Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 737 — Axel Foley
Angelo mondta egyszer, hogy a szabadügynökpiacon a drafton elkövetett hibáidat javítod 😀 füligjimmy
Ebben csak az a bibi,hogy az FA hamarabb van mint a draft. :/

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
na hát nem sokat mondott de legalább hosszan beszélt...

Ha jól értettem nem sokat fognak törődni a FA piaccal, inkább a draftban gondolkoznak - ne várjon sztem senki nagy áttörést jövőre.davemayer
Két nagyfröccsöt is lehúztam, szóval nem volt rövid, az egyszer szent.

Angelo mondta egyszer, hogy a szabadügynökpiacon a drafton elkövetett hibáidat javítod 😀 Igaza volt az öregnek, ez tény. Korrekt sajtótájékoztató volt (elég béna öltöny), időnként szánalmas riporteri teljesítmény, ahogy ezt megszokhattuk. Nem fogunk túl sok pletykát hallani ezután se, ez már látszik.

Érdemi választ kaptunk szerintem arra a kérdésre, hogyan fog kinézni a draft process. Nem feltétlenül tetszett, hogy ő és Lávi majd megtalálja a közös hangot (common ground, szabadfordítás). Nyilvánvalóan nem tudjuk, hogy fog ez kinézni gyakorlatban. Ha Lávi csak lead egy bevásárlólistát, aztán azt megbeszélik, oké. Ha ettől több.... rendben, egy játékossal mik a tervek évekre előre, ez is fontos. Egy edző bízzon is a játékosban, ez is fontos. Lehet, hogy szőrszálhasogatás, de én végig azt vártam, hogy valami ilyesmit mondjon: "but the end of the day, the decision is mine". Szóval, hogy övé a végső szó. Ez nekem hiányzott, de ez van. És béna, béna ing.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
#Bears GM Phil Emery has a 5-yr contract

nem rövid távra terveznek vele
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Én is csak azért örülök Ruskell távozásának, mert pezsgés van, nyomás lesz mindenkin a stábban. Éljen sokáig, füleérjenbokáig, leszarom.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
na hát nem sokat mondott de legalább hosszan beszélt...

Ha jól értettem nem sokat fognak törődni a FA piaccal, inkább a draftban gondolkoznak - ne várjon sztem senki nagy áttörést jövőre.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
na a 1st down big play nem sikerült, lefagyott a stream... 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Jó is, ha Emery (vagy már hivatalosan az MRI-t kell itt használni? 😀 ) nem bábnak jött, hanem felpezsdíti az állóvizet. Nagyon remélem, hogy kellően átlátja a problémákat. Jó offseasonbeli manőverezésekkel nagy reményeket táplálhatunk szeptemberben (igaz így nagyot is lehetne bukni.
Azért arra kíváncsi lennék MRInek mi az elképzelése Loviekkal. Ezt az évet kibekkeli, s jövőre lapát mindenki? Viszont egy eredményes szezon után ezt megtenni... (feltéve ha az lesz). Nem könnyű.

Belenéztem ebbe a ProBowlba délután. Tudtam, hogy egy fos az egész, nem is csalódtam.tüsi91
Ez csak egy szórakozós meccs. Nem várhatod el tőle, hogy konf döntő szintjén menjen a taktikázás, meg a kemény foci. 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Sziasztok!
Laikusként - és viszonylag új nfl-drukkerként - furcsállom, hogy ennyien fikázzátok a Pro Bowlt. Mi ennek az oka?
Én személy szerint nem látok abban semmi rosszat, hogy az egész szezont végigtoló játékosok - akik még ráadásul a közönség számára szimpatikusak is - egy utolsó "gálameccsen", mindenféle nyomás nélkül egy jót ökörködjenek... Más sportágakban is szokás gálaműsorokat adni a bajnokság lezárásaként, ahol mindenki szabadon mutathatja be azt amit tud. Másfelől pedig az NFL végtére is egy profitorientált üzlet, ahol a közönségen nagy hangsúly van. Nem tudom, hogy van a mondás de valami "Kenyeret és cirkuszt a népnek!" féleség 😀

Azt pedig azért valljuk be, Hawaii-on biztos nem lehet olyan szar eltölteni pár napot, miközben ha jól tudom egy csekket is a farzsebükbe tolnak...
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jó is, ha Emery (vagy már hivatalosan az MRI-t kell itt használni? 😀 ) nem bábnak jött, hanem felpezsdíti az állóvizet. Nagyon remélem, hogy kellően átlátja a problémákat. Jó offseasonbeli manőverezésekkel nagy reményeket táplálhatunk szeptemberben (igaz így nagyot is lehetne bukni.
Azért arra kíváncsi lennék MRInek mi az elképzelése Loviekkal. Ezt az évet kibekkeli, s jövőre lapát mindenki? Viszont egy eredményes szezon után ezt megtenni... (feltéve ha az lesz). Nem könnyű.

Belenéztem ebbe a ProBowlba délután. Tudtam, hogy egy fos az egész, nem is csalódtam.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 855 — Bears & Illinois fan
Sziasztok! A pro bowl-on Tillman nem nyomta rosszul (már amennyre egy ilyen meccsen elvárható). Valami hasonlót várnék tőle szeptembertől is.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Kérdés, h Ruskell nyomta be a durcit magától, v lökték az ajtók kifelé....soma80
Miért vágta volna be a durcit? Felveszi a végkielégítését, ami egy bizonyára vaskos hatszámjegyű összeg, aztán keres magának másik melót (és találni is fog), szintén egy szabad szemmel jól látható összegért. Bárcsak engem is így lökdöstek volna ki a ajtón 😀 És nem hiszem, hogy olyan botrány munkát végzett volna. Ez lehet egy jelzés MRI részéről, hogy ez az ő stábja, itt már ő a főnök, köszi a halakat.füligjimmy
Akkor most sajnáljuk mert lelép? Nem vágom, h ő milyen minőségű munkát végzett? Rossz, h megy?soma80
Szerintem a posztján korrekt munkát végzett, de azt nagyon nem akartam, hogy ő legyen a GM. Ez a draft jól sikerült, de itt az ideje átadni a helyet egy teljesen új stábnak. Ez a draft már nélküle zajlik, az eddigi munkájukat ha akarják felhasználják, ha akarják nem, MRI is valszeg hozza magával, amit még a főnököknél összeszedett. Azért örülök, mert MRI ezek szerint nem nepotizmusból kapta az állást, és ezt a tudtára is adja mindenkinek, ami legalább ilyen fontos.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Kérdés, h Ruskell nyomta be a durcit magától, v lökték az ajtók kifelé....soma80
Miért vágta volna be a durcit? Felveszi a végkielégítését, ami egy bizonyára vaskos hatszámjegyű összeg, aztán keres magának másik melót (és találni is fog), szintén egy szabad szemmel jól látható összegért. Bárcsak engem is így lökdöstek volna ki a ajtón 😀 És nem hiszem, hogy olyan botrány munkát végzett volna. Ez lehet egy jelzés MRI részéről, hogy ez az ő stábja, itt már ő a főnök, köszi a halakat.füligjimmy
Akkor most sajnáljuk mert lelép? Nem vágom, h ő milyen minőségű munkát végzett? Rossz, h megy?
több mint 12 éve
Miért vágta volna be a durcit? Felveszi a végkielégítését, ami egy bizonyára vaskos hatszámjegyű összeg, aztán keres magának másik melót (és találni is fog), szintén egy szabad szemmel jól látható összegért. Bárcsak engem is így lökdöstek volna ki a ajtón 😀 És nem hiszem, hogy olyan botrány munkát végzett volna. Ez lehet egy jelzés MRI részéről, hogy ez az ő stábja, itt már ő a főnök, köszi a halakat.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Állítólag Ruskellnek megköszönték az együttműködést. Nyolc (vagy kilenc?) órakor sajtótájékoztató.füligjimmy
Bears announce they have parted way with Tim Ruskell after hiring Phil Emery.

Before Phil Emery is introduced at 2 pm Halas Hall press conference, director of player personnel Tim Ruskell has left the building.

Team says ``Bears and director of player personnel Tim Ruskell have mutually agreed to part ways.''

Kérdés, h Ruskell nyomta be a durcit magától, v lökték az ajtók kifelé....
több mint 12 éve
Állítólag Ruskellnek megköszönték az együttműködést. Nyolc (vagy kilenc?) órakor sajtótájékoztató.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bár 2009ben még a drafton nem. Két drafton vett részt. ulpianus
Akkor pláne nem venném figyelembe a draftokat, megmondom őszintén. Két év alatt véleményt modani azért nem lehet. Volt, aki első évében nem játsoztt, volt, aki lesérült, hát most erről nem mondhatod, hogy annyira beváltak. Ennyire Angelo draftjai is beváltak. Most az a legfontosabb, hogy kiértékelje ezt a rostert, ami a keze alatt van. 37 játékosnak van szerződése, ez azért nem kevés. Vannak még tenderek?

- Abe Simpson
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 977 — Circus Maximus
Azért a KC draftjait ne mondjuk példának, biztos komoly szerepe volt a játékosok feltérképezésében, de ők Top10-ben választottak állandóan.füligjimmy
TOP10ben mindenki mindig jól választ? Még 1/1ben sem. Bármit el lehet baszni. Csak nem baszták el.
Egyébként 2009 óta volt ott Emery. Bár 2009ben még a drafton nem. Két drafton vett részt. Ahol egyik Top 5 volt valóban, de a másik Top21 (ami letrade miatt 26 lett első körben de a többi a helyén). Szóval a Top 10 nem feltétlen igaz Emery munkásságára. Arról nem is beszélve, hogy harmadik körben már sokkal kevésbé számít 5 hely. A draft végén meg szinte semmit.
És a Chiefs jól húzott későbbi körökben is.

Az itt a kérdés, ez mennyire Emery érdeme? Mert nem ő dönt. Ő egy listát ír a játékosokról, nem 5 névvel, hanem 100al. Dönteni Pioli és az edzők döntöttek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Érdekes kérdés valóban. S ha hoz vki 3-4es sémát, ahhoz megvannak az embereink? Nincsenek. 😀. Ha 43, ha 34 rebuild kell, új emberkék kellenek. De ez nagyon távoli jövő. Egyelőre itt ez az offseason. S akárhogy is nézzük elengedhetetlen, hogy a defensebe is legyen lóvé áldozva.
Az offense lerágott csont.
több mint 12 éve
Hát eléggé szkeptikus vagyok azt illetően, hogy néhány FA-igazolás nélkül, pusztán rókákkal kiegészülve jövőre mehetnénk a SB-ra....ezért kellene FA-n is mozogni....vagy hagyjuk a francba, és ezt a védelmet újraépítjük...

Sztem a figura tisztán szabad kezet kapott....( a CBS-en olvasható, h várhatóan nem marad Ruskell...)Bear
Az SB elég távolinak szerintem, a fő cél évekre állandósítani a helyünket az NFC 4-5 legjobb csapata közt. Ezért kell ügyködni a Front officeban, ami nem kevés munka lesz. Kimondva kimondatlanul a defenset valóban újra kell építeni. A húzónevek mind 30 fölött, a depth aggasztó pl az LB sorban. Nem beszélve arról, hogy a manapság jó offense nélkül nem sokra lehet vinni. Az OL maga egy nagy kérdés, az meg pláne, hogy ki kapja el a labdákat.

Amiért jól sülhet el 2012es év, az az, hogy Loviek megint az állásukért dolgoznak.tüsi91
És feccölnél most picket a védelembe, amikor az se biztos, hogy Lávi marad a HC? Mi van, ha 2013-ban új edző lesz, aki hozna magával egy 34 sémát? Érdekes kérdések ezek szerintem. Hja, az uborkaszezon

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hát eléggé szkeptikus vagyok azt illetően, hogy néhány FA-igazolás nélkül, pusztán rókákkal kiegészülve jövőre mehetnénk a SB-ra....ezért kellene FA-n is mozogni....vagy hagyjuk a francba, és ezt a védelmet újraépítjük...

Sztem a figura tisztán szabad kezet kapott....( a CBS-en olvasható, h várhatóan nem marad Ruskell...)Bear
Az SB elég távolinak szerintem, a fő cél évekre állandósítani a helyünket az NFC 4-5 legjobb csapata közt. Ezért kell ügyködni a Front officeban, ami nem kevés munka lesz. Kimondva kimondatlanul a defenset valóban újra kell építeni. A húzónevek mind 30 fölött, a depth aggasztó pl az LB sorban. Nem beszélve arról, hogy a manapság jó offense nélkül nem sokra lehet vinni. Az OL maga egy nagy kérdés, az meg pláne, hogy ki kapja el a labdákat.

Amiért jól sülhet el 2012es év, az az, hogy Loviek megint az állásukért dolgoznak.
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nyilván Piolié volt a döntés, de nem véletlen, h '09 után MRI-t elvitte KC-be....látszik is a különbség...

Sztem a figura tisztán szabad kezet kapott....( a CBS-en olvasható, h várhatóan nem marad Ruskell...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve

Azért a KC draftjait ne mondjuk példának, biztos komoly szerepe volt a játékosok feltérképezésében, de ők Top10-ben választottak állandóan.füligjimmy
Nem csak az első kör a lényeg....1-4-ben húzott normális, használható embereket ( még a hátsó körösökben is van fantázia)....Asamoah, Houston, stb...és csak az elmúlt két KC-draftnál volt ott...2011-ben elég hátulról húztak...Bear
Én változatlanul nem forszíroznám ezt, ráadásul ugye ő nem húzott senkit, gondolom te se így értetted. Amire kíváncsi leszek: lesz e koli szkóting, és profi játékos igazgató, Ruskell kap e posztot. Valszeg Emery hoz magával egy másik értékelési rendszert, remélem a kijáratnál nem kobozzák el tőle a jegyzeteit.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Nem csak az első kör a lényeg....1-4-ben húzott normális, használható embereket ( még a hátsó körösökben is van fantázia)....Asamoah, Houston, stb...és csak az elmúlt két KC-draftnál volt ott...2011-ben elég hátulról húztak...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ebben a helyzetben nem lenne jó dolog megtartania Ruskellt, az biztos....viszont helyette kellene valaki, aki a FA-igazolásoknál komolyan besegít....
Nem tudjuk, h milyen fajta MRI, de nagyon remélem, h nem töketlen, bamba, aki csak bámészkodik, amíg a többiek igazolnak...
A draft miatt viszont kevésbé aggódom....ha azt műveli, mint az elmúlt két évben a Chiefsnél, akkor nyugodtan hátradőlhetünk...ha a tavalyi draftot nem számítom (az Angelonak sem sikerült rosszul), akkor több használható játékost húzott két év alatt, mint Endzsi 5 év alatt...Bear
A szabadügynökpiacon semmi komoly mozgást nem várok. A szerződéseket Stein tárgyalja majd, ahogy eddig is. Ha megnézed a névsorát azoknak, akiket mi drukkerek szerettünk volna, és elhappolták előlünk, hát utólag nem bánhatjuk. 😀 Peppers kivételével amúgyis klotyón lehúzott pénznek tűnik ötből három igazolásunk. De ez nagyjából minden csapatra érvényes.füligjimmy
Igen, mert általában ló hiányában szamarak jöttek...
Mondjuk Nicks, vagy SuperMario nem tűnik szamárnak...
Szerintem legalább 2 komoly igazolásra szükségünk van....nem tudunk mindent befoltozni drafton...legégetőbb egy tapasztalt WR lenne, még az sem baj, ha nem a csúcs-FA-k közül jön, de egy szolid veterán hatalmas hiány...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Ebben a helyzetben nem lenne jó dolog megtartania Ruskellt, az biztos....viszont helyette kellene valaki, aki a FA-igazolásoknál komolyan besegít....
Nem tudjuk, h milyen fajta MRI, de nagyon remélem, h nem töketlen, bamba, aki csak bámészkodik, amíg a többiek igazolnak...
A draft miatt viszont kevésbé aggódom....ha azt műveli, mint az elmúlt két évben a Chiefsnél, akkor nyugodtan hátradőlhetünk...ha a tavalyi draftot nem számítom (az Angelonak sem sikerült rosszul), akkor több használható játékost húzott két év alatt, mint Endzsi 5 év alatt...Bear
A szabadügynökpiacon semmi komoly mozgást nem várok. A szerződéseket Stein tárgyalja majd, ahogy eddig is. Ha megnézed a névsorát azoknak, akiket mi drukkerek szerettünk volna, és elhappolták előlünk, hát utólag nem bánhatjuk. 😀 Peppers kivételével amúgyis klotyón lehúzott pénznek tűnik ötből három igazolásunk. De ez nagyjából minden csapatra érvényes.

Azért a KC draftjait ne mondjuk példának, biztos komoly szerepe volt a játékosok feltérképezésében, de ők Top10-ben választottak állandóan.

- Abe Simpson