Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Antman
403
Biztos láttátok már de hátha nem mindenki:http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-seahawksnal-ismet-csak-fogtuk-a-fejunket-2134041
kaptunk egy nagy D+ értékelést.
több mint 12 éve
Nem én várok sokat Rachaltól, hanem sok lehetőséget fognak neki adni sztem.....Az OTA-n Webb-el külön false start edző foglalkozott....azt gyakoroltatta vele az oldalvonalnál....
"Nem jó, elfelejtettél bemozdulni....újra!" 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
egy Caleb Hanie által dedikált labdát.tüsi91Csak remélem nem ő adja fel a postán, mert akkor tuti minimum egy utcával odébb fog megérkezni...
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy Edwin mennyire volt rosszabb, ahhoz meg kellene néznem újra a meccseket, amire nem vagyok hajlandó a magas színvonal okán. Ha minden meccsen futottunk 100-150 yardot, annyira gané azért ő se lehetett. Amúgy ha csak egy guard miatt kell idegeskednünk jövő májusban is, akkor elég bika lesz a csapat, egy gyűrűvel gazdagabban.CWillel betömnénk egy lyukat (ha sikerülne egyáltalán), helyette viszont nyitnánk egy újat. Csöbörből vödör. tüsi91Azért ha az LT-poszt normálisan működik (mert CWill meg tudná oldani), akkor kiegyeznék azzal, h LG-ben esik a szint....maga a poszt is sokkal fontosabb....no és persze nem lennék durcás, ha balról Jaynek nem kéne állandóan rettegnie....
Vmi azt súgja, h Rachal nem véletlenül jött, sztem meglepően sok esélyt fog kapni...Bear
Rachaltól én sokat nem várnék a helyedben.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
CWillel betömnénk egy lyukat (ha sikerülne egyáltalán), helyette viszont nyitnánk egy újat. Csöbörből vödör. tüsi91Azért ha az LT-poszt normálisan működik (mert CWill meg tudná oldani), akkor kiegyeznék azzal, h LG-ben esik a szint....maga a poszt is sokkal fontosabb....no és persze nem lennék durcás, ha balról Jaynek nem kéne állandóan rettegnie....
Vmi azt súgja, h Rachal nem véletlenül jött, sztem meglepően sok esélyt fog kapni...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
CWillel betömnénk egy lyukat (ha sikerülne egyeltalán), helyette viszont nyitnánk egy újat. Csöbörből vödör. Spencer lesz az egyik ez talán borítékolható. A másik helyre:ha azt amelyiket a Raiders ellen lepattintott késleltetett spike-ként akkor küldök 1 sms-t Louis-ra 😀
- Edwin Williams, univerzális backup semmi több.
- Lance Louis, volt pár jobb meccse RTben, G-ben még egy se.
- Chilo Rachal, tavaly kiszorult a 49ers kezdőjéből, előtte a fal leggyengébb pontjának tartották
- Mansfield Wrotto, tavaly 7 meccsen kezdő a Billsben
- Rick Henry, UDFA
- James Brown, UDFA
A 1793-as emelt díjas SMS számra küldjék el annak a játékosnak a vezetéknevét, akit szívesen látnának guard pozícióban. A helyes megfejtők nyerhetnek egy Jerry Angelo posztert, valamint egy Caleb Hanie által deidikált labdát.tüsi91
(Ánhéló poszter nem kell kell köszi, max ha abba csomagolják a labdát 😛 )
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
CWillel betömnénk egy lyukat (ha sikerülne egyeltalán), helyette viszont nyitnánk egy újat. Csöbörből vödör. Spencer lesz az egyik ez talán borítékolható. A másik helyre:- Edwin Williams, univerzális backup semmi több.
- Lance Louis, volt pár jobb meccse RTben, G-ben még egy se.
- Chilo Rachal, tavaly kiszorult a 49ers kezdőjéből, előtte a fal leggyengébb pontjának tartották
- Mansfield Wrotto, tavaly 7 meccsen kezdő a Billsben
- Rick Henry, UDFA
- James Brown, UDFA
A 1793-as emelt díjas SMS számra küldjék el annak a játékosnak a vezetéknevét, akit szívesen látnának guard pozícióban. A helyes megfejtők között kisorsolunk egy Jerry Angelo posztert, valamint egy Caleb Hanie által dedikált labdát.
több mint 12 éve
Johnny idén összeszedi magát, jövőre pedig kap majd egy WR-needy csapattól vmi közepes szerződést, mi pedig rá egy évre egy kompenzációst, ha minden jól megy....ehhez jön, h jövőre szerintem egy speedstert hozunk a draft hátsó köreiből....Big Hekk barátunk helyét pedig elég rezgőnek érzem....mi a francért vette volna ki CWillt a stáb LG-ből (ahol még jól is nyomta), ha nem azért, h kiüsse a Bambát....jó lesz nekünk Webb swingT-ként....ha már így döntöttek, CWill minden esélyt meg fog kapni szvsz....mondjuk így a G-kérdés lesz érdekes....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Igazad van az nem lett Td,csak kurvanagy 68 yd reception,arra emlékeztem h a lambeau-n ordít meg mutogat...jó gyerek😊Az Hester volt. Knox a Steelers ellen kapott el TDt a következő meccsen, a Packers ellen meg a hazai meccsen.Szerintem nem szabd erőltetni Knox visszatérését.....én is kedvelem a srácot (azokban a helyzetekben, amikor nem kell labdáért küzdenie), de inkább a felépülésére kellene koncentrálnia.....attól tartok, hogy nem is fogjuk látni mackó mezben többet....nem hinném, h meghosszabbítjuk a lejáró szerződését az év végén (ha a mostaniak beválnak persze)BearSajnos tlg ez a legvalószínűbb, ezt az évet kihagyja aztán max máshol kap egy esélyt...én azóta nagyon bírom a srácot az összes hülyeségével együtt h első meccsén megcsinálta a td-t sajtfejek ellen.Így marad nekem Sanzi és Earl Banfernee
Én mondjuk sose szerettem, egyszerűen ingerelt, amikor egy olyan labdát ejtett el, amit másik 100 játékos elkap, csak mert a védő rálehelt a nyakára. Persze a sérülést nem kívántam neki, de nem szomorkodok amiatt, hogy vélhetően soha többé nem látom Bears mezben.
Marshalltól alap, hogy sokat vár az ember, de Bennettől hasonlóan. Tavaly is ez volt a helyzet, csak ugye Harper kiütötte, majd visszatérése után összvissz 3 meccset játszott Cutlerral.tüsi91
"Do or Do not. There is no try."
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Az Hester volt. Knox a Steelers ellen kapott el TDt a következő meccsen, a Packers ellen meg a hazai meccsen.Szerintem nem szabd erőltetni Knox visszatérését.....én is kedvelem a srácot (azokban a helyzetekben, amikor nem kell labdáért küzdenie), de inkább a felépülésére kellene koncentrálnia.....attól tartok, hogy nem is fogjuk látni mackó mezben többet....nem hinném, h meghosszabbítjuk a lejáró szerződését az év végén (ha a mostaniak beválnak persze)BearSajnos tlg ez a legvalószínűbb, ezt az évet kihagyja aztán max máshol kap egy esélyt...én azóta nagyon bírom a srácot az összes hülyeségével együtt h első meccsén megcsinálta a td-t sajtfejek ellen.Így marad nekem Sanzi és Earl Banfernee
Én mondjuk sose szerettem, egyszerűen ingerelt, amikor egy olyan labdát ejtett el, amit másik 100 játékos elkap, csak mert a védő rálehelt a nyakára. Persze a sérülést nem kívántam neki, de nem szomorkodok amiatt, hogy vélhetően soha többé nem látom Bears mezben.
Marshalltól alap, hogy sokat vár az ember, de Bennettől hasonlóan. Tavaly is ez volt a helyzet, csak ugye Harper kiütötte, majd visszatérése után összvissz 3 meccset játszott Cutlerral.
több mint 12 éve
Ha Knox IR (vagy PuP, ami nem tudom, miért más, de az)füligjimmyaz edzéseken egyik listára került játékos sem vehet részt, viszont az IR-en levő sérült a csapattal sem érintkezhet, a PUPos legalább a megbeszéléseken, stb. ott lehet
minden ilyen és ehhez hasonló megtalálható itt: https://docs.google.com/open?id=0B2gYJ_j4wmUIcGxwMEwxUVluZ1E
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Szerintem nem szabd erőltetni Knox visszatérését.....én is kedvelem a srácot (azokban a helyzetekben, amikor nem kell labdáért küzdenie), de inkább a felépülésére kellene koncentrálnia.....attól tartok, hogy nem is fogjuk látni mackó mezben többet....nem hinném, h meghosszabbítjuk a lejáró szerződését az év végén (ha a mostaniak beválnak persze)BearSajnos tlg ez a legvalószínűbb, ezt az évet kihagyja aztán max máshol kap egy esélyt...én azóta nagyon bírom a srácot az összes hülyeségével együtt h első meccsén megcsinálta a td-t sajtfejek ellen.Így marad nekem Sanzi és Earl B
több mint 12 éve
Én is a mystream-et javaslom. Én fél évre fizettem be, kb 8 e pénzt, de minden fillért megér.A TARR Kft-nél vagyok, váltani nem szeretnék, és igen, azt hiszem március óta nincs ESPNA, de nem is tudnak mondani semmit, hogy mi várható, helyette van sportklub... Mondjuk akkor remélem, hogy ők is vissza teszik a szezonra, de mi van, ha még se... az ingyen streamek minőségéből meg végképp elegem van.norris21Ha mystreamsre gondolsz amit jimmyék mondtak arra én is befizettem már lassan 9 hónapja,Nfl-meccsek nagy százalékban HD-ben,ritkán akadt de előfordul,nagyon jó minőség,és nem kell keresgélni,leülsz 1 perccel meccs kezdete előtt és megy.NFL network is perfekt.
Nba meccsek is teljesen jók,jobb csapatok meccsei HD,egyszer fordult elő h Bulls meccset mégsem közvetítettek.Sok európai focit is néztem,nekem Arsenal miatt nagyon jó volt bár ezek akadtak legtöbbet,de fox soccer plus minden meccset ad ami létezik....ár érték arányban szerintem nagyon megérős még ha néha akad is,free streamekhez képest kánaán,de ez szubjektív...anfernee
több mint 12 éve
Igen, mystream a neve, nálam is teljesen rendben van. Paypalos fizetés, 50 dollár, annak megfelelő forintot leszipkáznak, és fél évig rendben vagy. Lemondtam a kábeltévé előfizetésemet is, mert a sportközvetítésekre ez bőven elég, mást pedig nem nézek.A TARR Kft-nél vagyok, váltani nem szeretnék, és igen, azt hiszem március óta nincs ESPNA, de nem is tudnak mondani semmit, hogy mi várható, helyette van sportklub... Mondjuk akkor remélem, hogy ők is vissza teszik a szezonra, de mi van, ha még se... az ingyen streamek minőségéből meg végképp elegem van.norris21Ha mystreamsre gondolsz amit jimmyék mondtak arra én is befizettem már lassan 9 hónapja,Nfl-meccsek nagy százalékban HD-ben,ritkán akadt de előfordul,nagyon jó minőség,és nem kell keresgélni,leülsz 1 perccel meccs kezdete előtt és megy.NFL network is perfekt.
Nba meccsek is teljesen jók,jobb csapatok meccsei HD,egyszer fordult elő h Bulls meccset mégsem közvetítettek.Sok európai focit is néztem,nekem Arsenal miatt nagyon jó volt bár ezek akadtak legtöbbet,de fox soccer plus minden meccset ad ami létezik....ár érték arányban szerintem nagyon megérős még ha néha akad is,free streamekhez képest kánaán,de ez szubjektív...anfernee
Ha Knox IR (vagy PuP, ami nem tudom, miért más, de az), akkor megértem miért Hestert tömjénezik (nem is láttunk ilyet). Én kétlem, hogy Drake tisztességesen meg tud eki tanítani 3 route-ot, de Bates talán odafigyel erre is.
Knox pedig dícsérheti az eszét elé volt téve egy hosszabbítás, amit nem írt alá, mert ő ettől jobb. Egyrészt nem jobb, de az nem baj, ha van önbizalma, másrészt ettől jobbat sehol se kapott volna, harmadrészt tessék, egy rossz mozdulat, oszt ketté is hajtogatták.
"When it comes time to kick ass," Webb said. "I am going to."
Csak arra ügyel, aranybogár, hogy seggberúgáskor a jó oldalon álljál. És ha erről is meggyőződtél, akkor ne fújjanak ellened egy false startot.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szerintem nem szabd erőltetni Knox visszatérését.....én is kedvelem a srácot (azokban a helyzetekben, amikor nem kell labdáért küzdenie), de inkább a felépülésére kellene koncentrálnia.....attól tartok, hogy nem is fogjuk látni mackó mezben többet....nem hinném, h meghosszabbítjuk a lejáró szerződését az év végén (ha a mostaniak beválnak persze)
No.1. Bears
több mint 12 éve
Ugyan, az egy legoptimálisabb, mellesleg hiú ábránd volt, hogy csak az első pár hetet hagyja ki, a végére meg úgysincs értelme most azért mittudomén 13 hétig rosteren tartani, hogy utolsó 3-on pályára lépjen, amiből amúgyis minimum 2, de inkább mind még messze nem lenne 100%-os. Akkor már jobban járunk, ha IR, lesz egy felszabadult rosterhely, és BM-AJ-EB-DH-Sanzi 5-ös meg megoldja.Eddig úgy volt h szezon közepére/végére visszatérhet...ezt csak most mondták ki így OTA-k kezdetén h látták milyen állapotban van.anferneemost olvasom, hogy Knox lehet az egész szezont ki fogja hagyni.Amadeus91Most? Gyakorlatilag sérülése másnapjától ez a legvalószínűbb verzió 😀fetomy
Hozzáteszem kb. egyedül vagyok vele, de én nagyon bírom a srácot, és remélem, hogy visszatér még, de persze maximum no3 WR-nek 😊
több mint 12 éve
Eddig úgy volt h szezon közepére/végére visszatérhet...ezt csak most mondták ki így OTA-k kezdetén h látták milyen állapotban van.most olvasom, hogy Knox lehet az egész szezont ki fogja hagyni.Amadeus91Most? Gyakorlatilag sérülése másnapjától ez a legvalószínűbb verzió 😀fetomy
több mint 12 éve
most olvasom, hogy Knox lehet az egész szezont ki fogja hagyni.Amadeus91Most? Gyakorlatilag sérülése másnapjától ez a legvalószínűbb verzió 😀
több mint 12 éve
A TARR Kft-nél vagyok, váltani nem szeretnék, és igen, azt hiszem március óta nincs ESPNA, de nem is tudnak mondani semmit, hogy mi várható, helyette van sportklub... Mondjuk akkor remélem, hogy ők is vissza teszik a szezonra, de mi van, ha még se... az ingyen streamek minőségéből meg végképp elegem van.norris21Ha mystreamsre gondolsz amit jimmyék mondtak arra én is befizettem már lassan 9 hónapja,Nfl-meccsek nagy százalékban HD-ben,ritkán akadt de előfordul,nagyon jó minőség,és nem kell keresgélni,leülsz 1 perccel meccs kezdete előtt és megy.NFL network is perfekt.
Nba meccsek is teljesen jók,jobb csapatok meccsei HD,egyszer fordult elő h Bulls meccset mégsem közvetítettek.Sok európai focit is néztem,nekem Arsenal miatt nagyon jó volt bár ezek akadtak legtöbbet,de fox soccer plus minden meccset ad ami létezik....ár érték arányban szerintem nagyon megérős még ha néha akad is,free streamekhez képest kánaán,de ez szubjektív...
több mint 12 éve
A TARR Kft-nél vagyok, váltani nem szeretnék, és igen, azt hiszem március óta nincs ESPNA, de nem is tudnak mondani semmit, hogy mi várható, helyette van sportklub... Mondjuk akkor remélem, hogy ők is vissza teszik a szezonra, de mi van, ha még se... az ingyen streamek minőségéből meg végképp elegem van.
több mint 12 éve
Jimmy!ha volt ESPN America-d de kivették most akkor még reménykedhetsz, valamelyik évben a UPC ugyanezt csinálta, kivette az offseasonra majd augusztusra visszatették.
Ha jól emlékszem tavaly írtad, hogy előfizettél az nfl network-ös tv-re, ugye? Mik a tapasztalataid, megérte? Nem volt probléma vele? Azt hiszem nekem is el kell rajta gondolkoznom, mert nincs már ESPNA a helyi szolgáltatónál nálunk, és tavaly is rengetegszer szoptam az ingyenes streamekkel... 😕norris21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jimmy!Ha jól emlékszem tavaly írtad, hogy előfizettél az nfl network-ös tv-re, ugye? Mik a tapasztalataid, megérte? Nem volt probléma vele? Azt hiszem nekem is el kell rajta gondolkoznom, mert nincs már ESPNA a helyi szolgáltatónál nálunk, és tavaly is rengetegszer szoptam az ingyenes streamekkel... 😕
több mint 12 éve
most olvasom, hogy Knox lehet az egész szezont ki fogja hagyni.Amadeus91nem tudom, lehet hogy én ezután már nem engedném a pályára 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
most olvasom, hogy Knox lehet az egész szezont ki fogja hagyni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Bears sign DT Nate Thomas to one year deal. Played for Jaguars last season