Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 9 éve
caseyjones Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 56
Lehet, hogy már nem túl aktuális, de még csak most sikerült időt szánnom arra, hogy írjak pár sort a csapatom, a Cleveland Browns múlt vasárnapi meccséről.
Nem láttam az összecsapást, de képtelen vagyok felfogni, 20-0-ról hogy szúrhattuk el. A Ravens egy igencsak verhető ellenfél, sikerült is kialakítanunk a nagy előnyt, erre meg a végén elbukunk. Úgy látszik, idén sem várhatok sok jót a Brownstól.
Kíváncsi vagyok, holnap mire megyünk a Miami ellen. Azért ők sem legyőzhetetlenek.
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
 twitter.com/BrokawInc/status/672117831320920064

www.youtube.com/watch?v=hGNgIxmkZ1A
Flacco5
Mivel hivatalosan visszavonultatták a mezt, már csak a házibarkács megoldás marad... 😊
A 26. név:

Szerkesztette: Flacco5
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Hírmorzsák:
Haden helyett Tramon fog játszani, Campbell helyett Kindred.
Punter Michael Palardy kivágva, Scooby vissza a PS-be.
Cody Parkey jön Murray helyére.
több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 340 — settenke1976@gmail.com
Meg van mi menthet meg minket! Leigazoljuk Tom Bradyt! Nekik úgyis van egy rakat jó irányítójuk, nem kell ő oda 😀 Adunk nekik érte pár picket, annyit megér.
több mint 9 éve
zsutu Cleveland Browns 785
"Murray (knee) is considered questionable to play Sunday against the Dolphins, Mary Kay Cabot of Cleveland.com reports."

Legyen már vége ennek a szarnak...
több mint 9 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Ha Kessler is netán lesérülne (nem tudom miért gondolom ezt) akkor Pryor lesz a qb és saját magának fogja a hail maryket dobálni, mert elkapónk sincs lassan 😀
Csiriba
Ugyanez a gondolatmenet játszódhatott le a Pats drukkerek fejében is, Brissett-ről és Edelman-ről. Aztán láttuk mi lett a vége... retteghet Hópihe.
Awesome88
De most rólunk van szó... szóval ami megtörténhet, az meg is fog történni (kivéve olyan események ahol örülhetünk)
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Ha Kessler is netán lesérülne (nem tudom miért gondolom ezt) akkor Pryor lesz a qb és saját magának fogja a hail maryket dobálni, mert elkapónk sincs lassan 😀
Csiriba
Ugyanez a gondolatmenet játszódhatott le a Pats drukkerek fejében is, Brissett-ről és Edelman-ről. Aztán láttuk mi lett a vége... retteghet Hópihe.

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
4-6 hét kihagyást jósolnak neki, elvileg nem kell műteni.

több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Jöhetne már a draft... 😀
Bad 31
minek? kaepernickért odaadjátok az első 3 kört meg joe hadent
gedam
Jaj ez nem volt humoros! Nálunk a draft az offseason fénypontja, az új remények megszületésének pillanata!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
gedam 6 478
Jöhetne már a draft... 😀
Bad 31
minek? kaepernickért odaadjátok az első 3 kört meg joe hadent
több mint 9 éve
Jöhetne már a draft... 😀

több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 666 — Believelander
Fantasztikus hír. Érdekes lesz ki pótolja, Higgins, Payton v Lewis, nagy rotálás várható. Persze Kesslerrel a fedélzeten szinte mindegy :/

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Tragikomikus kezd számomra lenni a dolog már.
P@trik
Csak, hogy még jobb legyen a hangulat, Corey Coleman eltörte a kezét a mai edzésen. Mi jön még? Aki mutat bármi bíztatót, azzal történik valami... jobb, ha a tulajotok körbenéz az ellenségei között, hogy ki átkozta meg ennyire ezt a cspatot.
peterbadbone
Csak nehogy ezek után Gordon páni félelmében rápippanccson egy crack pipára😊
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
P@trik
Csak, hogy még jobb legyen a hangulat, Corey Coleman eltörte a kezét a mai edzésen. Mi jön még? Aki mutat bármi bíztatót, azzal történik valami... jobb, ha a tulajotok körbenéz az ellenségei között, hogy ki átkozta meg ennyire ezt a cspatot.

több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 084 — LIGHTS OUT!
 twitter.com/RapSheet/status/778727403342311432

több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ha a waiveren átmegy, visszahozzuk PS-be

több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 666 — Believelander
Nem mondom, h. értem mi folyik itt pontosan, de folyik.

Hughes és Scooby elküldésével csináltunk helyet Whitehurstnek és a Skins practice squadjából igazolt centernek (Austin Reiter). Boddy-Calhoun meg Don Jones nagyon kellhet az 53-ba, h. Scooby volt a leggyengébb láncszem 😕

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Charlie "Jesus" Whitehurst érkezett
ironroy
Ha Kessler, netán valamilyen tragikus véletlen folytán lesérülne a meccs végére(fura sorozat lenne), akkor legalább volt másfél hete megtanulni a playbookot. De arra jó lesz hogy handoffot adjon center alól az biztos.

Szerkesztette: Csiriba
több mint 9 éve
Ördögűzésre jó lesz.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Championship

több mint 9 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Charlie "Jesus" Whitehurst érkezett
több mint 9 éve
Hue sajtótájékoztatón Grecot mondta C-nek és Bailey RG, RT Pasztor.
Trade nincs tervbe egyenlőre.
P@trik
Pedig Drangora kíváncsi lettem volna 😊 Kessler kezdésével egyetértek, csak azt nem tudom, hogy fogunk előre haladni ha nem megy majd annyira a passzjáték, mert az ok, hogy Crowell a garbage timeban vagy egy nagy futással eddig megmentette a statisztikáit, de azért ez kevés lesz. Az mondjuk igaz, hogy az OL egy hulladék, szóval azért ne kenjek már mindent az RB-ékre, de azért na, Kessler vállára csak nem kéne akkora terhet rakni már, hogy ha nem dob 300 yardot akkor lehúzhatjuk magunkat. Persze én már nyár óta szkeptikusan állok ehhez a "mi majd nagy run heavy offense leszünk" elképzeléshez, de eddig az van amit vártam kb. remélem Hue összerántja már ezt a dolgot.

több mint 9 éve
Hue sajtótájékoztatón Grecot mondta C-nek és Bailey RG, RT Pasztor.
Trade nincs tervbe egyenlőre.