Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Fortet nagyon felhúzta az igazolás. Nem is az, hogy kifelé állna a szénája, hanem ha van egy ilyen jó backupod, akkor az alkupozíció a kezdő RB-vel megváltozik.gsn
Igen, már mindenfélét írogat...meg tudom érteni, viszont a csapat szempontjából tökéletes volt az igazolás....

Már az Okoye-ügy is lezárulhatna....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
gsn 3 548
Fortet nagyon felhúzta az igazolás. Nem is az, hogy kifelé állna a szénája, hanem ha van egy ilyen jó backupod, akkor az alkupozíció a kezdő RB-vel jelentősen megváltozik.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Will be interesting to see what happens from now on out with Matt Forte. Needs to sign franchise tag to facilitate a trade. Caplan írta

Ennyire kifele állna Forte szénája? :oBeki
Szerintem nem, csak eddig nem volt más alternatívája a csapatnak. Szóval fogta magát és durcásat játszott hátha többet kaphat, mint az utóbbi időben rettenetesen nagy pénzeket leakasztó RB-k.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Will be interesting to see what happens from now on out with Matt Forte. Needs to sign franchise tag to facilitate a trade. Caplan írta

Ennyire kifele állna Forte szénája? :o
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Tök mindegy, ha nem a garantáltat kapja csak, hanem többet, akkor is megéri. Ez kb. 3 milla, én azt hittem többet akar majd. Ennél olcsóbban tuti nem lehetett volna, mert ő és az ügynöke is tudja, hogy azért van benne sansz egy starter posztra.

Fortét remélem azért még megtartjuk, Bush annyira azért nem jó, de szvsz ez inkább segítheti a dealt, mivel ez jelzés forténak, hogy azért olyan nagyon nem fogunk ragaszkodni hozzá, ha nem enged. Meglátjuk mi lesz, azért ez egy nagyon jó húzás.

Marshall, Campbell (+McCown), Bush... fantasztikus névsor ahhoz képest amire számítottam (plusz ugye a visszatérők). 😊
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Vágjátok csak ki Barbert, sztem rárepülünk azonnal.
Bár a mi taktikánk inkább a sérülékeny 2.kör környékén draftolt IRkirály RB.Bazzani
Azért a jó öreg Marion (ezbázzeg aszittem női név) se bír már többet 120-150 cipelésnél egy szezonban

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Vágjátok csak ki Barbert, sztem rárepülünk azonnal.
Bár a mi taktikánk inkább a sérülékeny 2.kör környékén draftolt IRkirály RB.

több mint 13 éve
Sztem Barberrel az lesz, mint Taylorral volt....majd az uccsó pillanatban kitesszük szépen....bírtam a srácot, sajnálom is, de Bush valóban jobb választás....Fortéről tényleg jó volna gyorsan (még a draftig) dönteni....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én örülök neki, még akár jól is elsülhet a dolog, nem drága kicsit? 😛davemayer
Nem, de láthatóan nem bíznak semmit a véletlenre, számolnak egy esetleges holdouttal. 4 évre a 7 garantált nem sok, többet meg nem nagyon tud majd Bush lehívni, ha backup lesz. Jobb játékos is Barbernél ráadásul.tüsi91
Most nem azért, ebbe a garantáltba mindenki bele van habarodva. Ez csak az a lóvé tudtommal, amit tuti zsebre rak, de van egy valag egyéb bónusz, amit simán megkaphat. Nyilván 14 milliót nem fog, de 10, vagy 11-et azért simán. Ettől fügetlenül, ha évi 3 milióra jön ki, akkor is megéri. És ezek a szerződések nem kötik meg a kezünket, eddig is tudtuk Steinről és Phillipsről, hogy nagyon értenek a lóvéhoz, nem viszi el jövőre se öt ember a cap felét.

Amikor 5000 yardokat kezdenek passzolgatni, meg kétméteres culák ugranak három méter magasra, én nem tennék túl nagy lóvét a sec-be, bár egy Revis-féle corner vinné sztem is eggyel magasabb szintre ezt az egységet, de ezen a szinten játszanak nagyjából hárman. Azért egy Aaron Ross, vagy egy Wright mekkora pénzt kapott..... és akkor majd csodálkoznak, hogy deszar, pedig ha valaki sose volt jó, az hirtelen miért kezdene el lóvéosztás után jól játszani.

Jah, amíg Forte nem ír alá, Barbert nem vágnám ki, azért ne felejtsük már el a TD-it, megoldott harmadik kísérleteit. Volt három nagy hibája két meccsen, de akkor hibázott nemcsak ő, hanem pl. az RB edző is, Big Love is, Martz is, meg az a félmillió ember, aki ott kotlik az oldalvonal mellett

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Nagyon jól jártatok vele szvsz.

Simán lehetne sok csapatban kezdő RB igaz lehet itt is az lesz ha Forte sokat akar

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
He's also an adept receiver and pass blockersoma80
Utóbbi nagyon nagyon nagyon nem igaz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Kiváló embereket hoztunk a FA-ról, elégedettek lehetünk az eddigi eredményekkel de nálam továbbra is ott van a kérdés hogy mi lesz az OL-al és a secondary-vel? csak drafttal előreléphet annyit ez a 2 egység hogy ne legyen akkora gáz? Secondary-t akarják egyáltalán változtatni?davemayer
Sajna az OL-erősítés nem áll stabil lábakon, viszont a Sec-ben a "3" kezdő (Jennings, Moore, Peanut) visszajön, mögéjük pedig a draftról erősítünk, vagy akár egy olcsó szabadügynök is jöhet....szal itt akkora baj nincs sztem...

No.1. Bears
több mint 13 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Jól jártatok vele, igazi csendes munkás, nem rinyál hanem teljesít ha tűzközelbe kerül, még lehet 2-3 jó éve akár backup akár nagyobb szerepben. A screenekkel különösen veszélyes és kreatív, annak ellenére hogy egy kafferbivaly

több mint 13 éve
Én örülök ennek az igazolásnak....rendesen bebiztosítottuk magunkat arra az esetre, ha Forte holdoutol.....normál pénzt kap, 7 garantált 4 évre, ez nem olyan óriási összeg...
Most az jön, h Fortét odaadjuk a Cincynek az egyik első köréért..... :cool:

Jimmy: Szerintem a 3-4esek közül is eljátszhatnak a gondolattal, h draftolják...ha vki beleszerelmesedik....csak tennék....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
The signing should expedite Marion Barber's release, a move that would free up $1.7 million in salary cap space. Bush's addition also gives the Bears significantly more leverage in contract talks with unsigned franchise player Matt Forte. Even if Forte threatens a holdout, the Bears will be sitting comfortably with a starting-caliber back under contract, and Kahlil Bell at No. 2 on the depth chart. Bush isn't a dynamic runner, but he doesn't got quick feet for his size and is a bull to bring down . He's also an adept receiver and pass blockersoma80
Megjott a varva vart "diszno" RB... Orom-bodotta...es nem is draga...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Kiváló embereket hoztunk a FA-ról, elégedettek lehetünk az eddigi eredményekkel de nálam továbbra is ott van a kérdés hogy mi lesz az OL-al és a secondary-vel? csak drafttal előreléphet annyit ez a 2 egység hogy ne legyen akkora gáz? Secondary-t akarják egyáltalán változtatni?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
The signing should expedite Marion Barber's release, a move that would free up $1.7 million in salary cap space. Bush's addition also gives the Bears significantly more leverage in contract talks with unsigned franchise player Matt Forte. Even if Forte threatens a holdout, the Bears will be sitting comfortably with a starting-caliber back under contract, and Kahlil Bell at No. 2 on the depth chart. Bush isn't a dynamic runner, but he doesn't got quick feet for his size and is a bull to bring down . He's also an adept receiver and pass blocker
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
The Chicago Bears have agreed to terms on a 4-year deal with RB Michael Bush.

4 év 14 milla, 7 garantált.tüsi91
Fortét ez veszélyezteti-e szerintetek?

Én örülök neki, még akár jól is elsülhet a dolog, nem drága kicsit? 😛davemayer
Nem, de láthatóan nem bíznak semmit a véletlenre, számolnak egy esetleges holdouttal. 4 évre a 7 garantált nem sok, többet meg nem nagyon tud majd Bush lehívni, ha backup lesz. Jobb játékos is Barbernél ráadásul.
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Former Raiders RB Michael Bush agreed to terms with Bears: 4 yrs, $14m, $7 guaranteed.
Michael Bush will be solid investment for #Bears in event long-term deal doesn't materialize for Matt Forte.
#Bears paid Chester Taylor $7 million for his work in 2010. Barber got $2.5 million last season. Team hopes Bush far more productive.
Not to mention good insurance in case Forte negotiations are going south.
Bush has rushed for 4.2 yards per carry in his career. 21 touchdowns. He's 6-1, 245.

Na, MRI eddigi tevékenysége A, ha visszahozzuk még Okoyet, akkor simán A+

Szerintem nem rossz pénz egy backup RB-nek.
több mint 13 éve

4 év 14 milla, 7 garantált.tüsi91
Fortét ez veszélyezteti-e szerintetek?

Én örülök neki, még akár jól is elsülhet a dolog, nem drága kicsit? 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

4 év 14 milla, 7 garantált.
több mint 13 éve
Annak nagyon drukkolok, h Coples ne csússzon hozzánk....vmiért én sem bízom abban, h nagyot durrant az NFL-ben, hiába vannak meg a fizikai adottságai....van, h félidőkre eltűnt college szinten is, akkor mi lesz az NFL-ben?! Kissé M. Johnsonra emlékeztet...nagy lutri....Ingram-ben viszont van potenciál....good worker, csupa hajtás, szeretném a picket...
Viszont az imént felsorolt Endek mind "könyörületes" srácok...ők nem a mi embereink... 😀Bear
Ha a Dolphins nem húzza be, akkor van rá esély, hogy ott lesz. Ő most állnak 4-3-ra, Panthernek van elég baja máshol, Bills már kilőve, talán Hox, Eagles töltve van azon a poszton, a többi 3-4.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hardcore........ nem tudom eldönteni, hogy megjött, vagy elment az étvágyam.füligjimmy
Isteni a cucc....nagyjából min. fél órát kell csak ahhoz sorban állnod, h kikérd a jószágot... 😀 Ha csak megéreznéd az illatát, már attól is azonnal rádtörne az éhség... 😀

Bear
ez nagyon durván jól hangzik, gondolom nem minden mezei lángossütőnél lehet ilyet kapni :/davemayer
Én is csak itt láttam ilyet eddig...XX. ker.... 😀

No.1. Bears
több mint 13 éve
off: Nálam a dilemma az, h a sajtos-tejfölös-szalonnás lilahagymás, vagy a füstölt tarjával, sajttal és vöröshagymával töltött lángost válasszam....Bear
Hardcore........ nem tudom eldönteni, hogy megjött, vagy elment az étvágyam.füligjimmy
Isteni a cucc....nagyjából min. fél órát kell csak ahhoz sorban állnod, h kikérd a jószágot... 😀 Ha csak megéreznéd az illatát, már attól is azonnal rádtörne az éhség... 😀

Bear
ez nagyon durván jól hangzik, gondolom nem minden mezei lángossütőnél lehet ilyet kapni :/

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
A legmagasabbra értékeld endek közül nekünk ugye Coples lenne a legmegfelelőbb (csak effort issue, és ez nála valós), Ingram egy Capers-Phillips sémában lenne igazán hatékony, a többiek sztem nem tudnak a bal oldalon játszani. Legalábbis már nem, régen egy Ogunleyével elvoltunk. A többi (akár Upshaw is nálam) kizárólag jobb oldal, oda egy róka pedig csak echte passing down szitukban fog bekerülni. Hát igen. Namost azt kell eldönteni, hogy ki az, aki 3down end lesz mondjuk két év múlva.

off: Nálam a dilemma az, h a sajtos-tejfölös-szalonnás lilahagymás, vagy a füstölt tarjával, sajttal és vöröshagymával töltött lángost válasszam....Bear

Annak nagyon drukkolok, h Coples ne csússzon hozzánk....vmiért én sem bízom abban, h nagyot durrant az NFL-ben, hiába vannak meg a fizikai adottságai....van, h félidőkre eltűnt college szinten is, akkor mi lesz az NFL-ben?! Kissé M. Johnsonra emlékeztet...nagy lutri....Ingram-ben viszont van potenciál....good worker, csupa hajtás, szeretném a picket...
Viszont az imént felsorolt Endek mind "könyörületes" srácok...ők nem a mi embereink... 😀

No.1. Bears