 irányító volt egyébként, nyilván sehol nem jegyzik, pedig ez is roppant fontos egy QB megítélésénél szerintem.
Még erre a #11 pick QB témára. Aki megéri ezt a picket az Lynch és Goff jelen állás szerint, s a QB posztot még el sem kezdték túlértékelni. Messze még a draft, de a Browns valószínűleg QB-t visz, s szintén esélyes a 49ers, tán a Cowboys. Ami biztos, hogy Pace nem fog egyikükért sem felmenni, s BPA van. Aztán, hogy ha pl Lynch ott lenne #11-nél, akkor ő lenne-e a legjobb elérhető játékos vagy valaki más az jó kérdés. Az mindenesetre funny lenne, ha Cutlert épp a legjobb szezonja után cserélnék le. Hogy őszinte legyek nem is látom ennek realitását, s valószínűleg JC nem csak 2016-ban, hanem 2017-ben is a csapat irányítója lesz. Azt viszont mindenképpen el tudom képzelni, hogy 2-3-4. kör valamelyikében húzunk irányítót. El lehetne vitatkozni ennek jogosságával is, hogy középső körökben van-e értelme, de én ezt sokkal inkább látom alternatívának, mint hogy a 11. választási draft jogot QB-ra költsük.
De ha még is, akkor meg annak nem látom értelmét, hogy a fiatal titán padozzon. JC mehetne amerre lát, amivel két probléma lenne. 1: nagyon áron alul adnád el. 2. Teljes fizetése márciustól minket illet.
több mint 10 éve
Nem tudom megnyitni add1.Ohh értem köszi. Kellemetlen lehet, ha már ő maga is így érez.Olvasd el a teljes cikket mielőtt nettó hülyeségeket írsz. Asszem a Chicago Sun Times hozta le, de pl. Haugh Cutleres interjújában is benne van. Azt amúgy ajánlom mindenkinek.
ricsiii83
tüsi91
Add 2 csak reagáltam amint empty írt.. hogyan olvassam akkor így el ?
Nettó hülyesèg..jó:sdd
több mint 10 éve
Írta előbb ,hogy nem tudja megnyitni a cikket, ezért, csak arra reagált amit empty írt!Ohh értem köszi. Kellemetlen lehet, ha már ő maga is így érez.Olvasd el a teljes cikket mielőtt nettó hülyeségeket írsz. Asszem a Chicago Sun Times hozta le, de pl. Haugh Cutleres interjújában is benne van. Azt amúgy ajánlom mindenkinek.
ricsiii83
tüsi91
De tény, előbb hozzanak Cutler elé egy használható falat és utána gondolkozzunk QB váltáson. 32 évesen még lehet benne pár jó év. Rookie QB egyébként, még rosszabbul olvassa az elején a védelmeket, ergo még rosszabbul játszana egy ilyen fal mögött! Kell egy LT és egy rendes RG v RT, na meg egy TE.
Ha már TE: Ha most Martysaurus nem jön vissza, akkor ki jelenthetne megoldást? Mert Zach Miller szép és jó, de nem hiszem, hogy hosszú távon ezt a szintet majd hozni tudná.
több mint 10 éve
Ohh értem köszi. Kellemetlen lehet, ha már ő maga is így érez.Olvasd el a teljes cikket mielőtt nettó hülyeségeket írsz. Asszem a Chicago Sun Times hozta le, de pl. Haugh Cutleres interjújában is benne van. Azt amúgy ajánlom mindenkinek.
ricsiii83
több mint 10 éve
Csak nekem nem nyitja meg??-,- röviden mit mondott?Röviden: megérti ha ez történik.
ricsiii83

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Cutlerceptionempty taxiSanyi, te vagy az? 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Cutlerception nyilatkozott arról, hogy mit érezne ha a csapata az 1. körben QB-t draftol: profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/06/cutler-says-hell-understand-if-bears-draft-a-quarterback/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
www.facebook.com/ChicagoBears/photos/a.132844134451.103742.115897014451/10153838093014452/?type=3&theater 😊pbs.twimg.com/media/CX9Vx6zU0AAmiLz.jpgMit szeretnél ezzel üzenni nekünk? 😊 vagy neki is rooney-s hajbeültetése volt és így néz ki most?
gaben
davemayer
Bears, Cubs, Bulls, Blackhawks, Fire, Sky, Red Stars - GO CHICAGO!!!
GGMU!!!
F1: Manor fan, IndyCar: Max Chilton and Alex Rossi fan
NASCAR: Danica Patrick fan, Formula 3.5 V8: Beitske Visser fan
több mint 10 éve
pbs.twimg.com/media/CX9Vx6zU0AAmiLz.jpgMit szeretnél ezzel üzenni nekünk? 😊 vagy neki is rooney-s hajbeültetése volt és így néz ki most?
gaben
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Azèrt èn nem èrtem azokat az embereket akik azt mondják nem fejlődött a csapat.. Hát srácok.. 16 meccsből 13 meccsen minimum.. Partyba voltunk az utolsó percekig.. Sosem volt egèszsèges a teljes O#. Már alapból, hogy az èv elejèn kiesett a legjobb centerünk.. Long pro bowler G. Long jobb tackle.. Ducseez. Omameh.. Kèrlek.. Akkor Leno Bal tackle.. Jeffery első 6 meccsen nem játszott.. Royal is meccsenkènt sèrült. White off. Nem tudom mit látnak Gasebe.. Olyan hülyesègeket tudott nèha hívni.. Fangio kihozta a maxot a D#ből Gase nem tudott mit csinálni az O#val annyi sèrült volt.. Jövöre kell egy center.. Montgomery re-sign vagy más kezdő kaliberű center.. Sokkal könnyebb lenne a futás.. Akkor FAról vagy Draftról egy LT RT kötelező.. Na meg persze a D#-be. Pass rusher ILB CB NT .. Ez a szezon előre lèpès volt, de ez várható volt. Mostani off season ès alapszakasz lesz a mèrvadó.
több mint 10 éve
Na elkezdtem nézni a meccset, alig várom, hogy Gase végre vezetőedző legyen valahol. Már az első drive is tele volt a szokásos faszságaival, de még aránylag hatékony volt a futójáték. Aztán a 2.-ban az az option pitch az minden képzeletet felülmúlt. Megy a rinya, hogy nincs elkapó, de semmi heavy personel, semmi play action, Lenonak esetleg valaki besegítene? Nem szabályellenes, csak mondom. A 2-back set erre a hétre hova tűnt? Meguntuk, hogy működik, vagy mi van? Bezzeg a bubble screenek... úgy robbantak rájuk a védők, már vártam mikor lesz még egy pick-6. Söpört a Lions. Arról, hogy ez a csoport milyen erős, volt, talán elárul valamit, hogy, ha jól tudom, a Vikings 1pozitív mérlegű csapatot vert meg idén, tegnap a Packerst. Söpört a Lions.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Drukkerek vagyunk mind, ki azt látja, hogy ez a csapat semmit nem lépett előbbre, ki azt, hogy nem volt ez rossz és adjunk időt. Nincs ezzel az égvilágon semmi gond.A tegnapi meccsről annyit, ha már mindig szoktam értékelni, hogy a csapat véleményem szerint odatette magát, de ez ennyire volt elég. A védelem elfogyott a szezon végére, nagyjából a Packers meccs volt a csúcs, onnantól downhill játékban, múlt héten a Bucs offense nem használta ki ez jelentett győzelmet. Probléma persze, de egyszerűen ez a keret ennyire elég. S a védelemnél hiszem, hogy ha jobb kvalitású csávók lépnek pályára, akkor jobb lesz a mutatott játék, kevesebb lesz a kapott pont. Amiben nem vagyok biztos, hogy több turnover jönne-e, mert valljuk be abból nagyon kevés volt.
Offense oldalon hiszem, ha egészséges lesz a csapat jobban fog kinézni. De... nézzük meg a tegnapi első és második félidőt. Huh. Oké nincs elkapó. Bucs ellen Gase hozott is egy ultrakonzervatív meccset. Tegnapi első fi. dettó. Másodikban jöhetett hátrányban a gunslinger Cutler. Visszajöttél a meccsbe, a második fi. teljesítmény a szezon legjobb félideje volt talán, nyilván Cutler azért Cutler, mert a végén elhajította. Az első kettőnél nem hibázott, de nem a legbölcsebb döntést hozta. Alex Smith az első picknél nem dobta volna fel egy nem draftolt újoncra. A másodiknál lehet fél másodperccel korábban csekkolt volna 3,72 yardért a futónak, de pl sohasem dobta volna el a labdát Bellamynak, amiből a TD lett. Smith ezért Smith, Cutler ezért Cutler. Tudjuk, ismerjük, együtt élünk vele (már amikor tudunk). Ám azért nagyon sok kérdés felmerül a támadósorral kapcsolatban, ami továbbra sem minőségbeli hiba.
Gase vélhetően távozik, jön valaki új, de ameddig ez a támadófalad (s jövőre is kezdenek legalább 3-an), ameddig a 20-22 pontra kalibrált Cutler az irányítód, addig ez lesz. Cutler jó évet zárt, mert többnyire a jó döntéseket hozta meg, de Gase sem szabta rá a playbookot, Gase sem emelte ki Cutler legnagyobb erősségét a play action, boot leg játékokat (jééé ahhoz is kell támadófal).
A talent level valóban elég alacsonyan volt, de a döntések, amiket az FO és a stáb meghozott személyekkel kapcsolatban minimum erőteljesen kérdésesek és a jövőre nézve aggályokra ad okot. Emellett pedig Fox már ebben a szezonban is megmutatta számunkra minden hibáját, s ezeket jövőre is látjuk majd.
Ha élhetek egy iskolai hasonlattal, amit egyébként most találtam ki: a tavalyi bukott félév után, újra felvettük a tárgyat. A cél az volt, hogy a kettes legyen meg. A szemeszter (szezon) végére lehetett volna ez egy gyenge 5-ös is, de be kellett érnünk a 3-assal. Előreléptünk? Igen. Van hiányérzetünk? De még mekkora.
Jövőre szerintem elérünk oda, ahonnan 2013 januárjában elindultunk.
(Érkeznek majd a szokásos év értékelő beszámolók tőlem, csak győzzétek kivárni)