Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Kicsit kezd az orvosi stáb egy rakás balfaszra hasonlítani. Pedig állítólag nagyon profik.....füligjimmyja, mint az Arsenalnál...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Kicsit kezd az orvosi stáb egy rakás balfaszra hasonlítani. Pedig állítólag nagyon profik.....
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Elég idegesítő, h az Öreg térde szutymák...a Packs ellen jó lenne, ha visszatérne...Tájsz megalázta Webbet: Chrisről és a másik játékosról(!) beszélt... 😀 Jámárkus Big Hekk All-Pro Webb úgy nyomja, ahogy kértük...
Paea is sérült, egy hét minimum....Big Toe addig a helyén...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Bears announced @burlacher54 underwent arthroscopic surgery on his left knee, still hoping to play in regular-season opener.
több mint 13 éve
Nem hiszem, h nem fogjuk tudni használni a kissrácot...Gyors first step, nagyszerű spin move, alapvetően kiváló sebesség...ez már az első meccsen is nyilvánvaló....miért ne tudná Lovie használni (főleg úgy, h MRI a Drága Lelkemmel közösen rápakolta az elsőköröst)?
Semmi más nem hiányzik, mint egy kis izom, h ne tudják elnyomni futásnál...bár ez félelmetes futójáték a csoportrivális O-kra nem jellemező (kivéve persze a Vikes-t)
Nekem sem ő volt a jelöltem, de nem temetném előre....egyáltalán nem....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Doom 5'11" "magas" és mégis elég jó 4-3-as DE 😊 persze a súlyuk ugyanannyi, szal még 10 fontot nyugodtan magára szedhet McClellan is, de én nem félteném.kristofTudtommal nem is első körben draftolták. Az, hogy most a srác ennyi, vagy annyi kiló, igazából nem probléma. Amit tud (ösztönből, vagy atletikusan) azt itt nem tudjuk kihasználni. Egy Phillips-, vagy Capers-, vagy hamár Dumerville, akkor akár Nolan-féle védelem igen. Ahol teszik jobbról balra, ahol sokat kell zónáznia, ahol látszik, hogy a milyen gyors vonaltól vonalig. Nem mondom, hogy ezek teljesen kihasználatlanul maradnak. De egy ilyen típusú játékosra Big Love nem épít taktikát.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Doom 5'11" "magas" és mégis elég jó 4-3-as DE 😊 persze a súlyuk ugyanannyi, szal még 10 fontot nyugodtan magára szedhet McClellan is, de én nem félteném.
több mint 13 éve
Szerintem a szöszinek egy kis izmon kívül semmi extrára nincs szüksége....persze minél több rep kell ahhoz, h jó DE váljon belőle, stb...Alkatilag valóban inkább OLB, de ha körülnézünk, számos jóféle DE van, aki nála kisebb/könnyebb...Mathis pl...ha csak olyan "szutyok" DE lesz, mint Mathis, akkor már alá is írom...
Egyáltalán semmilyen igazi okot nem látok rá, h ne lehessen komoly LDE...

No.1. Bears
több mint 13 éve
- Olvastam egy cikket, sok orvosi blabla, a lényege az volt, hogy Lach hordja ezt a védő cuccot, amitől másképp terhelődnek a térdet védő izmok, valszeg most ettől van egy kurva nagy izomláza-Az "LT battle" egy kurva nagy vicc volt, ez nem versenyhelyzet, ez egy poén. Egy segghülyét nem lehet így motiválni. Most CW megint kapott edzésen pár szneppet az elsőkkel. Kár hogy elment Martz, most nincs kire fogni a buktát.
- Jeffery elég pofás "comeback" route-okat futott, szar volt a talaj is, a labdák is későn jöttek, mondjuk az ellen se volt acélos. McClellan sztem nem 4-3 DE, de adjunk neki 2 évet.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Na Benson Sajtfejű lett. nem biztos , hogy nekünk ez naon fa**a.Antmanjobb lesz vele a futójátékuk de annyival szerintem nem hogy komoly fenyegetés legyen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
McClellin sackjének nagyon örültem, mondjuk hajtott is, mint a szemét, remélem később is marad ez a hozzáállás. OL kuka úgy, ahogy van, nincs mit ragozni. A védelem viszont jónak tűnt, bár az első driveban feltűnően nem volt passrush, Peppers látványosan hiányzott.
több mint 13 éve
D-ben érdekes volt látni néhány kedves momentumot....McClellin elég sokszor odaért, komoly quickness, speed van a gyereknél, és a spin move kiváló....a futás ellen azért vannak gondok, elég lazán odébb tudják rakni...
Viszont Tarzan kebelbarátja, Cheta(!) Ozougwu szintén nagyon ügyesen nyomta, fürge, rá érdemes figyelni...
DT-ben a kezdőkön kívül Price-nak volt egy-két komolyabb megmozdulása, azokat is hasból művelte 😊 ,Collins és J. Miller sem volt annyira rossz...
LB-ben a legkellemesebb meglepetés Thomas munkája volt passz ellen....többször védekezett a TE ellen, mégpedig sikerrel...kifejezetten tetszett, amit művel...
Secondary: Wright a csúnya hibája után hozott egy intet (leszedett egy megpattanó labdát), aztán menetrend szerint megsérült...ő a leggyengébb láncszem...
Steltz megint komolyan tolta, egy drive-ban szinte kizárólag ő szerelt, ami a többiekről is sokat elárul...
A D-ben sokkal több normális teljesítményt láthattunk, szal jóval előrébb járnak....az O-line-t pedig össze kell kapni, mert így - új O., vagy nem - egy centit nem fogunk haladni...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Tüsihez csatlakozva: a kezdő O-line helyett 5 nagyobb kukát is kiállíthatnánk, legalább nem lenne false start.....valóban vérforraló volt, amit összeszerencsétlenkedtek....a legszomorúbb, h a legbiztatóbban Henry mozgott...(Ugye milyen szánalom!?)A Rachal-Henry kettőssel G-ben végre nem 2 mp állt a QB rendelkezésére...
Webb iszonyat...asszem ha meg akarsz sérteni egy Bears-drukkert, de úgy tényleg igazán, akkor vegyél neki egy 73-as mezt...CWill csak RT-ben döcögött, ott is hiába...
Carimi erőtlennek tűnt, szerintem nagyon sokat fogyott....
Jeffery valóban biztató volt, csakúgy mint Golden és Szenci...
O-ról egy betűvel se többet...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Lezajlott az első preseason meccs. 31-3-as vereség, de az eredmény különösebben nem izgat. Cutler, Peppers, Forte és Urlacher nem játszott, Briggs és Marshall is csak 1 drivet.Ellenben a csodálatos offensive line bő másfél negyedes ámokfutása sok mindent elővetít. Louis, SPencer elképesztő botrány, a maradék 3 csak szar. Tice meg berakta újra CWillt RT-be... Úgy fog indulni ez a szezon is, mint az elmúlt kettő. Kínszenvedés lesz az offense munkája. Csak eddig volt egy Martz, vajon Tice is képes lesz azt a jól látható fejlődést végig vinni?
Amúgy megint kiválóan látszott, hogy Cutler nélkül megdöglik minden.
McClellinnek van sackje hála Hanienek, de egyébként is jól mozgott, ahogy Jeffrey is.
több mint 13 éve
Ebből az a csúnya, hogy a 47 sack fog legelőször összejönni 😀 Úgy a 10. hét körül 😛Legtöbb passzolt yard 1 szezonban: 3838 (Kramer 1995)Cutler megdönti az összes franchise rekordot?Az mennyi?Bazzani
füligjimmy
Legtöbb TD 1 szezonban: 29 (Kramer 1995). Ez nem lesz meg.
244 jó átadás hiányzik neki, hogy a legtöbb complete passzal rendelkező irányítója legyen. (eddig 779)
5427 yard, hogy a legtöbb yardot passzolt QB legyen. Jövőre meglesz ez is.
74 TD kell, hogy a legtöbb TD átadás az övé legyen. 3-4 éven belül meglesz.
47 sack, hogy a franchise legtöbbet sackelt irányítója legyen. Szoros lesz.
tüsi91

több mint 13 éve
Jövőre meglesz a 74 TD is, meg a 43 sack. Az 5427 yard azért húzós.Legtöbb passzolt yard 1 szezonban: 3838 (Kramer 1995)Cutler megdönti az összes franchise rekordot?Az mennyi?Bazzani
füligjimmy
244 jó átadás hiányzik neki, hogy a legtöbb complete passzal rendelkező irányítója legyen. (eddig 779)
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Legtöbb passzolt yard 1 szezonban: 3838 (Kramer 1995)Cutler megdönti az összes franchise rekordot?Az mennyi?Bazzani
füligjimmy
több mint 13 éve
Cutler megdönti az összes franchise rekordot?
Az mennyi?füligjimmy
több mint 13 éve
Én is megpróbálok felébredni, oszt majd kiderül, ha beborul. Én (és sztem mindenki) már a Colts ellenit várom istenigazából, ez még előételnek is kevés.Cutler megdönti az összes franchise rekordot?
Forte átlépi az összetett 2000 yardot?
És most úgy vágok neki a szezonnak, hogy azt mondom, simán, apám!
Jah, megszületett Cutler kisfia, aki a hangzatos Camden nevet kapta. Camden Cutler?.
Happy Birthday to Jay Cutler's baby and ME!!!!!! Now I am obligated to protect the baby too!!! Let's go!! Go Bears!!
Big Hekk is ugyanezen a napon sírt fel valami texasi kocsma klotyójában... és a próféciák már akkor arról szóltak, hogy ő lesz minden idők legrosszabb vakoldali faembere.
Alex Brown ma hajnalban Bears mezben fog visszavonulni. Emlékezzünk a szépre.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
8 hónap 8 nap után újra Bears. 😀tüsi91Hell yeah, olyan jó ezt leírva látni 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Én jövök este, vettem új elemet az ébresztőbe is. Sok mindent én sem várok az összecsapástól, a kezdők megmutatják magukat nagyon max 3 driveban. Inkább a perememberek teljesítményére lehet figyelni, ki verekedheti be magát az 53ba. 8 hónap 8 nap után újra Bears. 😀
több mint 13 éve
na péntek hajnalban elkezdődik a preseason!!!sajnos nem tudom majd élőben megnézni a meccset, túl nagy színvonal úgysem várható, majd az összefoglalót holnap, de olyan jó újra bears-meccsről írni 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal